ja sam zdenko1991. nisam mogao do sada komentirati nista zato sto sam na terenu. eh sad sto se tce nene decko je bio cheto i jbg sta sad punkbuster je svoje odradio za mene je ta tema bila gotova cim je screenshot bana pokazan. MadCroatz = saka jada i ludila. exco totalni no skill furiyo jedini igrac vrijedan spomena normalno chiter, joj sorry nije mcdonalds je kriv. Clan koji uopce nije vrijedan spomena. 53 ice jedini clan koji izuzetno postujem i ovim putem pozdravljam veselim se buducim warovima Pis = clan koji sam smatrao pro klanom a kad ono hrpa whinera igrali smo war na metro di smo vas zgazili pa ste vi dobili bazzar. nije mi jasno zasto me stalno stavljate u kontekst chitera. gledam i citam vase glupe postove, neznam ko je piso al ide ovak. ja corona i jos neki se nakuknemo i padnemo mrtvi.????? wtf iii a kaj bi se trebalo desit kaj bi trebali proletit kroz moje metke ili komentar dodem im sleda zdenko se okrene i stisne mi head. pa da znao sam da ides sta sam te trebo u noge gadat. ja sebe nesmatram uopce nekim pro igracem al ovi pisovci boze dragi placimacaka. decki, niste vi jedini igraci u hrvatskoj koji znaju igrat tak da nemojte samo whinat i optuzivat s glupostima. pogledajte moje statse pa kaj mislite da bi mene vi trebali ubiti kp nekoga ko prvi put igra. oprostite na dugom postu al morao sam se javiti da stanem glupostima na kraj. vracam se u 8 mjesecu tak da pisovci nemorate pisat da se skrivam. u 8 mjesecu pocinje ovnanje xxx clana scenom e i pozdravljam svoje decke i drago mi je sto se nisu raspali.
obično nemam običaj odgovarati nikome na postove, provokacije ili svakojako laprdanje ali ovaj ću put napraviti iznimku.
mi iz PiS-a sebe ne smatramo pro klanom, mi smo samo ljudi koji volimo igrati i ne volimo kad netko pokušava od nas napraviti budale korištenjem raznih hackova (ne impliciram da si ti čiter).
whineri? aj laganini smiri taj estrogen u svojoj krvi, ako je netko bolji od nas priznat ćemo da je bolji i drugi put ćemo se potruditi pobijediti.
upravo sa svojim komentiranjem (da ne kažem kukanjem) na ovaj način pokazuješ da si zapravo ti ta plačipipica, ne mi.
kad smo mi to točno rekli da mi jedini znamo igrati? imaš možda nekakve komplekse inferiornosti kad si toliko uzeo naš klan na pik?
"ovnanje" xxx klana scenom? smiri malo doživljaj, jer jedini koji su sigurni da će sve "ovnati" su upravo oni koje nitko ne voli - cheateri. normalni klanovi se trude dobiti i igrati što bolje iz meča u meč, nitko ne prijeti da će harati scenom osim ako ne zna (ili ne koristi) nešto što drugi ne znaju (ili ne koriste).
Castor out.
Peace out bitchez.
P.S. nisam iznio službeno stajalište ..::PiS::.. klana, već isključivo svoje mišljenje i viđenje situacije.