Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.180.559
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...

ja sam zdenko1991. nisam mogao do sada komentirati nista zato sto sam na terenu. eh sad sto se tce nene decko je bio cheto i jbg sta sad punkbuster je svoje odradio za mene je ta tema bila gotova cim je screenshot bana pokazan.                                                                                                                              MadCroatz = saka jada i ludila. exco totalni no skill furiyo jedini igrac vrijedan spomena normalno chiter, joj sorry nije mcdonalds je kriv. Clan koji uopce nije vrijedan spomena.                                                               53 ice jedini clan koji izuzetno postujem i ovim putem pozdravljam veselim se buducim warovima                          Pis = clan koji sam smatrao pro klanom a kad ono hrpa whinera igrali smo war na metro di smo vas zgazili pa ste vi dobili bazzar. nije mi jasno zasto me stalno stavljate u kontekst chitera. gledam i citam vase glupe postove, neznam ko je piso al ide ovak. ja corona i jos neki se nakuknemo i padnemo mrtvi.????? wtf iii a kaj bi se trebalo desit kaj bi trebali proletit kroz moje metke ili komentar dodem im sleda zdenko se okrene i stisne mi head. pa da znao sam da ides sta sam te trebo u noge gadat. ja sebe nesmatram uopce nekim pro igracem al ovi pisovci boze dragi placimacaka. decki, niste vi jedini igraci u hrvatskoj koji znaju igrat tak da nemojte samo whinat i optuzivat s glupostima. pogledajte  moje statse pa kaj mislite da bi mene vi trebali ubiti kp nekoga ko prvi put igra. oprostite na dugom postu al morao sam se javiti da stanem glupostima na kraj. vracam se u 8 mjesecu tak da pisovci nemorate pisat da se skrivam. u 8 mjesecu pocinje ovnanje xxx clana scenom e i pozdravljam svoje decke i drago mi  je sto se nisu raspali.

obično nemam običaj odgovarati nikome na postove, provokacije ili svakojako laprdanje ali ovaj ću put napraviti iznimku.

mi iz PiS-a sebe ne smatramo pro klanom, mi smo samo ljudi koji volimo igrati i ne volimo kad netko pokušava od nas napraviti budale korištenjem raznih hackova (ne impliciram da si ti čiter).

whineri? aj laganini smiri taj estrogen u svojoj krvi, ako je netko bolji od nas priznat ćemo da je bolji i drugi put ćemo se potruditi pobijediti.

upravo sa svojim komentiranjem (da ne kažem kukanjem) na ovaj način pokazuješ da si zapravo ti ta plačipipica, ne mi.

kad smo mi to točno rekli da mi jedini znamo igrati? imaš možda nekakve komplekse inferiornosti kad si toliko uzeo naš klan na pik?

"ovnanje" xxx klana scenom? smiri malo doživljaj, jer jedini koji su sigurni da će sve "ovnati" su upravo oni koje nitko ne voli - cheateri. normalni klanovi se trude dobiti i igrati što bolje iz meča u meč, nitko ne prijeti da će harati scenom osim ako ne zna (ili ne koristi) nešto što drugi ne znaju (ili ne koriste).

Castor out.

Peace out bitchez.

P.S. nisam iznio službeno stajalište ..::PiS::.. klana, već isključivo svoje mišljenje i viđenje situacije.

15 godina
1337Raptor kaže...

HAM7A me zamolio da stavim ovaj video jer on ne moze pa evo: 

lik je nadnaravan za 90% nas ovdje sa foruma, to je jedino sto mogu reci.

Daj maaaajko mila pa di nađe te noob servere??? Pa kao da je nevidljiv!

17 godina
hellbyte0 kaže...

Dečki dečki polako BF3 nema LAN opcije.{#}{#}

Ostajemo na PB-DICE-EA-ORIGIN haxing...fuk yeah {#}{#}{#}

Kako ne? Gdje nadjes optike prema wan od min 10mbit ( sto i nije neka strava danas) eto LANa, rostilja i piva. Ja prvi dodjem sa 3 private six packa Velebitskog cheaterskog piva ,nakon petog popijenog se pali wallhack, a nakon desetog i aimplot.
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

cuj ti pisovca on meni organiziraj lan, kaj si ti lud, skupi novce posalji mi kartu ako mislis da sam chiter i bacimo lan, da nebi ja mozda organiziro i vama se dokazivo ma lol. pis ima dva igraca bolja od mene corona ace cro mystic zast ist misle da sam ja chiter njihova stvar. ja vise se necu raspravljat o chitevima javio sam se samo da pisovci doslovce odjebu sa spominjanjem mog imena uz cheat i da slavim furyov, i mcov pad koji su nakon napada na nas zasluzili.

ma ti si najači ti si kralj ma ni corona ni mistik ti nisu ni do kolena bre ej ti si mačak, samo čega?! predobar sam i prepošten da se raspravljam tobom , uživaj over and out!

16 godina
Battlefield 3

Evo jedno ozbiljno i meni dosta bitno pitanje može i pomoć ako netko hoće i ima volje

Imam gadnih problema sa Internet providerom to jest nemam ga nego ga susjed ima, no to nije bitno

Nije u redu da sam na nekom, (pazim na promet), hoću biti fer

Slao sam zahtjeve Amis-u, Iskonu,... svima osim T-COM-u jer su preskupi 250kn (D: 4Mb/s, U: 256kb/s, FLAT)

Svaki put kad pošaljem zahtjev svi kažu dostupno je nema frke, a nakon bar dana oni dobiju odgovor od T-COM-a i ovo je odgovor

U zgradi ljudi imaju Amis, Iskon,...

Odgovor:

temeljem Vašeg Zahtjeva za amis 2u1 uslugom kojeg ste nam dostavili s pripadajućom dokumentacijom,

dana 21.03.2012. podnjeli smo Zahtjev za potpuni pristup pojedinoj izdvojenoj lokalnoj petlji
trgovačkom društvu HT-Hrvatske telekomunikacije d.d., Savska cesta 32, 10 000 Zagreb (dalje: T-Com)

Dana 13.04.2012. trgovačko društvo T-Com odbilo je Zahtjev za potpuni pristup pojedinoj izdvojenoj lokalnoj
petlji s obrazloženjem
„ Nema tehničke mogućnosti;T-Com zauzeće “

dana 13.04.2012. podnjeli smo drugi Zahtjev za potpuni pristup pojedinoj izdvojenoj lokalnoj petlji
trgovačkom društvu HT-Hrvatske telekomunikacije d.d., Savska cesta 32, 10 000 Zagreb (dalje: T-Com)

Dana 20.04.2012. trgovačko društvo T-Com odbilo je Zahtjev za potpuni pristup pojedinoj izdvojenoj lokalnoj
petlji s obrazloženjem

Ovo su stari datumi, prije par dana dobio sam svježu odhebnicu isto od Amisa također isto od Iskona.

U prijevodu. T-COM ne daje slobodne parice na DSLAM-u, valjda ih hebe konkurencija. I znam da imaju slobodnih parica ali ih čuvaju za svoje klijente i u to nisu uključene rezervne parice (backup od T-COM-a)

E sad da li ima koja dobra duša koja bi mi mogla pomoći oko toga da možda radi ili ima nekog u T-COM-u da mi dopusti port na DSLAM-u, u prijevodu da dobijem net preko veze, ono tipa mito i korupcija.

Za osobu koja mi riješi to dobit će ćevape, pivu, smoki, kokice,..... sve ono što je trebao dobiti POBJEDNIK BF3 SQAD RUSH TURNIRA ok?

Unaprijed hvala na trudu i nadam se da ću uskoro dobiti net.

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Mogu ja pitat frenda ako je jos u tom odjelu. Nisam ziher jel je. {#}

Ali ako se ne varam,mislim da nece bit nista od toga,jer se sjecam jos kad sam radio u Optimi,radio sam istu stvar za frenda,pa nisu ebali ni pol posto.

Btw-jedini uvijet je da hocu Happy Meal.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 20:59 (drahic).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

Dajte mi više kupite kompjuter da vam pokažem da sam ipak ja najbolji u ovdje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

...dečki pomirite se već jednom....pirat je pro, a onda sam ja {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

"You've gotten a lot farther than you should have, but then you haven't met Frank Horrigan either.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
Battlefield 3

mućki...

ja sam se nalio pive i sad u nonču smjenu u pm....

BF3 FlamingKing
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Ali ako se ne varam,mislim da nece bit nista od toga,jer se sjecam jos kad sam radio u Optimi,radio sam istu stvar za frenda,pa nisu ebali ni pol posto.

Ha ha ha ha, dobra ti ova zadnja

Ma slao sam i HAKOM-u prigovor na rad T-COM-a i imam osjećaj da sam dobio laganu odhebnicu, ali na onaj fini profinjeni način ono kad ti pišu neke nerazumljive rečenice ili riječi koje nemaju smisla sa logikom,...

HAKOM je očito isto što i T-COM

Ako je netko imao sličnu situaciju s tim i HAKOM-om i da li je uspio dobiti pozitivan odgovor nek se javi.

tnx tu evribodi

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

tebi je jasno da nemožeš protiv t-coma jer drže monopol sa svih strana,a to je od 1990-ih krenulo,došao vip tkz konkurencija,dok je sve priključke ,sve i mreže držao t-com.drži ih i sad.kamoli da ulažeš žalbe HAKOM-u-to je kao da si odmah otišao t-comu i žalio se njima .na njih,tako da ti je moj savjet s te strane da to ne ponavljaš.

ja ne razumijem tvoj problem točno?šta ti nedaju pristup interneta ili?tvoje područje nije pokriveno mrežom?stvarnno nisam skužio,jer ti možda mogu i pomoć

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LuX_CRO kaže...
drahic kaže...

Ha ha ha ha, dobra ti ova zadnja

Ma slao sam i HAKOM-u prigovor na rad T-COM-a i imam osjećaj da sam dobio laganu odhebnicu, ali na onaj fini profinjeni način ono kad ti pišu neke nerazumljive rečenice ili riječi koje nemaju smisla sa logikom,...

HAKOM je očito isto što i T-COM

Ako je netko imao sličnu situaciju s tim i HAKOM-om i da li je uspio dobiti pozitivan odgovor nek se javi.

tnx tu evribodi

U HAKOMu zapravo rade bivsi direktori koji su radili u Tcomu prije,kako kaze MasterChurner(jer radi u tmobileu) i vole zayebavat tcom,i ˝vracaju˝im zbog otkaza i ostalih stvari.

Ako su te odbili i od tamo,onda zaboravi. Jer znam da kad smo mi slali zahtjeve u tcom i dobili takve odgovore od tcoma,znali smo da u narednih 6+ mjeseci nema sanse da ih se prebaci. Mozes jedino pricekat neko vrijeme,ali moras trpit ping,i pucanje itd.

Nazalost,nemogu ti nista pozitivno rec u svezi tvog slucaja,jer sam imao iste situacije i rekao sam ti kako smo ih rijesavali,tj nismo rijesili.Tcom je monopolist i moze te odbit jer su njihove parice i ne zele ih dijelit,a HAKOM im nista nemoze jer ne rade nista protuzakonito.

Anyway.. Sretno ti bilo.

14 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...

dana 21.03.2012. podnjeli smo Zahtjev za potpuni pristup pojedinoj izdvojenoj lokalnoj petlji

Dana 13.04.2012. trgovačko društvo T-Com odbilo je Zahtjev za potpuni pristup pojedinoj izdvojenoj lokalnoj
petlji s obrazloženjem

dana 13.04.2012. podnjeli smo drugi Zahtjev za potpuni pristup pojedinoj izdvojenoj lokalnoj petlji

Dana 20.04.2012. trgovačko društvo T-Com odbilo je Zahtjev za potpuni pristup pojedinoj izdvojenoj lokalnoj
petlji s obrazloženjem

malo čitaj,ima to sve smisla samo što ti oni uvijek imaju takve šprehe.

znam jer radim u jednoj ogromnoj firmi,i otprilike oni sastavljaju takve tekstove ajmo reć pirlično zbunjujuće,sve ima svoje

pitanje je sljedeće?tu se radi o stanu?prvo kakvo je stanje sa papirima i vlasničkom listu točno stana?

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

tebi je jasno da nemožeš protiv t-coma jer drže monopol sa svih strana,a to je od 1990-ih krenulo,došao vip tkz konkurencija,dok je sve priključke ,sve i mreže držao t-com.drži ih i sad.kamoli da ulažeš žalbe HAKOM-u-to je kao da si odmah otišao t-comu i žalio se njima .na njih,tako da ti je moj savjet s te strane da to ne ponavljaš.

ja ne razumijem tvoj problem točno?šta ti nedaju pristup interneta ili?tvoje područje nije pokriveno mrežom?stvarnno nisam skužio,jer ti možda mogu i pomoć

On zeli net doma,ali ne zeli od tcoma jer mu je preskup (sto je razumljivo s obzirom na cijene)ali je slao zahtjeve u amis-iskon,i oni su ga odhebali jer nemaju ˝tehnicke mogucnosti˝.

Drugim rijecima- Tcom koji je postavio svoje parice ne zeli sada dijelit niti jednom od drugih providera svoje parice,jer to MOZE. HAKOMu ce rec da onda on (tcom) nece imat dovoljno mjesta za svoje korisnike.

Edit-papiri od stana nemaju apsolutno nikakve veze.

Vidim da su trazili cijelo jedno mjesto,sto je smijesno,jer nije moguce. Iz razloga sto amis-iskon nemaju svoju infrastrukturu. (Osim Bneta)  nego ˝dijele˝parice sa/od tcoma.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 21:41 (drahic).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

odgovor je dobio.nemože ništa protiv t-com garantirano,a kamoli se žalit HAKOM-u-

uzmi t-com,to ti je jedina opcija onda u ovom slučaju.

da tek sam maloprije skužio problem,mislio sam da je nešto drugo,zato sam i pitao šta točno

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 21:44 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Jedina mogucnost koja MOZDA moze proc...

Ako nemas sada nista doma-Tel/net...

Raspitaj se dal mozes na PROBNI rok od tcoma uzet nesto,i u meduvremenu trazi zahtjev kod amisa/iskona.

U tom slucaju ces imat postojecu liniju itd i MOZDA bi moglo proc.

Sve ovisi sta ce ti tcom rec,tj dali smijes trazit zahtjev za drugog operatera,dok si na probnom roku.

Ali to pitaj tetu na pultu,koju si prethodno zašprehao i reci ce ti info koji ˝inace nebi smjela˝.

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
wiz4rd kaže...

...dečki pomirite se već jednom....pirat je pro, a onda sam ja {#}

Ma to je to wiz,ovi kvazi čiteri to ne kuže.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo rjesio sam problem pa cu napisati rjesenje ako netko ima isti problem. Prvo sto sam napravio je da sam origin stavio da ga se pokreće kao administrator, druga stvar je da sam maknio kvačicu kod onoga pokreni ovaj program u načinu kompatibilnosti za:... nakon toga sam usao u origin my games desni klik na bf i repair install i onda mi je origin skinio datoteke koje nisam imao i nakon toga je samo trebalo pokrenuti bf3 :D

0 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Raspitaj se dal mozes na PROBNI rok od tcoma uzet nesto,i u meduvremenu trazi zahtjev kod amisa/iskona.

Sve ovisi sta ce ti tcom rec,tj dali smijes trazit zahtjev za drugog operatera,dok si na probnom roku.

Ali to pitaj tetu na pultu,koju si prethodno zašprehao i reci ce ti info koji ˝inace nebi smjela˝.

{#}

Fala na ovom hebenom infu, ovo je dobar social engineering.

kako se nisam sjetio ovoga mamicu mi svoju ma već sam lud ali ovo bi moglo čak i upaliti ma samo da dobijem tel liniju i to je to

Mislio sam ovako nešt slično

Uzet od T-COM-a telefon bez ugovorne obveze i onda prebaciti se kod drugog providera (cijena je bez ugovorne obeze 625kn) isto mi je da uzmem internet bez ugovorne obveze opet cijena cca.600kn

Ma moram ih nekako sunce im pohlepno

Fala ekipa na infu i savjetima

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
LuX_CRO kaže...
drahic kaže...

{#}

Fala na ovom hebenom infu, ovo je dobar social engineering.

kako se nisam sjetio ovoga mamicu mi svoju ma već sam lud ali ovo bi moglo čak i upaliti ma samo da dobijem tel liniju i to je to

Mislio sam ovako nešt slično

Uzet od T-COM-a telefon bez ugovorne obveze i onda prebaciti se kod drugog providera (cijena je bez ugovorne obeze 625kn) isto mi je da uzmem internet bez ugovorne obveze opet cijena cca.600kn

Ma moram ih nekako sunce im pohlepno

Fala ekipa na infu i savjetima

PRVO PROVIJERI KOD AMISA/ISKONA dal ce i tada moc prebacit,da ne popusis 1500kn.!!!

15 godina
Hedrick kaže...
fila2208 kaže...

"You've gotten a lot farther than you should have, but then you haven't met Frank Horrigan either.

15 godina
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/34622278/1/302486160/

ajme razvaljivanja večeras :), leži mi ovaj conquest dominaton pa to nije istina :D , poanta je samo brzo i agilno se kretat i letit po zastavama,nema stajanja i rezgledavanja, oružje koje je dobro za na blizu i ajmoooo... 3 puta zabavnije od metro-a. Ziba tower rocks!

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gdje je tu razvaljivanje? Bleb!? Zbunj!?
Ja vidim da su tebe razvalili...
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

konacno funkcionalan commo rose:

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 22:51 (Lateralus).

32 0 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/34622278/1/302486160/

ajme razvaljivanja večeras :), leži mi ovaj conquest dominaton pa to nije istina :D , poanta je samo brzo i agilno se kretat i letit po zastavama,nema stajanja i rezgledavanja, oružje koje je dobro za na blizu i ajmoooo... 3 puta zabavnije od metro-a. Ziba tower rocks!

sry al ne vidim razvaljivanje....

16 godina
Battlefield 3

Nemojte mu to govoriti sad će kupiti čit i onda će stvarno početi razvaljivati

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Basta kaže...
Gdje je tu razvaljivanje? Bleb!? Zbunj!?
Ja vidim da su tebe razvalili...

2. sam po bodovima među 32 igraća?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

ja sam zdenko1991. nisam mogao do sada komentirati nista zato sto sam na terenu. eh sad sto se tce nene decko je bio cheto i jbg sta sad punkbuster je svoje odradio za mene je ta tema bila gotova cim je screenshot bana pokazan.                                                                                                                              MadCroatz = saka jada i ludila. exco totalni no skill furiyo jedini igrac vrijedan spomena normalno chiter, joj sorry nije mcdonalds je kriv. Clan koji uopce nije vrijedan spomena.                                                               53 ice jedini clan koji izuzetno postujem i ovim putem pozdravljam veselim se buducim warovima                          Pis = clan koji sam smatrao pro klanom a kad ono hrpa whinera igrali smo war na metro di smo vas zgazili pa ste vi dobili bazzar. nije mi jasno zasto me stalno stavljate u kontekst chitera. gledam i citam vase glupe postove, neznam ko je piso al ide ovak. ja corona i jos neki se nakuknemo i padnemo mrtvi.????? wtf iii a kaj bi se trebalo desit kaj bi trebali proletit kroz moje metke ili komentar dodem im sleda zdenko se okrene i stisne mi head. pa da znao sam da ides sta sam te trebo u noge gadat. ja sebe nesmatram uopce nekim pro igracem al ovi pisovci boze dragi placimacaka. decki, niste vi jedini igraci u hrvatskoj koji znaju igrat tak da nemojte samo whinat i optuzivat s glupostima. pogledajte  moje statse pa kaj mislite da bi mene vi trebali ubiti kp nekoga ko prvi put igra. oprostite na dugom postu al morao sam se javiti da stanem glupostima na kraj. vracam se u 8 mjesecu tak da pisovci nemorate pisat da se skrivam. u 8 mjesecu pocinje ovnanje xxx clana scenom e i pozdravljam svoje decke i drago mi  je sto se nisu raspali.

Šaka jada te obukla jutros.... Jersmo mi vama kad govorili da ste jadnici?

I da čiter si {#}

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

KAD CE SE ISPRICAT MC SVIMA, A POSEBNO NAMA, U POGLEDU FURYJA KAO CITERA (btw. on vam je nositelj timova na BCHR-u; i nisam vidio da ste suspenziju dobili)? Neno je svoje odradio asshooooooooli koliko ja znam?

Nikad jer nismo se retardirano, bahato ponašali KAO VI. I čekamo sve dokaze i dat ćemo presudu. A da san se ponaša ko balavi jazavac, bahat, vriđa svih itd itd, ispriča bi se. Ovako neman zašto. Pusa.

[M|C] 7emper_fi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice