Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

moj je savjet za sve koji koriste m16a3 da koriste grip...imam puno utakmica u nogama i mogu reci da je duplo bolji

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
Imas strategy guide izmedju dva uha i aimbot u desnoj ruci - ne treba ti nista vise :)
16 godina
Battlefield 3

Ja taj strategy guide nemogu ni skinuti. Bravo DICE.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dead27brain kaže...
CroChef kaže...

jeste skinuli strategy guide na preimumu? Nabrzinu sam prelistao cini se zanimljivo-

meni se cini beskorisno XD

nije bas. poslije kad se objasnjavaju mape ima blueprint i nazivi dijelova mapa i bas je breakdown napravljen. sad bi to trebali i za stare mape.

17 godina
odjavljen
Hrca1981 kaže...

moj je savjet za sve koji koriste m16a3 da koriste grip...imam puno utakmica u nogama i mogu reci da je duplo bolji

2 576 utakmica (na ranked serverima), ako ćemo biti precizni... govedo jedno {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...

znam dosta ih govori grip je bolji.

dvaput sam intezivno mijenjao na grip i nikako mi nije bolji.

valjda kako kome paše.

evo nek nađe netko ko prati ove profiće i nek pogleda koji setup koriste,kako na kojoj mapi.,

baš me zanima,

al novije filmiće, :)

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
meni je ako igram mape koje imaju dosta prepreka uvijek isti setup poslije preposljednjeg patcha... Rds+hb+m26 dok je pri izlasku igre bio kobra+supressor+m26(ili forgrip ako sam imao medic pack)..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
moderator
Battlefield 3

Close Quarters Strategy Guide za sirotinju..LINK

Šalim se hejteri,to je za ove koji nemogu skinuti i ove koji nemaju premium.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Danas sam kupio novi hax.{#}{#}

Moj PC  
16 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

mislim da je to na popisu PB-a,nemoj se igrat{#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dokaz da se sa FAMAS-om može ownati runda.

Čak je i Lvlcap reako da ako dođete na vrh scoreboarda sa FAMASOM mora da ste odličan igrač.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 20:17 (kalko1212).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdrav svima.hvala onima toko mi je pomogao da ins.Bf 3 sada sve sljaka.pitane ako srusim sistem dali cu izgubiti bf3 posto je preko Origin ,isto za Battlefield Bad Company 2  on ja na 2 dvd

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi ipričavam se što tek sada(nakon 1300 stranica), ali na ovoj konfi nisam mogao ništa igrati, pa kamoli BF3, a sad kupujem novi komp.

Trebalo bi mi objasniti o kupnji BF3. Koja je razlika između Limited Editon i i ostalih? Hoću li ja dobiti sa CD-om ekspanzije poput BtK? Što je potrebno za igrati multiplayer(čuo sam nešto oko battleloga)?

Hvala na strpljivosti!

LP

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
VALVE kaže...

Ljudi ipričavam se što tek sada(nakon 1300 stranica), ali na ovoj konfi nisam mogao ništa igrati, pa kamoli BF3, a sad kupujem novi komp.

Trebalo bi mi objasniti o kupnji BF3. Koja je razlika između Limited Editon i i ostalih? Hoću li ja dobiti sa CD-om ekspanzije poput BtK? Što je potrebno za igrati multiplayer(čuo sam nešto oko battleloga)?

Hvala na strpljivosti!

LP

Razlika ti je to što sa limited editionom dobiš BTK ekspanziju, a sa običnim ne. Možeš kupiti CD box limited edition i onda bi trebao skupa s njime dobiti BTK. Za multiplayer ti je potreban Origin account i battlelog account.  

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
VALVE kaže...

Hvala na strpljivosti!

LP

Razlika ti je to što sa limited editionom dobiš BTK ekspanziju, a sa običnim ne. Možeš kupiti CD box limited edition i onda bi trebao skupa s njime dobiti BTK. Za multiplayer ti je potreban Origin account i battlelog account.  

E, stvarno ti hvala na brzom odgovoru, vidimo se uskoro {#}

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
15 godina
Battlefield 3

Ej ljudi. Ma imam jedan problem. Chat uopće ne vidim tj. vidim ga samo kad sam kilan ali nije igra to ako se chat ne vidi cijelo vrijeme! Zna li netko? Hvala Vam!

MIKROBLOG: Ima li nešto gore za čuti od Francuza kako psuje na eng oponašajući afroamerikance? Referenca - FPS MP

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Ej ljudi. Ma imam jedan problem. Chat uopće ne vidim tj. vidim ga samo kad sam kilan ali nije igra to ako se chat ne vidi cijelo vrijeme! Zna li netko? Hvala Vam!

Mislim da je po tipka H za namjestavanje chata dal ce biti visible allways,turn off ili kad netko nesto pise,nisam 100% siguran daj je H pogledaj u options XD

14 godina
hellbyte0 kaže...

Hehe da sigurno si to kupio zbog Bf3

Hint:

http://tinyurl.com/d2tvq3m

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 21:34 (Zero2).
16 godina
VALVE kaže...
kalko1212 kaže...
VALVE kaže...

Hvala na strpljivosti!

LP

E, stvarno ti hvala na brzom odgovoru, vidimo se uskoro {#}

ako planiras kupiti premium, kupi obicni bf+premium jer ce dobiti btk bez da ga placas 2x

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
Lol na shotgun only sam danas pobro 53400 xp-a u 14 min...spm sa 500 na 628!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
protjeran
Battlefield 3

ljudi jel znate da je double xp week, vjerojatno da.

aj me dodajte za frenda u igri kao neko zeli jr sam ja relativno nov 30lvl tek

i kolko ima levela? vjerujem da ima puno posto imam smao 40h

megatr0n98 - sa nulom umjesto o

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Ima ti 145 rankova, 45 "normalnih" i 100 colonela.

Kalko1212 ingame
13 godina
protjeran
kalko1212 kaže...
MARKOcVp kaže...

wtf? tako puno? i sta je colonel? :D

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
16 godina
MARKOcVp kaže...
kalko1212 kaže...
MARKOcVp kaže...

wtf? tako puno? i sta je colonel? :D

imas 45 ovih s oznakama drugacijim, i onda 100 "orlova", oni ti ne donose nista novo

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
nu666 kaže...

pozdrav svima.hvala onima toko mi je pomogao da ins.Bf 3 sada sve sljaka.pitane ako srusim sistem dali cu izgubiti bf3 posto je preko Origin ,isto za Battlefield Bad Company 2  on ja na 2 dvd

BF3 ti je povezan s Originom i bilo kad i bilo gdje instaliras Origin pod svojom sifrom mozes igrati BF3 (nemoj na dva kompa istovremeno)

A ako zelis formatirati particiju gdje ti je BF3, samo napravi kopiju cijelog direktorija negdje, i kad ponovo instaliras Origin, napravi BF3 direktorij i ponovo sve ovo snimi natrag.

ili stavi da Origin pocne skidati BF3, i onda kad napravi direktorij, zaustavi skidanje, ugasi ga, i presnimi s kopijom.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel još ko ima problem da mu treba najmanje 5 pokušaja da igra krene da se loada? Kad god kliknem na join server u battlelogu mi stalno stoji na joining soldier, a u task manageru igra zaglavi na 560-870 k i onda moram na silu gasiti proces i klikati join server.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 23:25 (krpng).

0 0 hvala 0
16 godina
meni samo kad bas killam igru i zelim ponovo uc.
kad ugasim igru na quit onda prek btloga ulazi normalno
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nije ni cudo sto na pola servera budem banan nakon nekog vremena....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

stvarno ne kuzim ljude koji koriste citeve i takve gluposti,koji ti je uopce gust igrat??

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice