Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.086.579
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Mahjongg kaže...
Jack Sparrow kaže...

Kako bi bilo ljepo da u jedan DLC stave i našu pušku(VHS) i ili pištać(HS2000). Trebao bi im neko uputiti sugestiju na battlelogu.

Možda nebi s njima stalno igrao ali bi mi bilo drago ih vidjeti u nekoj igri.{#}

Čude me da pištolj nije u igrama pošto ga koristi američka policija.

u SAD-u ne koriste naše hs-e već pištolje springfield armory proizvođača koji su istovjetni hs-u...prekjučer bio na streljani sa hs-om i baš mi se dojmio ali ipak mi je draža beretta 92fs {#}

HS se u Americi prodaje pod imenom Springfield Armory XD, taj pistolj je nas proizvod - "Legendarna američka kompanija za proizvodnju kratkog i dugog naoružanja, Springfield Armory, 2002. godine je otkupila pravo prodaje i marketinškog promoviranja za HS pištolj. "

http://www.zrno.ba/zrno/pistolji-revolveri/37-pitolji/25-xd9.html

Bolje da ne stavljaju ni VHS ni HS u igru samo bi ih sxebali ko ove 5,45x39 inacice kalasa u igri. Afgani tu pljucu zovu drobitelj kostiju, a u igri ispada nis posebno. Znam da treba postojati balans ali za close quarters to te skida jednim metkom ma gdje da te spici.

I kill people for money, but you are my friend i kill you for nothing.
17 godina
moderator
fila2208 kaže...

Hs štancaju za amere, koliko znam. Ma češka zbrojovka stari. Baš smo se danas fino zabavili snjom, užitak je opet pucati iz pravog pištolja i skužiti koliko su zapravo igre nerealne.

Trebali su pištolja ubaciti još, ali da imaju attachmenete kao i puške, bilo bi kulnije :)

Jep CZ 85 je meni odlična (ljevak sam), full metalna, slide uvučen u frame, jako precizna, zbog metala i mase jako malen recoil.

Isprobavao sam je neki dan, G17 je za nju igračka, dok je Beretta 92 meni bezveze.

Još razmatram Zastavin EZ9, kopija SIG-a i ambi kontrole, ali mi poznanik koji vodi IPSC klub kaže da mu CZ99 nije pouzdan i da se zaglavi često.

FNP/FNX 9 od FN-a mi isto djeluje super, full ambi kontrole za magazin, slide i safety/decocker.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tako je HS... se samo u USA prodaje pod imenom XD( Xtream Duty Pistol) i pistolj se proizvodi u Karlovcu... ali ameri su kupili licencu za prodaju u inozemstvu pa ga prodaju pod svojim imenom... Opecnito puska HS produkta i pistolj su odlicno prihvacene od strane NATO i dosta je jedinica izabralo bas te verzije... Oba proizvoda su dobila nagrade za izdrzivost najveceg stupnja i oruzje godine.... Dok se u HR sluzbam koristi jos prva verzija HS2000 (najjeftinija) i dalje je odlican pistolj.... Imao sam CZ prije nego sam preselio u HR u to je bio ok pistolj spram HS... Najvise mi se svidja XD .45 compact... odlicno lezi u ruci iako je manji ... A daleko najbolji pistolj koji sam koristio M1911... preciznost lezanje u ruci sve samo sto ima mali spremnik uzasno....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nasty jesi probao M1911? Da nije tako skup {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ceco22 kaže...

Nasty jesi probao M1911? Da nije tako skup {#}

Ne, .45 ACP sam jedino probao u Thompson smg-u.

Ne znam baš da bi mi to bio kalibar kojeg bi izabrao za pištolj iako bi volio probati legendarni 1911. Da ne pitam za cijenu metaka, vjerovatno bi kupio neki u 10mm auto kalibru, da mogu upucati medvjeda ako se nađem u šumi :D

357 SIG kalibar je isto dobar.

EDIT: HS naziva XD modele HS-9, HS-40, dok je XDm isto XDm i ovdje i u Americi. LINK

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 22:23 (DrNasty).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

o digli su svoju stranicu... super znam da su imali nesuglasice sa ugovorom.. pa nisu mogli pod svojim imenom... Ne znam jel uopce ima M1911 sa 9mm, ali taj je pistolj bio ljubav na prvi pogled... cak mu je koliko toliko ponasnje i u BF3 preneseno.. iako je to samo obicna igra.. onaj pogled preko cjevi pa do lezanja u ruci... Ali sto si rekao streljivo je suho zlato isto kao i pistolj.. ali mislim za one koji se bave profesionalno tim hobijem isplativa investicija... od nas tada 10 sto smo pucali iz njega.. svi smo imali bolje rezultate s njim nego sa CZ, Glock i neki njemacki pistolj zaboravio koji model... 

BTW. ova duga verzija jurisne puske bi stvarno mogla dobro doci u BF ako bi imala preciznost i ovaj 860 per minute :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 22:45 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

mijenjam battlefield bad company 2 i dead space 2 za battlefield 3

0 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

Tako je HS... se samo u USA prodaje pod imenom XD( Xtream Duty Pistol) i pistolj se proizvodi u Karlovcu... ali ameri su kupili licencu za prodaju u inozemstvu pa ga prodaju pod svojim imenom... Opecnito puska HS produkta i pistolj su odlicno prihvacene od strane NATO i dosta je jedinica izabralo bas te verzije... Oba proizvoda su dobila nagrade za izdrzivost najveceg stupnja i oruzje godine.... Dok se u HR sluzbam koristi jos prva verzija HS2000 (najjeftinija) i dalje je odlican pistolj.... Imao sam CZ prije nego sam preselio u HR u to je bio ok pistolj spram HS... Najvise mi se svidja XD .45 compact... odlicno lezi u ruci iako je manji ... A daleko najbolji pistolj koji sam koristio M1911... preciznost lezanje u ruci sve samo sto ima mali spremnik uzasno....

Ma u policiji ako imaš vezu dobit ćeš hs. Ako nemaš zbrojovka stari i opleti :)

tako da se smatraj sretnim ili radiš zg ili negdi di imate bolje pistole :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

od 2008. svi dobiju HS... osim ako nemas srece pa u nekom manjem mjestu nasljedis CZ, ali uglavnom pomalo ga rjesavaju ... Moji nose GLOCK, i nesto malo HS...  

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

od 2008. svi dobiju HS... osim ako nemas srece pa u nekom manjem mjestu nasljedis CZ, ali uglavnom pomalo ga rjesavaju ... Moji nose GLOCK, i nesto malo HS...  

točno tako, ali češka yebe mame :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne znam za mene CZ je losiji puno pistolj... i tezi, a to mi je najvaznije... jer ako bude srece nikad ga necu koristiti ,a laksi remen puno znaci... Pucanje po duznosti me zanima samo u igrama... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Počinjem opasno MRZITI ovu igru zbog M16. Svi siluju pušku jer je fakin overpower i ima efektivnu moć snajpera sa 300 metara a nabija opaki supression.

Ima toliko normalnijih pušaka ali svi su se zakačili ove puške kao pijan plota i misle da znaju igrat.

žalosno...

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
15 godina
ceco22 kaže...

ne znam za mene CZ je losiji puno pistolj... i tezi, a to mi je najvaznije... jer ako bude srece nikad ga necu koristiti ,a laksi remen puno znaci... Pucanje po duznosti me zanima samo u igrama... :)

Ma e, ali meni ljepše paše, baš volim onaj zvuk :)

Istina to mi kolega i kaže (nisam policajac, kolega mi je frend u polciji)

slažem se za pucanje, ali kad ispucaš par metaka zapravo tek onda vidiš kako su igre smiješne :)

Ali i opet super zanimljive bez obzira na sve :)

sry na offtopicu :(

mrxa1 kaže...

Počinjem opasno MRZITI ovu igru zbog M16. Svi siluju pušku jer je fakin overpower i ima efektivnu moć snajpera sa 300 metara a nabija opaki supression.

Ima toliko normalnijih pušaka ali svi su se zakačili ove puške kao pijan plota i misle da znaju igrat.

žalosno...

DOnt hate the players, hate The DICE :)))

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 0:17 (fila2208).
15 godina
Battlefield 3

i co7 i još nešto?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

i co7 i još nešto?

Joj da,  oprosti fila.

Napisao sam to u onom linku, jer ima dvije stranice teksta i to sam napisao samo zato sto nisam mogao na forum postati.
Ali evo i tu cu naknadno.

Kao sto je Fila napisao, dogovorili smo se da nema smisla da se sukobljavamo i ispricali smo se medjusobno jedan drugom.

Ali evo jos jednom javno:

Oprosti Fila za sve sukobe koje smo imali, ja cu postivati dogovor.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 0:39 (Co7).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajd, super da smo se vratili na tu priču, ova 3 s pričom o oružjima su dosadili...  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 1:14 (Šef).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

S obzirom da je i meni istekla suspenzija koju sam sam* trazio,napisao bi ˝par˝rijeci..

Ispricavam se svima koje sam uvrijedio a nisam imao razloga za to. Pa eto,svi koji su se nasli uvrijedenima,imaju moju ispriku. {#}

Nisam imao namjeru bit bezobrazan ili bahat,kako me neki nazivaju.

Nadalje,iza Nene sam stajao prije jer me uvijerio u tu pricu koju sam vidio. Sta se tice ovoga sada,to je njegova stvar. Niti stojim iza njega niti ga branim niti cu ga branit,jer nema isprike za to.
Neznam zasto mislite da sam ja znao za ovo sada? Ja sam to saznao onog trena isto kad ste i vi saznali. Tj. minutu prije posta na forumu mi je Neno rekao preko ts-a da je pobrao PBBan.
Da cu mu okrenut leda,necu,jer sam covijek koji moze preci preko nekih stvari.

Neno vise nece biti u klanu,jer je tako dogovoreno,niti ce igrati za nas ubuduce.

Jednom rijecju,Neno nema nikakve veze vise sa xXx klanom u Bf3.

Njegov problem koji si je sam priredio. Ja mu tu nemogu pomoc niti hocu,jer nemogu. Vrlo jednostavno.

Da se osjecam posrano i pohebano u dupe-da. Jer se i ja osjecam ˝izdano˝. Nije mi niti malo bilo ugodno kad sam to sve vidio jer sam se sjetio Danny-eve recenice-Ne stavljaj ruku u vatru zbog nikoga.

Ebiga,stavio sam,zeznuo se i nemogu nista promijenit.

Ne zelim da se ostatak ekipe iz klana ocrnjava jer nema potrebe za to. Svi smo vec igrali preko UAC-a i uvijek je sve bilo cisto. Kao i za PB.
SandMan-Da,vjerujem da mislis da sam te namjerno zahebao i uvjeravao,ali u to vrijeme me uvijerio u taj dio price i stajao sam iza toga.

Da sam znao da laze,pustio bi ga da se sam koprca u govnima,nebi rijeci rekao.

Sta se tice clana Ex_Co7- Neznam sta da kazem.

Ovo nije razlog da se ide toliko daleko zavirivati u tudi zivot i pokusat ga zahebat. Mijesat virtualni svijet sa RL je totalno krivo.

Da ti je uvrijedio majku/curu,nekome od tvojih naskodio ili osobno tebi da je naskodio na neki nacin,DONEKLE bi shvatio.

Neznam sta da kazem. razmisljam da bi mozda najbolje bilo da uopce vise nista ne pisem ovdje,ne ukljucujem se u rasprave ili tome slicno,jer da se netko uvrijedi na nekakav post,i nakon toga da mi ide zagorcavat privatan zivot.

Da je pre nisko,je. Vidim da se jako puni ljudi slaze s time.

Ako se ne varam, Zenge? je potpuno dobar post napisao.

Mislim da je to to...

Eh,da- meni je nevjerovatno da se mene optuzuje za cheat nekakav ili slicno. Mene koji imam 1.7 k/d ratio,koji nikad nikoga nije ˝cudno˝ ubio.

U najmanju ruku mi je smijesno.

Bez uvrede ikome ako sam koga uvrijedio ovim postom. ( da se ne protumaci krivo jos lol )

P.s.- Da se neke stvari jos ne protumace,protiv nikog nemam nista osobno.

Iz MC-a svaka cast nekim deckima koji su shvatili kada treba stat,jer sve ovo je otislo malo predaleko.

Dapace, odigrali smo trening mec sa deckima i bilo je odlicno.

Eto,to je to od mene za sada.

Na ovu temu se necu,niti zelim vise osvrtat.

Vidimo se na serverima {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 0:52 (drahic).
Moj PC  
3 2 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Zasto svi seru protiv m16a3?

Zasto vas od jednom to oruzje toliko muci? Jer vidim da su svi poceli pricat da je to ˝noob˝ oruzje.. LOL

Ja igram s onim sta mi ODGOVARA. Zasto bi igrao s necim sta mi ne pase.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sve s čim me netko ubije je noob oružje. Deal with it.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja ne zelim vise u ovoj temi pisat o neni!
Zato sam npravio post, koji svi mogu dobiti i procitati istinu... 
Isto tako Astra, nas dogovor za mene isto vrijedi, ignore bez daljnih sukoba.
Ne da ne smijse nesto potvrditi ili negirati ako sam ja nesto rekao, ali pazi da to bude istina sto ces napisati i nema nikakvih problema.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drahic kaže...

Zasto svi seru protiv m16a3?

Zasto vas od jednom to oruzje toliko muci? Jer vidim da su svi poceli pricat da je to ˝noob˝ oruzje.. LOL

Ja igram s onim sta mi ODGOVARA. Zasto bi igrao s necim sta mi ne pase.

Nema smisla igrat sa nečim slabijim, ako moš igrat sa najjačim oružjem u igri. Super su mi  serveri di je m16 čak zabranjen lol :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 1:04 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Sve s čim me netko ubije je noob oružje. Deal with it.

Da, ubijen lika sa revive pedals i kaže mi noob weapon suck it :D

[M|C] 7emper_fi
14 godina
Battlefield 3

Nema problema Ex,kako sam i rekao vec.

Samo te molim,tebe i tvoje decke iz klana da se suzdrze nepotrbnih komentara na serverima i to je to.

Kao sta cu i ja sa svojima to dogovorit i pokusat maksimalno obuzdat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ajd, super da smo se vratili na tu priču, ova 3 s pričom o oružjima su dosadili... {#}

Nego, jebe me Battlelog

Prvo kaže da sam unio krive podatke, a ond:

"Too many failed logins, you have been blocked"

??? 

to je bilo masovno ekipi prije koji mjesec dana... reaktiviraj lozinku... to je meni pomoglo :)

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Baš je super kad se otkrije čiter! Šteta šta više nema pravog kamenovanja,nego samo ovako preko neta {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Šef kaže...

Ajd, super da smo se vratili na tu priču, ova 3 s pričom o oružjima su dosadili... {#}

Nego, jebe me Battlelog

Prvo kaže da sam unio krive podatke, a ond:

"Too many failed logins, you have been blocked"

??? 

Yep, i meni je to napravio večeras oko cenera. Nije mi dao ni na battlelog, ni u Origin, ni na ea forum. Drugi acc na Originu na kojem su mi Mass effecti je uredno radio. Uglavnom, resetirao password i sve proradilo.

Bilo nas je negdje 15 na TS-u večeras i nitko drugi nije imao s tim problema. Weird.

BF3: Bombovich
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654782526170143/ zadnji put je se dogadjalo prije ovoga... mozda sad opet nesto zeznu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

.....7emper meni je to sasvim sejedno........ ja igrav u 50 posto ako i ne vise s SAIGOM 12 pa svi pljuju po meni da sam noob ...... ok ja sam noob ali ja se ne stidim toga..... neznam igrati ali ucim se, trudim se pomalo....... a i ja pocnem vikati na nekoga da je noob kada me konstantno jedno 10x pokosi s dartom.......pa podemonis......:)

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
14 godina
protjeran
Battlefield 3

MARDUK!!!!! 

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice