Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.645
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...

Zadnjih 50 stranica se place kako je m16 overpowered u svim situacijama,

Nisi igrao 4 mjeseca pa ne znaš što se trenutno dešava.

Mislim da je dovoljno reći kako u zadnje vrijeme ima sve više servera na kojima je M16 zabranjeno oružje i ako nekoga ubiješ s njim, ili te killa ili kicka sa servera.

Uglavnom, da skratimo... ono što je nekad bio MASS Dart (prije zadnjeg patcha) je danas M16 - over and out!

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
zdenko1991 kaže...

Zadnjih 50 stranica se place kako je m16 overpowered u svim situacijama,

Nisi igrao 4 mjeseca pa ne znaš što se trenutno dešava.

Mislim da je dovoljno reći kako u zadnje vrijeme ima sve više servera na kojima je M16 zabranjeno oružje i ako nekoga ubiješ s njim, ili te killa ili kicka sa servera.

Uglavnom, da skratimo... ono što je nekad bio MASS Dart (prije zadnjeg patcha) je danas M16 - over and out!

Haha i ti ga isto pretjeruješ. M16 je malo bolji nego što bi trebao bit, al daleko od toga da mu se ne može parirat drugim oružjima. A takve servere možeš naći jedino ako ih ciljano tražiš, jer ja još nisam na nijedan naišla, a bome na godišnjem sam i dosta igram :)

13 godina
LudaVjestica kaže...

Mene zanima ako će iksići bit dovoljno ljubazni pa podijelit  tu posebnu tehniku pucanja s g3a3, s obzirom da mi se zaista sviđa s njom igrat pa bi bilo zgodno naučit nešto novo o njoj :)

Sjećam se k'o jučer zadnjeg wara koji smo igrali protiv njih gdje su nas pohaxali pošteno neno (možda čak i nije tada) i maus sa tim famoznim G3A3.

Nakon wara su došli na naš TS i ja sam otvoreno rekao da mi je maus jako sumnjiv i da to što radi sa G3A3 nije normalno.

Izbliza, izdaleka... kako god on rastura.

Svi znamo kakve su karakteristike te puške i ono što je on radio se baš ne poklapa s njima.

No dobro... odlutao ja opet ;)

Uvjerava me neno i maus da je on expert za G3A3 i da nije čiter.

Reko ja, aj ti nama objasni kako onda to radiš pa da i mi probamo.

Otišli svi skupa na jedan server i on nam kao rekao tehniku, ali to sam u biti i prije radio tako da nije u tome ništa posebno.

Ako je daleko puckaš po metak, ako je bliže onda burstovi.

Ne sjećam se nečeg specijalnog da je govorio.

Optika po izboru, kako ti je lakše, ali ne zavaravaj se da ćeš s tom puškom biti skillzorica... za to ti treba dodatna pomoć programčića koji se plaća 20-tak € mjesečno :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
Nemaš za G3A3 posebnu tehniku.Jednostavno 1-2 na daljinu,a na blizinu burst,te staviš flash supressor.Bez optike je najbolje.A što se mausa tiče on stvarno zna igrat s G3.
robimarko@gmail.com
13 godina
LudaVjestica kaže...

Haha i ti ga isto pretjeruješ. M16 je malo bolji nego što bi trebao bit, al daleko od toga da mu se ne može parirat drugim oružjima. A takve servere možeš naći jedino ako ih ciljano tražiš, jer ja još nisam na nijedan naišla, a bome na godišnjem sam i dosta igram :)

Može mu se parirati kad naletiš na njuba.

Kad igraš protiv igrača koji zna što radi, šanse su ti minimalne.

Ovo za servere... ne tražim ih ni ja ciljano, ali u zadnje vrijeme sam naišao na 2 takva.

Ti vjerojatno igraš inf only gdje je to must have oružje, ali na conqestu normalnom takvih servera ima.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 3
Jučer igrao sa HR ekipom i 19xx ekipom i to je BF,nuff said.fale mi malo Gice,navukli se na đavu3 ali doći će armored kill.jučer viper razvaljuje na caspianu,skida nas tv om predobro jel?pogledam na battlelog momak ima 27k killova.no fly zone guaranteed.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
zdenko1991 kaže...

Zadnjih 50 stranica se place kako je m16 overpowered u svim situacijama, ali to jednostavno nije tocno. prije onoga velikog patcha ja sam imao acc 24% sa m16 da bi mi nakon patcha pao na 17%. eh sad ovako ako i malo imate pojma nema sanse da vas netko sa m16 ubije ako znate sta radite. ja na velikoj mapi uvijek nosim ak 74 te imam acc 21 22% eh sta sad to znaci. neko ce rec to neznaci nista ali nije tako. ako vama treba 7 metaka da unijete nekog sa ak a 18 sa m16  sta mislite ko ce koga prije ubit. tu se samo svi natjecu koliko je spm a to je totalno nebitno. ako imas dobar acc to jest ako dobro uvjezbas oko i trzaj misem da savladas recoil nece biti sanse da te ubije netko sa ajmo rec 13%acc. sta znaci kad tu netko napise m16 je op  a ima acc 11% normalno ako se nade sa puskom u pusku sa recimo rivalom 24% da ce u 10 od 10 susreta izgubit. eh sad da se vratim na m16 zasto je kak ti overpowered.              relativno dobar rpm 800 ako se dobro sjeca - ako ste na otvorenoj mapi koju toliko zagovorate 800rpm znaci samo veci recoil te iole sposobniji igrac sa ak ili l85 ili g3 nemoze ZNACI NEMOZE biti ugrozen od strane m16 na velikoj mapi.   side to side recoil prednost ali uzasno baca u desnu stranu i jako je nezgodno vuci mis ljevo da bi ju smirio odnosno najlakse stavit foregrip nema recoil ljevo ni desno ali nako 5 metka metci naprosto nestaju to jest treba vam puno da ubite nekog. kad se stavi hevy barrel recoil prema gore je jednostavno KATASTROFALAN VECI CAK NEGO I U AEKA. znaci  nevalja. ima brzi reload, prije stavie na pistolj nego ce ijedna puska reloadat tako da gledat kolko puska brzo mijenja, ne daje nikakvu prednost  ako u toj 1,8 sec frajer naleti sa g18. i jos samo ostaje cqc ru ce m16 svaki put izgubiti ako suparnik ima aek svaki put. Eto ovo je bio moj ajmo rec rewiev na m16. dajte si truda znam da je dugacko procitajte. Znaci lose kod m16 je upravo to sta je kak ti "dobar"  u svim podrucjima. nemojte pisat "jooj svi imaju m16". vidite mapu situaciju odaberite sebi prikladno oruzje i probajte biti bolji igra. eto. nisam igrao vec 4 mjeseca i jedva cekam da se vratim. eto sretno svima i nemojte se blesavo raspravljat poanta m16 je OP ISKLJUCOVO AKO  NEZNAS. Sretno svima.

Daj ne rise. Side to side recoil je nepostojeći a i sa heavy barrelom puška nema uopće toliki recoil. Nekad kad pucam mislim si pa di je recoil ovdje. Jednmostavno kontriranje istog, vučenje miša dolje eventualno malo na stranu je prelako za razliku od nekih famasa ili tako nešto.

zašto ako nije overpowered zašto će ga dice nerfat?

Iako mi je no1 puška i obožavam je, ali za razliku od tebe ja priznam da je op i da je treba smanjit malo.

Ne igraš već neko vrijeme tako da pls, vrati se odigraj par partija pa vidi kako je i šta je.

robimarko kaže...
Nemaš za G3A3 posebnu tehniku.Jednostavno 1-2 na daljinu,a na blizinu burst,te staviš flash supressor.Bez optike je najbolje.A što se mausa tiče on stvarno zna igrat s G3.

Zašto bi netko na blizinu nosio g3, koliko dvoboja možeš odnijeti snjim nasuprot aeka, f2k ili m16? Nikad nisam vidio da netko nosi g3 na manjim mapama na inf only. Eventualno netko ko ga je otključao tek pa ima 3-12i onda su svi aimboteri.

A za tehnike pucanja lol, jednostavno naučit recoil i pucat koncentriranije ne probavat cijeli rafal pogađat na 100m

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 12:02 (fila2208).
14 godina
LudaVjestica kaže...
zdenko1991 kaže...

Zadnjih 50 stranica se place kako je m16 overpowered u svim situacijama, ali to jednostavno nije tocno. prije onoga velikog patcha ja sam imao acc 24% sa m16 da bi mi nakon patcha pao na 17%. eh sad ovako ako i malo imate pojma nema sanse da vas netko sa m16 ubije ako znate sta radite...

Ne znam zašto ti se dogodio tako veliki pad u accuracyju (da nisi zaboravio produžit kakvu pretplatu :P) Meni je nakon jednog patcha bio neki pad, ali govorim o možda 1-2%, ali i to se vrlo brzo vratilo u normalu i uglavnom je sad stabilno oko 20%. Sve u svemu kad hoću dobro igrat uvijek uzimam m16 jer kao i većini najbolje paše za sve...

Mene zanima ako će iksići bit dovoljno ljubazni pa podijelit  tu posebnu tehniku pucanja s g3a3, s obzirom da mi se zaista sviđa s njom igrat pa bi bilo zgodno naučit nešto novo o njoj :)

Prvo cemo ti poslat broj racuna na koji mozes uplatit za taj info,taman nam fali za 2.og janjca. :) :P

Posalji PM Xyanu ili Mausu,oni samo sta nisu studije napisali o G3.

G3 na daljinu (Log range) je beast. Ako ga znas korisitit,ne gine ti prozivanje citerom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 12:06 (drahic).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

SKS je majka, najavljujem vracanje inom i guzenje njubara

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Daj ne rise. Side to side recoil je nepostojeći a i sa heavy barrelom puška nema uopće toliki recoil. Nekad kad pucam mislim si pa di je recoil ovdje. Jednmostavno kontriranje istog, vučenje miša dolje eventualno malo na stranu je prelako za razliku od nekih famasa ili tako nešto.

Iako mi je no1 puška i obožavam je, ali za razliku od tebe ja priznam da je op i da je treba smanjit malo.

Ne igraš već neko vrijeme tako da pls, vrati se odigraj par partija pa vidi kako je i šta je.

a ti jos do sada nisi skuzio na dice nezna nista nerfati, pogledaj malo povijest nerfanja, sve sto su nerfali je postalo neupotrebljivo, dali zelis da zbog vas placipica ova igra postane zivo sranje? Pogledaj sta su samo napravili sa famasom. samo cu reci strasno!
Battlelog: ljudina
13 godina
protjeran
bmwhartge kaže...

a ti jos do sada nisi skuzio na dice nezna nista nerfati, pogledaj malo povijest nerfanja, sve sto su nerfali je postalo neupotrebljivo, dali zelis da zbog vas placipica ova igra postane zivo sranje? Pogledaj sta su samo napravili sa famasom. samo cu reci strasno!

nemoj tako, smanjili su flashlight.... 2 puta.... NAAAAT (open)

13 godina
protjeran
maggotmeister kaže...

SKS je majka, najavljujem vracanje inom i guzenje njubara

M417

15 godina
bmwhartge kaže...

Daj me se okani ti ybt. Dosadan si i vragu više, da bar znaš i kvotati čovječe. Ne razumiješ osnovne mehanike igre nit razumiješ neke od nerfova jer si neupućen, i smiješan.

Sistem nerfa dicea je na korištenje, dakle kad ljudi nešto više korste oni nerfaju da ih prisile da koriste nešto drugo.Ti si pro igrač, sjeti se gripa i silencera. A di je sad silencer.

Sjeti se famasa i aeka prije patcha, uber alles, sad, su prosječni, na close combat ok, sve preko beskorisni. A m16 je versatile (guglaj si riječ ako neznaš) i radi toga jer ga svi koriste mora bit nerfan. NAkon njega tako će bit sa m416 itd.klasika.

Nemoj se pravit pametan ljudina jer ti ne ide. Taman se malo smirim i skuliram, reko neda mi se više, ali mora ljudina bit car.

Pa budi ajde, baš si ljud'na.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...

Pa tvoji kolege kažu drukčije. Čini mi se da je upravo ovo napisao semper ranije, na što je netko od tvojih dao naslutiti da to nije baš samo tako :)

Skilledžija kaže...

Ovo za servere... ne tražim ih ni ja ciljano, ali u zadnje vrijeme sam naišao na 2 takva.

Ti vjerojatno igraš inf only gdje je to must have oružje, ali na conqestu normalnom takvih servera ima.

Ne igram inf. only zadnje vrijeme uopće. Uostalom bilo bi logičnije da će napravit inf. only server bez m16 jer upravo tamo on dolazi do izražaja.

13 godina
protjeran
Battlefield 3

a shto je, je, ja s m16 skidam snajpere...nije to bash normalno...

0 0 hvala 1
15 godina
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...

Daj me se okani ti ybt. Dosadan si i vragu više, da bar znaš i kvotati čovječe. Ne razumiješ osnovne mehanike igre nit razumiješ neke od nerfova jer si neupućen, i smiješan.

Sistem nerfa dicea je na korištenje, dakle kad ljudi nešto više korste oni nerfaju da ih prisile da koriste nešto drugo.Ti si pro igrač, sjeti se gripa i silencera. A di je sad silencer.

Sjeti se famasa i aeka prije patcha, uber alles, sad, su prosječni, na close combat ok, sve preko beskorisni. A m16 je versatile (guglaj si riječ ako neznaš) i radi toga jer ga svi koriste mora bit nerfan. NAkon njega tako će bit sa m416 itd.klasika.

Nemoj se pravit pametan ljudina jer ti ne ide. Taman se malo smirim i skuliram, reko neda mi se više, ali mora ljudina bit car.

Pa budi ajde, baš si ljud'na.

Ma ti si mi neki najpametniji, trebao bi ti raditi u dice-u, taman bi se uklopio u te specijalce.

Lol koji si lvl u gramatici? Svaka čast. Ti si još veći specijalac jer igraš tu igru već 800+ satii plačeš kao curica kad te ubije felšani metak.

Moj ljudina ajde odi čitaj slikovnice da se malo smiriš :)

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

we got the message: ljudina i fila se ne vole, rijeshite to naked fajtom u tjestenini i uploadajte nam video za masturbaciju, mislim, nama geyevima

19XX maggotmeister

11 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Par ljudi me pitalo za wallpaper..

pa,eto vam link opet,iako je slao vec netko. 

http://best-wallpaper.net/Girl-in-Battlefield-3_2560x1600.html

Moj PC  
0 1 hvala 2
16 godina
Battlefield 3
Jbt skrolao sam minutu na mobu...prstom izlizao ekran na mobu.
Pretjerujete malo sad sa m16,fora je trollati i zahebancija ali ipak.
Kad bi mogli zaroštljati svi skupa i zafeštati,eh.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...

Lol koji si lvl u gramatici? Svaka čast. Ti si još veći specijalac jer igraš tu igru već 800+ satii plačeš kao curica kad te ubije felšani metak.

Moj ljudina ajde odi čitaj slikovnice da se malo smiriš :)

pa nemam ja komjuter kao ti, nesto mi blokira pa neprima sva slova, priznajem da necu nikada biti dobar kao ti u bf3, mozda u nekoj drugoj igri i hocu, a ti pismeni ovo je forum a ne neki poslovni dokument da moras paziti na gramatiku, fila je najveci igrac kojeg sam sreo na nasem prostoru, on je skiller i po zna sa svime igrati. I nisu felsani metci nego je to deelay ako nisi znao. ti i igrac koji se pucate nemate istu sliku na monitoru i zato ti nastaje deelay, ako mi nevjeruje pitaj ostalih 80 posto bf3 igraca za taj fenomen. Neznam samo gdje smo ja i ti toliko zajedno igrali da me vidis da kukam, a i ako kukam nisam kao ti da placem na overpoerd oruzja kao i ostale tetkice na serverima, sve im je overpowerd. cak je jednom 93r overpowerd bio. idi tamo na battlelog forum placi na m16 da nerfaju, jer ces nas tada sve poubijati jer vise nitko nece znati igrati kada nerfaju m16.

Battlelog: ljudina
17 godina
neaktivan
Bok pipice, par dana pijem vinčeko po Pelješcu i kad se vratim u područje interneta imam kaj za vidjeti. Jeste ga nadrobili, a još čitam na mobu - muka Isusova.

Bio je tu red čitera, red je*anja majke, red preseravanja i nezaobilazni red rasprave o M16. Sejm old, sejm old. :) Lijepo je vidjeti da se neke stvari nikad ne mijenjaju, bar znaš šta te čeka "doma".

Još nekoliko dana mora za mene, već se tresem i sanjam Hilltop na Caspianu. Al dobro, izdržat ću svoj križ i onda se iskaliti na vama čim dođem. Muahahahaha

P.S. Imate sreće da je Pirat manji abjuzer ovlasti od mene, svi bi bili crveni! :)
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
bmwhartge kaže...

pa nemam ja komjuter kao ti, nesto mi blokira pa neprima sva slova, priznajem da necu nikada biti dobar kao ti u bf3, mozda u nekoj drugoj igri i hocu, a ti pismeni ovo je forum a ne neki poslovni dokument da moras paziti na gramatiku, fila je najveci igrac kojeg sam sreo na nasem prostoru, on je skiller i po zna sa svime igrati. I nisu felsani metci nego je to deelay ako nisi znao. ti i igrac koji se pucate nemate istu sliku na monitoru i zato ti nastaje deelay, ako mi nevjeruje pitaj ostalih 80 posto bf3 igraca za taj fenomen. Neznam samo gdje smo ja i ti toliko zajedno igrali da me vidis da kukam, a i ako kukam nisam kao ti da placem na overpoerd oruzja kao i ostale tetkice na serverima, sve im je overpowerd. cak je jednom 93r overpowerd bio. idi tamo na battlelog forum placi na m16 da nerfaju, jer ces nas tada sve poubijati jer vise nitko nece znati igrati kada nerfaju m16.

Ne trokira tebi kompjuter ljudina...snjim je sve ok. Ajde uživaj, vidim da ti je lijepo i pričaj mi još o delayu, jer samo si ga ti iskusio. 

Nema smisla sa tobom raspravljati, aj mi učini uslugu i ignoriraj me ok,a ja ću tebe, tako da ne smetamo drugima na forumu. hvala :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

igrao malo rush wake island kad ono neki frajer iz baze njihove za svaki je'eni kill na pise: HEADSHOT xxx m.. ili killed

nek sad kaze headshot..

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

igrao malo rush wake island kad ono neki frajer iz baze njihove za svaki je'eni kill na pise: HEADSHOT xxx m.. ili killed

nek sad kaze headshot..

Meni je najjace bilo kad sam jucer procitao "heatseeker noob" ,zatim  "tunguska noob".

Ugl vise nisu samo oruzja noob,sada su i vozila postala noob xD

In game: D-Ki11a aka Legendic
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

finally premium :)

CARPE DIEM
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Bok pipice, par dana pijem vinčeko po Pelješcu i kad se vratim u područje interneta imam kaj za vidjeti. Jeste ga nadrobili, a još čitam na mobu - muka Isusova.

Bio je tu red čitera, red je*anja majke, red preseravanja i nezaobilazni red rasprave o M16. Sejm old, sejm old. :) Lijepo je vidjeti da se neke stvari nikad ne mijenjaju, bar znaš šta te čeka "doma".

Još nekoliko dana mora za mene, već se tresem i sanjam Hilltop na Caspianu. Al dobro, izdržat ću svoj križ i onda se iskaliti na vama čim dođem. Muahahahaha

P.S. Imate sreće da je Pirat manji abjuzer ovlasti od mene, svi bi bili crveni! :)

I ja sam sad na Pagu, kada se vratiš nadam se da ne bu 2 dana BF, a nakon par dana opet Diablo sve po starom. BTW kud baš bez mene o M16, svaki put sam na mobu kada počnete :-).

Kalko1212 ingame
15 godina
simeparanoja kaže...

finally premium :)

Kako ti se čini? Nove mape i oružja?

Legendic1911 kaže...
Sheeva kaže...

nek sad kaze headshot..

Meni je najjace bilo kad sam jucer procitao "heatseeker noob" ,zatim  "tunguska noob".

Ugl vise nisu samo oruzja noob,sada su i vozila postala noob xD

Najjače mi je tank abuser kad mi napiše a igramo firestorm...32v32 :)

16 godina
Battlefield 3

WASD noob je najača koji možeš nekom napisati

BF3 FlamingKing
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Maloprije...

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
21 0 hvala 0
16 godina
elpornero53 kaže...

WASD noob je najača koji možeš nekom napisati

bullet noob?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice