Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.229.277
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Granzon kaže...

I molim bez onog pranja mozga joj daj kupi taj premium i ćuti više {#}{#}

Kupi premijum i ćuti.

---

Stigo mi je novi lančić i sad sam baja.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

btw di je furyo?? nesto s lica zemlje,dok se neno ajde još i javlja ,nije nas zaboravio {#}

{#} Mora san {#}.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ovdje ima samo jedan čoban a svi znamo tko je to, prvo slovo imena pocinje sa S_ _ _ _ _ _ _h. Pogadaj!!!!

Battlelog: ljudina
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
hellbyte0 kaže...

Hahaha e pogle tip se zove jojo a preziva jeje i smije se našim nikovima.{#}{#}

A ne, pravo ime ću pisat na bug forumima. I ko uopče piše išta u ime i prezime na registracijama, zmrljam random slova.

I nešto je ljut ovaj iznad, ne čujem kaj točno priča, pretih je sa dna bf3 ljestvice.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 17:17 (omgwtfbbq).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Kaj ja znam,stavio sam to CRO jer sam ponosan kaj sam HRVAT ,iz Hrvatske sam , volim Hrvatsku ,a uz to kad rejpam volim ono na chatu CRO čiter,u biti imam fetiš na CRO ine kužim kaj smeta nekom Hrvatu to CRO.mislim velikoj večini srba to nesmeta tako da ne vdim razlog da bi i tebe smetalo.mislim da te to tak hebe stvarno ne kužim spiku al ok.
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Ovdje ima samo jedan čoban a svi znamo tko je to, prvo slovo imena pocinje sa S_ _ _ _ _ _ _h. Pogadaj!!!!

{#}

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Kaj ja znam,stavio sam to CRO jer sam ponosan kaj sam HRVAT ,iz Hrvatske sam , volim Hrvatsku ,a uz to kad rejpam volim ono na chatu CRO čiter,u biti imam fetiš na CRO ine kužim kaj smeta nekom Hrvatu to CRO.mislim velikoj večini srba to nesmeta tako da ne vdim razlog da bi i tebe smetalo.mislim da te to tak hebe stvarno ne kužim spiku al ok.

lol ja nisam srbin

13 godina
Battlefield 3

Nema me 5 minuta i odma piydarije...

Tko je taj lik uopće?

Spermić - kakvo njubersko ime... valjda ga se zato ni ne sjećam kad sam ga onomad bušio k'o švicarski sir?

Inače pamtim imena samo dobrih igrača i čitera - ovaj mi je nepoznat?

Šta spermić hoće 1 vs 1?

Nema frke - za bušenje sam spreman uvijek.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
omgwtfbbq kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

lol ja nisam srbin

pa onda nemoj brijat po tom pitanju.

lijepo je nekad uletiš na server vidiš Hrvata ,pozdraviš ljude i tak....

malo nas je al nas ima.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
omgwtfbbq kaže...

lol ja nisam srbin

A da nisi možda Domy?

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
omgwtfbbq kaže...

Ceco je definitivno retardirano ime ali ne haxaš jer si prosječni igrač. Koristit hrvatske irl nadimke u igri je mutavo. Storm je normalno ime, neznam di si našo vezu Nisam se nazvo [Cro]joža_oluja_cro....CRO!. Čak je i Danny normalno ime, ima stila, retardirana verzija bi bila da se nazvo "Dado". Shinox je dobar primjer kreativnog imena.

sine da ti cika Velja nesto prevede:

omgwtfbbq u prijevodu s angloamerickog znaci ohmojbozekojikura*rostilj ....

U kojem svemiru (ukljucujuci i bezbroj paralelnih) si ti mjerodavan za ocjenjivanje retardiranih imena? Niti pises gramaticki ispravno, niti postujes druge ...

Prepustam ostatak kritike kolegi Zdravku:

15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
bmwhartge kaže...

{#}

hahaha, trubač sa Seine

17 godina
Danny_HR kaže...

di si to kupio? da nažicam ženu da mi kupi.....

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

odbijam da me se zove prosjecan igrac... ja SAm glitcher....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bastardo kaže...
omgwtfbbq kaže...

Ceco je definitivno retardirano ime ali ne haxaš jer si prosječni igrač. Koristit hrvatske irl nadimke u igri je mutavo. Storm je normalno ime, neznam di si našo vezu Nisam se nazvo [Cro]joža_oluja_cro....CRO!. Čak je i Danny normalno ime, ima stila, retardirana verzija bi bila da se nazvo "Dado". Shinox je dobar primjer kreativnog imena.

sine da ti cika Velja nesto prevede:

omgwtfbbq u prijevodu s angloamerickog znaci ohmojbozekojikura*rostilj ....

U kojem svemiru (ukljucujuci i bezbroj paralelnih) si ti mjerodavan za ocjenjivanje retardiranih imena? Niti pises gramaticki ispravno, niti postujes druge ...

Prepustam ostatak kritike kolegi Zdravku:

Kakve veze ima forum username s ičim, to mi nije ime u igri nijednoj ni u jednom programu, uostalom kakve veze ima kaj znači, 1337speakanje često nema nikakvog smisla

Primjer - komedija:

2:24

lolomgwtgdairyqueenbbq ti bi to išo prevađat? Hrvati koda su otkrili internet jučer. I onda pričaš o gramatičkoj točnosti a namjerno izbjegavaš č ć š da ne zjbš.

Mjerodavan za suđenje koje je ime retardirano je svatko ko se ne zove i stilu imena navedenih gore ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 17:38 (omgwtfbbq).
13 godina

Glitcheru!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Danny_HR kaže...

di si to kupio? da nažicam ženu da mi kupi.....

Frend si je narucio ovdje, nije bas kao i danny.evo ali mu mozes reci da ti na njih napise sto god hoces :D

EDIT: link1 link2

Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 17:36 (Legendic1911).
13 godina
neaktivan
omgwtfbbq kaže...
ti bi to išo prevađat? Hrvati koda su otkrili internet jučer.
Evo sad i tebe moram prevesti da ostali u temi razumiju sta si iznad napisao:
Ti bi to isao prevoditi? Hrvati kao da su jucer otkrili internet.

Vidis kako smo mi hrvati uvidjavan narod? Samo sta ne znas reci - postaj - ja cu prevesti drugima.

13 godina
protjeran
Bastardo kaže...
omgwtfbbq kaže...
ti bi to išo prevađat? Hrvati koda su otkrili internet jučer.
Evo sad i tebe moram prevesti da ostali u temi razumiju sta si iznad napisao:
Ti bi to isao prevoditi? Hrvati kao da su jucer otkrili internet.

Vidis kako smo mi hrvati uvidjavan narod? Samo sta ne znas reci - postaj - ja cu prevesti drugima.

Tak se govori u zagrebu samo, nikog nije briga, odi pisat cro_cro_cro u nedogled u notepadu il nešto. Ostatak hrvatske govori normalno. Možemo i na engleski prebacit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 17:49 (omgwtfbbq).
17 godina
odjavljen
omgwtfbbq kaže...

Tak se govori u zagrebu samo, nikog nije briga, odi pisat cro_cro_cro u nedogled u notepadu il nešto.

LOL, momak - ti da znaš čime se bavi osoba koju citiraš jaja bi ti se smrznula...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
omgwtfbbq kaže...

Tak se govori u zagrebu samo, nikog nije briga, odi pisat cro_cro_cro u nedogled u notepadu il nešto.

LOL, momak - ti da znaš čime se bavi osoba koju citiraš jaja bi ti se smrznula...

Pa ja ne vrijeđam nikog, za razliku od tebe.

Ti pišeš u ovom stilu: Reko bi ovo i ono *kaže upravo to* ali neću jer bi dobio karton. I onda kao nisi vrijeđo, a jesi. Ili stoj iza toga kaj pišeš il ne piši niš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 17:49 (omgwtfbbq).
17 godina
odjavljen
omgwtfbbq kaže...

Pa ja ne vrijeđam nikog, za razliku od tebe.

Ti pišeš u ovom stilu: Reko bi ovo i ono *kaže upravo to* ali neću jer bi dobio karton. I onda kao nisi vrijeđo, a jesi. Ko pichka.

Da, ali ja u ovom topicu dobijam TU a ti TD. A ti onda vidi tko je u pravu - barem figurativno. Sigurno ću i za ovaj post dobit TU iako je posve jasno da trolam. Ali ti sereš bezveze i bez trunčice humora... (ima humor na akciji u lidlu, pogledaj zadnji katalog pa si odi uzmi)

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

cekaj omgwtfbbq sta ti cile 2 strane na forumu ser*s o hrv nickovima koji ti je jel ti mozda imas kakvih problema u zivotu pa si dosa vamo govorit o nickovima

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

A daj banirajte ovog trola, ima multi acc izaziva ljude  i glitchere, podbada nas prosijecne igrace... i trosi mi i ovako ograniceni flat na ucitavanje njegovih svrljotina po forumu!

A mogao sam raditi nesto pametnije, gledati u pod recimo!

I vi sto se raspravljate s njim , daj prekiniti vise!!!

Idemo se zajebavat, smijat, rageat i psvoat na bug server, pucat se metkovima i pustiti da se tucu rusi i ameri...

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 17:57 (Co7).
Moj PC  
16 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Co7 kaže...

A daj banirajte ovog trola, ima multi acc izaziva ljude  i glitchere, podbada nas prosijecne igrace... i trosi mi i ovako ograniceni flat na ucitavanje njegovih svrljotina po forumu!

A mogao sam raditi nesto pametnije, gledati u pod recimo!

I vi sto se raspravljate s njim , daj prekiniti vise!!!

Idemo se zajebavat, smijat, rageat i psvoat na bug server, pucat se metkovima i pustiti da se tucu rusi i ameri...

Ti nisi prosječan igrač, ne seri {#}

Uspijemo te ubiti samo zbog lošeg routera

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Đoka, kupijo sam dogtegove u dajs storu, 10 ojra su. P.S. Ak te zanima zakej ovak pišem, to je zbog dogtegova. Čim ih imaš odm si kul i smieš tak pisat.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

10 0 hvala 1
14 godina
Co7 kaže...

Bio, odradio,  i rezultat je da mi ga je onaj vanzemaljac iz susjedne nam bosne uvalio za par nemesis ribbona {#}.

Ja stvarno imao danas čudan lag, likovi mi se doslovce pojavljivali i nestajali, pucam na nekog lika i on samo nestane, u chatu pisem jel to tko vidio kad svima sve  dobro.

Ping oko 23 uz pokoji skok do 30 {#}         ... ma pas mater i t-comu i njihovoj vezi...

BF3 Battlelog: pijana_carapa
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad se sutra Armored Kill otključava za Indoneziju? :-) pripremite Hide IP  softwere za early start :-)

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

1500 stranica{#}

5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CroChef kaže...

1500 stranica{#}