Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.166.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
stormich50 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kad će se sutra moći zaigrati CQ??

moc ce se jučer u ponoć. k? k.

I nitko nije javio?? {#}

Svi zaludjeni nogometom? {#}

EDIT: OK, procitao sam novije poruke, sve jasno, jos ga nema :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 12:45 (CyberDemonVZ).
14 godina
Nexus66 kaže...

U zadnjih par dana se ponašam ko zadnji tenkre...što je jadno za čovjeka od 46 godina ..ova igra nekako uspijeva izvući najgore iz mene ...inače sam u rl normalan ..ili barem tako mislim .

Stoga bih se ispričao crozokiju za flejmanje i glupe optužbe u zadnjih par dana a i svim ostalima ako sam ih na bilo koji način uvrijedio ...to se ja ustvari ljutim na samoga sebe jer nisam bolje odreagirao ili odigrao u datom trenutku ..no

zbog ega nemrem vikat sam na sebe  :) ..pa onda njamke drugima.. Još jednom isprika i probat ću se potruditi da se  u buduće ponašam primjereno svojim godinama.

Ja od neki dan gledam na BF kao na oblik samokažnjavanja jer kako drugačije nazvati opsesiju u koju sam do sada uložio cca 70 €, 450 sati života a psujem i pi**im kao na niti jednoj drugoj igri do sada. Čak mi i klinac (4 g.) veli da kad tata igra "pušku" da se samo dere.

Uglavnom BF je kao droga..stvara ovisnost, znaš da nije dobar za tebe, trošiš pare na njega, tjera te na ilegalne radnje (proxy Indija) a opet je najbolja zabava nadaleko ;)

cya in aim bijatžes

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
Battlefield 3

najgore što se više ne zabavljam,serem kako je preživio,zašto ne umire,hebeni m16,hebeni balans,kako me uvijek HS a i te fore...

BF3 FlamingKing
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jači mi je filing kada igram sa PIS-ovcima i oni me guze nego dok ownam njubove i napucavam se na public serverima.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ako su vec i [G]-ovci poceli lagano zivcanit, onda znas da nesto ne stima... {#}

Ovisnost, kazes, a? {#}

Ajd, iskreno, sto ste jucer navecer radili....

(P.S. vidio sam tko je bio online {#} )

42 Utakmica!!
11 BF3 ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
robimarko kaže...
Vjerovatno će biti tako da samo skinemo neki file od par mb da se otključa CQ i to je to

Mozda niti to!

Kad smo cekali BtK, samo se pojavio na najavljeni datum, a sve potrebano se skinulo u proslom patchu.

June 12. Sutra.

Al nigdje ne mogu pronaci vrijeme! Do sad je uvijek pisalo.

Mozda samo cekamo da netko u DICE-u klikne na jednu tipkicu i da nam proradi CQ, a mi na kompu zapravo imamo sve....

13 godina
Zero2 kaže...
Nexus66 kaže...

U zadnjih par dana se ponašam ko zadnji tenkre...što je jadno za čovjeka od 46 godina ..ova igra nekako uspijeva izvući najgore iz mene ...inače sam u rl normalan ..ili barem tako mislim .

Stoga bih se ispričao crozokiju za flejmanje i glupe optužbe u zadnjih par dana a i svim ostalima ako sam ih na bilo koji način uvrijedio ...to se ja ustvari ljutim na samoga sebe jer nisam bolje odreagirao ili odigrao u datom trenutku ..no

zbog ega nemrem vikat sam na sebe  :) ..pa onda njamke drugima.. Još jednom isprika i probat ću se potruditi da se  u buduće ponašam primjereno svojim godinama.

Ja od neki dan gledam na BF kao na oblik samokažnjavanja jer kako drugačije nazvati opsesiju u koju sam do sada uložio cca 70 €, 450 sati života a psujem i pi**im kao na niti jednoj drugoj igri do sada. Čak mi i klinac (4 g.) veli da kad tata igra "pušku" da se samo dere.

Uglavnom BF je kao droga..stvara ovisnost, znaš da nije dobar za tebe, trošiš pare na njega, tjera te na ilegalne radnje (proxy Indija) a opet je najbolja zabava nadaleko ;)

cya in aim bijatžes

ovo mi je čist poznato....samo što umjesto klinca, to meni moja draga govori....kaže mi da kada igram BF3 se totalno promijenim i živčanim, psujem, lupam (samo ponekad {#}) i naravno derem se.....a onda poslije kao da se ništa nije dogodilo....i nakon svega toga se još uvijek vraćam po još.....stvarno zanimljivo i kao stvoreno za proučavanje.... {#} {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ako su vec i [G]-ovci poceli lagano zivcanit, onda znas da nesto ne stima... {#}

Ovisnost, kazes, a? {#}

(P.S. vidio sam tko je bio online {#} )

Utakmica, pa ESL BF3 (double XP i na ESL-u...), pa malo Public...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 13:01 (TomoR).
15 godina
Battlefield 3

Pa šta je vama :D
Ja se nikad ne nerviram toliko {#}

2 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Utakmica, pa ESL BF3, pa Public...

Ej, moze pitanje o ESL-u?

Tko, sto, gdje? :)

Sto je zapravo ESL? Dodjem na stranicu, i odma rezlutati meceva, igraci, tablice... a nista, sto, tko, kako...

Da li se moralo vec odavno prijaviti?

Da li postije mecevi da se nesto na brzinu dogovori, ili treba biti unaprijed sve dogovoreno?

Da li nastupaju samo prijavljeni, ili bilo koja grupa bilo kad moze upasti... i slicno...

Koji si ti tim, imas kakav link?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo par korisnih savjeta kako s*ebat Vodnik i Humvee (za one koji neznaju naravno).

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
7 0 hvala 8
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

za one koji se nadaju igrati Battleroom u ponoc:

BF3 CQ Release Date BF3 CQ Release Date
Battlelog: LateralusX

2 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 3

Ja sam MC-ovac... MadTom_HR

Prijavi se na ESL-u, dođi na naš TS (madcroats.dyndns.org:9987 - poke-aj nekog od nas da te odvučemo u kanal), pa ako nas nema 5 (igramo versus 5na5, Conquest, Infantry only, drugih modova sad nema na raspolaganju), pa ako nam fali 5-i, slobodno nam se priključi.

Često znamo igrati 4-orica sa nekim stranger-om, pa da se neki od nas ne muče s engleskim, ipak nam je lakše psovat na hrvatskom. {#}

Možeš se i na forum prijaviti.

Teoretski možeš se i sam prijaviti da igraš, pa onda upadaš nekoj ekipi u team kojima fali jedan. Ima mala aplikacija koja sama traži mečeve.

Obavezan ti je ESL Wire - anticheat program od ESL-a, moraš mu dati na nekoliko exe-a ovlasti na net, tako da imaš session started i closed.

PiS-ovci ti isto igraju ESL.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 13:20 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
TomoR kaže...

.....

Ovo znam. {#} Tko pa ne zna tebe? {#}

A i jos ne bi igrao, pitam cisto iz radoznalosti. Cesto se spominje ESL, a nemam pojma o njemu pa se raspitujem, a vidim da imas volje pisati. Sorry na gnjavljenju :)

Tako i tako se zabavljam s [G]ovcima. (Makar dugo nisam!)

A, nekakva posebna prijava bas na ESL? Imate prijavljen tim i tamo? Neka link na [MC] na njihovoj stranici?

Jeste na tablici?

13 godina
Lateralus kaže...

za one koji se nadaju igrati Battleroom u ponoc:

Hvala! To nisam ni primjetio da se ispise :)

PM, znaci sutra nevecer u 19 sati, ha?

17 godina
Battlefield 3

Ovo je naš ESL team, igramo tek koji tjedan (iako smo davno registrirali team):

http://www.esl.eu/hr/team/6623091/

BF3 versus ljestvica ide za svakog igrača posebno.

Evo mene ovdje:

http://www.esl.eu/hr/bf3/ui/versus/rankings/3687617

Imam hrpu poraza na početku jer sam imao aktiviran ESL anticheat, ali mi ga igra nije prepoznala (pa automatski gubi i tvoj team i ti dobijaš -30 bodova...)

No, sve je to najlakše objasniti na TS-u.

Također morate u svoj profil ukucati svoj PB GUID (može vam ga dati netko sa hrvatskih servera, tj. naći ga preko RPOCONa)

Samo, bude mečeva s "božanskom" ekipom, koju ne moš ubit i uvijek znaju gdje si...

Ali uglavnom budu napeti i borbeni mečevi - te kad s jednog takvog meča dođeš na Public, ekipa ti prelako pada {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 13:58 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Prijavi se na ESL-u, dođi na naš TS (madcroats.dyndns.org:9987 - poke-aj nekog od nas da te odvučemo u kanal), pa ako nas nema 5 (igramo versus 5na5, Conquest, Infantry only, drugih modova sad nema na raspolaganju), pa ako nam fali 5-i, slobodno nam se priključi.

Često znamo igrati 4-orica sa nekim stranger-om, pa da se neki od nas ne muče s engleskim, ipak nam je lakše psovat na hrvatskom. {#}

Možeš se i na forum prijaviti.

Teoretski možeš se i sam prijaviti da igraš, pa onda upadaš nekoj ekipi u team kojima fali jedan. Ima mala aplikacija koja sama traži mečeve.

Obavezan ti je ESL Wire - anticheat program od ESL-a, moraš mu dati na nekoliko exe-a ovlasti na net, tako da imaš session started i closed.

PiS-ovci ti isto igraju ESL.

Kome je namjenjena ova poruka?

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa logično onome ko je pitao

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ej, moze pitanje o ESL-u?

Tko, sto, gdje? :)

Sto je zapravo ESL? Dodjem na stranicu, i odma rezlutati meceva, igraci, tablice... a nista, sto, tko, kako...

Da li se moralo vec odavno prijaviti?

Da li postije mecevi da se nesto na brzinu dogovori, ili treba biti unaprijed sve dogovoreno?

Da li nastupaju samo prijavljeni, ili bilo koja grupa bilo kad moze upasti... i slicno...

Koji si ti tim, imas kakav link?

Super stvar je ESL, i toliko sam naucio na ESL-u koliko nisam za 350 sati igre.

Inace snimamo skoro svaki ESL match, pa evo jedna "runda" nazalost samo 3 minute.
Nazalost, nisam pregledavao filmice prije uploadanja, nego sam stavio samo da renderira i onakon toga odmah upload preko noci.
I nazalost, vegas je renderirao samo 3min filmce , vjerovatno zato sto je negdje ostalo oznaceno samo taj vremenski period.

ugl, evo dio

[M|C] ex_Co7
13 godina
neaktivan
....nice team work!!!! :)
BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa logično onome ko je pitao

Sorry, uopće nisan pročita gornji post.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

"Eee, MadTom eee and eX eee go to eee ovaj eee D" lol

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Co7 kaže...

"Eee, MadTom eee and eX eee go to eee ovaj eee D" lol

..... ma glavno da se oni razumiju i obave zadatak!!!!! eeee da :)

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
17 godina
Battlefield 3

omfg

ja hebeno ne mogu vjerovati da neki ljudi misle da sam cheater

Da vam kažem nešto najiskrenije i iz srca

JA BIH SI PRIJE PUCAO U GLAVU NEGO KORISTIO BILO KAKAV OBLIK VARANJA U BF3 ILI BILO KOJOJ DRUGOJ ONLINE IGRI!!!!!!!!!!

A HEBENE CHEATERE MRZIM IZ DNA DUŠE!!!!!!!

ja jedino što pokrenem sa BF3-om je gamebooster i teamspeak3.

Imam prilicno slabu grafu za BF3 i dok sam forsirao full hd iako su mi frejmovi bili dobri oko 50 i nikad padali ispod 40 to jednostavno nije bilo to

sad igram na 1280x800 sve na low i igra se preporodila, probajte.

Svatko tko zeli moze doci kod mene ja cu mu napraviti limunadu i gledati kako igram, a od sada cu svaki mec snimati i uploadati na youtube

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
17 0 hvala 0
13 godina
crozoki kaže...

Svatko tko zeli moze doci kod mene ja cu mu napraviti limunadu i gledati kako igram, a od sada cu svaki mec snimati i uploadati na youtube

{#}

Pa zasto se uzrujavas. A i ispricao ti se. Govoris o Nexusu, jel?

Meni bi bilo drago da me netko nazove cheaterom. Bar bi znao da igram tako dobro da sam cak i sumnjiv, a ja znam da nisam cheater. Meni dovoljno :)

17 godina
Battlefield 3

Mene neki stranci ponekad zovu cheaterom, a ovi domaći se samo sprdaju sa mnom (jer me tolko naprcaju).

Bar nemam sumnjivih PB-screenova:

http://www.pbscreens.com/database.php?player=MadTom_HR

Nema ih ni Crozoki3001.

BTW, zoki, mislim da je vrijeme da opet doseliš u HR. Nije ti daleko putovati iz Indije? Kako ideš na posao? Tamo po mrkloj noći navijaš za repku?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 16:12 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
TomoR kaže...

Da vidim...

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
crozoki kaže...

omfg

ja hebeno ne mogu vjerovati da neki ljudi misle da sam cheater

Da vam kažem nešto najiskrenije i iz srca

JA BIH SI PRIJE PUCAO U GLAVU NEGO KORISTIO BILO KAKAV OBLIK VARANJA U BF3 ILI BILO KOJOJ DRUGOJ ONLINE IGRI!!!!!!!!!!

A HEBENE CHEATERE MRZIM IZ DNA DUŠE!!!!!!!

ja jedino što pokrenem sa BF3-om je gamebooster i teamspeak3.

Imam prilicno slabu grafu za BF3 i dok sam forsirao full hd iako su mi frejmovi bili dobri oko 50 i nikad padali ispod 40 to jednostavno nije bilo to

sad igram na 1280x800 sve na low i igra se preporodila, probajte.

Mogu ja doci na limunada samo?
Mislim, mogu ja tebe optuziti i za hax, ako je to uvjet za limunadu :)

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 16:18 (Co7).
17 godina
pirat kaže...
TomoR kaže...

Da vidim...

Dobro ti ide taj Paint. Koliko naplaćuješ sat?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo jedan lijepi review, jedino je zaboravio na HB ali oprastam mu

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice