Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.189.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

evo ga  

14.9 u Europi a 11.9 u SAD-u.

I vidi se par sekundi Aftermath-a koji izgleda privlačno.

EDIT: koliko vidim za premium igraće 4.9 , zakon!

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 17:09 (athlon64).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sad sam vidio na kraju videa: premium edition, vec sam pomislio da je jos jedan dodatni paket, al ispada da je to za one koji jos nisu kupili igru, pa za 70 dolara odmah dobiju igru i premium

Potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Opet su se prosrali sa tim premiumom i pokazali hrpu staorg plus dva tri nova kadra. Kul. :)

jedva čekam 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Evo problem ce uskoro(nadam se) biti rijesen nakon 40 min razgovora i 20 min slovkanja maila samo trebam samo znati cd key od bf3 koji mi je (nadam se) negdje zapisan.
MJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
mj85 kaže...
Evo problem ce uskoro(nadam se) biti rijesen nakon 40 min razgovora i 20 min slovkanja maila samo trebam samo znati cd key od bf3 koji mi je (nadam se) negdje zapisan.

a koji je tvoj nick u battlelogu ako smijem pitati?

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
16 godina
lollik91 kaže...
LuX_CRO kaže...

Neznam ja koristim password veličine (pravog naziva) Bangkok-a (Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Phiman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit)

sad kad se kurcis, ce ti neko provalit u acc   {#}

More brate neka proba platim ima da preduzeće plati piće za siće

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Fuck this shit, odoh ja na Karkand!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Micek kaže...

Evo i mene uskoro u ovoj temi. Konačno došao na red i BF3. Prvo tjedan-dva SP kampanje pa onda ćete malo nabijati bodove u MP na mojem neiskustvu :)

blago tebi s tim brzim internetom,ja imam onaj koji ide do 256 kb/s {#} ti prije skines cijelu igru nego ja patcheve (imam cd-e) :D

battlelog:kickass1999
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 19:28 (kurt).
13 godina
Battlefield 3

yuhu mapa na snijegu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

14. i 11. izlaze premium editioni, dakle nova igra + premium za 70 dolarića.

Ako je sudeći po cq onda možemo očekivati izlazak i prije, tamo od 4-10.9. mislim.

letece_prase kaže...

yuhu mapa na snijegu{#}

i po noći...svi se vesele kao da tehran nisu odigrali :)

ali jedva se čekaaa

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 19:43 (fila2208).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Gameplay or it didn't happen.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 20:28 (thesekiman).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vidjelo se nekoliko ATV-a ili quadova u armored kill gameplay-u. Bit ce zanimljivo vidjeti sto ce ekipa izvoditi sa njima. Vec vidim jihad manijake kako s c4 natrpanim quadovoma skidaju helikoptere ili ih parkiraju na tenkove. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crozoki kaže...
mj85 kaže...

a koji je tvoj nick u battlelogu ako smijem pitati?

Jos ne znam al kad vratim bf3 ako me trebas u vezi igranja dat cu ti ga.

MJ
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Čovječe pa Karkand je dušu dao za nož! 2 melee ribbona pala u prvih 10-ak minuta partije.

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam nisam bas zadovoljan. Samo kad se sjetima caspiana i back to karkand mapa glava me boli. u cemu je fora da ak si pjehe da pola sta trazis neprijatelje na mapi i taman kad mislis da nema nikog sniper ti head odvali iza kamena nekog. neznam po meni je caspian za 128 igraca a ove mape su jos vece. cemu teznja stalno vecem nekuzim ali ajde svako ima svoje veselje ali ja sam vise infantry boy, ne zbog coda jel ga nikad nisam igro, nego mi je jednostavno zabavnije bacit rush, neko trcat po mapi ko bleso -- ali to je iskljucivo zato jel sam totalni debus za sve vrste vozila osim tenka, a to mi ist nije bas tenk je dobar ali privlaci dosta pozornosti -- znam da vecina vas ce napisato tooo to je bf njube ali samo kazem da mislim da su mape ipak prevelike za taj broj igraca. a sto se tice mape u mraku vidli smo kak je teheran proso ne

Moj PC  
2 7 hvala 1
15 godina
zdenko1991 kaže...

Neznam nisam bas zadovoljan. Samo kad se sjetima caspiana i back to karkand mapa glava me boli. u cemu je fora da ak si pjehe da pola sta trazis neprijatelje na mapi i taman kad mislis da nema nikog sniper ti head odvali iza kamena nekog. neznam po meni je caspian za 128 igraca a ove mape su jos vece. cemu teznja stalno vecem nekuzim ali ajde svako ima svoje veselje ali ja sam vise infantry boy, ne zbog coda jel ga nikad nisam igro, nego mi je jednostavno zabavnije bacit rush, neko trcat po mapi ko bleso -- ali to je iskljucivo zato jel sam totalni debus za sve vrste vozila osim tenka, a to mi ist nije bas tenk je dobar ali privlaci dosta pozornosti -- znam da vecina vas ce napisato tooo to je bf njube ali samo kazem da mislim da su mape ipak prevelike za taj broj igraca. a sto se tice mape u mraku vidli smo kak je teheran proso ne

od bf3 rade igru koji će svi igrati, male mape za codaše, velike za bf, inf only mape za takve kao ti.

Ekipa će se podjelit i igrat šta želi, sad će dat i za za 70 dolara i premium sa igrom,. dovuć si još ljuudi...jednostavno filaju sadražaj i zadražavaju igrače svi vrsta dobi i želja i rade to dobro nema šta.

Nema ljepše od kordiniranog napada na velikim mapama i igre na sviom frontama, kad imaš igrače u heliju, avionu, tenku, ifvu, aa i na nogama :)

16 godina
thesekiman kaže...
Scrappy kaže...

Gameplay or it didn't happen.

da inače ja i on smo jedni od ''tajnih'' bf3 developera pa cemo i gameplay isto pokazati

cl_brain 0

15 godina
Battlefield 3

noob admin dobio tv u viper i kick....

BF3 FlamingKing
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

od bf3 rade igru koji će svi igrati, male mape za codaše, velike za bf, inf only mape za takve kao ti.

Ekipa će se podjelit i igrat šta želi, sad će dat i za za 70 dolara i premium sa igrom,. dovuć si još ljuudi...jednostavno filaju sadražaj i zadražavaju igrače svi vrsta dobi i želja i rade to dobro nema šta.

Nema ljepše od kordiniranog napada na velikim mapama i igre na sviom frontama, kad imaš igrače u heliju, avionu, tenku, ifvu, aa i na nogama :)

Iskreno i meni je odlicno ovo sto rade bas kao sto si rekao ima za svakoga po nesto,a sada kada igra+sve ekspanzije budu 70€ to ce biti odlicno znaci bf3 igra+5 eksp. ,jos kada uzmes u obzir da si samo u dvije eksp. koje su izbacili dobio 20 novih oruzja,8mapa i neznam koliko vozila po mom misljenju to uopce nije ni skupo,samo se nadam da ce u nekom od sljedeci dlcova mozda izbaciti koji novi pistolj.

LoL-scarface797(EU-West)
14 godina
neaktivan
Nocne mape su mi odlicne... Ali cinjenica je da prazne servere i zato cesto ispadaju rotacije. I slazem se sa Zdenkom u jednoj stavri, oni povecavaju besmisleno mape, a da bar ne povecaju broj vozila/igraca. Npr. Odi na caspian i svi su ti jetovi zauzeti, imas jedan viper oko kojeg se svadja pola tima, imas par tenkova koje ruku na srce ne preferiram jer imam osjecaj kao da imam neonsku metu na guzici.. Po meni bi trebali ako vec rade vece mape trebali uradit 2Xvozila ili ubacit jos kojeg novog. Npr. Na caspianu/firestormu bi odlicno dosao po jos jedan scout heli koji je i onako dosta lako oborit. Jer nema smisla kad pola tima u bazi ceka spawn vozila.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
ceco22 kaže...
Nocne mape su mi odlicne... Ali cinjenica je da prazne servere i zato cesto ispadaju rotacije. I slazem se sa Zdenkom u jednoj stavri, oni povecavaju besmisleno mape, a da bar ne povecaju broj vozila/igraca. Npr. Odi na caspian i svi su ti jetovi zauzeti, imas jedan viper oko kojeg se svadja pola tima, imas par tenkova koje ruku na srce ne preferiram jer imam osjecaj kao da imam neonsku metu na guzici.. Po meni bi trebali ako vec rade vece mape trebali uradit 2Xvozila ili ubacit jos kojeg novog. Npr. Na caspianu/firestormu bi odlicno dosao po jos jedan scout heli koji je i onako dosta lako oborit. Jer nema smisla kad pola tima u bazi ceka spawn vozila.

kaj je tebi, kaj ti na firestorm nije dosta 4 tenka, 1 AA, 1 trans. heli, 1 attack helli, 1 jeep i 2 jeta... o cemu pricas... dobro istina je da caspian kao ''najveca'' mapa u bf3 zaostaje sa vozilima, mogli su ubaci jos koji tank, il cak IFV (iako ako sam skuzio oni samo spadaju u B2K), al zato su nedostatak tenkova nadoknadili sa 1000 jeepova -.-

16 godina
ceco22 kaže...

Onda b ostalo dvoje ljudi koji osvajaju zastavice
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
odjavljen
power_user kaže...
ceco22 kaže...

Nije istina. Samo jetovi imaju opravdanje što ne skidaju zastavice - SVI ostali bi trebali. Kreteni koji kampaju sa tenkovima nisu od osobite koristi nikome. Doduše, nije havoc baš za skidanje zastavica ali barem je u stanju pročistiti put za ekipu.

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
power_user kaže...
ceco22 kaže...

Nije istina. Samo jetovi imaju opravdanje što ne skidaju zastavice - SVI ostali bi trebali. Kreteni koji kampaju sa tenkovima nisu od osobite koristi nikome. Doduše, nije havoc baš za skidanje zastavica ali barem je u stanju pročistiti put za ekipu.

Krivo sa se izrazio, htio sam reci da ce ostati dvoje inf.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma sve je to super ali ja vam ocu rec da to ne funkcionira kako je zamisljen. umjesto da sva 32 igraca napadaju napada ih 15 dok ovih ostalih 17 cempa u bazi i ceka vozila kojih ovih 15 koristi tako da ne dolazi do borbi na razlicitim bojistima nego do toga da se 15 ljudi vozi i tu i tamo sukobi sa neprijateljima na zastavicama to je samo problem po meni. vidite infantrly only mape samo kako djeluju napucenije. recimo primjer karkand infantry only je napucen do bola i ludnica je za igrat. al kad odes na karkand obicni manje od pola tima snajpa dok ostala polovica pokusava nesto ali nije uzbudljivo ko infantry only. pa vidite  sami. evo svaki put kad se spawnate sjetite se koliko ljudi cubi u bazi mjesto da se bori i sad ti jos povecat mapu.... kazem vam ja nikad ne cekam vozilo i znam da ni vi ostali i ono potrudis se pjehe i onda ti taman na pola puta neki moron koji nema pametnijeg posla nego jede doma kempa igra samo misem opali ti had a nemas pojma di je.  ti modovi bi postali daleko zanimljiviji da nema spawna u bazi onda bi sva 32 igraca sudjelivali u napadu. eto to je samo moje misljenje ali ko god je igro caspian zna o cem pricam.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nadam se da će DICE zadovoljiti sve koji su vječno u vozilima i u Armoredu dati mape koje imaju više nego dovoljno vozila za sve. :)

16 godina
odjavljen
Friday kaže...
power_user kaže...
ceco22 kaže...

Kako to? Pa tenk ako uđe u ulicu bez zaštite pješadije je mrtav tenk u roku od nekoliko sekundi. Jedan od načina je da ili granatiraš s udaljenosti po nekoj važnoj točki, tj. da ne dopuštat gniježđenje snajperistima ili mašincima na dobrim mjestima uokolo, a drugi da u ulicu i zastavu uletiš sa zaštitom 2-4 vojnika da te ne zakucaju RPG-om i minama. Redovito kad igram s frendovima na voiceu i na taj način, imamo nevjerojatnu nadmoć - popravljamo tenk, skidamo protivničke inženjere, a tenk trese granatama. (2 mehaničara čine tenk gotovo neuništivim).

Nažalost, ovo drugo je nemoguće u pub igrama.

17 godina
Battlefield 3
@gore svima oko velicine mape Imho, ako stavis i 4x vise vozila u početnu bazu, 4x više ljudi će kempati čekajući ih, right?! Na ea.co.uk forumu(ugasiše ga, mamu im :) je bila kvalitetna rasprava o tome i zaključak je bio da bi u CQ modu trebalo biti više točaka sa strateškim interesom koje spawnaju vozila/jetove/helije , nešto kao aerodrom na Wakeu. To je po meni ok. Oćeš tenk, odi pa se izbori za njega :)
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dinosaur???

Potpis
Moj PC  
0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice