Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.229.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Battlefield 3

Battlefield 3: Armored Kill - T-Rex Skeleton Easter Egg on Arborz Mountain

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
omgwtfbbq kaže...

I nešto je ljut ovaj iznad, ne čujem kaj točno priča, pretih je sa dna bf3 ljestvice.

Tudume, hellbyte je car svemira za tebe! {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

sta brisete poruke, dajte mi komunisticki karton al vratite poruku!!!!!! đubre malo neodgojeno...teletabisi su prosli i sad mars u krpe!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
Lolam predobro.tlolololo bez R.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

e jel ovo nesto novo?

Anti cheat update

-BiH-slackspace
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 19:12 (ovajonaj).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ovajonaj kaže...

e jel ovo nesto novo?

Anti cheat update

Nije update anti cheata nego tekstualni update o anti cheatu, lol. Nije novo, samo podsjećaju ljude da reportaju boostere. Pod što treba smatrati i tdm only igrače naravno. Let the rage commence. I pazi, stat padding = padanje statsa! samo na ovim forumima ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 19:23 (omgwtfbbq).
17 godina
Battlefield 3

zasto bi tu spadali TDM igraci? pa TDM mod postoji u bfu... Ovo se najvise odnosi na stats padere koji igraju flag run no kiling servere... a ima vas par ovdje :)

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ovajonaj kaže...

zasto bi tu spadali TDM igraci? pa TDM mod postoji u bfu... Ovo se najvise odnosi na stats padere koji igraju flag run no kiling servere... a ima vas par ovdje :)

Znam da ne spada al smatram da treba sve igrat ili sve osim takvih gluposti tipa tdm, a ne namjerno samo ono po čemu BF nije poznat ili namjerno ono što najviše boosta statse. (smanjene mape, CQ, tdm, to ne da treba ne igrat nego bojkotirat treba)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 19:26 (omgwtfbbq).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudi trebam pomoć.jel zna ko možda što treba napraviti da me više ne izbacuje iz igre (your connection to the server timed out)?.isključio sam i na ruteru i na kompu ono uPNPal me stalno izbacuje...

Battlelog: D4RKM4N_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

E ako si to ugasio onda ti preostaje još je jedino ugasit komp i nema više živciranja {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
omgwtfbbq kaže...

Znam da ne spada al smatram da treba sve igrat ili sve osim takvih gluposti tipa tdm, a ne namjerno samo ono po čemu BF nije poznat ili namjerno ono što najviše boosta statse. (smanjene mape, CQ, tdm, to ne da treba ne igrat nego bojkotirat treba)

A zato ti šiljiš na knife only, pistol i shotgun serverima?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
omgwtfbbq kaže...

Fotošopo sam battlelog? to nije slika nego battlereport. I zašto ti je lik s 18:22 u klanu? Kako vam se klan zove? [CRO_CRO_CRO]?

...jep to je moj score jer sam citavu partiju igrao u rikverc..btw rekel mi je sef ako ne popravim uskoro score da me prebacuje na pranje "manjerke"

::: peace 0n earth :::
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Battlefield 3: Armored Kill - T-Rex Skeleton Easter Egg on Arborz Mountain

a ja se pitam di mi je nestala moja Ći-va-va :(

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
omgwtfbbq kaže...

A zato ti šiljiš na knife only, pistol i shotgun serverima?

Jednom u 5 mjeseci? Da. Na shotgun only server sam inače došao slučajno i samo sam spoto za mav assignment. Kad screenshotas takvih 5+ za redom kak sam ja nekom 5  battlereporta prije neg optužujem, javi.

Mogu i ja takvu debilnu izjavu reč, evo, ti si boostaš jet killse i assignmente jer ti je server air maps only osim karkanda navečer.

Uglavnom evo ti impresivnog igrača, 37% accuracy odigro čovjek.

_cro_cro

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 19:55 (omgwtfbbq).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3
www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sta su sklonili scout heli sa kharg islands? -.-

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Upcoming BF3 Armored Kill update

Tomorrow we finally open up the flood gates and releases BF3: Armored  Kill for PC and Xbox360 Premium player!

We have gotten some really great feedback from PS3 owners and awesome reviews. There are also a few minor things to fix and feedback which I wanted to address now to inform everyone we are on it and will update them as soon as possible.

These updates are expected to go live either late this week (Thursday/Friday) or early next week (Monday/Tuesday) for all platforms. Its to early to say when yet.

OBS – This is a server side update, players don’t need to update anything!
List of things we are fixing / tweaking:

Mobile Artillery
The Mobile artillery’s “Proximity Defense” unlock is causing players to “suicide” when being used in both vehicles with higher reprorate in the US HIMARS.

Gunship in Rush
Defenders have been having a hard time winning the last week and we are making tweaks to even out the battlefield =)
The Gunship will respawn after 90 seconds instead of 60 seconds in Rush after being destroyed.

Alborz Mountains Conquest Large (PC only)
On conquest large there is a bug where the Russian attack helicopter doesn’t show up in the spawn menu.
It is however spawned in so either drive down to it or use a airplane as a “spawner” closer to it.

:)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...

sta su sklonili scout heli sa kharg islands? -.-

Kharg je iranski otok, nema ih nekoliko. Nisu ti to Kornati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 20:05 (omgwtfbbq).
13 godina
Battlefield 3

A zašto je svaki post od omfwtfbbq lika uređivan naknadno svaki put?????   x files {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

A zašto je svaki post od omfwtfbbq lika uređivan naknadno svaki put?????   x files {#}

Valjda navika sa starih Blizzardovih foruma. Kad urediš post dobiješ crven tekst ispod lol.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

treba bojkotirat ovu temu dok se taj ne makne

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Soldier977 kaže...

pa vidis da ni nick ne zna normalno napisat, kako onda ocekujes da ne ureduje post

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
omgwtfbbq kaže...

impresivan ili kako god ti ovo nazvao,meni je ovo čista njuberska debilana.

još nikad mi se nije desilo u svojih 460sati igranja da odem na TDM kanale i uzmem m16a3 ili pak aek i  stime rokam.

ovo je meni dno dna,

u istoj kategoriji spada pistol only i onda ekipa uzima 93r ili g18.

tek onda flag run no killing njub špreha.

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
omgwtfbbq kaže...

impresivan ili kako god ti ovo nazvao,meni je ovo čista njuberska debilana.

još nikad mi se nije desilo u svojih 460sati igranja da odem na TDM kanale i uzmem m16a3 ili pak aek i  stime rokam.

ovo je meni dno dna,

u istoj kategoriji spada pistol only i onda ekipa uzima 93r ili g18.

tek onda flag run no killing njub špreha.

Ti pričaš o mapi, ja o igraču.

Dobro gle ovo onda:

Ispalio 6-7 metka, od toga 4 headshota.

Kaj se tiče pištolja, valjda ti je jasno da se treba koristit magnum ili rex(ako znaš pucat, što je rijetkost ovih dana lol), automatima je range katastrofalan.

Na M16 se obično žale i ne koriste samo ljudi koji traže ispriku za to što su loši lol, neznam zašto to radiš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 20:49 (omgwtfbbq).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

paparaci tejking pikčrs,puštajte me tranu

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Stigo mi je novi lančić i sad sam baja.

I ja ovo zelim tj. vec bih narucio da imaju assault tagove {#}

EDIT:evo dvije stranice sa kojih ja sebi vec duze vrijeme namjeravam naruciti nesto,sada mozda i uzmem

1.

2.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 21:14 (scarface797).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

dajte ga svi ignore i gotovo... nema tu druge, kad admini i modovi nece da ga banaju... pun mi je ku*ac takvih hvalisavaca... balavac ni dupeta nezna obrisat, nego mater zove... vice iz wc-a "mamaaaaaaaaa, gotov saaam!!! :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Armored Kill will be available for Premium Players on the PC on September 11, 2012, and to non-Premium PC Players on September 25, 2012.  Downloads will begin to be available on these dates around 1:00-5:00pm PST.

Ovo je official, admin linko prije sat vremena.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 21:35 (omgwtfbbq).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

LOL, iksići opet pokušavaju dobiti pisovce 5vs5 {#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ok neki se racku stvarno dešava s bug serverom, ja imam ping 25 a na battlelogu ping servera preko 250, bio je čak i preko 300 {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice