Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jučer vidim xxx-ovce da igraju gulf of oman cq pa reko ajde uletit ću,tak i tak da se malo praksam na jetu i heliju....sve super privh 10 minuta,čak sam i nekog skinuo sa jetom,kad ono uleti njihov onaj shilox ili kako se već zove,uzme lik jet i jaooo....

nakon cenera sam lagano rage quito ;)) ma leti fraer nenormalno,nemogu ja ovakav početnik nit mu prismrdit....

Luka Modrić u Realu!!!!!!!{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

vratio se problem s battlelogom.meni se ne želi učitati, a mojem frendu oće...šta su opet zmrdali gamad jedna!

jel ima isto neko taj problem danas?

Battlelog: D4RKM4N_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 11:10 (Bruno_K!ng).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...
Haha ma kanali su mi cisto ok , kao i svaki drugi TDM ,osim kaspiana i novog kharga.. Previse su razvodnili mape :) ma ja sibam samo rush d.peak u zadnje vrijeme... To mi jedina mapa di su mi napadaci i obrana ravnopravni, a tu je i scout heli :) trazio sam neke servere koji mozda vrte samo scout heli rush mape ,ali bezuspjesno.. A novi dlc je odlican do 10vs10.. Sve iznad toga vec postaje manje igrivo...

pa ne znam bas. Jucer trcim 5 min po mapi sa mortarom, i nisam ko attacker nasao mjesto gdje da ga postavim, a frajer defender dole roka bez problema. Plus kaj bi bio koristan, jer mogu smoekat lijepo ekipi, drugo kaj je server 64 slota pa nema smisla ne smoekat....ahhh

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni radi jeee ljudi!{#}

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jučer vidim xxx-ovce da igraju gulf of oman cq pa reko ajde uletit ću,tak i tak da se malo praksam na jetu i heliju....sve super privh 10 minuta,čak sam i nekog skinuo sa jetom,kad ono uleti njihov onaj shilox ili kako se već zove,uzme lik jet i jaooo....

nakon cenera sam lagano rage quito ;)) ma leti fraer nenormalno,nemogu ja ovakav početnik nit mu prismrdit....

Luka Modrić u Realu!!!!!!!{#}

Haha Na naseg IShinoxI- a si naletio {#}

Lik je cudo,da. Ja nikad nisam imao ni male sanse sa njime. Rijetko tko i ima. {#}

16 godina
xyan kaže...
ceco22 kaže...
Haha ma kanali su mi cisto ok , kao i svaki drugi TDM ,osim kaspiana i novog kharga.. Previse su razvodnili mape :) ma ja sibam samo rush d.peak u zadnje vrijeme... To mi jedina mapa di su mi napadaci i obrana ravnopravni, a tu je i scout heli :) trazio sam neke servere koji mozda vrte samo scout heli rush mape ,ali bezuspjesno.. A novi dlc je odlican do 10vs10.. Sve iznad toga vec postaje manje igrivo...

pa ne znam bas. Jucer trcim 5 min po mapi sa mortarom, i nisam ko attacker nasao mjesto gdje da ga postavim, a frajer defender dole roka bez problema. Plus kaj bi bio koristan, jer mogu smoekat lijepo ekipi, drugo kaj je server 64 slota pa nema smisla ne smoekat....ahhh

{#} nasmijah se skroz.

Pa 64 slot damavand rush je tolika debilana i još veći clusterfuck od 64 slot metroa -.-

Max maxova 32 playera, sve više je debelo previše.

Btw, jučer sam kasno skužio rupy-a i nekog srbina sa xxx ct-om na caspianu, tj tek zadnju rundu :D (protivnički team je bio žešća koma btw, nas je bilo 5 na ts-u+2 xxx-a = pražnjenje servera instant, i to je jučer bilo pravilo, max 2 runde na istom serveru i onda mass ragequitt).

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

vjeruj mi, ima mjesto u bazi na koje postavis spawn beacon, i direktno u njihovu slijeces. Sa 5 igraca, ti njihovih 32 zaustavis, samo sta su obicno svi supljeglavci na tom serveru, barem vecina njih. Najjaci momenat jucer, mi defenderi branimo zadnji set m-coma, ja se spawnam na deployment, cujem na pocetku tunela kako helikopter leti da nam straga dodje. Ja mislim, hmmm, ajmo te pricekati. Lik se lijepo spusti, a ja iz m60 ko rambo po pilotu...ostalih 5-torica u venomu nisu ni sanse imali

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

sad meni ovaj battleLAG kaki malo, a juce bilo sve ok :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Pošto USAS više nije tolko snažan sa normalnim patronama jer ispucava 2 ili 3 zrna manje nego ostale sačme, uzeo sam slug. Majko mila kako to dere, preko pola mape skinem ponekad nekoga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Bruno_K!ng kaže...

vratio se problem s battlelogom.meni se ne želi učitati, a mojem frendu oće...šta su opet zmrdali gamad jedna!

To ti je zato jer igraš samo flagrun server i Noshahr Canals TDM. Probaj conquest Domination, iznenadit ćeš se koliko ćeš bodova dobit...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/41861505/1/391382937/

EDIT: Probaj i router resetirati, možda pomogne

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 12:03 (TomoR).
16 godina
xyan kaže...

vjeruj mi, ima mjesto u bazi na koje postavis spawn beacon, i direktno u njihovu slijeces. Sa 5 igraca, ti njihovih 32 zaustavis, samo sta su obicno svi supljeglavci na tom serveru, barem vecina njih. Najjaci momenat jucer, mi defenderi branimo zadnji set m-coma, ja se spawnam na deployment, cujem na pocetku tunela kako helikopter leti da nam straga dodje. Ja mislim, hmmm, ajmo te pricekati. Lik se lijepo spusti, a ja iz m60 ko rambo po pilotu...ostalih 5-torica u venomu nisu ni sanse imali

Ah, da, to je najveći problem i na serverima sa manje ljudi, a kamoli na 64 slota....

Ne volim 64 slota servere ni na cq jer ne znaš gdje koje kempersko smeće snajpa, a kamoli na rushu, premali je prostor na damavandu za toliko ljudi, nekad na 32 nemožemo probit ako igra samo nas 4 s ts-a, jer ostalih 12 iz teama snypea sa stijena....

A ovi sa helijima s leđa na zadnjim mcovima su mi najjači, samo staviš mine u tunelu kod zavoja prema B, tamo svi slijeću najčešće, show program xD kad transportni sleti na mine....

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pošto USAS više nije tolko snažan sa normalnim patronama jer ispucava 2 ili 3 zrna manje nego ostale sačme, uzeo sam slug. Majko mila kako to dere, preko pola mape skinem ponekad nekoga.

Super je sa slugom, ali imam osjecaj kao da na svim full i semi-auto sacmama trebaju 2 sluga za ubiti, ne jedan. Spas i 870-tka u vecini slucajeva treba jedan. I Usas kicka ko magarac, na daljinu tesko biti precizan. A sa slugom bas trebas biti. Nije mi đir potrositi 11 slugova na dvojicu, nego bi od toga 5-6 komada trebalo pasti, a to je tesko. recimo sa 870-tko, imam oko 30 posto acc sa slugom u partiji, a obicno je toliko i death rate. znaci na 7 metaka 2-3 padneju. Problem je na usasu kaj tam od 11 metaka 2-3 padneju, a i ak te uhvate u reloadu, mos se samo leci na pod XD a kod ovih sacmi punis i pucas. cak je i kut sacme kad je drzi za reload bolji od onog koji je normalan za no scope :D

edit: @ plex, a zato sam jucer vidio mine na ulazu u tunel, a mislim si WTF, pa nebre niscim sta se vozi doc nam s ledja osim helijem. aha {#}

edit2: i da, sad sam skuzil kad mi nece MadTomov report ucitati da mi battlelog uopce ne zeli ucitavat...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 12:11 (xyan).
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Bruno_K!ng kaže...

To ti je zato jer igraš samo flagrun server i Noshahr Canals TDM. Probaj conquest Domination, iznenadit ćeš se koliko ćeš bodova dobit...

da al kak da odem na conquest domination ak nemrem na BL? :P

Battlelog: D4RKM4N_HR
17 godina
odjavljen
Bruno_K!ng kaže...
TomoR kaže...
Bruno_K!ng kaže...

da al kak da odem na conquest domination ak nemrem na BL? :P

Teško {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa ovo s tim flagrun, no kill serverima je užas. Otvorim battlelog danas i jučer i po nekoliko ljudi igra na takvim serverima. Jel ne vidite da ispadate još gori noobovi tako? Meni je praktički neugodno kad to vidim, a vas nije sram igrat to?

Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Jel se vama dogada da kada igrate sa sacmom nekom i imate slug iili flechete,nebitno,i kad pocnete pucat po liku,i fulate ga prvi put ili ga samo okrznete,i on pocne sa naravno m16 pucat po vama a vi ga napunite sa jos 2 hica sacme i nista se ne dogodi nego vas on skine. Pricam o blizini od 1-8m.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

decko zna montirat dobro 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Scrappy kaže...

jako jako dobro prokomentirano, vrijedno odgledat tih 20ak min

Heh, od prvoga dana je to issue sa njima. Bilo bi cool da apliciraju se na Kickstarter da skupe lovu radi odvajanja od EA-a! :)
16 godina
drahic kaže...

Jel se vama dogada da kada igrate sa sacmom nekom i imate slug iili flechete,nebitno,i kad pocnete pucat po liku,i fulate ga prvi put ili ga samo okrznete,i on pocne sa naravno m16 pucat po vama a vi ga napunite sa jos 2 hica sacme i nista se ne dogodi nego vas on skine. Pricam o blizini od 1-8m.

Da, normalno ponašanje sačme na BF3. Jedine sačme koje je radile kako treba su Usas i  M26 Mass, ali i njih su sadoslabili.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Trebate vi svi na instrukcije kod Bake. Na stranu to što je čiter, ali kako rastura sa slugovima i 12x scopeom. Hisuse bože!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...

Pa ovo s tim flagrun, no kill serverima je užas. Otvorim battlelog danas i jučer i po nekoliko ljudi igra na takvim serverima. Jel ne vidite da ispadate još gori noobovi tako? Meni je praktički neugodno kad to vidim, a vas nije sram igrat to?

Ja bih instant ban dijelio onima koji idu na takve servere a onima koji hostaju uzeo licencu. Oni hladno čak u nazivu servera napišu flag run. Sramota

drahic kaže...

Da, meni se dogodi počesto (barem nekoliko puta u večeri). Opalim 2 komada, lik me rokne i ima health 100%. Čak se prikaže i onaj mali iksić (indikator pogotka) ali svejedno lik ostane na 100%. Nije do pinga sigurno jer ne igram na serverima gdje je ping veći od cca 60.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Flag run serveri su inače boostanje i igranje na takvima može dovesti do resetiranja statsa. Evo jedan thread sa b-loga:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348172714391/

Ne kužim vas koji idete tamo, šta dobivate s time? Lvl 45 i 145 su u potpunosti isti, ništa specijanlo se ne dobiva nakon 45 lvl-a.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Ekipa di ima najjeftinije za kupit bf3 i kakav je proces mijenjanja jezika sa riskog na engleski
lnova65

0 0 hvala 0
16 godina
LudaVjestica kaže...

+1

Napišem jučer ts frendu LAME, ne dobih reply.

Ne da bi me bilo sram, nego baš doslovno LAME.

drahic kaže...

Već je dosta bilo priče o failanju shotguna na blizu. Užas. Ja jučer riješim 870 do 500 killova, uzmem odmah istu tu rundu m1014 sa potpuno istom kombinacijom - cobra+extended+slug, i poginem 5-6x za redom jer smeće toliko faila u bliskoj borbi i zaštekava tj neće ispalit uopće da je to strašno; lik mi na 2m ispred i gađam ga u prsa, i to 2x, on me riješi sa pkp-om da ne trepne, a ja bez hitmarka, znači ostalo mu je 100%, a promašio ga nisam, nema teoretske šanse.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa gro ekipe sa bug foruma igra ili je igralo flag run no kill servere

,a to mi je gore nego kad igram na mekić serveru bolt sniper only 4 vs 4 , njih 4 su na TS-u i još kampaju i drže se skupa i onda još ja ispadam vajner jer ih pitam pa šta kampaju.

prelol

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Prsa u prsa se nađem s likom 100% energije imam... opalim iz SPAS-a slug u njega i ubijemo se međusobno.

Pogodite iz čega je pucao?

Što sam htio reći... sve sačmarice u BF3 su katastrofalne... sve do jedne.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Prsa u prsa se nađem s likom 100% energije imam... opalim iz SPAS-a slug u njega i ubijemo se međusobno.

Pogodite iz čega je pucao?

Što sam htio reći... sve sačmarice u BF3 su katastrofalne... sve do jedne.

To je sve zbog nerf bitchinga.

Kad se samo sjetim dobrih starih vremena (kad je izišao bf3) i usasa s fragovima{#}, ekipa je rageala masovno....

14 godina
neaktivan
Meni m26 mass i dalje radi perfekt.. Do udaljenosti od 15m obaras iz prve, mozda iz drugog pokusaja ako bas nisi dobar hitac napravio...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
lnova65 kaže...
Ekipa di ima najjeftinije za kupit bf3 i kakav je proces mijenjanja jezika sa riskog na engleski

lnova65
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Meni m26 mass i dalje radi perfekt.. Do udaljenosti od 15m obaras iz prve, mozda iz drugog pokusaja ako bas nisi dobar hitac napravio...

tako se i meni svaki shotgun ponaša,ako ga dobro pogodim pada iz prve ma bravo.

m26 mass ti nemože radit perfektno,možda je radio perfektno prije dva-tri mjeseca dok je bio glitch,sad je gori od skoro svih shotguna,nemoj tvrdit drugacije jer ne igramo različite igre.

dok je bio glitch si tuko killova i killova s njim i sad "kao" nastavio,da ali kad je bio glitch masovno si iskorištavao a pusti one spike pa prije sam ga isto koristio,jesi,ali ne onako puno kao glitch.

btw šta je pišljivih 15 metara?to niti nije neka daljina,svaki shotgun ubija iz prve na toj udaljenosti,naravno ako dobro pogodiš hahha :)

Battlelog CRO_ZeNGe
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice