Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Pokrenuo malo bc2 nakon dugo vremena...ah uspomene, pp2000, aug, scar, m249, m60, vintorez....suza u oku i odigrao partiju. Kako fino leti igra, svi igraju nitko ne plače da je netko chiter...ma uživancija..:)

morat ću češće to radit :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
thesekiman kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
kako upaliti ili omogučiti spectator mode??ako je ikako moguće.

Nema toga za sada u ovoj igri.

Ima nekih naznaka da bi moglo doci sa "Create a Match" featurom u Battlelogu, a kad će to biti, još se nezna.

Za sada je igra u redu, sljedece i jedino sto bih volio da ubace jest battle recorder.

BF3 nick: herdjuro
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

zašto me sad stalno izbacuje van,u tdm ne ali u SDM da

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 21:57 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Poz svima, nadam se da nisam pogriješio thread, ali bilo mi je logično da prvo pokušam ovdje.

Imam problem koji mi se događa isključivo kad igram BF3, i što je čudnije, ne svaki put, otprilike 50-50. Prvi put se pojavio,okvirno, tek nakon 15-ak pokretanja igre, znači cca mjesec dana nakon instalacije
Prilikom eksplozija koje su blizu mene ili dužih rafala, iz kućišta se prilično glasno čuje zvuk koji bi najbolje mogao opisati kao ''mljevenje'' i to samo u trajanju ingame eksplozije (znači ''KRRR'' za RPG ili tenk i ''KRRRRRRRRRRRRRRRRR'' za rafale{#}). Osim buke, ne primjećujem druge promjene tipa usporavanje, štekanje i sl.
Ako će pomoći, igram na ASROCK 870 Extreme 3, AMD Phenom II X4 960T, PCI-E VTX 3D AMD RADEON HD6870 1Gb.
Ima li tko sličnih problema i bar ideju o uzroku?
Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Pogledajte koga sam ubio...LOL

سمندری ڈاکو
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
Angriff kaže...

Poz svima, nadam se da nisam pogriješio thread, ali bilo mi je logično da prvo pokušam ovdje.

Imam problem koji mi se događa isključivo kad igram BF3, i što je čudnije, ne svaki put, otprilike 50-50. Prvi put se pojavio,okvirno, tek nakon 15-ak pokretanja igre, znači cca mjesec dana nakon instalacije
Prilikom eksplozija koje su blizu mene ili dužih rafala, iz kućišta se prilično glasno čuje zvuk koji bi najbolje mogao opisati kao ''mljevenje'' i to samo u trajanju ingame eksplozije (znači ''KRRR'' za RPG ili tenk i ''KRRRRRRRRRRRRRRRRR'' za rafale{#}). Osim buke, ne primjećujem druge promjene tipa usporavanje, štekanje i sl.
Ako će pomoći, igram na ASROCK 870 Extreme 3, AMD Phenom II X4 960T, PCI-E VTX 3D AMD RADEON HD6870 1Gb.
Ima li tko sličnih problema i bar ideju o uzroku?
Unaprijed hvala!

To ti se sigurno čuje HDD, ali zašto sad je pitanje?

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan
Cuje se i moj..place jadnicak od muke.. :D

Inace, kupujem ssd jer ga nemrem vise slusat (a i ubija me load od 5min plus rusenje dok alt/tabam, a rad racunala nakon gasenja igre necu ni spominjat)...do nekih 400kn pa ako ima dobrovoljaca koji bi prodali nek se jave :D
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Ili ako netko zna da 8gb rama popravlja sve gore navedeno nek javi... rade cu rame kupit
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
meni RAM pomogao ja sam uspio ubost jeftino 12Gb kingston xmp 16000mhz , i load mi je smajnio na tu razinu koju sad imam cak i sad kad sam ubacio SSD. Jedino sto mi SSD donio je 10fps gore.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
Battlefield 3

Kakva krvavica na bazaaru sad na bug serveru - meni jedna od boljih partija u posljednje vrijeme. Nemam screenshotova, ko nije bio nek mi vjeruje na riječ :P

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
meni RAM pomogao ja sam uspio ubost jeftino 12Gb kingston xmp 16000mhz , i load mi je smajnio na tu razinu koju sad imam cak i sad kad sam ubacio SSD. Jedino sto mi SSD donio je 10fps gore.

16000 mhz pa tebi ni proc ni grafička netribaju kakav ram imaš {#}

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
lol preko moba pisem pa sam umijesto razmaka dodao jos nula XD... Vidim ekipa iz MC opet udara nocnu :)
17 godina
ElektričnaOvca kaže...

Kakva krvavica na bazaaru sad na bug serveru - meni jedna od boljih partija u posljednje vrijeme. Nemam screenshotova, ko nije bio nek mi vjeruje na riječ :P

Ja bijah na tom megdanu - fina je runda bila, a ja sam se bas naubijao :p

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28876238/1/352154476/

14 godina
neaktivan
Oke, to znam da ram smanjuje load time al nisam znao da je skoro pa ko sa ssd'om?! Jbte, meni dok loada mapu frend je vec zauzeo dvije tocke, dosao do trece i ubio dvojicu :/ Razmisljam i o ramu ali ako nadem ssd za 200kn vise nego kaj su mi rami onda mislim da mi je isplativije ostat na 4 i uzed ssd zbog opcenitog boosta.

A kaj je sa rusenjem prilikom alt+taba i rostanjem harda? Ram bi djelomicno trebao rasteretit hdd po nekoj logici, a rusenje igre je druguga prica..mozda i tu ram pomogne? Iskustva netko?

Forz mi je vec rekao da mu je ram pomogao kod loada ali nismo dublje ulazili u to..
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
@Ceco Da pojednostavimo..

Prvo si uzeo rame i dobio bolje izvrsavanje igre pa naknadno ssd i uvidio da sa ssd'om nisi dobio znacajniji pomak kao sto je bio onaj sa upgradeom rama? Jesam dobro shvatio? :D
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
da dobro si shvatio... Load je indetican... Kao onaj prije SSD... Jer sam stopao vrijeme prije ugradnje i nakon... Samo sam dobio na 10-tak fps vise nego prije....
14 godina
neaktivan
Super, bit ce da kupujem ram, treba nofce sparat :D

A daj mi reci samo jesi imao prije problema sa rusenjem igre aka ona predivna obavjest 'something went wrong' kad spustis igru nakon cca 15min igranja? Meni se rusi ak neko vrijeme igram pa onda spustim igru ali ako forsam tabanje od pocetka svakih par minuta onda mogu tabat normalno :/
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
Sale_ds kaže...
Cuje se i moj..place jadnicak od muke.. :D

Inace, kupujem ssd jer ga nemrem vise slusat (a i ubija me load od 5min plus rusenje dok alt/tabam, a rad racunala nakon gasenja igre necu ni spominjat)...do nekih 400kn pa ako ima dobrovoljaca koji bi prodali nek se jave :D

kupoi si još rama,ja sam se peporodio sa 8 gb

BF3 FlamingKing
14 godina
neaktivan
something went wrong je obicno neki problem od strane servera... Ali bas kako kaze @flaming preporodio sam se sa dodatnim RAM... A mislim da je jos uvijek povoljan za kupit... Samo da pitam, imas 64 bitni win?
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
something went wrong je obicno neki problem od strane servera... Ali bas kako kaze @flaming preporodio sam se sa dodatnim RAM... A mislim da je jos uvijek povoljan za kupit... Samo da pitam, imas 64 bitni win?

Yep, 64bitna sedmica.

Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
ceco22 kaže...

Yep, 64bitna sedmica.

onda bi trebao imati koristi, a ne kao neki sto imaju 32bitnu pa kad stave vise RAM pitaju se sto im nema pomaka....

14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Sale_ds kaže...
ceco22 kaže...

Yep, 64bitna sedmica.

onda bi trebao imati koristi, a ne kao neki sto imaju 32bitnu pa kad stave vise RAM pitaju se sto im nema pomaka....

Ne brini..nisam ja jedan od tih :D
Al sad cu namjerno tebi u inat stavit 32bit kad kupim jos rama i onda cu ti jos nabit na nos kak si me zajbo i reko da kupim rame {#} 

Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol na ovom battlelogu stvarno treba povecat broj prijatelja bar na 200... imam vise zahtjeva nego na onom faceknjizurini.... XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja nemam..mene nitko ne zeli tak da mi je dosta i ovaj limit kaj je sad {#}

Salu na stranu, odo spat! Duga je bila nocna. Laku noc {#} i hvala na pomoci.

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

zašto taj load tako brzo prođe,čim stisnem deploj odmah igra počne,više uopće ne odbrojava,jako brzo se učita,svi počnu prije mene a imam ssd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...

Pogledajte koga sam ubio...LOL

Luke, I am your father! 

::: peace 0n earth :::
13 godina
neaktivan
Basta kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Ja bijah na tom megdanu - fina je runda bila, a ja sam se bas naubijao :p

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28876238/1/352154476/

Sinoć je iz nekog razloga bilo jedno 5-6 partija za redom izrazito blizu po bodovima. Ne sjećam se kad je bilo tako napeto u kontinuitetu. Izgleda je balanser sinoć uspio jednom pogoditi, a ne ko skoro svaki put prstom u govno.

BTW igram na spomenutoj mapi sinoć sa inženjerom i ispred mene u hodniku kod Highwaya padne doktor Basta. Reko aj idem oživjet čovjeka. Uzmem njegov kit, zap! Živ je, pogledam gun - ostalo 7 metaka. FFFFFUUUUUUUUUUUUUUUU! Pa ti pomozi drugu...

KILL! Have no fear!
15 godina

Gjde su admini na BUG-u? Neki čiter se nakotio i ne možemo ga kickati! Pirat je AFK...

14 godina
Battlefield 3

Evo,decki uploadan je part 1 mog gameplaya... {#}

Obratite pozornost na samu i cistu zahebanciju.. {#}  Naravno,Zdenko ima dar govora i sere ko grlica cijelo vrijeme {#}   Jos jedan random day..

Part 2 ce biti uploadan tijekom noci veceras... {#} 

Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

lol na ovom battlelogu stvarno treba povecat broj prijatelja bar na 200... imam vise zahtjeva nego na onom faceknjizurini.... XD

SLažem se, ja brišem sve mlađe od 18 god jer nemrem imat toliko frendova, sad sam spustio na nekih 70.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice