Samo tri killa na Metrou?!
Pa da lol samo bacam kit i revive-am, sad sam izvuko 31-15 s istom taktikom, lol svi bacaju granate
Pa da lol samo bacam kit i revive-am, sad sam izvuko 31-15 s istom taktikom, lol svi bacaju granate
Takve je lako sreditit sa SPAS- om.
Ma sprdnja, ja sam maloprije bio treći na serveru sa jednim killom (i bez da sam i jednom poginuo). Digao sam gore MAV i spotao... bodova da se usereš...
Jel ima ko da nije rješio co-op a da hoće igrat?
Takve je lako sreditit sa SPAS- om.
pa i nije kroz okrenute stolove i brzi hip fire sa 40m
evo jedna takva runda :
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/35853116/1/331323887/
Jel ima ko da nije rješio co-op a da hoće igrat?
ja ću sutra sve riješit nadam se (0/6 :)
Damn, baš su usrali ovo sa hardverskim zahtjevima. Bfbc2 mi radi na high i imam više fps nego u bf3 sve na low.. Zanimljivo...
Damn, baš su usrali ovo sa hardverskim zahtjevima. Bfbc2 mi radi na high i imam više fps nego u bf3 sve na low.. Zanimljivo...
ma sve su nesto usrali meni sa 6950 sve na low steka sve zivo i to samo na odredenim djelovima mape.
ma sve su nesto usrali meni sa 6950 sve na low steka sve zivo i to samo na odredenim djelovima mape.
Hehe, zato ja sa 7850 @ 1GHz/1.3GHz vrtim sve na ultra u 44FPS-a :)
^^
zanimljivo.. Ja na ultra mogu vrtit sve bez problema na 1920x1080
cuj, meni zna sa 100+ fps-a pasti na 45 na CQ mapama gdje je 64 igraca na serveru, a igram na istim postavkama sa svojim bebicama
Zna li tko od vas zašto mi je konstantno na mjestu gdje treba bit ping ova crtica po sredini "-"
Zna li tko od vas zašto mi je konstantno na mjestu gdje treba bit ping ova crtica po sredini "-"
moze biti da je do rutera ili providera. Ima ljudi koji su promjenili jedno ili drugo i to im je nestalo, tj vidli su ping. mozda je i do postavke neke u ruteru
moze biti da je do rutera ili providera. Ima ljudi koji su promjenili jedno ili drugo i to im je nestalo, tj vidli su ping. mozda je i do postavke neke u ruteru
i meni se nekada to događa...ja se samo odlogiram-ulogiram na battlelog i pojavi se natrag ping...
i meni se nekada to događa...ja se samo odlogiram-ulogiram na battlelog i pojavi se natrag ping...
Nemam pojma, samo znam da je meni uvijek ta crtica i da su me u zadnje vrijeme par puta kikali zbog "visokog" pinga, a ne može bit visok jer mi ništa ne šteka, nego ga nitko ne vidi!
stvarno ne kuzim te citere,kupis igru da bi za*ebavao ljude i kad tad poberes ban
e ljudi imam problem s konekcijom za bf3.igram igru normalno i onda mi nakon otprilike 30 min izađe iz igre i piše mi Game diconnected:your connection to the server has timed out.
a ali je lik izlgleda imao 2 accounta, jer oba acounta izbacuje u bettlelogu. iako je imao cit katastrofa je igrac
kad si vidio da dobar igrac koristi cit?? XD osim ako zeli trollat ljude
hmmm, prijavio se za platoon, dobro da ne prihvacam takve noobove...pa u pi*du, sta svi takvi zele k nama? sve mi se cini ko teorija zavjere
edit: evo jos jednog takvog koji se prijavio, prepravio sam ime da ga bas ne imenujem (svaka slicnost sa stvarnim osobama je slucajna)
Kakve ja veze imam njube? :D
pa vidim odakle ti skill