Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.086.601
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel S&D funkcionira??

vidim da već igraju,pa nek kažu kako ide.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ne kužim šta te nož tako iritira? pa zvekneš mu headaru kad vidiš da ide prema tebi sa nožem i bok ili još bolje zakolješ ga :)

mene najviše probijaju kamperi koji se drže na skupu, al imam za takve lijek.

:))

Ne živcira me kad u žaru borbe netko potegne nož nego lik koji trči po mapi s nožem u ruci i kolje.

Za to ima knife only server - zar ne?

Kamperi na skupu su problem, ali u tom slučaju izbjegavam njihovu stranu ili im dođem s leđa.

Ma nema boljeg nego kad se svi rastrče po mapi pa deri.

Što se bakexxx tiče... lik je čiter.

Više puta je provjeravan s moje i maggotove strane i 100% je čiter.

Evo, ilustracije radi... jučer smo igrali rush na damavandu gdje je on imao 15 - 3 - to je čiterski score tako da je sve jasno tu.

Ha-ha-ha..to ti je sigurno maggot rekao. A zajedno smo čit kupovali njegovom karticom. Evo i dokaza pogledaj partiju http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/41374135/1/271642860/ on je prvi ja drugi. Još mi je poslije na battlelogu rekao kako smo pravu stvar kupili, kako se osjeca like a boss. Sve cu tu jos dodatno objasniti, imaš PM

bakaxxx
16 godina
Battlefield 3

Zašto radite iz BFa COD? Ako vam se toliko igra onda ga instalirajte pa tamo igrajte. Nema potrebe izumiti neki game mod koji u igri ne postoji.

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma da ne kupujemo sad CS, ovo je jeftinije {#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 13:52 (Bongiaro).
16 godina
neaktivan
BDS kaže...
Ha-ha-ha..to ti je sigurno maggot rekao. A zajedno smo čit kupovali njegovom karticom. Evo i dokaza pogledaj partiju http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/41374135/1/271642860/ on je prvi ja drugi. Još mi je poslije na battlelogu rekao kako smo pravu stvar kupili, kako se osjeca like a boss. Sve cu tu jos dodatno objasniti, imaš PM

Gle, sad i megota uvlači u to.. :)

Bakaaaaaaaa, znamo da si čiter i da imaš na vekerici sa strane nariktan alarm da update radiš..

Bakaaaaaaaa, čiteruuuuuuuuuu....  :) 

Čujemo se navečer baba!

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ima li itko da ne cheata ovdje zapravo? LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam jaaa... zato sam uvjek na dnu liste :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
karlo666 kaže...

imam jaaa... zato sam uvjek na dnu liste :)

Jok, oni s dna liste su uzeli prejeftin cheat, pa se ne snalaze u korištenju istog.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovak preko admin toolova se neda maknuti defib, jedino pod matches tam mozes konfigurirati takve stvari. Uglavnom, na unranked serveru mozes manje vise sve, ovako na ranked ne. A ja bi htio da ostane ranked, da ekipa skuplja bodove i ribbone. Kaj se tice defiba, bolje nek ostane, jer i ovak je dovoljno tesko, ovakav tip igre zahtjeva prije svega timski pristup, jer kad znas da ces se za 10 sec spawnat, to ti i nije nesto, puno vise riskiras. Ovak moras igrat za tim da bi uspio napraviti nesto, pa same po sebi dolaze ostale klase do izrazaja. Kako god okrenuli, vecina ce uvijek igrati assault.

Ako bi bilo dosta zainteresiranih, server se moze prosiriti jer ima 24 slota. Razmisljao sam i o tome da, ukoliko bi se 24 igraca sakupilo, da se rush baci. bilo bi zanimljivo na 12 ticketa rush igrat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Defibrillator ne mogu zabranit, jedino da zabranim cijelu assault klasu kao što Vještica predlaže {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
nick54312 kaže...

Defibrillator ne mogu zabranit, jedino da zabranim cijelu assault klasu kao što Vještica predlaže {#}

Treba zabranit BF3. {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
protjeran
Battlefield 3

"njihov prvi je cheater" 1:1 maggot

19XX maggotmeister

0 0 hvala 0
13 godina
nick54312 kaže...

Evo vam rješenja! Ne vidim ništa loše u tome, skoro pa dobijete AAO! {#} Ajmo sad plakanja dušebrižnika; kako bi svi sa igrali M16!  {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

sto se tice bolt onoy servera nema boljeg  ego kad igras knife only on te fula i pocnje u panici skakat i bjezat. a ove prosle 3 stranice koji trololo pa igrajte bf pobogu banajte sami sebe ak vam nepase.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

i tko je novi chiter???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Neno.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bit S&D u CODu je bila u tome što kada si poginuo, nema igre do sljedeće runde. To je rezultiralo puno pažljivijom (pametnijom) igrom. Virusova ideja je bila da se takvo nešto napravi u BFu, znači da assoult nemože oživljavat i da nema respawna do kraja runde.

Znači treba "simulirat" sljedeće stvari u BFu:

• nema oživljavanja
  • nema respawna

Probat će navećer Virus i MCevci nekaj takvo simulirat, pa jave najbolje postavke za takvo nešto.

P.S. Ovaj mod nije za "široke" mase, sličan je nekom ESL WAR-u, 5na5 je maksimalni broj igrača, zatvoren server.

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

Bit S&D u CODu je bila u tome što kada si poginuo, nema igre do sljedeće runde. To je rezultiralo puno pažljivijom (pametnijom) igrom. Virusova ideja je bila da se takvo nešto napravi u BFu, znači da assoult nemože oživljavat i da nema respawna do kraja runde.

• nema oživljavanja
  • nema respawna

Probat će navećer Virus i MCevci nekaj takvo simulirat, pa jave najbolje postavke za takvo nešto.

P.S. Ovaj mod nije za "široke" mase, sličan je nekom ESL WAR-u, 5na5 je maksimalni broj igrača, zatvoren server.

Možeš staviti pass tu na bug forum da igramo samo mi i da ne ulaze stranci...

-=PiS=- www.pis-klan.com
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Ovak preko admin toolova se neda maknuti defib, jedino pod matches tam mozes konfigurirati takve stvari. Uglavnom, na unranked serveru mozes manje vise sve, ovako na ranked ne. 

Ako ljudi budu gledali kd ratio poslje partije onda nema smisla, baj baj team play. Na unranked serveu ljudi više žele pobjedu svog tima. Bar imam takav dojam do sada... 

-=PiS=- www.pis-klan.com
13 godina
Battlefield 3

Ma pusti hejtere da hejtaju.

Ja bi svakako to probao... tko zna, možda bude zanimljivo?

Inače, možda čak i sa više igrača ne bi bilo loše.

Mapa je kudikamo veća nego u COD-u pa zato mislim da bi moglo i više igrača.

Jedino da se to sve skupa ne pretvori u snajpanje s jednog kraja na drugi i bjesomučno kampiranje.

Možda čak izbacit i recon klasu kao takvu.

Igrat samo sa engi klasom i kraj.

Puški tamo ima svakakvih pa tko voli M16A3 neka igra sa M16A4 :P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa gdje si vidio s&d bez snajpanja {#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
15 godina
Bongiaro kaže...
xyan kaže...

Ovak preko admin toolova se neda maknuti defib, jedino pod matches tam mozes konfigurirati takve stvari. Uglavnom, na unranked serveru mozes manje vise sve, ovako na ranked ne. 

Ako ljudi budu gledali kd ratio poslje partije onda nema smisla, baj baj team play. Na unranked serveu ljudi više žele pobjedu svog tima. Bar imam takav dojam do sada... 

Slažem se, unranked server zbilja više potiče ljude na suradnju jer ne moraju brinut da će syebat statse.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
15 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
Virus X*043 kaže...

• nema oživljavanja
  • nema respawna

Možeš staviti pass tu na bug forum da igramo samo mi i da ne ulaze stranci...

Virus je trenutno na poslu i mora se čut s MCevcima, Virus je samo vojnik u njihovim redovima, radi što mu kažu.

Skilledžija kaže...

Ma pusti hejtere da hejtaju.

Ja bi svakako to probao... tko zna, možda bude zanimljivo?

Inače, možda čak i sa više igrača ne bi bilo loše.

Mapa je kudikamo veća nego u COD-u pa zato mislim da bi moglo i više igrača.

Jedino da se to sve skupa ne pretvori u snajpanje s jednog kraja na drugi i bjesomučno kampiranje.

Možda čak izbacit i recon klasu kao takvu.

Igrat samo sa engi klasom i kraj.

Puški tamo ima svakakvih pa tko voli M16A3 neka igra sa M16A4 :P

Problem je u tom što ako ima više igrača, tada onaj koji pogine prvi dulje čeka. A kampanje nema smisla, jer ako jedan tim kampa drugi planta. Kao što sam reko, treba poštovat samo dva osnovna pravila (nema oživljavanja, nema respawna).

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 16:59 (Virus X*043).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
A da jednostavno postavite varijablu vars.playerManDownTime na 0% ili 1% i to bi trebalo rijesiti problem ozivljavanja jer kad netko pogine medic nebi imao vremena ga ozivit...
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da, decki, sve je to lijepo - ali problem u BF-u jest taj da imas vise od 1 m-coma u cijeloj rundi. Ako stavis suludi respawn time, ljudi nece moc napadat kako spada ili branit kako spada. Ja sam stavil 50sec, jer onaj koji pogine u napadu na 1. m-com, ako ga njegova ekipa digne, moci ce sudjelovati u napadu na 2. m-com, obratno je i u obrani. Ako nebi bilo tako, 1 covjek bi mogao iskoristiti njegov ticket i svoj - to vise nije fer. Kaj se tice defiba, on je tu prvenstveno kao pomoc napadacima, ali nije od prevelike koristi, jer standardno vrijeme za ozivljavanje i dalje postoji. Onaj koji otidje u solo akciju i zaj*, nazalost ceka skoro sljedecu rundu m-com-a (ako ce je biti). Ako se tim drzi skupa, uspjet ce i revivat i sve ostalo.

Problem kod "matches-a" jest taj da je sve unranked - i ne dobivas nikakvu nagradu u pogledu bodova, ribbona, medalji. Onog koga brine statistika, i ne igra sqrush, nego TDM. Uostalom, ako nekog tak jako smeta moze si i resetirati statistiku. A mislim da mu od 10 kratkotrajnih rundi se ne moze narusiti statistika - em moze najvise imati 20 smrti (ako ga niti jedanput ne reviveaju),dakle, KD si bas i ne moze pokvariti,  aim si ne moze pokvariti - jer ciljas manje vise isto u svim partijama. SPM je opcenito manji na rushu (ako nije neki clusterfuck Metro 300 ticketa pa revivas ko lud i bacas kitove), a i WL ratio ovisi o broju partija, pa si ga ovdje ili mozes nabiti, ili ne jako pokvariti.

Kaj se tice klasa. Vjerujem da ce sve doci do izrazaja. Opcenito u sqrushu je potrebno puno taktiziranja, ili jako puno srece, ili jednog i drugog u nekoj mjeri.

Assault moze rivajvat i hilati, bacat smoke. OK, pokril je jako puno.

Engi moze rpg-em razbijat zidove, kuce itd, moze uzet eod-bot i plantat.

Support opskrbljuje mecima i moze uzet C4 - razbijat zidove, kuce....

Recon moze spotat - kaj je bitno jer ima minimap spoting, i moze iz daljine promatrat situaciju, obavjestavat ekipu, ubit nekog...

Vjerujem da ce barem 3 klase u svakom mecu odigrat veliku ulogu. Jer jedni bez drugih ne mogu.

edit: Hvala Mouse. Nego kad se vracas? :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 17:47 (xyan).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Uf... nepitaj, sljedeci tjedan sam u zg ali imam par ispita pa nekon toga vas mogu rejpat malo :P
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ako stavimo 5 vs 5 i 5 tiketa za svaki tim (ako se može) onda nam drugi m-comovi nisu bitni jer kad svi defenderi umru valjda se pobjeda pripisuje napadačima?

Trabunjam na glas jer na znam kakve opcije imate na proconu... možda se nešto pametno izrodi iz ovoga ;)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ako stavimo 5 vs 5 i 5 tiketa za svaki tim (ako se može) onda nam drugi m-comovi nisu bitni jer kad svi defenderi umru valjda se pobjeda pripisuje napadačima?

Trabunjam na glas jer na znam kakve opcije imate na proconu... možda se nešto pametno izrodi iz ovoga ;)

Da, to je inače u S&D, kada defenderi budu eliminirani, runda je gotova u korist napadača.

14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Virus X*043 kaže...
Skilledžija kaže...

Da, to je inače u S&D, kada defenderi budu eliminirani, runda je gotova u korist napadača.

Kad pukne prvi m-com, vjeruj defenderi vec lagano ne znaju sta bi radili...

15 godina
Battlefield 3
Kako me rasturaju ti jetovi,ne mogu helića dignuti,ne mogu pretrčati preko ceste,mogu si cuclati pišu u pm.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice