Pokrenuo malo bc2 nakon dugo vremena...ah uspomene, pp2000, aug, scar, m249, m60, vintorez....suza u oku i odigrao partiju. Kako fino leti igra, svi igraju nitko ne plače da je netko chiter...ma uživancija..:)
morat ću češće to radit :)
Pokrenuo malo bc2 nakon dugo vremena...ah uspomene, pp2000, aug, scar, m249, m60, vintorez....suza u oku i odigrao partiju. Kako fino leti igra, svi igraju nitko ne plače da je netko chiter...ma uživancija..:)
morat ću češće to radit :)
Nema toga za sada u ovoj igri.
Ima nekih naznaka da bi moglo doci sa "Create a Match" featurom u Battlelogu, a kad će to biti, još se nezna.
Za sada je igra u redu, sljedece i jedino sto bih volio da ubace jest battle recorder.
zašto me sad stalno izbacuje van,u tdm ne ali u SDM da
Poz svima, nadam se da nisam pogriješio thread, ali bilo mi je logično da prvo pokušam ovdje.
Imam problem koji mi se događa isključivo kad igram BF3, i što je čudnije, ne svaki put, otprilike 50-50. Prvi put se pojavio,okvirno, tek nakon 15-ak pokretanja igre, znači cca mjesec dana nakon instalacije
Prilikom eksplozija koje su blizu mene ili dužih rafala, iz kućišta se prilično glasno čuje zvuk koji bi najbolje mogao opisati kao ''mljevenje'' i to samo u trajanju ingame eksplozije (znači ''KRRR'' za RPG ili tenk i ''KRRRRRRRRRRRRRRRRR'' za rafale). Osim buke, ne primjećujem druge promjene tipa usporavanje, štekanje i sl.
Ako će pomoći, igram na ASROCK 870 Extreme 3, AMD Phenom II X4 960T, PCI-E VTX 3D AMD RADEON HD6870 1Gb.
Ima li tko sličnih problema i bar ideju o uzroku?
Unaprijed hvala!
Poz svima, nadam se da nisam pogriješio thread, ali bilo mi je logično da prvo pokušam ovdje.
Imam problem koji mi se događa isključivo kad igram BF3, i što je čudnije, ne svaki put, otprilike 50-50. Prvi put se pojavio,okvirno, tek nakon 15-ak pokretanja igre, znači cca mjesec dana nakon instalacije
Prilikom eksplozija koje su blizu mene ili dužih rafala, iz kućišta se prilično glasno čuje zvuk koji bi najbolje mogao opisati kao ''mljevenje'' i to samo u trajanju ingame eksplozije (znači ''KRRR'' za RPG ili tenk i ''KRRRRRRRRRRRRRRRRR'' za rafale). Osim buke, ne primjećujem druge promjene tipa usporavanje, štekanje i sl.
Ako će pomoći, igram na ASROCK 870 Extreme 3, AMD Phenom II X4 960T, PCI-E VTX 3D AMD RADEON HD6870 1Gb.
Ima li tko sličnih problema i bar ideju o uzroku?
Unaprijed hvala!
To ti se sigurno čuje HDD, ali zašto sad je pitanje?
Kakva krvavica na bazaaru sad na bug serveru - meni jedna od boljih partija u posljednje vrijeme. Nemam screenshotova, ko nije bio nek mi vjeruje na riječ :P
16000 mhz pa tebi ni proc ni grafička netribaju kakav ram imaš
Kakva krvavica na bazaaru sad na bug serveru - meni jedna od boljih partija u posljednje vrijeme. Nemam screenshotova, ko nije bio nek mi vjeruje na riječ :P
Ja bijah na tom megdanu - fina je runda bila, a ja sam se bas naubijao :p
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28876238/1/352154476/
kupoi si još rama,ja sam se peporodio sa 8 gb
Yep, 64bitna sedmica.
Yep, 64bitna sedmica.
onda bi trebao imati koristi, a ne kao neki sto imaju 32bitnu pa kad stave vise RAM pitaju se sto im nema pomaka....
Yep, 64bitna sedmica.
onda bi trebao imati koristi, a ne kao neki sto imaju 32bitnu pa kad stave vise RAM pitaju se sto im nema pomaka....
Ne brini..nisam ja jedan od tih :D
Al sad cu namjerno tebi u inat stavit 32bit kad kupim jos rama i onda cu ti jos nabit na nos kak si me zajbo i reko da kupim rame
lol na ovom battlelogu stvarno treba povecat broj prijatelja bar na 200... imam vise zahtjeva nego na onom faceknjizurini.... XD
Ja nemam..mene nitko ne zeli tak da mi je dosta i ovaj limit kaj je sad
Salu na stranu, odo spat! Duga je bila nocna. Laku noc i hvala na pomoci.
zašto taj load tako brzo prođe,čim stisnem deploj odmah igra počne,više uopće ne odbrojava,jako brzo se učita,svi počnu prije mene a imam ssd
Pogledajte koga sam ubio...LOL
Luke, I am your father!
Ja bijah na tom megdanu - fina je runda bila, a ja sam se bas naubijao :p
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28876238/1/352154476/
Sinoć je iz nekog razloga bilo jedno 5-6 partija za redom izrazito blizu po bodovima. Ne sjećam se kad je bilo tako napeto u kontinuitetu. Izgleda je balanser sinoć uspio jednom pogoditi, a ne ko skoro svaki put prstom u govno.
BTW igram na spomenutoj mapi sinoć sa inženjerom i ispred mene u hodniku kod Highwaya padne doktor Basta. Reko aj idem oživjet čovjeka. Uzmem njegov kit, zap! Živ je, pogledam gun - ostalo 7 metaka. FFFFFUUUUUUUUUUUUUUUU! Pa ti pomozi drugu...
Gjde su admini na BUG-u? Neki čiter se nakotio i ne možemo ga kickati! Pirat je AFK...
lol na ovom battlelogu stvarno treba povecat broj prijatelja bar na 200... imam vise zahtjeva nego na onom faceknjizurini.... XD
SLažem se, ja brišem sve mlađe od 18 god jer nemrem imat toliko frendova, sad sam spustio na nekih 70.