Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.152
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...
TomoR kaže...

Također ako želite bolji kontrast, onda koristite Colorblind Support Mode koji dolazi sa samom igrom. Iako, kod njega su mi tamni dijelovi igre pretamni.

Ja igram na "DICE" postavkama.

di je taj mode??

Nisam pored kompa, ali trebalo bi biti pod Video options, scroll na dno.

15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

To nije isto. Ti nisi kupio igru nego samo licencu koje se moraš pridržavati, to je već 100puta ponovljeno, dok si auto baš kupio.

..... mi sve, ak ja to kuzim.... kupio licencu ali ne i igru? A sta onda 18.7 Gb necega radi na mom hardu? Osim toga s tom licencom je bilo price u vezi privatnosti podataka i raspolaganja istih od strane EA tolko o licenci ja znam. 

Osim toga PB je zaduzen za sumnjive radnje po pitanju gameplaya a ne EA. PB kolko je meni poznato jos ni jedan graficki tweak nije bananirao niti isti ima veze sa gameplayem, prema tome stvar je cista.

EDIT: felge su po zakonu, a to nije ni bitno za pricu.... izgled je promjenjen u glavnom.

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 14:47 (Tallahasee).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zanimljivo štivo, u duhu događaja kojima smo bili svjedoci u posljednje vrijeme.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/prljavi-pokvareni-varalice/153944.aspx

Neka se rasprava o tematici ne razvija ovdje, nego na linkanoj temi. Postao sam je ovdje čisto jer smatram da je interesantno.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 15:23 (Danny_HR).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nije bas neki score, al sam stavio zbog acc sa g3 - skoro 39%

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Najbolje mi je ovo kad pogledam SPM na necijem novom acc-u, a ono ko npr. Xyan 1500 cca, a onda skuzim kolko je dugo igro :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Tallahasee kaže...

..... mi sve, ak ja to kuzim.... kupio licencu ali ne i igru? A sta onda 18.7 Gb necega radi na mom hardu? Osim toga s tom licencom je bilo price u vezi privatnosti podataka i raspolaganja istih od strane EA tolko o licenci ja znam. 

Osim toga PB je zaduzen za sumnjive radnje po pitanju gameplaya a ne EA. PB kolko je meni poznato jos ni jedan graficki tweak nije bananirao niti isti ima veze sa gameplayem, prema tome stvar je cista.

EDIT: felge su po zakonu, a to nije ni bitno za pricu.... izgled je promjenjen u glavnom.

Ti si kupio licencu za tu igru koja ti je na disku, od tih 18,7gb koju smiješ koristiti(igrati) radi te licence, ali nije tvoja na način kao knjiga ili auto kojeg kupiš. Isto kao i neke programe koje kupiš, kupio si samo licencu za korištenje tog programa koje se moraš pridržavati.

Bilo je i u MW2 grafičkih tweakova, pa su banali ljude jer su mjenjali teksture i napravili protivnike rozima, a i u pravilu licence piše da se nesmije drkati po igrinim fileovima. Ali što ja to uopče pišem kad je to kao da pišem banderi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 15:59 (Jack Sparrow).
15 godina
Battlefield 3

koristim fxaa zato kaj mi je sa njim crvena=crvena, plava=plava, inače je sve sivkasto

ban je samo na tom serveru (10 minuta)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

šta je sa ligom? nitko ništa ne priča? kako to stoji, ko bijedi ko gubi?

talahase ako postavljaš spojlere i sve to alfi, jel te polcija ima pravo poslati na neki atest ili tako nešto=? Iako je tvoj auto, ali si trpao  na njega nešto što nije zamišljeno, dali ti misliš da to može proći samo tako?

fear619 kaže...

koristim fxaa zato kaj mi je sa njim crvena=crvena, plava=plava, inače je sve sivkasto

ban je samo na tom serveru (10 minuta)

džaba ti i to kad si njuby. :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 16:01 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Najbolje mi je ovo kad pogledam SPM na necijem novom acc-u, a ono ko npr. Xyan 1500 cca, a onda skuzim kolko je dugo igro :D

to ti je SPM samo za tu rundu. Najveci SPM koji sam imao i rundi je oko 4800 na TDM-u XD mislim daje u petak popodne bilo{#}

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa bas se ne igra cesto. Trebala bi uskoro poceti kao "europska" liga na GamersPlatoon-u. 8vs8 inf i 16vs16 classic. Budemo se prijavili ako se jos moze.

15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ti si kupio licencu za tu igru koja ti je na disku, od tih 18,7gb koju smiješ koristiti(igrati) radi te licence, ali nije tvoja na način kao knjiga ili auto kojeg kupiš. Isto kao i neke programe koje kupiš, kupio si samo licencu za korištenje tog programa koje se moraš pridržavati.

Bilo je i u MW2 grafičkih tweakova, pa su banali ljude jer su mjenjali teksture i napravili protivnike rozima, a i u pravilu licence piše da se nesmije drkati po igrinim fileovima. Ali što ja to uopče pišem kad je to kao da pišem banderi.

Joj, idem odmah sad izbrisat fxaa.... da se pridrzim te licence bas kao sto se i EA pridrzava kad nudi-

- nekima trzanje u Close Quartersu (najnovije), konstantna rusenja igre zbog razno raznog - frustracije korisnicima

- m16a3 koji koristi 99% igraca, a obecavali su brda i doline 20 novih oruzja wow, a svima jos uvjek najbolji izbor m16

- patcheve na kapaljku

- dvostruku naplatu Back to Karkand DLC-a

- bugova, glitcheva.... bezobraznih adminsitratora... ima tu jako puno toga, samo proresetaj ovaj topic

Drz se licence, uzivaj u igri na svoj nacin i pazi dosta je gradjevinskih radova po gradu da te bandera ne poklopi.

EDIT: @fila... kakve spoilere? Alu felge - kotaci ;)

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 16:13 (Tallahasee).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

koristio sam fxaa injector malo vremena,igra izgleda dosta bolje i po meni je to čit,sa injectorom sam bolje/brže uočavao protivnike i na kraju sam ga obrisao

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

LOL.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

njubi kojem igra izgleda awsome :)

13 godina
xyan kaže...
fila2208 kaže...

Pa bas se ne igra cesto. Trebala bi uskoro poceti kao "europska" liga na GamersPlatoon-u. 8vs8 inf i 16vs16 classic. Budemo se prijavili ako se jos moze.

22.6. bi trebala krenit liga na GP-u., 1 nagrada 500${#}

14 godina
neaktivan
letece_prase kaže...
xyan kaže...
fila2208 kaže...

22.6. bi trebala krenit liga na GP-u., 1 nagrada 500${#}

da, ali treba se dovoljan broj timova prijaviti...mislim da ima neki minimum od 24 tima za 8vs8 inf ladder...i pise da se moze odgoditi u slucaju da nema na tjedan dana

15 godina
fear619 kaže...

njubi kojem igra izgleda awsome :)

Ma džaba ti kako igra izgleda kad si njubson :)

Tallahasee kaže...

EDIT: @fila... kakve spoilere? Alu felge - kotaci ;)

A dobro, velim felge su kod nas toliko ajde već isfurane da svaki seljo stavlja felge pa se policiji neda imat posla sa time svime, ali injector je nešto drugo, dosta izmjeni igru i boje. Ne branim nikog da ga koristi ali usporedba ti nije okej. Ne znam zašto je počela priča jer samo obrišeš readme i igraš dalje sa tim injectorom.

Igra izgleda ok na low, odlično na high i nek igra ko kak oće, ali činjenica je da bf3 je modabilan nula, i da su rekli da to neće dozvoliti sa ovim nastavkom tako da sad prasnu ban svim sa injectorima mogli bi im samo na koljena i poduvat...ali neće jer, ako hackeru brišu 5 puta statse prije nego ga banaju onda što misliš da će banat za injector? lolness.

ugl igrajte kako oćete, ionako je nebitno :)

ajte van, sunce je, plaže, žene...ŽIVOT :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
Battlefield 3

da za sada samo 4 tima 8vs.8

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Hvala informacijama tonči. Predlažem da svi zajedno bojkotiramo sad bf3 i nikad ga više ne upalimo, ono razumiš, ne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 17:49 (fila2208).
Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol nagrada 500$? 

kakvi loseri,

sve u svemu potrošiš struje,cigareta,sokića,piva,živaca,.. da te ispadne na isto.

500$=2500kn

reko si 24 ekipe,da svaki dan igraš ti je 24 puta 23kn marlboro dnevno=552 kn

struja koju "potrošiš" ja neznam ajmo reć cca 100 kn

svaki taj dan piva,dvije,tri lil sokića je cca 20-30 kn puta 24 cca 600 kn (ili nekaj za prigricnut)

živci...neprocijenjivo

ajde da je 5000$ to vec da,

al nitko nemože zato naplatit gušt igranja,

CQ mape-frame drop,neoptimalizacija mapa za široki opseg korisnika

patchevi-stalno sj+bavaju oružja nanovo i svaki patch izađe neki glitch ako ne na oružju onda na mapi

glitchevi-svako malo je neki

čiteri-hrpetina ih je prikrivena,ima ih još na tone

itd itd itd

mislim,

meni je malo tih 50EURA za Premium,pa u biti dobiješ širok spektar stvari :)

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...
nooir kaže...

Kad san ja glitcha??? Nisan koristija ni onaj jeb... mas za vipše ok 100 tinjak kileva... niti toliko...

ne vas draš vodi iznad ili ispod mape u napad {#}

??' Ok whatever..

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da si bio brži, moga si prosli tjedan za 30€ uzet BF3+Premium u Indiji {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Premium exclusive Double XP event June 23-24
Who: Exclusive to Premium members only

Double XP event timings

Event start times

Los Angeles – June 23 – 00:01:00
Stockholm – June 23 – 09:01:00
Paris – June 23 – 09:01:00
New York – June 23 – 03:01:00
Tokyo – June 23 – 16:01:00
Moscow – June 23 – 11:01:00

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Zabranjuje se prodaja i razmjena CD keyeva za SVE igre i softver, kao i accounta!

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
nooir kaže...

Premium exclusive Double XP event June 23-24
Who: Exclusive to Premium members only

Double XP event timings

Event start times

Los Angeles – June 23 – 00:01:00
Stockholm – June 23 – 09:01:00
Paris – June 23 – 09:01:00
New York – June 23 – 03:01:00
Tokyo – June 23 – 16:01:00
Moscow – June 23 – 11:01:00

Bilo bi super da nama koji imamo premium daju 10x XP {#}

سمندری ڈاکو
14 godina

-.-''

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
13 godina
neaktivan
xyan kaže...
fila2208 kaže...

kontam da morate biti clanovi GP pa tek onda mozete igrati GP turnire i ligu...nisam siguran

13 godina
Battlefield 3

Ovdje se postovi tako brzo izmjenjuju,tako da je tesko ocekivati da itko procita,a kamoli odgovori na pitanje.

Ali evo probati cu.

Dosta puta sam javljao o problemu:Black screen with loading,whan server change maps.Taj problem se poceo desavati kada je izvrsen predposljednji veliki patch,ocituje se u tome da jednostavno ne mozete igrati servere koji rotiraju mape,dok na serverima koji rotiraju jednu te istu mapu-sve je OK!

Nakon zadnjeg patcha javio sam da je to napokon rijeseno,no ipak nije tako!

Jednu sam stvar napokon skuzio-RIJEC JE SAMO NA DIABOLIC SERVERIMA!

Izmedu ostaloga,Diabolic ima za posljedicu da mi uzasno lagga(izduzuje pusku,ruke,nestaje nišan,krepavas niti ne znas od koga,ne mozes nikoga ubiti...)-Valjda je to lag?-ako nekome treba dokaz,postati cu video,koji sam ovdje vec objavio!

Sve je to uredno prijavito supportu,mnogo toga probao,no bez uspjeha.

To sto ja izgleda JEDINI na svijetu nemam prikaz PING-a,je manje bitno,ali me zanima jedna pametna u svezi problema gore!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...

Zabranjuje se prodaja i razmjena CD keyeva za SVE igre i softver, kao i accounta!

nova pravila na forumu?

BF3 FlamingKing
14 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...
xyan kaže...
fila2208 kaže...

kontam da morate biti clanovi GP pa tek onda mozete igrati GP turnire i ligu...nisam siguran

prijavio sam nas ja

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice