Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.216.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

eto cekao si cijelih 15 sati da to napisem {#}

a ne bih ni napisao da nisu u postovima prije mene pisali kako imaju problema sa rusenjem helija sa TD-om...

znaci nema veze s tobom nego da je lako skinuti heli..vidis da nisam ni znao jesi bio ti ili mrski okupator...to mi uopste nije bilo bitno...

-BiH-slackspace

2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Da, valjda je lakše, jučer sam u par navrata u jednoj rundi dobio po njonji u heliju iz spruta.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
Co7 kaže...
Stari barba kaže...

Dugo vremena sam samo tihi promatrač na forumu al brate mili mora sam se javit na ove gluposti koje pišete za AK. Nije mi jasno šta vi želite? Mapu sa 64 igrača i da svako ima svoju privatnu garažu za birat pa da radimo vlakić od 64 tank destroyera po mapi?!?!

Pozdrav, i dobro dosao na forum.

Ako nije bad, koji ti je nick u igri?

Ili jos bolje lik na battlelog.

tnx

Ne bi da se niko ljuti ali mislim da je ovo Stormz {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
berto kaže...

dali je itko skuzio da usrani origin funkcionira kao torrent???{#}

posto trenutno nisam na flat internetu zna netko kako blokirat upload??

???

Moze kakva potvrda ovog? Zvuci mi preglupo da bi bilo istinito! Mislim.. Origin pokrece igre u kojima je bitno imati cim bolju vezu na net, a on je isprogramiran tako da salje podatke bez ikakvog nadzora?

I da li se Origin moze ugasiti jednom kad pokrenem Battlelog? Znam da se u pocetku moglo kad je bilo problema. Sad kad mi je igra stabilna, vise nisam pokusavao.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Co7 kaže...
Stari barba kaže...
.............
.....

Ne bi da se niko ljuti ali mislim da je ovo Stormz {#}

Znam da pari sumnjivo da eto mene nakon sta je on bija protjeran al primjeti kako u 100% mojih dosadasnjih poruka nisam optuzija nikog da nije pro jer nema >2K SPM... ako ti to nije dokaz onda imas moju rjec da nisam on ako ti to ista znaci ;)

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Nisam još otključao 3x optiku, ali smoke i ono kontra pješadije aktiviraš tek kad se prebaciš na mjesto vozača, znači F1.

Inače mi je artiljerija ta ok, dobro je ovako što nije kao mortar jer bi stvarno rasturala inače.

Evo samo mali update za sve koji bi se malo artiljerije igrali...
Malo sam pitao guugle za savjete oko artiljerije i nakon sta sam procitao i sam probao neke sad mi je artiljerija jos draza....
Ugl ako niste znali kad gadjate s artiljerijom pritisnite M (znaci povecajte mapu) i tu ce vam se pokazat malim kruzicima di padnu projektili pa tako mozene npr na Alborz gadjat preko planine bez da uopce vidite metu...

15 godina
ovajonaj kaže...

eto cekao si cijelih 15 sati da to napisem {#}

a ne bih ni napisao da nisu u postovima prije mene pisali kako imaju problema sa rusenjem helija sa TD-om...

znaci nema veze s tobom nego da je lako skinuti heli..vidis da nisam ni znao jesi bio ti ili mrski okupator...to mi uopste nije bilo bitno...

Ma znam zezam se, nisam ni mislio da ti je bitno kad skidaš heliće svaki dan i to. Malo se šalim. Da se srušit sa sprutom još lakše neg sa tenkom.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
berto kaže...

???

Moze kakva potvrda ovog? Zvuci mi preglupo da bi bilo istinito! Mislim.. Origin pokrece igre u kojima je bitno imati cim bolju vezu na net, a on je isprogramiran tako da salje podatke bez ikakvog nadzora?

I da li se Origin moze ugasiti jednom kad pokrenem Battlelog? Znam da se u pocetku moglo kad je bilo problema. Sad kad mi je igra stabilna, vise nisam pokusavao.

nevjerujem da uploada nakon sta skines dlc, ali dok mi se skida armored kill istovremeno mi radi upload od cca 50-60 kbps, cim pauziram download stane i upload...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
13 godina
Stari barba kaže...

Ugl ako niste znali kad gadjate s artiljerijom pritisnite M (znaci povecajte mapu) i tu ce vam se pokazat malim kruzicima di padnu projektili pa tako mozene npr na Alborz gadjat preko planine bez da uopce vidite metu...

Na minobacaču je to po defaultu, čini mi se od zadnjeg patcha.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Možete sad lagano na vanilla mape nazad, ne valja vam ovo baš. I nije Stari Barba storm, mislim da čak i storm zna napisat "riječ". Ovaj nije osnovnu završio.

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
berto kaže...
CyberDemonVZ kaže...
berto kaže...

???

nevjerujem da uploada nakon sta skines dlc, ali dok mi se skida armored kill istovremeno mi radi upload od cca 50-60 kbps, cim pauziram download stane i upload...

50-60 kbps (kilobita, da ne bi bilo zabune) nije ništa. To ti je kontrolni promet za verifikaciju integriteta paketa.

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

Stromić je i barba i ovaj armoredkill sucks. Daj ga banajte više za svagda.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Apsolutno nevjerojatno!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Banajte mu zrak na 2 tjedna, bit će dovoljno!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Drugi dan i već mi Armored Kill počinje malo ići na jetra! Ne smeta mi to sta ima puno vozila, nego su mape jednostavno prevelike. C ekam na deploymentu da mi se neko vozilo spawna, vozim se 2min do neke bitke skroz na drugom kraju mape, da bi me na kraju viper sredio. Ljudi se samo navozaju od jednog do drugog sektora. Nema neke akcije i brzo postane dosadno. Takvo nesto sam ocekivao od AK, ali ipak je malo podbacio. Ako nisu, neka na Bug server vrate nazad i stare mape u rotaciju.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Bruno Matejcic kaže...

Drugi dan i već mi Armored Kill počinje malo ići na jetra! Ne smeta mi to sta ima puno vozila, nego su mape jednostavno prevelike. C ekam na deploymentu da mi se neko vozilo spawna, vozim se 2min do neke bitke skroz na drugom kraju mape, da bi me na kraju viper sredio. Ljudi se samo navozaju od jednog do drugog sektora. Nema neke akcije i brzo postane dosadno. Takvo nesto sam ocekivao od AK, ali ipak je malo podbacio. Ako nisu, neka na Bug server vrate nazad i stare mape u rotaciju.

Ma još si mali....kad narasteš onda ćeš vidjeti da su mape male zapravo.

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

kao sto rekoh vec ja nisam on i nebi sada bilo fer mene bez razloga banat... a sto "stormic" ili ti ga kako izgleda sada armoredkill sucks kaze me zivo briga

17 godina
neaktivan
Stari barba kaže...
fila2208 kaže...

kao sto rekoh vec ja nisam on i nebi sada bilo fer mene bez razloga banat... a sto "stormic" ili ti ga kako izgleda sada armoredkill sucks kaze me zivo briga

Nije Barba stormić 100%. Ovakvo slaganje rečenica sa smislom za stormića je SF,   jedino ako nije mamu zamolio da mu piše postove. Armoredsucks bi mogao biti, iako na temelju jednog posta ne možemo suditi. Al ako je on, ubrzo će se otkriti s kritičnim manjkom inteligencije u postovima.

14 godina
Battlefield 3

prestajem pratit ovu temu. hvala lijepa. lp

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Hrxxx kaže...
Stari barba kaže...
fila2208 kaže...

Nije Barba stormić 100%. Ovakvo slaganje rečenica sa smislom za stormića je SF,   jedino ako nije mamu zamolio da mu piše postove. Armoredsucks bi mogao biti, iako na temelju jednog posta ne možemo suditi. Al ako je on, ubrzo će se otkriti s kritičnim manjkom inteligencije u postovima.

Napravio je dva acca. Sa barbom će kao glumit fino, pristojan bit, glumit neki dalmatinski naglasak, a sa ak sucks serkati opet. Budeš vidio.

Ali dobro bumo vidjeli. Neka posta onda barba i armoredkill sucks svoje battleog ovdje da se dodamo i igram,o svi skupa.

13 godina
protjeran
Bruno Matejcic kaže...

Da, spawnaš na deploymentu, uđeš u tenk, voziš 500 M-1000 M, naiđeš na tenk, disablaš ga, pobereš RPG koji i tebe disabla, naleti helić ili AC130, pogineš jer su mape potpuno ravne i nemaju nikakvog zaklona.

Haha, i bez da sam pročitao tvoj post dalje od prve rečenice poklapa se ovo što smo napisali.

Problem s CQ i AK je što je jedna infantry only a druga praktički vehicle only, umjesto da su obadvije ekspanzije bile mix svega, kao osnovne mape.

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Napravio je dva acca. Sa barbom će kao glumit fino, pristojan bit, glumit neki dalmatinski naglasak, a sa ak sucks serkati opet. Budeš vidio.

Ali dobro bumo vidjeli. Neka posta onda barba i armoredkill sucks svoje battleog ovdje da se dodamo i igram,o svi skupa.

gledaj vec sam rekao da sam se registrirao na forum nakon preko 2 godine promatranja iz sjene jer mi nije bija jasan,po meni, rage i cendranje oko AK...

jasna mi je slucajnost s stormicem, a moj battlelog necu podijelit s vama jer se svako malo raspravlja o statistici koja se tu vidi a ja je osobno niti ne pratim (igram iz zabave prvenstveno a ako imam dobar KD to je onda samo bonus) niti me briga za nju, pa zasto bi onda bilo vas briga...

toliko od mene i ovo je zadnje sta cu komentirat na tu temu.....

tl;dr ja sam pro a vi nemate pishu i jaja vam se njisu

16 godina
Battlefield 3

kakav jadnik...

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kaj ste nabrijani na stormza lol ,više nemožete bez lika,ali dobro on kaže neke stvari ,valjda kojima to smeta se obaziru ,a dobro znate kako je kad nešto ne želite prihvatit,bilo loše ili dobro.

samo što je previše "zabrijo" na svaki mogući detalj u igri i svaku moguću statistiku koja postoji ,to stoji.

plus bezobrazluk i ona doza bahatosti.

meni je fora :)

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

prestajem pratit ovu temu. hvala lijepa. lp

*sudden crotch pain*

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
Stari barba kaže...
fila2208 kaže...

gledaj vec sam rekao da sam se registrirao na forum nakon preko 2 godine promatranja iz sjene jer mi nije bija jasan,po meni, rage i cendranje oko AK...

jasna mi je slucajnost s stormicem, a moj battlelog necu podijelit s vama jer se svako malo raspravlja o statistici koja se tu vidi a ja je osobno niti ne pratim (igram iz zabave prvenstveno a ako imam dobar KD to je onda samo bonus) niti me briga za nju, pa zasto bi onda bilo vas briga...

Dobro nam dosao Dr.Furyo...   {#}

15 godina
Stari barba kaže...
fila2208 kaže...

Nitko nije spominjao statistike, pa zast nebi dao, igramo svi skupa na bugu, možemo i komunicirati i igrati skupa.

Dakle dve godine pratiš forum jel? pa onda znaš ekipu, zašt nebi i mi tebe upoznali i odigrali svi skupa. Ljepše je igrati na bugu kad znaš skim igraš.

16 godina
Battlefield 3

osoba A : sviđaš mi se već neko vrijeme

osoba B : tko je to?

osoba A : nije važno...

dajte banajte više koji k.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Stari barba kaže...
fila2208 kaže...

dvije dlake, ima jedna mu se klima!

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne mogu 2 runde normalno odigrat da mi se ne sruši net.. Ima još netko (ili je imao) problema sa Optimom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice