Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.120.213
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

i tallahase (sry ako sam krivo) bf nikad neće bit kod tf2, jer mu predviđaju, što su i sami rekli, trajanje od 12-18 mjeseci. Dakle tf2 otkako postoji se igra i igrat će se, bf3 će umrijeti vrlo brzo kao što i sam vidiš po broju servera...kud se gase domaći serveri (rip svi naši ugašeni) do stranih dobrih servera...manje ekipe manje servera...igra polako odumire, početna euforija je završila...

Naravno da nece, nemaju dusu.

A ono inace, mene fascinira kako se ekipa propinje kad spomenes nesto besplatno. Upravo nevjerojatno, nekima je draze platit nego je*at besplatno. Hebeni svodnici... sve ce upropastit. KILL'em all!

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
14 godina
Battlefield 3

Od kad pocne taj double XP ? Od ponoci ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
fila2208 kaže...

i tallahase (sry ako sam krivo) bf nikad neće bit kod tf2, jer mu predviđaju, što su i sami rekli, trajanje od 12-18 mjeseci. Dakle tf2 otkako postoji se igra i igrat će se, bf3 će umrijeti vrlo brzo kao što i sam vidiš po broju servera...kud se gase domaći serveri (rip svi naši ugašeni) do stranih dobrih servera...manje ekipe manje servera...igra polako odumire, početna euforija je završila...

A ono inace, mene fascinira kako se ekipa propinje kad spomenes nesto besplatno. Upravo nevjerojatno, nekima je draze platit nego je*at besplatno. Hebeni svodnici... sve ce upropastit. KILL'em all!

A vas dvojica ne shvacate da oni sa starom igrom(tf2) i starim engineom koji se ne nadograđuje i bez pravih besplatnih stvari(mikrotransakcije) mlate lovu i danas. Znači plača se. kraj priče. Nije besplatna.

Imaš masu besplatnih fps-ova koji to nisu: bf play for free, warface(dolazi) itd.. Svi ali baš svi "besplatni" naslovi koji nešto valjaju(jer je u njih uložen ozbiljan novac) imaju neki sustav naplate. Dal je to pretplata, mikrotransakcije ili nešto trece.

Tf2 nije besplatna igra. Možete se uvjeravati do sutra ali novac koji je valve uložio u ovu igru već su višestruko vratili. to je ko da mi tele 2 veli " imaš neograničene besplatne minute, za naknadu od 150 kn mjesečno."

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
Tallahasee kaže...
fila2208 kaže...

A čuj gadna stvar je to.

Npr bc2 kad je izašao,neki su morali kupit beretke jer one crvene su stršale,bili su laka meta.

Kupujem igre isključivo zbog MP,ako nastave s tim premium sranj*ima, bf3 ide na prodaju.

Po meni ako je MP dobar ljudi će kupovat igru,naravno potreban je i dobar suport.

A sve ostalo su priče za malu djecu( kao nema ništa besplatno ),pa kupio sam igru pobogu nisu mi je darovali!!!!

16 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

A čuj gadna stvar je to.

Npr bc2 kad je izašao,neki su morali kupit beretke jer one crvene su stršale,bili su laka meta.

Kupujem igre isključivo zbog MP,ako nastave s tim premium sranj*ima, bf3 ide na prodaju.

Po meni ako je MP dobar ljudi će kupovat igru,naravno potreban je i dobar suport.

A sve ostalo su priče za malu djecu( kao nema ništa besplatno ),pa kupio sam igru pobogu nisu mi je darovali!!!!

to što si kupio si i dobio. Hoćeš još moraš platit. Ni meni se ne sviđa ali tako je.

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ostavio sam 400 sati na igru i mislim da sam se zasitio lagano, bilo je dobih i manje dobrih trenutaka, s ekipom kad igraš za 10 ali sam sa 31 budalom na nekom random serveru jednostavno nemaš šanse, nitko više ne igra timski, ne popravlja vozila, municija da i ne pričam itd itd.

LJeto lagano počinje, curice izlaze, kratke suknje se vade iz ormara..Get a life, okrenite nešto, izađite malo vanka i tako to i do zime nešto valjda i poprave u igri pa nas bude malo više počela opet zanimat{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Nisu čiteri a?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/31574636/1/336431208/

Lete mapom,neki m18 čit: j3ka950...katastrofa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

12:01 PST tonight..

Kolko je to sati kod nas? Dont get it..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

To ti je u nas oko 7 sati ujutro :)

15 godina
Battlefield 3

A ako odeš na američki server?

Čim sam napisao odmah sam se sjetio da je to glupost. Njima će ponoć biti u 7 ujutro{#}

K4lim3ro
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 23:33 (Kendo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
red_bull kaže...

A vas dvojica ne shvacate da oni sa starom igrom(tf2) i starim engineom koji se ne nadograđuje i bez pravih besplatnih stvari(mikrotransakcije) mlate lovu i danas. Znači plača se. kraj priče. Nije besplatna.

Imaš masu besplatnih fps-ova koji to nisu: bf play for free, warface(dolazi) itd.. Svi ali baš svi "besplatni" naslovi koji nešto valjaju(jer je u njih uložen ozbiljan novac) imaju neki sustav naplate. Dal je to pretplata, mikrotransakcije ili nešto trece.

Tf2 nije besplatna igra. Možete se uvjeravati do sutra ali novac koji je valve uložio u ovu igru već su višestruko vratili. to je ko da mi tele 2 veli " imaš neograničene besplatne minute, za naknadu od 150 kn mjesečno."

Shvaćam, ali ti ne shvaćaš da tf2 traje godinama, a bf3 će umrijeti, kao što već umire ako ne filaju novi sadržaj io pečeve...što rade...rijetko...

Besplatan je i blacklight retribution tako nekako, ako si čuo uopće, pa opet hrpa toga da bi mogao konkurirati moraš opet kupiti. Razumijem da je igra free pa onda furat mikro i premium acc, ali igru koju sam već kupio i kupujem dlc pa sad kao i neki premuim...to mi je malo smiješno, ali tko voli nek izvoli.

Ne mogu se uspoređivat blacklight, i warface i takvi sa bf. Oni su otpočetka free, a kupuješ ostalo, a bf si platio, i platiti ćeš dlc i platit ćeš premium sa kapicama i noževima lol, naravno ako želiš...ali reci mi kako bi izgledalo da dečki sa ts idu igrat neki server a ja seljo ne mogu jer neam dlc. Ka kad smo bili djeca svi imaju pištolj na metkiće a ti ne, pa tata kupi i tebi da imaš. ako razumiješ šta ti velim. Razumijem sistem free igara i mikrotransakcija tu me ne moraš podučavati, samo želim da shvatiš da mi se ne sviđa put kojim je dice krenuo, a to je sistem cod elitea i gotovo.  a sad uveli smo tf2 u raspravu i otišlo je u rac. 

Vjerovatno svima dižemo tlak tako da ću zaključit raspravu, slažemo se da se ne slažemo i gotovo. rada bi popio pivo i podivanio jer me pisanje ubija.

ugl. sve je ok, razumijem što govoriš ali nikako da ti objasnim svoje stajalište, bit će da je do mene.

nhf, noć

btw. LOL
Electronic Arts has yanked a large number of official DICE and EA servers for Battlefield 3's multiplayer modes on PS3 and Xbox 360, leaving mostly privately rented servers in its place. For those wondering, EA's been leasing servers out to players at $30 for thirty days.  

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 0:02 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Art of Instakill

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
thesekiman kaže...

Art of Instakill

Epičnost ovog videa je over 9000. Fenoyebenonalno. Kraljevi i pol :)

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nije mi jasna jedna stvar ovih dana: TDM na Noshahr Canals, zašto je ta mapa u tom modu tako popularna? Skoro pa i nema servera koji vrte više mapa...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo lagano sam se počea ushemavat u ovu igru :D
Najdraža mapa mi je ova Grand Bazaar jer je mala i dosta dobra. Prvo moram naučit igrat na ovim manjim, pa onda krenit  s ovim velikim, jer Strike at Karkand sam igra par puta i jednostavno me ubiju instant. Prevelika je, ima previše mjesta za kampiranje, a ja još neznam ništa, tako da me ubiju gdje god da se stvorim :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

povrsinom je najmanja TDM mapa, konstanatna akcija, sto je OP Metro u CQ large, to je Noshar Canals u TDM-u

The Cake is a Lie!
14 godina
neaktivan
NeZnam kaže...
drahic kaže...

To ti je u nas oko 7 sati ujutro :)

Prije bi reka da je 8 sati, ako misliš na ponoć, tj jednu munitu posli iste.

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
nick54312 kaže...
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...

W.......

Čuj o.....in {#}

Ah, sarkazam, jezik pametnih. 

red_bull kaže...
fila2208 kaže...
red_bull kaže...

A ti se mo.................ovčanika...

tf2?

Prvo kad je i...........................? ajde sljedeći

Koštao ko ostale igre? Ok............................................početna euforija je završila...

Fila koje sve batelfielde si igra kad bitchaš kako je ovaj šit i odustaju od principa na kojiima je bf izgradija ime i ugled i to te užasno živcira??? Očito ti fale počeci serijala.

Da je hit reg bolji bila bi mi najbolja igra ikad ovo, jer je donila nove standarde u svemu, grafici, broju oružja te ponašanju istih, sa svima se može igrati ako se zna koristit oružje, i u stvarnosti nećeš sa M60 uletit čistit sobu. Onda destrukcija što izravno utječe na gameplay, samo eto taj hit reg nsritni je takav kakav je, vjerojatno što je igra programirana da funkcionira ako ja sa pašmana igran, ako igra neko iz pariza, neko s kamčatke i neko iz tunisa i tako 64 igrača, pa je netcode sje*ban, ne znan ža mi je radi toga, igra ima bugova ali što je tu je, meni se igra sviđa, uzet ću sve DLC ove, i sve u vezi toga što izađe vjerojatno ću imat jer si mogu priuštit i sviđa mi se to, i zabavljan se s ekipon dok igran. Ragean i ja u igri oko sranja ali daj, skoro 500 sati san utuka u igru pa sad bi triba prićat koji je igra fail ili što? A utuć ću još 500 sati sigurno... I igra ne propada, bit će servera za igrat i za 2 godine, a to što ih ima manje nema veze, trenutno u svitu ima 2000 praznih servera i sad ako ih se 500 ugasi pa neću plakat, u najgorem slučaju kao klan bez problema dignemo server ako se ukaže potreba...

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

hahaha

watch do kraja

uzivajte

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

koji teški kamperaj,onaj HR_The_Butcher je najveći od svih,tog sam vidio samo kako leži ili negdje zbuksan u ćošku

Infantry je dobar ali treba napravit da svatko igra isključivo sam za sebe,bez CQ,bez oživljavanja,samo puška,granata i nož i normalno bez TS,onda bi se vidjelo tko ima skill a ne ovako

Na tehranu su vas kampere dobro izbušili,tamo valjda nema mjesta za zbuksanje pa odmah nemate pojma

Moj PC  
3 1 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

Zasto mi igra nece priznati tipke od misa? npr za bacanje bombe midle button, za knife imam gumb sa strane inace takoder na mišu..

I pošto imam malo drugaciju tipkovnicu trebao bih bindadit 2 tipke za skakanje i isto tako za crouch, jel to moguce ili ne?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moze jedno glupo pitanje?

imam skinutu bf3 sa torrenta i nabavio sam key,gdje da ga ukucam??

htio bi igrati online..

otkup neispravne elektronike
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 8:22 (starsam).
14 godina
Instaliraj Origin. Tamo ukucaj key i skini igru.
You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
14 godina
starsam kaže...

moze jedno glupo pitanje?

imam skinutu bf3 sa torrenta i nabavio sam key,gdje da ga ukucam??

htio bi igrati online..

skini origin napravi account i u njemu imas add game pa tu upises key code od battlefielda 3...s tim da bf3 moras imat instaliran u C:/program files/origin games...ili kako je zero2 rekao najbolje kad upises key skinuti igru preko origina

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 8:35 (p4wner).
14 godina
neaktivan
Dobar jutar ljudovi..

Jel to ovaj vikend dupli exp ili sljedeci? Malo sam se pogubil :D
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Dobar jutar ljudovi..

Jel to ovaj vikend dupli exp ili sljedeci? Malo sam se pogubil :D

jeste , poceo prije 5 min

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
14 godina
neaktivan
Cim dodem s posla deracina :D
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
neaktivan

Jel to za sve servere ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

e ovo morate da procitate, znaci JUST EPIC

http://battlelog.battlefield.com/bf3/de/feed/show/2832663451575640647/

Moj PC  
19 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
HAM7A kaže...

e ovo morate da procitate, znaci JUST EPIC

http://battlelog.battlefield.com/bf3/de/feed/show/2832663451575640647/

{#}

Fr4nk_Horrig4n
E-mail:
Lozinka: