Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.789
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Bongiaro kaže...

Sorry za OT, al kad se već spominju gamerice :)

Evo malo fnatic female, baš kako netko ovdje voli - brucošice :))

gamerice su najveće čiterice

15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ma manekenke koje su vidjele načina zarade na igrama. Cure koje ja znam a igraju izgledaju prosječno, možda bi i prasno neku, ali nisu nešto jako zanimljive za razgovor, imaju neku svoju briju. Ovo su te takve droljice koje se furaju na gaming i jako dobro zarađuju.

Ali daleko od toga da je nebi prasnuo, to uopće nije pitanje.

17 godina
neaktivan

3 strane odkako sam pratio temu.. uglavnom, kolega koji je spominjao oružja i ukidanja suppressora, sorry ali nisam zapamtio ime.

Ok, mogu pokusati bez njega i ubaciti barel ali mislim da imamo razlicite teorije "daljine" i skidanja likova na daljinu. Ja pucam na 90% neprijatelja koji se pojave na monitoru. Bez suppressora koji smanjuje recoil nema teorije.

To sto je manja steta metka mi ne smeta jer ga svejedno uspijem ubiti.

Ok, pokusam sa par oružja bez suppressora pa ti javim, kako si rekao.

I da pitam ovdje ako moze.. kaze da iskljucim da BF3 preuzima kontrolu nad zvukom. U temi oko poduzanja FPS-a pisu postavke ali ne na engleskom pa ne znam koje korake pratiti. Ako neko moze "prevesti" na engleski gdje iskljuciti da BF3 preuzima kontrolu nad zvukom.

http://stondenstik.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 16:30 (DOPE).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jbg @fila tebi nikad nesto ne pase ... {#}

jesam ja onda jedini koji je pogledao i da me nije zanimalo ni najmanje kako one igraju {#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
DOPE kaže...

3 strane odkako sam pratio temu.. uglavnom, kolega koji je spominjao oružja i ukidanja suppressora, sorry ali nisam zapamtio ime.

Ok, mogu pokusati bez njega i ubaciti barel ali mislim da imamo razlicite teorije "daljine" i skidanja likova na daljinu. Ja pucam na 90% neprijatelja koji se pojave na monitoru. Bez suppressora koji smanjuje recoil nema teorije.

To sto je manja steta metka mi ne smeta jer ga svejedno uspijem ubiti.

Ok, pokusam sa par oružja bez suppressora pa ti javim, kako si rekao.

I da pitam ovdje ako moze.. kaze da iskljucim da BF3 preuzima kontrolu nad zvukom. U temi oko poduzanja FPS-a pisu postavke ali ne na engleskom pa ne znam koje korake pratiti. Ako neko moze "prevesti" na engleski gdje iskljuciti da BF3 preuzima kontrolu nad zvukom.

Ja ti velim jedno je gađati ekipu na publicu, drugo je uvježbana ekipa. Statistički kako sam ti i dao link, metak sa supressorom brže ''pada'' pada mu dmg. Ne kažem da ti ne možeš ubiti, ali smatram da je svaki metak bitan, nekad su mi frajeri znali bježat sa 10% ono, jedan metak, otkako sam se preporodio sa heavy barrelom nemam više tih problema. Velim eksperimentiraj. Ako ti je problem recoil onda je flash supressor za tebe. A recoil svake puške moraš kontrirati rukom to je normalna stvar. Ne kažem da ti ne možeš ubijati supressorom samo kažem da je nerfan u zadnjem patchu i rijetko tko ga nosi više jer više oduzima nego daje :)

Što se tiče recoila, probaj m16, kad ti sjedne u ruku, mislit ćeš da imaš no recoil cheat.

za zvuk te ovo ne kužim zbilja tako da malo pojasni.

ceco22 kaže...

jbg @fila tebi nikad nesto ne pase ... {#}

jesam ja onda jedini koji je pogledao i da me nije zanimalo ni najmanje kako one igraju {#}

ceco dosadan si. Ne kažem da mi ne paše. dapače, samo kažem ono što je istina. 90% njih izrabljuje tkz. gaming za samopromociju i onda ljudi misle da tako zbilja izgledaju gamerice, što nije nužno točno, barem u mom iskustvu. Sve su to dobre žene za pojebat, ali činjenica je da su gaming uporabile da s eprobiju u svijetu, što ne osuđujem, nego sam kažem kako mislim da stavri stoje. ukoliko možeš proturječiti molim te argumentiraj i slobodno reci, obožavam diskusije. Ovo gore ko je stavio ovu sa cs žensku e to je gamerica, pogledaj joj stil oblačenja i ponašanje, simpatična cura koja usput dobro igra.

Ako imam drukčije mišljenje od tvog ne znači da mi nešto ne paše nego da imam možda drukčiji pogled na to sve. Nedaj Bože išta komentirat da ti čekaš iza ugla i spočitavaš mi. Ajde odi dartaj ekipu.

Evo simpatičnosti: 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 16:46 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dali moram posebno kupiti Back to karkand i battlefield 3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 - Probat cu sa L85A2 kako si i rekao.

A za zvuk. Ima tema gdje je neko objasnio kak ose moze dobiti veci FPS. Izmejdu ostalog kaze da ne treba dozvoliti da BF3 preuzme kontrolu nad zvukom ali uputsva nisu na englesko ma kod mene je win na eng. Nije bi mitan veci FPS vec mozda ukinem lag misa.
http://stondenstik.com/index.php
13 godina
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Ako nadjes zajedno, onda ne, naravno!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Pa možeš kupiti limited edition koji ima zajedno sa sobom b2k. Onda dobiješ sve. Sad nisam više siguran dali to pali, pošto je to bilo kao samo za preorder. Ugl. bitno je da nabaviš igru. Preporučam ruski ključ, jeftiniji je, a jezik lako prebaciš u 5 min. A karkand kupi naknadno za 15 dolara ili eura nznm sad preko origina. Sad će ti novi dlc, pa si vidi šta ti više paše, manje mape ili stare mape iz bf2. cheers.

DOPE kaže...

A za zvuk. Ima tema gdje je neko objasnio kak ose moze dobiti veci FPS. Izmejdu ostalog kaze da ne treba dozvoliti da BF3 preuzme kontrolu nad zvukom ali uputsva nisu na englesko ma kod mene je win na eng. Nije bi mitan veci FPS vec mozda ukinem lag misa.

Osjetit će malo veći trzaj, ali nemoj odustati, fino pucaj, na veće udaljenosti i tapkaj fino, vidjet ćeš malo po malo kako ćeš bolje skidat ekipu. Ako ti ne sjedne vrati se na supressor i riješena stvar, ali velim nemoj se bojati eksperimenitrati. meni je trebalo par stotina sati da si nađem setupe na svim puškama, i onda dođe patch i opet sve mjenjat moraš hehe.

sretno

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 16:50 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fila ti ne shvacas humor ili ti ga za... ? ili sto? nijedan ovaj post gore nije sa curkama bio ozbiljan... A ti odmah u jajetu dlaku trazis..

Jos ce netko pomislit da se Pirat i Danny medjusobno mazu... {#} ili stvarno jesu, a ne zovu?{#} 

Uglavnom Dzukac svi znamo da si ti najveca curica i da najvise places po forumu :P pa ne zelis konkurenciju...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

Fila ti ne shvacas humor ili ti ga za... ? ili sto? nijedan ovaj post gore nije sa curkama bio ozbiljan... A ti odmah u jajetu dlaku trazis..

Jos ce netko pomislit da se Pirat i Danny medjusobno mazu... {#} ili stvarno jesu, a ne zovu?{#} 

Uglavnom Dzukac svi znamo da si ti najveca curica i da najvise places po forumu :P pa ne zelis konkurenciju...

Daj molim te ceco, trolam te već par strana, a ti naivno kao mene prckaš, bar ti misliš da me prcaš.Ne glup sam past na humor jednog poli*****. Naravno da jesam , zato se vaš tim zove 53 curice, trebao si me onda zvati kod vas ceco darteru stari.

Dobar si ti dečko ceco, fora mi se sa tobom igrati popodne kad mi je dosadno.

Smijem te pitati nešto ćećo? 

13 godina
DOPE kaže...

Možeš probati s ovim, ne znam mislimo li na isto: desni klik na master volume desno kod sata u taskbaru, odabereš ''playback devices'' i označiš speakers pa odeš u properties - tamo će ti pod ''advanced'' karticom biti opcija ''allow applications to take exclusive bla bla'', tu makneš kvačice i to je to.

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ti trollas mene i ostatak forma... :)

53curice smo zato sto igramo HC... jer samo piz.e igraju HC... a bilo bi nepristojno napisat piz.e

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 17:04 (ceco22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
ceco22 kaže...

True story, bro.

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
ceco22 kaže...

ti trollas mene i ostatak forma... :)

Dakle ne smijem te pitati nešto ćećo? Šteta živo me zanima ali neću bit neugodan. U redu.

ajmo sad bit normalni: jel ima kakvih službenih potvrda double xp vikenda onda ili je sve na onome šta su rekli prije 2 tjedna?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pitaj slobodno... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

ajmo sad bit normalni: jel ima kakvih službenih potvrda double xp vikenda onda ili je sve na onome šta su rekli prije 2 tjedna?

A KAJ SAM JA NAPISAL MALO PRIJE, HA????

{#}{#}

P.S. Da, Zhinto je potvrdio da je ovaj tjedan al ne spominje datume. {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625040995433/

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 17:09 (CyberDemonVZ).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

A KAJ SAM JA NAPISAL MALO PRIJE, HA????

{#}{#}

P.S. Da, Zhinto je potvrdio da je ovaj tjedan al ne spominje datume. {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625040995433/

Soriška, nisam ništa vidio od cece, sry asu. hvala

13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ali kaže ljudina da je taj program na zabranjenoj listi ,zato me sad buni

Svasta ljudi pricaju. Ne znam od kada je zabranjeno tweakanje? A i nisam Googlanjem nasao da igdje pise da je zabranjen. Mozda bi najbolje bilo da doticni sa tom prvom informacijom - tu zabranu posta ovdje....

Recimo da je post star, ali se ne spominje nikakav zabrana:

DICE employee - http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1452391-realmwares-bf3-tools-bf3-settings-editor-bf3-borderless-battlelog-standalone-4.html#post20336010

I kill people for money, but you are my friend i kill you for nothing.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

sto se tice punkbustera moze se koristii ali ne na UAC3

If you use any third party program that changes the game files in an official match and get caught, you get either a suspension or a ban depending on the circumstances. 
As to the information provided with a detection, that is and will remain the AC teams business for obvious reasons. 
If RealmWare BF3 Settings Editor allows an option where there is no option in-game (and it does) that is an unfair advantage in official match play. I strongly recommend that anyone active in competitive matches remove all Game related editors, launchers, configuration programs or you risk punishment for yourself and your team. The rules are clear, the reasons obvious. 

http://www.teamwarfare.com/forums/showthread.asp?forumid=730&threadid=478829&page=2

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 18:07 (bmwhartge).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
protjeran
bmwhartge kaže...

If you use any third party program that changes the game files in an official match and get caught, you get either a suspension or a ban depending on the circumstances. 
As to the information provided with a detection, that is and will remain the AC teams business for obvious reasons. 
If RealmWare BF3 Settings Editor allows an option where there is no option in-game (and it does) that is an unfair advantage in official match play. I strongly recommend that anyone active in competitive matches remove all Game related editors, launchers, configuration programs or you risk punishment for yourself and your team. The rules are clear, the reasons obvious.

THX. No covjek koji je radio igru kaze - Cool Tool, a drustvo zaduzeno za lige kaze da je - no no cool tool. Zanimljivo, sa objasnjenjem koje je u najmanju ruku besmisleno jer je alat besplatan i svi ga mogu koristiti pa ne bi ni bilo - unfair advantagea. Bedasto.

I kill people for money, but you are my friend i kill you for nothing.
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Clan tag? ASS :)

Nego:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/celticgirly/

Cura. BF3. World #1 u tank killovima.

Ili? Debeli stari tip, bez drustvenog zivota? {#}

Cura je booster. Jad i bijeda... iznacili su je iz klana bas zbog boostanja.

Nicz_Dk je pravi tenkista, pogledajte samo na YT kako skida helice

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
odjavljen
DOPE kaže...

Advanced----alow aplication to take excluziv control of device

13 godina
berto kaže...
Skilledžija kaže...

G3A3 + underslung rail + heavy barrel i na to natakneš MASS Dart - nema jačeg i boljeg oružja

pa od kad si ti to prešao na G3 ?!?{#}

...nego nisi mi javio kakvi su dojmovi {#}

G3A3 sam naveo samo zbog Darta :P

Igrao sam dva dana nakon onoga s njom. Malo mijenjao optiku itd, ali nije me zadovoljila da potpuno pređem na nju.

Puška je jaka i precizna, ali mom stilu igre (pa čak i skillu) ne odgovara potpuno.

Sad sam počeo igrati sa L85A2, sutra tko zna :)

Moram priznati da u assault klasi nemam pušku za koju mogu reći da je to "ona prava" i da je mogu koristiti non-stop.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 3

Kako bi bilo ljepo da u jedan DLC stave i našu pušku(VHS) i ili pištać(HS2000). Trebao bi im neko uputiti sugestiju na battlelogu.

Možda nebi s njima stalno igrao ali bi mi bilo drago ih vidjeti u nekoj igri.{#}

Čude me da pištolj nije u igrama pošto ga koristi američka policija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 20:10 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Kako bi bilo ljepo da u jedan DLC stave i našu pušku(VHS) i ili pištać(HS2000). Trebao bi im neko uputiti sugestiju na battlelogu.

Radije bi vidio XDm 4,5", poboljšanu verziju. Jedan od pištolja koje razmatram za praktično streljaštvo, mada ne volim striker fired pištolje, a polimer bi progutao :D

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Možda nebi s njima stalno igrao ali bi mi bilo drago ih vidjeti u nekoj igri.{#}

u SAD-u ne koriste naše hs-e već pištolje springfield armory proizvođača koji su istovjetni hs-u...prekjučer bio na streljani sa hs-om i baš mi se dojmio ali ipak mi je draža beretta 92fs {#}

17 godina
Mahjongg kaže...
Jack Sparrow kaže...

u SAD-u ne koriste naše hs-e već pištolje springfield armory proizvođača koji su istovjetni hs-u...prekjučer bio na streljani sa hs-om i baš mi se dojmio ali ipak mi je draža beretta 92fs {#}

Na wikipediji piše da HS koriste neki departmenti policije, nisam siguran, ali mislim da NYPD koristi HS.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 21:31 (Dodinho).
15 godina
Battlefield 3

Hs štancaju za amere, koliko znam. Ma češka zbrojovka stari. Baš smo se danas fino zabavili snjom, užitak je opet pucati iz pravog pištolja i skužiti koliko su zapravo igre nerealne.

Trebali su pištolja ubaciti još, ali da imaju attachmenete kao i puške, bilo bi kulnije :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice