Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.109.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
1.Lovac kaže...

A jeb. pre noob sam još :(

prije bambi...

BF3 FlamingKing
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako se točno računa ukupni accuracy?

Vidim da mi je ovaj accuracy dosta niži od svih accuracyja po oružjima. Da li se kod ukupnog u obzir uzimaju i vozila?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
koliko znam racunaju se i vozila... Jer kad igram cesce sa scout helijem cesto budem aim king ... A i u statistici dobijem nesto sitno gore...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Zbraja ti se svaki ispaljeni metak bilo iz puške,pištolja i vozila i onda svaki koji je pogodio
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

Sve se računa - ja bio forsao Stationary Emplacement medalju, i od mojih 700 sati kad sam se dovukao do nekih 16% accuracy, u jednom danu mi je accuracy pao na 15,4% (kažu da to čudo od stationary AA ispucava 4000RPM).

Još se nisam vratio na 16%.

@M4X, ako misliš na Biggi3Smallz, vjerojatno je cheater.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 9:28 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Daj gledaj malo bolje i vidjećeš da je čovjek shotgun whore, ima preko 400 shotgun ribbona i preko 600 comb. eff. ribbona, samo sa shotgunima igra.

13 godina
Masta1 kaže...

Odlično urađeno. Gledao sam i prvi filmić što je netko postao ovdje, "Cycles" se mislim zove, i on je također bio strava.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
Battlefield 3

Čovjek je odigro manje od 19h i ima oko 2000SPM... Od toga 600 Combat Efficiency ribbona.

Pa da je i pro s novim accountom i samo koristio Dart glitch ne bi toliko skupio bez "vanjske" pomoći.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Biggi3Smallz/stats/566257009/

A i quit percentage od skoro 50% manje više govori o tipičnom ponašanju cheatera.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
M4X kaže...

gle nisam ja pucao po njemu kad se doslovno teleportirao,brzinski munjevito trčao od jedne strane mape na drugu,nije to bio lag

boost bodovi,to sam odigrao da si otključam tenk i heli i nisam bio sam,mnogi iz hrvatske igraju na boost serverima

većina vas je boostala i to ne malo,da ne govorim da ste iskorištavali onaj eod bot i tko zna šta sve ne,neno čiter 666 {#}

mislim nema većeg boostera sigurno od Dannya,on je na svom serveru non stop boostao

i da ips monitor definitivno nije za multiplayer

"Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet........"

17 godina
moderator
TomoR kaže...

Čovjek je odigro manje od 19h i ima oko 2000SPM... Od toga 600 Combat Efficiency ribbona.

Pa da je i pro s novim accountom i samo koristio Dart glitch ne bi toliko skupio bez "vanjske" pomoći.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Biggi3Smallz/stats/566257009/

A i quit percentage od skoro 50% manje više govori o tipičnom ponašanju cheatera.

Lik je igrao 64p kanale TDM sa shotgunima, pogotovo dartom. Zbrojiš sve nagrade i eto ti velik spm. Ja sam imao skoro 1500 spm dok sam ganjao support na metrou, ništa čudno.

Možeš quitati da ne upropastiš w/l ratio, jer se quitane ne broje. To što je lik dart&quit p*čka, ne znači da je cheater, iako nije isključeno, ali po ovome sasvim malo vjerovatno.

17 godina
neaktivan

Da prestaneš igrati na njubarskim serverima sa milijun tiketa možda ne bi viđao ekipu s ogromnim K/D razlikama, pa ti samim time ne bi svatko bio sumnjim.

Druga stvar koju možeš napraviti je da se naučiš igrati pa će ti sve bit lakše.

A treća stvar, koja bi ti možda bila najbolja, je da se prestaneš baviti drugima i uživaš u svojoj igri.

trolololololo

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

opet on

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

na njega,sigurno je čiter

a nije isključeno da su i neki drugi

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

izašao je diablo 3, sad će svi čiteri to igrat narednih ohooho tako da nemaš brige više

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
M4X kaže...
TomoR kaže...

Svakakvih rezultata je moguće napraviti na pojedinim mapama, evo primjera ali da ima čitera, ima ih.

K4lim3ro
14 godina
neaktivan
@Dr. Nasty quit se broji u W/L statistiku i to kao poraz... Posto ganjam jos tri medalje za cjelu kolekciju, jedna od kojih mi je ostala je laser ... A nju probam obicno dobiti na caspianu, kad bi me skuzili sa soflamp prebacio bi se na drugi server prije kraja runde i bez obzira na to dobio L iako je moj tadasnji tim dobio.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
Battlefield 3

Ja ne quitam skoro nikad, jedino me izbaci zbog kojekakvih razloga i u pravilu ako ne završim partiju dobivam poraz.

Jedino ako te server sam izbaci onda mislim da dobiješ pobjedu ako je tvoj tim pobijedio.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
M4X kaže...
TomoR kaže...

U vase prosude se uzdati je isto kao kad bi ciganu na pijaci dao da mi cuva novcanik... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
17 godina
Cyber_Freak kaže...
M4X kaže...
TomoR kaže...

U vase prosude se uzdati je isto kao kad bi ciganu na pijaci dao da mi cuva novcanik... ;)

Ti dart glitcheru prestani srat. Koristiš ga gdje god stigneš.

Osim toga lijepo pričaš o svim cheatevima, skraćenicama itd. Znači, upoznat si sa scenom u detalje.

Gle, ovaj koristi ovaj cheat, gle onaj koristi onaj cheat.

Ti znaš najbolje, je'l tako?

Ne tvrdim ni da je cheater ni da nije - ali da je sumnjiv, jest.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa znam i ja za sve moguće cheateve, jel to znaci da sam i ja onda cheater? kad igras 10 godina multyplayere, fala bogu da naucis kakvi postoje, jer su za sve igre ionako isti - aimbot, wallhack, ESP, no recoil, nastelavanje aimbota - glava, prsa, koji metak kamo.... pa to znas i ti, vrlo vjerojatno. OK, lik je imao 70 killeva dartom, ostatak puskom - to se dade. Kad mi je dan, ja na takvom serveru mogu 150-30 napraviti sa g3a3, ili oko 130 killeva bilo kojim assaultom. Jucer sam  imao preko 100killeva sa sniperom. dakle 100 i preko 100 je moguce, vrlo vjerojatno. mene je zabrinulo sta lik ima na aek-u i takvim oruzjima preko 20% acc, sta pak nije tako lako, usprkos manjem broju killeva. Tak da taj vrlo vjerojatno i jest, ili je neki PRO.

Lijepo m4x, i ostala ekipa, kad naletite na nekog cheatera, snimite ga i posaljite link na snimku zajedno sa reportom, ili jednostavno izadjite sa servera...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 11:38 (xyan).
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
protjeran
TomoR kaže...
Cyber_Freak kaže...
M4X kaže...
TomoR kaže...

Ti dart glitcheru prestani srat. Koristiš ga gdje god stigneš.

Osim toga lijepo pričaš o svim cheatevima, skraćenicama itd. Znači, upoznat si sa scenom u detalje.

Gle, ovaj koristi ovaj cheat, gle onaj koristi onaj cheat.

Ti znaš najbolje, je'l tako?

Ne tvrdim ni da je cheater ni da nije - ali da je sumnjiv, jest.

Ne razumijem Mad Tom zasto ides odmah u napad?Ti si vec covjek u godinama,opusti se,nema razloga za dizanje tenzija...Ako vec dosada nisi shvatio da se neisplati bespotrebno zivcirati radi neke igrice onda ne znam sta da ti kazem.. Sto se tice citeva,da,upoznat sam i mislim da bi svaki igrac koji ima server i pristup serveru preko procona trebao znati ponesto o citevima i citerima radi lakseg prepoznavanja i da ga mozes banati.Odes lijepo na youtube,upises BF3 hax i pogledas sve.To nije zabranjeno,ili je?? I stvarno ne znam sto se lozis na mene u zadnje vrijeme,a da bude veca stvar post uopce nije bio namijenjen tebi,a ti si se odmah nalozio... ;) A sto se tice Darta,u zadnjih 2 mjeseca sam ga koristio mozda 2 puta,pogledaj moje battlelogove..To uzmem samo kad nekoga zelim provocirati kao vas neko vece... ;) Peace bro!!
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 11:30 (Cyber_Freak).
15 godina
Battlefield 3

op op op nije da kurim vatru al...:)))

ima tko da prelazi na diablo ovih dana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Mislim da me BF3 neće vidit dosta dugo sad kad sam nabavio Diablo. :)

15 godina
Vakaka kaže...
fila2208 kaže...

Mislim da me BF3 neće vidit dosta dugo sad kad sam nabavio Diablo. :)

Još jedan udar na gejmersku populaciju bf3, ne samo ti već mnogi kreću na put diabla, kao što ću i sam možda.

Šta će dice učiniti po tom pitanju baš me zanima.

17 godina
moderator
Battlefield 3

Mene bf3 neće skoro vidjeti jer sam krenuo sa režimom posao-gym-krevet u 22h, sa ostalim aktivnostima negdje između. Nisam odigrao pola sata ukupno cijelu prošlu sedmicu.

Jedino možda dođem opsovati ekipi nešto na vent/ts, da me želja mine.

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

meni je postala dosadna.... razmisljam prodat acc al nebi volio da netko igra s mojim nickom i soldierom. jel se moze soldier nekako izbrisat?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sva sreća pa ne igram "takve" igre,niti sam ih ikad pušio.

ja sam samo za bf3,shift2, pes2012 - ufc plejka i naravno jedan jedini tourist trophy.

muške igre uglavnom {#} 

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja nebi nikad prodao...tek sad mi je postalo zanimljivo, kad je ova kompetitivna komponenta sa unranked serverima stupila na scenu....public je ionako za vjezbanje i levelanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice