Evo jedan
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Sircliffe/
Hint gay djelu BUG BF3 zajednice:
NE OTVARATI!!!!
Vidim ti osmjeh od koji ide oko cjele glave kad si vidio i ja sam se iznenadio pomislio sam da je neka šega kad ono 0_o he he
Hint gay djelu BUG BF3 zajednice:
NE OTVARATI!!!!
Vidim ti osmjeh od koji ide oko cjele glave kad si vidio i ja sam se iznenadio pomislio sam da je neka šega kad ono 0_o he he
Ahahaha, soba mi puna djece a ja otvaram sliku ženske na infuziji
Dobra infuzija ali za gay BF3 ekipu
Bitno da su banali cecu zbog slike di rambo kolje biebera. Sad ovoga nitko ne dira, a piše u toa da ka ne smiju bit ovakve slike itd.
Bitno da su banali cecu zbog slike di rambo kolje biebera. Sad ovoga nitko ne dira, a piše u toa da ka ne smiju bit ovakve slike itd.
Ceci su ubili muža...
Ceci su ubili muža...
Oh I see....:)
Ti imaš krekiranu verziju igre zato ti ima tako malo ljudi. Sry stari :(
Kako to misliš krekiranu ?
stavi si filtere samo na europu a ne ti trazis servere sa 400 pingom u tamo nekim sandwich island i u americi..:D
Kako to misliš krekiranu ?
Lik te zeza, rečenica mu je bila puna sarkazma.
Osim toga kad ne staviš nikakav filter, search servera ispadne čudno - kada malo podesiš naći ćeš dovoljno zanimljivih servera.
BTW, promijenio sam Battlelog ime - pretpostavljam da će se tek sada admini iživljavati na meni.
Podesio sam filter, sad ima dosta više punih servera. Hvala
nevezano uz temu. ja sam amd fan grafickih ali ovo je sramota gtx 660 ti je ponizio amd svaka cast geforce.
660ti je jača od 7870, a u bf3 je bolja od 7950, clocka se dobro. Sada se isplati uzeti MSI GTX 660ti power edition za 2600kn.
daj se poslusaj kaj govoris. za 3k kuna 7970 ovaj tjedan u linksu
660ti je jača od 7870, a u bf3 je bolja od 7950, clocka se dobro. Sada se isplati uzeti MSI GTX 660ti power edition za 2600kn.
400 novaca razlike nije malo. A o tišini i hlađenju te dvije kartice neću ništa ni govoriti...
Dobro nek ti bude ti nisi ali virus je žešče failao.
E sad ćeš dobiti nešto u trećem licu...
Da, istina, Virus je žešće falija.
Da, istina, Virus je žešće falija.
Ma ajde, pa desi se i curi dijete...
Vazduhoplovci iz komšiluka su prvi na svijetu sa havocom i viperom. najs
Vazduhoplovci iz komšiluka su prvi na svijetu sa havocom i viperom. najs
Ma nema do mog milog pisovca Hrce
nevezano uz temu. ja sam amd fan grafickih ali ovo je sramota gtx 660 ti je ponizio amd svaka cast geforce.
Ja sam to rekao jer se za 2600kn dobiva Sapphire Radeon 7950. Dok se za iste novce dobiva MSI GTX 660ti koja je bolja u BF3 od 7950. Znam da se za 3000kn dobiva 7970 no to je 400kn više.
400 novaca razlike nije malo. A o tišini i hlađenju te dvije kartice neću ništa ni govoriti...
da, jako je puno...kupis 2 sasvim razlicite klase kartica....radi se o svega 13% razlike cijene, a razlika u generalnim performansama je i vise od 15%, pogotovo kad u to ukljucimo OC. Razlika u "tisini" je svega par dB na strani 660-tke, kakve god uzmes-referentne i nereferentne. Imao sam i referentne kartice i nereferentnu pa znam sta govorim. Uostalom, pravi gamer ne cuje "buku" jer ionako ima headset, a svaka je kartica dovoljno tiha u idleu. A da ne govorim da je OC na strani AMD-a ovaj put, i GPGPU, kao i generalne sirove performanse.
isprike amdu nisam vidio da je 2600 lo ja sam ocekivo da ce biti 2000 hd 7950 daleko bolja kupnja zato sto pri vecim rezolucijama daje bolje rezultate i daleko se vise da clockat tako da je izbor jasan a gle neko tko ima 2200 dodat za 7950 aj snac ce se ali 800kn vise za hd 7970 ipak je puno.
isprike amdu nisam vidio da je 2600 lo ja sam ocekivo da ce biti 2000 hd 7950 daleko bolja kupnja zato sto pri vecim rezolucijama daje bolje rezultate i daleko se vise da clockat tako da je izbor jasan a gle neko tko ima 2200 dodat za 7950 aj snac ce se ali 800kn vise za hd 7970 ipak je puno.
7950 je 2800 kuna dok je na akciji 7970 black edition 2999 kuna , i to nije 800 kn nego 200 kn.
Uopce nije bitno kaj ce tko kupiti i za koliko, bitno je da je on sretan i zadovoljan svojim izborom. Ja sam samo odgovorio na izjavu kako je 2600kn super povoljno za 660-tku, jer sam takav dojam dobio, a uz to su sad 7970-tke na akciji za 3k kuna. Zasto su na akciji? zato sto nedavno predstavljeni 1GHz edition istih, ce biti jedini cip koji ce se prodavati, dakle sve referentne kartice ubuduce ce biti na 1000MHz core. Zasto je to tako? unapredjivali su yield, tako da mogu 7990 napraviti kak spada, bez nekakvih drasticnih mjera, poput smanjivanja kloka itd.
Uopce nije bitno kaj ce tko kupiti i za koliko, bitno je da je on sretan i zadovoljan svojim izborom. Ja sam samo odgovorio na izjavu kako je 2600kn super povoljno za 660-tku, jer sam takav dojam dobio, a uz to su sad 7970-tke na akciji za 3k kuna. Zasto su na akciji? zato sto nedavno predstavljeni 1GHz edition istih, ce biti jedini cip koji ce se prodavati, dakle sve referentne kartice ubuduce ce biti na 1000MHz core. Zasto je to tako? unapredjivali su yield, tako da mogu 7990 napraviti kak spada, bez nekakvih drasticnih mjera, poput smanjivanja kloka itd.
Na akciji upravo i je Ghz edition, tj Black Edition kako je XFX zove :)
Na akciji upravo i je Ghz edition, tj Black Edition kako je XFX zove :)
super onda, jos bolje za kupce! moja zelja je ipak nesto skuplja - Lightning. Ali i da kupujem, pricekao bi malo, mozda ce se taj, bolji, jaci yield odraziti i na cipove u nereferentnim grafama, mada sumnjam da bi kupci mogli jeftinije proci. Prije ce oni napraviti LIghtning Extreme pa je jos skuplje prodavati!
koliko ja vidim ni on nije aktivan bar 2 mjeseca... tako da je vrlo lako moguce da je dobio BAN...
Hd 7950 je 2600kn a 2200 + 800 je 3000 vidim da ti nejde matematika molim te procitaj moj prosli post kako spada. ako imas 2200 hd 7950 je isplativij od hd 7970
ma ovaj lik gore je njubara sam taka.
malo crnog humora - evo dokaza da pucacine na konzoli mozes igrat jednom rukom XD. Inace svaka cast, da mi je znati kako se krece samo sa jednom rukom...moram video pogledati.