Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.181.481
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ovaj thread treba pod ključ.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Co7 kaže...
berto kaže...

Necu se tu raspravljati s vama!

Odakle vam da je FURYO vodja klana? On je tek dosao u klan prije 5mj, a klan postoji vise od godinu i pol.

Ako ste dovoljno inteligentni necete generalizirati...
Ako niste, generalizirajte... Ali se nemojte onda plakati zbog odnosa izmedju klanova!

Pretpostavljam ovako nekako?!

Virus X*043 kaže...

... Da iskiči imaju imalo obraza, pisali bi po forumu tek nakon što ih se nešto pita!!!

Poziv na fun war je bio upučen normalnim (čitaj: onima koji ne haksaju), a ne iksičima.

Virusu nedostaju stara vremena kada se je znalo što se radi s haksorom!

Virus X*043 kaže...

Virus misli da nemaš  što tražit ni ti ni iskič klan na bilo kojem RH turniru (makar bio FOR FUN)!

Osobno nemam nista protiv nikog ali nemozete se tako ponasat i onda kad se to desi u vasem klanu onda se sa vama nesmije ni sprdat....

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
13 godina
protjeran
berto kaže...
Co7 kaže...
berto kaže...

Necu se tu raspravljati s vama!

Odakle vam da je FURYO vodja klana? On je tek dosao u klan prije 5mj, a klan postoji vise od godinu i pol.

Ako ste dovoljno inteligentni necete generalizirati...
Ako niste, generalizirajte... Ali se nemojte onda plakati zbog odnosa izmedju klanova!

Pretpostavljam ovako nekako?!

Virus X*043 kaže...

... Da iskiči imaju imalo obraza, pisali bi po forumu tek nakon što ih se nešto pita!!!

Poziv na fun war je bio upučen normalnim (čitaj: onima koji ne haksaju), a ne iksičima.

Virusu nedostaju stara vremena kada se je znalo što se radi s haksorom!

Virus X*043 kaže...

Virus misli da nemaš što tražit ni ti ni iskič klan na bilo kojem RH turniru (makar bio FOR FUN)!

Osobno nemam nista protiv nikog ali nemozete se tako ponasat i onda kad se to desi u vasem klanu onda se sa vama nesmije ni sprdat....

Vecina vas sa ovoga foruma ne shavca u cemu je zapravo "veliki" problem...

Ljudi,ja sam dobio ban,i sta sad? Ja sam obican PUBLIC GRAC bio...znaci bio sam totalno nebitan..

Dr.Furyo je igrao za nasu REPKU na CLANBASEU,sto znaci da je osramotio sebe,BCHR community,MC klan,nego i BF3 HRVATSKU REPREZENTACIJU....

Jel vi kuzite sta ja pricam?? Sta mislite da se na CLANBASEU nece ponistiti rezultati nase repke i da nece biti suspendirani i moci dalje igrati zbog Furya i njegovom dokazivanju na PUBLIC SERVERIMA??

Razmislite malo o cemu pricam...

Moj ban je minoran spram njega,ali se ekipa ponijela prema meni kao da ja igram za repku a ne on...

Sad svi sute...lol

PEACE!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 17:26 (Cyber_Freak).
16 godina
Gle, briga me za repku, ja tebe pamtim kao potencijalnog administratora (novog) vlasnika BUG servera. I to mi se gadi najviše.
P.S. - Postoji šansa da sam ga zamjenio s nekim pa ga zadnjih mjeseci iz krivih razloga mrzim više no ostale čitere. No svejedno mrzim opravdano.
šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 17:32 (dreammaker).
15 godina
dreammaker kaže...
Gle, briga me za repku, ja tebe pamtim kao potencijalnog administratora (novog) vlasnika BUG servera. I to mi se gadi najviše.
P.S. - Postoji šansa da sam ga zamjenio s nekim pa ga zadnjih mjeseci iz krivih razloga mrzim više no ostale čitere. No svejedno mrzim opravdano.

A admin bug servera- hrvatska repka, ista težina da.

13 godina

nije bitno ni sto su ni od kuda su... oboje su citeri i tocka

cinjenica je da se neno svojim istupom ponio kao douchebag, druge igrace je omalovazavao i sprdao se na svakojake nacine.. a mos si mislit kako je testirao skriptu koju je malo prepravio,

covijek vjerovatno od pocetka, ako ne bas od samog onda nakon mjesec dana igre vara / koristi cheatove ... to su cinjenice... to sto onda nije bilo dokaza, tu je hunch i feeling koji

su svi osjetili koji su igrali protiv njega, a onaj famozni PiS revelation koji nitko nije htio vjerovati, al zato nenine price se puse u svih 16 :D

s druge strane furyo koji je magnum bog, igrac sa par milja sati na CoDu, prenio igru u BF, teski skiller, ovo ono... feeling misa ima sto u rukama i na palcima noge, samo se pokopao kad

se otkrilo da je cheater... u najmanju ruku jadno

i jedan i drugi izmisljaju i kroje pricu kao da nisu oni nego netko drugi krivi za njihov ban, a najvise od svega mislim da ide na tuki ljudima sto se nasla rugat sova sjenici i obratno

oboje su premazani istim mastima, jedan s jednim pristupom, drugi s drugim...

ljudi su banani, cheatali su i to je to... koje vise polemike imate pisat ovdje ne kuzim, ljudi s kojima su bili dobri nadam se da ih nisu odbacili, vec prijateljski i ljudski pozdravili,

a to sto nece igrat vise skupa BF i da ne zele povlacit ime svog guilda po blatu sa citerima to je sasvim razumljivo.

p.s. mislim si jebote, koliko glup moras bit povjerovat u pricu: frendu dat acc da proba igru, frend kupi cheat od nekoliko desetaka eura,

frend ti promjeni pass :D, sve sto radis tog dana dokumentiras i uslikas, mislim ... za pop*zdit od vjerodostojnosti, da ne varas, prije da pokrivas tragove :D

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

taj mcdonalds je opasno mjesto,tu se kuju najveći čiterski planovi

sjećate se izlaska termi kartice gtx 480,prva slika gtx 480 je napravljena u mcdonaldsu,skoro je došlo i do sastanka i tučnjave na trgu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

daj AJJMMMOOO!!!

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Frend mi slikao na jednom Megiću, ludnica stari moj.

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
zdenko1991 kaže...

ja sam zdenko1991.     Pis = clan koji sam smatrao pro klanom a kad ono hrpa whinera igrali smo war na metro di smo vas zgazili pa ste vi dobili bazzar. nije mi jasno zasto me stalno stavljate u kontekst chitera. gledam i citam vase glupe postove, neznam ko je piso al ide ovak. ja corona i jos neki se nakuknemo i padnemo mrtvi.????? wtf iii a kaj bi se trebalo desit kaj bi trebali proletit kroz moje metke ili komentar dodem im sleda zdenko se okrene i stisne mi head. pa da znao sam da ides sta sam te trebo u noge gadat. ja sebe nesmatram uopce nekim pro igracem al ovi pisovci boze dragi placimacaka. decki, niste vi jedini igraci u hrvatskoj koji znaju igrat tak da nemojte samo whinat i optuzivat s glupostima. pogledajte  moje statse pa kaj mislite da bi mene vi trebali ubiti kp nekoga ko prvi put igra. oprostite na dugom postu al morao sam se javiti da stanem glupostima na kraj. vracam se u 8 mjesecu tak da pisovci nemorate pisat da se skrivam. u 8 mjesecu pocinje ovnanje xxx clana scenom e i pozdravljam svoje decke i drago mi  je sto se nisu raspali.

Nisam mislio ništa komentitrat ali pošto se javio Zdenko sa pametnim izjavama. Evo ovako uvjek se spominje metro i naš drugi prijateljski ogled a nikad niste ni spomenili naš prvi susret. Pa ljudi evo pogledajte pa sami prokomentirajte kako su nas rasturili. 

prvi meč

http://image.svijethardvera.com/images/bf32012031821580280.jpg

http://image.svijethardvera.com/images/bf32012031822184233.jpg

drugi meč

http://image.svijethardvera.com/images/bf32012040122161pxp.jpg

http://image.svijethardvera.com/images/bf32012040122333rpr.jpg

http://image.svijethardvera.com/images/bf32012040122563fqf.jpg

http://image.svijethardvera.com/images/bf32012040123181xhx.jpg

[URL=http://www.pis-klan.com][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 19:13 (CroMystiq).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja samo vidim da svi rezultati mcdonaldsa ukljujuci i blue magnum teama dolaze u pitanje te moraju biti ponisteni. To jest mc ocito nije osvojio bug squad rush turnir. sta se tice ostalih clanova iz mc a, decki nebrinite ionako znam da nemate pojima. vama treba zabranit dolazak na na server sa porukom no-skill not allowed. exco kak nisi znao da furyo ima cheat???

Moj PC  
3 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja cu igrati sa tobom. nisam u klanu, sam igram.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

mjesto da napises, zdenko hvala sta si pustio da pobijedimo na bazzaru ti opet whinis kad se vratim plati mi kartu dodem doma do tebe pokazem ti kak igram i gotovo stvarno nemogu citat ovo. ti ubiti govoris uhh pa mi smo pis kak smo zgubili uh mi smo pro a u biti ste njubare koje neznaju gubit.

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

mjesto da napises, zdenko hvala sta si pustio da pobijedimo na bazzaru ti opet whinis kad se vratim plati mi kartu dodem doma do tebe pokazem ti kak igram i gotovo stvarno nemogu citat ovo. ti ubiti govoris uhh pa mi smo pis kak smo zgubili uh mi smo pro a u biti ste njubare koje neznaju gubit.

A i neno i furyo su bili njubare koje neznaju gubit pa su kupili cheat.(a ima vas jos pun k.)

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 19:32 (Y2K2).
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

ja sam zdenko1991. nisam mogao do sada komentirati nista zato sto sam na terenu. eh sad sto se tce nene decko je bio cheto i jbg sta sad punkbuster je svoje odradio za mene je ta tema bila gotova cim je screenshot bana pokazan.                                                                                                                              MadCroatz = saka jada i ludila. exco totalni no skill furiyo jedini igrac vrijedan spomena normalno chiter, joj sorry nije mcdonalds je kriv. Clan koji uopce nije vrijedan spomena.                                                               53 ice jedini clan koji izuzetno postujem i ovim putem pozdravljam veselim se buducim warovima                          Pis = clan koji sam smatrao pro klanom a kad ono hrpa whinera igrali smo war na metro di smo vas zgazili pa ste vi dobili bazzar. nije mi jasno zasto me stalno stavljate u kontekst chitera. gledam i citam vase glupe postove, neznam ko je piso al ide ovak. ja corona i jos neki se nakuknemo i padnemo mrtvi.????? wtf iii a kaj bi se trebalo desit kaj bi trebali proletit kroz moje metke ili komentar dodem im sleda zdenko se okrene i stisne mi head. pa da znao sam da ides sta sam te trebo u noge gadat. ja sebe nesmatram uopce nekim pro igracem al ovi pisovci boze dragi placimacaka. decki, niste vi jedini igraci u hrvatskoj koji znaju igrat tak da nemojte samo whinat i optuzivat s glupostima. pogledajte  moje statse pa kaj mislite da bi mene vi trebali ubiti kp nekoga ko prvi put igra. oprostite na dugom postu al morao sam se javiti da stanem glupostima na kraj. vracam se u 8 mjesecu tak da pisovci nemorate pisat da se skrivam. u 8 mjesecu pocinje ovnanje xxx clana scenom e i pozdravljam svoje decke i drago mi  je sto se nisu raspali.

Što se tiče PiS-klana momak u LAN s kim god hočeš samo reci, pobjedi i pružamo ruku do tada ne seri previše...i povuci vodu za sobom!

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 19:26 (+TANGO+).
14 godina
neaktivan

gorgal1 kaže...

ja cu igrati sa tobom. nisam u klanu, sam igram.

a zašto sam igraš? je te možda zvao neki klan da igraš s njima?

Battlelog: Mali_Playa
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 19:37 (MV_gamer).
16 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Pis = clan koji sam smatrao pro klanom a kad ono hrpa whinera igrali smo war na metro di smo vas zgazili 

Jel to isti onaj war kada ste igrali sa citerom protiv jednog od najjacih klanova u RH?
Ahaaaaaaaa.... na taj war mislis zdenko1991.

Cekaj, ti jesi zdenko1991?

zdenko1991 kaže...

Ja samo vidim da svi rezultati mcdonaldsa ukljujuci i blue magnum teama dolaze u pitanje te moraju biti ponisteni. To jest mc ocito nije osvojio bug squad rush turnir. sta se tice ostalih clanova iz mc a, decki nebrinite ionako znam da nemate pojima. vama treba zabranit dolazak na na server sa porukom no-skill not allowed. exco kak nisi znao da furyo ima cheat???

Posto ti ne vidis nista sto nije prikazano na ekranu u crvenom kvadratu, morat cu ti pojasniti...

Igrali su dva teama, bule magnum i magnum!

Blue magnum je bio sa Furyom...

A Magnum je bio moj tim, i jedini protiv kojih smo MI izgubili su citer neno i ekipa.

Tako da... MCdonalds i magnum su jos uvijek prvi!

[M|C] ex_Co7
16 godina
xyan kaže...

KAD CE SE ISPRICAT MC SVIMA, A POSEBNO NAMA, U POGLEDU FURYJA KAO CITERA (btw. on vam je nositelj timova na BCHR-u; i nisam vidio da ste suspenziju dobili)? Neno je svoje odradio asshooooooooli koliko ja znam?

@xyan SORI BAT HEBIGA D KRU TE HEBO.

Ispričavati se za nešto što nisam napravio nebi ni bogu dragom razumiješ,.... Onaj ko je dobio PB BAN nek odradi taj posao isprike.

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
Battlefield 3

...brijem da je Mandzukic "chiter"....reko mi je to Buffon {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
17 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ponovo mi se vratila vjera u PBuster!

Drago mi je sto vidim da radi, i znajte vi SVI pro skilleri, doci ce i vas dan... 

I dao bog da SVI citeri budu uhvaceni, neovisino iz kojeg klana ukljucujuci i naseg!

0 tolerancije prema citerima.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
13 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...
zdenko1991 kaže...

A i neno i furyo su bili njubare koje neznaju gubit pa su kupili cheat.(a ima vas jos pun k.)

Organiziraj ti braco LAN pa cemo vidjeti tko je njubara a tko igrac...{#}

16 godina
Cyber_Freak kaže...
dreammaker kaže...

Neno se je baš opustio sad kad je još jedan uhvaćen i smatra da sad njegovo cheatanje gubi na vrijednosti i može ponovo biti "prihvaćen u društvu". Tu se izbijaju užasno nezanimljive i nemaštovite šale s njegove strane, čak sam u par postova vidio čuđenje da "zašto netko ne želi priznati da je cheater", a naravno isto tako se je na njegovo priznanje čekalo tjednima. 

Neno jadnik si, cheater, nedostojan ovog foruma i ove igre. Ne zaboravlja ti se to tako lako, i to što se Furyo s*ebao ne znači da si ti manje s*eban.

Tek sam se probudio pa bi mi redosljed riječi u rečenici mogao biti i više no retardiran. Hvala na razumijevanju.

P.S. Isprike svima na padobranstvu :D

Pretpostavljam da se cesljas u stranu? kaj ne?

Gledaj Shabane,boli me tuki za zvjezdice i ugled na Bug forumu i za prihvat u BUG zajednicu (BIG DEAL)...Ja sam ovdje svoju pricu zavrsio sto se tice BF3-a i to je to,dobio ban i gotovo...Nisam se nikako javljao jer nije bilo potrebe..

No,nakon Furyevog bana,stvari se mijenjaju za 360 stupnjeva,i osjecam potrebu za javiti se,trolati,sprdati itd..

Kome smetam taj ce me ignorirati..Bitno mi je da MC-ovci vide postove i pogotovo Dr.Mr.Soc. Cheat Furyo....

Nikome se nisam zamjeri sa foruma osim klana MC,tj Furyu i Ex-u...

Zato molim te,opusti se,ignore i kani se reply na moje postove...OK?

Da je bilo tko drugi iz bilo kojeg drugog klana dobio ban ne bih rijeci rekao niti se javljao na forum..ali posto se radi o MC i Dr.Furyu koji se najvise nasladjivao,morao sam...

Furyo i Ex-pex-blex su se nasladjivali danima na moj ban,vrijedjali,zbijali sale,izdavali vide-e kojekave,sklapali pjesmice,prijetili itd..

E sad micek doslo je i mojih 5 minuta da i ja njih malo trolam..Zato se opusti,stisni X na moj profil da nevidis moje postove i STFU !!!

Vjerujem u Boga i njegovu pravdu..Ja sam dobio sto sam zasluzio..Nije lijepo rugati se tudjoj nesreci!! To se Dr.Furyu odbilo o glavu..

Nikoga nisam ovdje od vas vrijedjao niti pisao o nekome nesto ruzno osim o Ex-u..Jel tako?

Nemam dreammakeru nista protiv tebe..

PEACE!!

A ti Ex ostavi se Zdenka i xXx klana..Ja sam dobio ban,zato sam kaznjen..

Kako te nije stid uopce optuzivati clanove mog "bivseg" klana a tvoj "war leader" je isto popio ban??Odakle ti to pravo?

Mogu se kladiti u 100 eura da si ti bio taj prijatelj koji mu je "ukrao" account i pomogao da zataska ovo sve,sto je stvarno jadno...

NAPOMENA: izvinjavam se svima vama ako trolam,ali jednostavno svi znate sta sam trpio od MC klana kada sam ja dobio ban..

Svi su se bili raspisali,bili su "nadahnuti" sto se tice pisanja i raznih ideja da me isprdaju..

Jeste li se zapitali gdje su ti sad ljudi? (Lateralus,Semper Fi,Plexx,Mad Tom,a i Ex je skratio postove) ???

Zasto sada ne komentirate?Nitko od vas nije tu stao u njegovu (Dr.Furyo) obranu osim Ex-a? Pa sta je sad?? U cemu je problem??

Sta sad,dobio sam ban,oslovljen sam kao "citer",i gdje sad pise da ja ne mogu ovdje ponovo komentirati?? Jel ima mozda pravilo neko ili??

Postivam ovdje sve na forumu osim Ex-a i neki MC-ovaca..Jer se nisu pokazali kao ljudi kad sam ja dobio ban,likovali su i napravili sapunicu od mene na 100 stranica..

I sad kad je njihov war leader dovio ban sad sute kao zaliveni i mole se da ce to sto prije preoci..E pa gospodo,malo ste se zahebali...

Nestalo kupona za MCdonalds ili??

Tisina...!!!!?

@ neno

Zaboravio si mene spomenuti ja isto igram za klan kad stignem i ako mi se da pitao si gdje su ti ljudi pa neki ljudi imaju privatni život (nemju živaca se nadhebavati), a ne da vise na forumima po fakin cjeli dan i nadhebavaju se oko haxanja, daj smiri hormone jer bezveze se natežeš i živciraš oko nečeg što uopće nije bitno.

Neki su tebe ubijali sa postovima, a neki Furya nisu eto sad ću ti učini želju i napravit ovo, alaj mi s ne da pisati.

@Fuyo: ČITERČINO JEDNA, MUČKI PROVOKATORU, HAXORU, I SVE OSTALO KAKO SI MOGAO OVO UČINITI TI SI ZLO JEDNO SRAM TE BILO NEK TI SAD PIŠO ODPADNE, I NARASTE PICA, SRAM MENE ŠTO SAM SE UGLEDAO NA TEBE KAO U ISUSA BF 3-A, A NA KRAJU SI ISPAO JUDA TI SI MENI BIO BOG IGRAČ, HEBENI NEO, SAD ĆU MORATI NAPRAVITI HARI KIRI, i tako dalje i dalje i dalje i onda je došao svizac i zamota čokoladu u omot.

Sretan ?

Moje mišljenje da trebaš odrasti jer ti ovo šteti zdravlju uskoro ćeš očelaviti i posjediti od pisanja postova čill out i ako radiš u muriji idi brate u arhivu ili gdje već držite dokaze čopi si malo ganđe (znaš o čemu pričam) i zapali koju,....{#}

Furyo je dobio PB BAN i gotovo neki sretni neki tužni i gotova priča.

I oprosti ako sam te razljutio jer ne volim kad su ljudi nadrkani i ljuti treba biti smiren jer sve ovo je igra (bar za mene),..

[M|C] LuX_CROATIA
13 godina
protjeran
CroMystiq kaže...
zdenko1991 kaže...

ja sam zdenko1991.     Pis = clan koji sam smatrao pro klanom a kad ono hrpa whinera igrali smo war na metro di smo vas zgazili pa ste vi dobili bazzar. nije mi jasno zasto me stalno stavljate u kontekst chitera. gledam i citam vase glupe postove, neznam ko je piso al ide ovak. ja corona i jos neki se nakuknemo i padnemo mrtvi.????? wtf iii a kaj bi se trebalo desit kaj bi trebali proletit kroz moje metke ili komentar dodem im sleda zdenko se okrene i stisne mi head. pa da znao sam da ides sta sam te trebo u noge gadat. ja sebe nesmatram uopce nekim pro igracem al ovi pisovci boze dragi placimacaka. decki, niste vi jedini igraci u hrvatskoj koji znaju igrat tak da nemojte samo whinat i optuzivat s glupostima. pogledajte  moje statse pa kaj mislite da bi mene vi trebali ubiti kp nekoga ko prvi put igra. oprostite na dugom postu al morao sam se javiti da stanem glupostima na kraj. vracam se u 8 mjesecu tak da pisovci nemorate pisat da se skrivam. u 8 mjesecu pocinje ovnanje xxx clana scenom e i pozdravljam svoje decke i drago mi  je sto se nisu raspali.

Nisam mislio ništa komentitrat ali pošto se javio Zdenko sa pametnim izjavama. Evo ovako uvjek se spominje metro i naš drugi prijateljski ogled a nikad niste ni spomenili naš prvi susret. Pa ljudi evo pogledajte pa sami prokomentirajte kako su nas rasturili. 

prvi meč

http://image.svijethardvera.com/images/bf32012031821580280.jpg

http://image.svijethardvera.com/images/bf32012031822184233.jpg

drugi meč

http://image.svijethardvera.com/images/bf32012040122161pxp.jpg

http://image.svijethardvera.com/images/bf32012040122333rpr.jpg

http://image.svijethardvera.com/images/bf32012040122563fqf.jpg

http://image.svijethardvera.com/images/bf32012040123181xhx.jpg

Nemoj Mystiq se ti upustati u ovaj razgovor..Stariji si covjek,to postujem,a i klasa si iznad nas,to ti javno priznajem (ponekad i teski camper  :)  ),tako da je ovo tvoje javljanje bespotrerbno...{#}

Nemoj se spustati na ovu nasu bespotrbnu,djeciju i uzaludnu raspravu...{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

buahahahahahahaha{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

cuj ti pisovca on meni organiziraj lan, kaj si ti lud, skupi novce posalji mi kartu ako mislis da sam chiter i bacimo lan, da nebi ja mozda organiziro i vama se dokazivo ma lol. pis ima dva igraca bolja od mene corona ace cro mystic zast ist misle da sam ja chiter njihova stvar. ja vise se necu raspravljat o chitevima javio sam se samo da pisovci doslovce odjebu sa spominjanjem mog imena uz cheat i da slavim furyov, i mcov pad koji su nakon napada na nas zasluzili.

Moj PC  
4 3 hvala 1
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Dečki dečki polako BF3 nema LAN opcije.{#}{#}

Ostajemo na PB-DICE-EA-ORIGIN haxing...fuk yeah {#}{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Co7 kaže...

Posto ti ne vidis nista sto nije prikazano na ekranu u crvenom kvadratu, morat cu ti pojasniti...

Igrali su dva teama, bule magnum i magnum!

Blue magnum je bio sa Furyom...

A Magnum je bio moj tim, i jedini protiv kojih smo MI izgubili su citer neno i ekipa.

Tako da... MCdonalds i magnum su jos uvijek prvi!

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

HAM7A me zamolio da stavim ovaj video jer on ne moze pa evo: 

lik je nadnaravan za 90% nas ovdje sa foruma, to je jedino sto mogu reci.

BF3 nick: herdjuro
Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
protjeran
1337Raptor kaže...

HAM7A me zamolio da stavim ovaj video jer on ne moze pa evo: 

lik je nadnaravan za 90% nas ovdje sa foruma, to je jedino sto mogu reci.

Taj igra na noobs go noobs-more noobs-more more noobs serverima.{#}

16 godina
hellbyte0 kaže...

Dečki dečki polako BF3 nema LAN opcije.{#}{#}

Ostajemo na PB-DICE-EA-ORIGIN haxing...fuk yeah {#}{#}{#}

stvarno super!!!!!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice