Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.118.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
Na bas paypal imam dolare ne na kartici ali sad sam skuzio sta je najvjerojatnije bilo,nisam izmjenio podatke od prijasnjeg kupca bf3 jer sam taj acc kupio od jednog decka i sad su njegovi podatki tamo da je kupio s paypalom a nisam mijenjao i nije se poklopilo . Bar tako ima smisla.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zašto radiš double postove?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Zašto radiš double postove?

haha bas da cu pitat,a mozda je na mobu ili nesto tako

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
neznam ,sam ih radi,nisam na mobu vec na laptopu,ja kliknem jednom samo a nekad ih duplo radi ..neznam zast!?
14 godina
Battlefield 3

Kad se igra sa sacmom,tipa spas,870 mcs ili M1014,i kad ispraznis sve metke,krene animacija u kojoj nekako zabaci ruku skroz na drugu stranu i stavi metak? jedan u cijev pa pocne punit do kraja ili ?

Jel zna netko?

Mozete i ovdje vidjet u nekim trenucima..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

WiiiiiHiiiii!! Najfo sam ga!!!  Skočio za bakom u zgradu bezze i potegnuo nož i sreće kad sam pročitao ime!!! :) {#}

http://i.imgur.com/fvyNc.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 20:52 (DadoZG).

24 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na mobu sam,ne vidim ime?
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako ubiti nekoga na normal na udajenosti vecoj od 20m ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Na mobu sam,ne vidim ime?

Joe Grant, leader na platoonu njihovom.

Tak sve jedno ko je! Bitno da je tu TAG..

BTW.. http://i.imgur.com/fvyNc.jpg

14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

uuf kako je lijepo bit na moru 4 dana,bez net-a i ne razmišljat o bf-u i čiterima i forumu,prešpica

btw danas kad dođem doma,da se ne iznenadim,čitam tu da imaju ljudi problem sa avastom,kojeg imam i ja.

šta će me pb izbacit ili???

Kako je lipo živit 50 metara od mora.... :p

[M|C] 7emper_fi
15 godina
protjeran
Logigamer kaže...

Sumnjam da ce tebi poc to za rukom, pa probaj tenkom.

Ja živim u malenom gradu i neam posla, dal smijem ja cheatat dok čekam na burzi?
16 godina
Rođo, evo i mene na moru al vjeruj mi : najljepše je igrat Bf u mom zagorju!
13 godina
drahic kaže...

Kad se igra sa sacmom,tipa spas,870 mcs ili M1014,i kad ispraznis sve metke,krene animacija u kojoj nekako zabaci ruku skroz na drugu stranu i stavi metak? jedan u cijev pa pocne punit do kraja ili ?

Jel zna netko?

Jedan direkt u cijev ostali u spremnik.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
Logigamer kaže...

Jel možda igraš na ps3? Pitam jer imam nekog frenda na bflogu, logigamer_hr mu nick i roka na PS3.

17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Logigamer kaže...

Jel možda igraš na ps3? Pitam jer imam nekog frenda na bflogu, logigamer_hr mu nick i roka na PS3.

Reci ti njemu srce kako da pogodi na 20 m, stvori od njega još jednog kampera kao ti i pirat.{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 21:06 (hellbyte0).
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Logigamer kaže...

da,al me vise brine kako na pc nemogu ama bas nikog na vise 20m ubit bez obzira na to jel full auto,burst,single,a prije sam cak i mogao xd

16 godina
Logigamer kaže...

da,al me vise brine kako na pc nemogu ama bas nikog na vise 20m ubit bez obzira na to jel full auto,burst,single,a prije sam cak i mogao xd

E trebaš onda to pitati Nenu ili Dr.Furya. Oni su imali isti takav problem i riješili su ga na neki način, neznam sad točno koji, oni to najbolje znaju pa ih pitaj ti sam osobno.{#}

17 godina
odjavljen
DadoZG kaže...

WiiiiiHiiiii!! Najfo sam ga!!!  Skočio za bakom u zgradu bezze i potegnuo nož i sreće kad sam pročitao ime!!! :) {#}

http://i.imgur.com/fvyNc.jpg

Ti si prvi za kojeg sam vidio da ima negativan dog tag skor. Tebe su baš sjekli gadno...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Logigamer kaže...

E trebaš onda to pitati Nenu ili Dr.Furya. Oni su imali isti takav problem i riješili su ga na neki način, neznam sad točno koji, oni to najbolje znaju pa ih pitaj ti sam osobno.{#}

to vec svi znaju xd

14 godina
neaktivan
Kuky uzeo si mi odgovor :) ma mislim da su to dobro objasnili na stranicama x22 i aimjunkies... Potrazi tamo oni su majstori za metrazu...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Kuky uzeo si mi odgovor :) ma mislim da su to dobro objasnili na stranicama x22 i aimjunkies... Potrazi tamo oni su majstori za metrazu...

a nisam trazio preporuku cheata xd,nego savjet

17 godina
protjeran
Logigamer kaže...
ceco22 kaže...

a nisam trazio preporuku cheata xd,nego savjet

Ali stari ako oćeš nešto jeftino imam ti frenda flamingkinga koji radi skripte za siću, pa ako treba bude ti on naštelo pušku da meci lete ravno u ljude.{#}{#}

Evo on si naštelo svoju pumpericu sa 12x scope i svi padaju pred njime.{#}

14 godina
neaktivan
sa flamingom sam odavno sklopio suradnju... :) rade i na pica modu i muskom modu :)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
Battlefield 3

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

0 0 hvala 0
16 godina

Evo da opet podsjetim kako je aktivan manje-više jedini BF3 server smješten u Hrvatskoj (Zagreb).

Znači, niski ping svima u blizini ;) 

Vrte se uglavnom conquest/rush mape, aktivan voting sustav kao i autobalans.

Infantry only server, 32 slota.

Ukoliko želite druge mape koje nisu u ponudi, slobodno predložite ovdje.

Server OVDJE! 

Vlasnici servera: CroGunners klan

Uživajte i ubijamo se ;)

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 22:27 (mrxa1).
15 godina
Logigamer kaže...

Čitam ovo pitanje već desetak puta i nije mi nikako jasno, a što to ti pitaš? Ili si super trol ili super noob. Pa na toj udaljenosti se ubija sa pištoljem da ne kažem nešto gore. Prave udaljenosti su 1000 + metara, a neki ovdje imaju kill i preko 2000 m.

K4lim3ro
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 22:29 (Kendo).
15 godina
drahic kaže...

Jel zna netko?

stavi direktno u cijev kad relodaš ful 

BF3 FlamingKing
14 godina
neaktivan
Kendo kaže...
Logigamer kaže...

Čitam ovo pitanje već desetak puta i nije mi nikako jasno, a što to ti pitaš? Ili si super trol ili super noob. Pa na toj udaljenosti se ubija sa pištoljem da ne kažem nešto gore. Prave udaljenosti su 1000 + metara, a neki ovdje imaju kill i preko 2000 m.

najvjerovatnije je pitao za pušku,znaci normalnu pušku ne sniper,

a ti ako nekog vidiš na soma metara sa puškom ja ti dam odmah svoj account,

plus ovi kojima je kill preko 2000m ne da je narihtano,nego su se gađali po pola sata.

al brijem da pita dečko normalno.neznam nek gađa duže pa pogodit će,mora pogodit pa nije pao s marsa

i onda recite da hc nije za pice {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Battlefield 3

Da li se ikome sruši mozilla tijekom igre i naravno cijela igra, kada hocete opet pokrenut mozillu nemožete jer iz nekog razloga sistem neda, mora se restartat komp.. To mi se dogada samo na bf3 i to od kada sam nabavio amd grafu umjesto nvidine.

Moja predpostavka je da cu morat rusit windowse bez obzira što nemam nikakvih virusa i ostalog smeca :(

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni se to događalo na bc2-ki i dugo sam se hebo s problemom a na kraju sam povečao napon na procu jer je klokan i nestalo.Sad je ok več mjesec i po dana.

Dok budale imaju peneze, kramari tržiju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice