Jel se i po cesti ljutiš na ljude u boljem autu, ili one bolje obučene?
DA hebem im mamu čitersku!!!!
DA hebem im mamu čitersku!!!!
ja sam bia tako revoltiran njihovim premium potezom da sam igru instant uninstallira, pa nece mene nitko
must za poluproizvod, ako hocu samo DLC koji me interesira, onda sam gradjanin drugog reda, jer
ce ekipa igrat na premium only gdje ja nemogu, cekat cu que, pa ce me neki mujo preskocit, ili ce me kickat sa
servera jer dolazi premium igrac, ili ce mi na nos nabijat kad me premium ubije sa crnim nozem... mislim WTF
Ja ne razumijem ovaj stav, a čini se da je poprilično raširen. Kakav gradjanin drugog reda, kakvo nabijanje na nos. Ok, jedina stvar koja nije ok je queue. Sve ostalo uopće ne utječe na tebe. Mislim ne kužim... imaš igru koja radi jednako tebi i nekome s premiumom i taj nije u apsolutno nikakvoj prednosti i ne vidim zašto bi ti radi toga što su neki spremni platit da bi imali više, radio uninstall...
Ma po meni je i queue ok. Zar nije logicno da ako igras svaki dan, imaš ekipu na ts-u, imaš favorite servere da uložiš u svoj hobi i kupiš premium. Isto tako ako to nista nemas u principu ti je svejedno, random izaberes prvi server na kojem ima mjesta i lijepo se igras.
Ispada da sve imaju otprilike isti damage osim G3A3, jeli tako? Ispada da ima jači i od SCAR-H. Pronašao sam, PP-2000 i naravno UMP-45 za kojeg se zna da ima najveći damage SMG kategoriju u MW2.
Najjaca oruzja:
Assault - G3A3 - Max damage: 34 (3 pogotka za kill na normal, 2 na hardcore)
Engineer - Scar H - Max damage: 30 (4 pogotka za kill na normal, 2 na hardcore)
Support - M240B, M60, PKP - Max damage: 34 (3 pogotka za kill na normal, 2 na hardcore)
Recon - M98B - Max damage: 95 (2 pogotka za kill na normal, 1 na hardcore)
PDW - PDW-R, PP-2000, UMP-45 - Max damage: 25 (4 pogotka za kill na normal, 3 na hardcore)
Naravno, drugacije se racuna pogodak u tijelo, glavu, noge....
I ponekad se prezivi s 0%, pa i to uzmi u obzir
Ispada da sve imaju otprilike isti damage osim G3A3, jeli tako? Ispada da ima jači i od SCAR-H. Pronašao sam, PP-2000 i naravno UMP-45 za kojeg se zna da ima najveći damage SMG kategoriju u MW2.
Najjaca oruzja:
Support - M240B, M60, PKP - Max damage: 34 (3 pogotka za kill na normal, 2 na hardcore)
PDW - PDW-R, PP-2000, UMP-45 - Max damage: 25 (4 pogotka za kill na normal, 3 na hardcore)
Naravno, drugacije se racuna pogodak u tijelo, glavu, noge....
I ponekad se prezivi s 0%, pa i to uzmi u obzir
na sve te brojeve koliko treba metaka da ubiješ dodaš još min 5 metaka za svaku pušku i dobiješ stvarni rezultat koliko treba metaka da napraviš kill
na sve te brojeve koliko treba metaka da ubiješ dodaš još min 5 metaka za svaku pušku i dobiješ stvarni rezultat koliko treba metaka da napraviš kill
Istina! :)
Al KIKI je htio popis najjacih oruzja i eto, tu mu je.
Btw, jucer sam SMAW-om pogodio avion u letu!
I onda sam dosao doma i isao igrati BF3.
Sad bi rekao gdje završavaju ti reportovi, ali možda bi bilo malo neukusno za forum..
jeste primijetili novi feature na battlelogu?
napomena: sad svakome tko zavrsi iznad mene na scoreboardu stiscem ovo
Sad bi rekao gdje završavaju ti reportovi, ali možda bi bilo malo neukusno za forum..
upravo zato radi boldanog :)
Ja u frendovima imam pilota koji je10 na svijetu na ESL-u, pa se ne hvalim
a i ima 20k+ killova jetom :D
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ISh1NoXI/
67. u svijetu, to je bitno, a esl i ostala izd.kavanja su za jazavce, lame....
I nema 20k+, nego 19.389 :)
A koliko sam shvatio kolegu, htio je malo potaknut nekakvu zabavu na temi čisto da se usporede statsi malo, a ne opet nadhebavanja moj je veći, ili to pojedince specijalno pali u životu ako su najjači u nečemu, ne prihvaćajući fact da i od najboljeg ima/dođe bolji?
e malo si se prijatelju zaletio...esl nije nikakvo izd.kavanje...i prije je public server za jazavce nego esl...probaj odigrat koji esl mec pa ces vidit kako se igra a ne otic na public di je puno njubara i onda se hvalit sa nekakvim scorom...smjesno
daj nek se netko od dalmatinaca baci u more za mene jer ja crkavam na vručini gradskog asfalta hebo vas esl.
eto prije dva prošla double xp vikenda sam otišo na BLACKSHEEP server inf only(al kad god uđem u taj server svi su orlići manje više i ovo je brijem jedini put da sam uletio tranu da su bili "ovakvi" )
uletiš di su noobovi i puniš bodove.
trajalo je 40 minuta.
sve to puta dva :)
zenge oprala te vručina pa opet trolaš., ogrni se mokrom plahtom i namaći noge u lavoru
daj nek se netko od dalmatinaca baci u more za mene jer ja crkavam na vručini gradskog asfalta hebo vas esl.
Ili jednostavno upali klimu. Ako je nemaš baci se u kadu.
e hebo me pas nikad nisam čuo za naziv troll-trollanje dok nisam došo na bug forum.
jel to došlo sa Wow-om ili šta??
al ovo je stvarno pitanje,da nebi mislili da "trolam" ili da sam(trenutno) neozbiljan
e hebo me pas nikad nisam čuo za naziv troll-trollanje dok nisam došo na bug forum.
jel to došlo sa Wow-om ili šta??
al ovo je stvarno pitanje,da nebi mislili da "trolam" ili da sam(trenutno) neozbiljan
Priznaj vrućina ti je spržila mozak.
Sljedeći cijeli tjedan će biti Double XP za Premium ekipu, a od toga dva dana za non premium playere.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654783811912991/
Sljedeći cijeli tjedan će biti Double XP za Premium ekipu, a od toga dva dana za non premium playere.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654783811912991/
Znači drugi tjedan kanali i samo kanali
ovo moje je bila sala
ja sam bia tako revoltiran njihovim premium potezom da sam igru instant uninstallira, pa nece mene nitko
must za poluproizvod, ako hocu samo DLC koji me interesira, onda sam gradjanin drugog reda, jer
ce ekipa igrat na premium only gdje ja nemogu, cekat cu que, pa ce me neki mujo preskocit, ili ce me kickat sa
servera jer dolazi premium igrac, ili ce mi na nos nabijat kad me premium ubije sa crnim nozem... mislim WTF
Ja ne razumijem ovaj stav, a čini se da je poprilično raširen. Kakav gradjanin drugog reda, kakvo nabijanje na nos. Ok, jedina stvar koja nije ok je queue. Sve ostalo uopće ne utječe na tebe. Mislim ne kužim... imaš igru koja radi jednako tebi i nekome s premiumom i taj nije u apsolutno nikakvoj prednosti i ne vidim zašto bi ti radi toga što su neki spremni platit da bi imali više, radio uninstall...
Ja da.
Usput, pusa mačko
ovo moje je bila sala
Pa znam, ali ima ljudi koji rade to.
Neki dan mi je to jedan švabo stisnuo jer ima komplekse da ga ne smiju ubit sa smaw-om
koliko je tih dabl penetrejšn vikenda i dana neka samo sve poduplaju i gotovo
edit: jel netko koristio ovo iima li kakve koristi uopće ili samo podešavanje van igre?
koliko je tih dabl penetrejšn vikenda i dana neka samo sve poduplaju i gotovo
edit: jel netko koristio ovo iima li kakve koristi uopće ili samo podešavanje van igre?
dobra stvar,imas opcija koje nema u igri,preporucam
Iako igram battlefield od kada je izaso, danas sam dobio novi komp, pa cu sigurno vise igrati. http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=219&jumpto=2989375&sort=asc&view=flat
Moze preporuka dobrih servera i slicno. Evo i moj account, ako me netko zeli dodati. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/bruno2matejcic/stats/353106036/
Zašto bi bilo bolje letit sa strelicama koje nemaju sensitivity uopče nego s mišem koji ima? Debilana. To je kao da na konzolama rađe igraš sa strelicama nego s analogom.
Zato što ćeš se sa strelicama puno brže okrenuti, da si probao znao bi.
Staviš samo pitch up na neku tipku, recimo space, i to je to nikakvi đojstici i strele.
Baš gledam ovdje SMG oružja ali šteta što nema kao u COD-u da piše koliki je damage.
http://symthic.com/charts.php?class=5&sort=Max+Damage&adsc=ASC&attc=None
EDIT: Kakve su van postavke za network smoothing???
Iako igram battlefield od kada je izaso, danas sam dobio novi komp, pa cu sigurno vise igrati. http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=219&jumpto=2989375&sort=asc&view=flat
Moze preporuka dobrih servera i slicno. Evo i moj account, ako me netko zeli dodati. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/bruno2matejcic/stats/353106036/
Jel ti ono narancasto na slici neki wireless usb? Igrao sam na wifiu i na zici, osjetno bolje mi je bilo na zici. Tako da preporucam da se kabliras.
Naravno kad nitko više nikome ne vjeruje..možda Ja sam bio na TS-u ( Zna Astra) dobar sa jednim dečkom i nema kartice niti ništa i bila je Igra neka na Steamu za nekih 50 tak kn i moli me da mu je uzmem i dam mu broj računa na koji da mi uplati..sve 5. kupim ja njemu igru na njegov steam i više ne vidjeh niti čuh nit njega niti vidjeh para..Tako da ja imam loše iskustvo a sada ako netko želi..prvo pare onda premium, na žalost. Ja više ni kurvi ne plačam unaprijed
I nemoj mislit da kažem da bi ti zaje ili neš, samo kažem svoje iskustvo
Zahvaljujem ARazer-u na super brzom i efektivnom pomaganju ,stvarno uplatio sam i kako smo se i dogovorili sve islo po planu,tako da jos jednom zahvaljujem na pomoci ;)
si uzeo premium preko mexico-a? koliko rapa?
moze meni tko uzeti ako nije greda, uplatim lovuuuu