- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni jedna mapa sliči na Teheran, samo što su maknuli nadvožnjake, stavili pijesak i sunce.
Ako su već reciklirali, bolje bi bilo neku mapu iz BC2?
I da cujem?
35 | Premium |
---|---|
11 | Pojedinacno DLC |
21 | Nista |
a kad točno izlazi premium??
Jel netko skinuo patch?
Jel netko skinuo patch?
Nema patcha, patcha ti je samo za premiem korisnike. Oni ce imati prednost manjeg supressa i tako to
I jizz in my pants..
Holy shit. Ovo mi je dalo smijesak na lice. :)
Nova vozila me zanimaju i drago mi je vidjet da ce ih bit,samo sta cemo se nacekat.
Danas ili sutra.
Ili je danas prvo na E3,nisam siguran.
Navodno danas ubijaju Battlelog na 5 sati, da se pripreme za Premium.
10-15 EST
15-20 GMT
16-21 CET
During the maintenance, you will not be able to access Battlelog.
10-15 EST
15-20 GMT
16-21 CET
šta do 8 ne šljaka??
Taman za to vrijeme odigram malo Max Payne 3. :)
10-15 EST
15-20 GMT
16-21 CET
šta do 8 ne šljaka??
ako si u engleskoj .. da
ako si u HR, onda do 21.
;P
a jbt-e i battlelog,taman sam danas brijo udarat na najjače XD
btw može neki prijedlog za dobar converter videa ,da je free i da nema onih watermarkera i te šprehe
btw može neki prijedlog za dobar converter videa ,da je free i da nema onih watermarkera i te šprehe
za stvaranje mkv-a iz nekog sirovog materijala ja koristim ripbot (više nego solidan gui za x264 encoder), mada u zadnje vrijeme sve češće posežem za windows live movie maker kad materijal samo šibnem na youtube i izbrišem s diska.
Ako je to to što si mislio.
za stvaranje mkv-a iz nekog sirovog materijala ja koristim ripbot (više nego solidan gui za x264 encoder), mada u zadnje vrijeme sve češće posežem za windows live movie maker kad materijal samo šibnem na youtube i izbrišem s diska.
Ako je to to što si mislio.
da na to mislim,ali ja sam kad sam tek počeo igrat snimao sam tri partije (i to je mprvi put i jedini da sam nešto snimao),obradio to u windows live makeru,šibnuo na youtube i nakon groo vremena koliko se uploada filić od nekih 7 minuta , idem pogledat filić javi mi da nije kao podržano za našu zemlju i da je autor ograničio sadžaj?!?! i već sam dvaput to probao i svaki put isto,
neznam zašto.
a baš bi stavio taj svoj prvi ikad filmić,al pošto danas ne radi bf do 9,mogo bi to sve danas složit.
ali dal wmm konvertira u dobar format??mislim da ga youtube podržava??
Transportni avioni? Oh jedva čekam, uzmem snipah i odletim se na brdašce fino, u armored killu di su mape +2km i snipzam, dok iza mene avion pada sa kojim sam se dopeljao.
Bit će to yebeno.
Transportni avioni? Oh jedva čekam, uzmem snipah i odletim se na brdašce fino, u armored killu di su mape +2km i snipzam, dok iza mene avion pada sa kojim sam se dopeljao.
Bit će to yebeno.
Radi takvih mi nije lijeno trčati pola sata po mapi samo da im dođem s leđa sa nožem...
Bit će to yebeno.
Radi takvih mi nije lijeno trčati pola sata po mapi samo da im dođem s leđa sa nožem...
Naravno šalim se, toliko dno od igrača nikad ne bi htio biti, nego volim kad i mene popelja u heliju pase izbaci van a ja poginem. e onda ide switch team pa možić pod vrat.
Vidim bit će artiljerija....omfg. mortar fags got and upgrade. Ajme šta će to bit, ne želim ni pomisliti.
na 5:43 u videu., end game, jel to vojnik jaše na konju ili sam ja lud.??
Lud!
Dva vojnika i kroserica.
na 5:43 u videu., end game, jel to vojnik jaše na konju ili sam ja lud.??
Čudni neki konji u tvom kraju.
Bit će to yebeno.
Naravno šalim se, toliko dno od igrača nikad ne bi htio biti, nego volim kad i mene popelja u heliju pase izbaci van a ja poginem. e onda ide switch team pa možić pod vrat.
Vidim bit će artiljerija....omfg. mortar fags got and upgrade. Ajme šta će to bit, ne želim ni pomisliti.
S takvim sam se likom jučer "vozio"...
A znaju frajeri složit filmić nema greške, onako baš da te napali, da uzmeš to sve odmah i kažeš take my money. Izgleda zanimljivo, ali balance issues me brinu. kako će to sve balansirat...dosta različtih vozila i svega...a dobro.
mogo i i pikat crosericu na zadnji i istovremeno snipat :)
Ma to se voze na nekom motoru dvojica, to je valjda onaj ATV ili ti Quad s bc2 samo što su ga malo čudno nacrtali. Jer ne vjerujem da će biti baš motori, dok je za ATV sigurno da dolazi s jednm DLCom.
Evo i dvije slike s armored killa, super izgleda ta mapa i ima 7 zastava.
Ali opet neka pustinjska, baš bi volio odigrati opet neku zimsku.
Ma to se voze na nekom motoru dvojica, to je valjda onaj ATV ili ti Quad s bc2 samo što su ga malo čudno nacrtali. Jer ne vjerujem da će biti baš motori, dok je za ATV sigurno da dolazi s jednm DLCom.
To nije nikakav quad,to je motor.
Pa nisu sad odjednom zaboravili crtati jbt.
Evo i dvije slike s armored killa, super izgleda ta mapa i ima 7 zastava.
Ali opet neka pustinjska, baš bi volio odigrati opet neku zimsku.
Mapa mi izgleda kao prosireni firestorm... bezveze.
A na slici je sigurno kroserica, blatobran, svijetlo, sve!