Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.067.035
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

I possess a skill to google.
Moj PC  
33 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
Y2K2 kaže...

Sta je napisao dama the crow?

Evo šta je Dama napisao: "Ma, Neno, mega ćiter :))))) ha ha ha A i onaj Sandman je mene par puta na isti način roknuo kao što je opisao da je njega Neno. Smešno"

Ne vidim da sam napisao da si budala(???)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

i ja također mislim da bi mod mogao malo ili počistit temu ili podijelit šarene kartone, jer ovo zbilja ošlo u krajnost... {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uzeli ste 'fun factor' iz ove igre, silovali ga i pribili na križ, okrenuli naopako i zapalili.

Prijevod:

mislim da je ovo već mrtvi spam teme te da bi bilo najbolje da prepucavanje nastavite negdje drugdje

i da čisto za nas pasivne promatrače održite jedan war u sportskom duhu, svi sretni {#}

Znam da je igra natjecateljske naravi, stvari zahuktaju i ljude se pokače ali

nema smisla ovako na forumu razmjenjivati udarce.

That's all folks.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
19 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...
C

Pravi se javio da nekome nesto kaze...Pravis se previse pametan decko...I koliko ima tvojih postova da tu kenjas samo,samo mi se neda zamarati sa time...

Previse gledas sa visoka i tako se i odnosis prema nekima,i to ne mislim samo ja vec vise ljudi,zato te i mrze i sprdaju,jer si umisljen...

A za skill,rekoh,skupi jos 4 i izazovi nas da i to provjerimo,jer kako vidim samo nekoga nesto napadas i ispradavas...Od rijeci nema nista micek,pokazi se na djelu...!!

A prema kome se ja to odnosim sa visoka? vi ste ti koji seru malo previse gdje je vas klan bio prije 3mj? hoces da ti ja kazem, nigdje. nasli ste nama govorit da smo pice.

Javite se kad budete prvi negjde na ljestvici a dotad igrajte warove protiv novopecenih klanova.

I sta da ti kazem na ovo?Prije 3 mjeseca je osnovan nas klan,tj presao sam sa CSS na BF3...da ga igram sa ekipom koja je super i koja je tu kao i ja samo radi zabave...

To sto ti mislis da si PRO i da ces karijeru neku izgraditi na BF3 mi samo govori koliko si plitak,nista vise...

Evo samo si potvrdio ono sto sam u posljednjem postu rekao...Previse si umisljen i bahat..

I sta hoces reci da su MAD Croats, PIS i 53CORE novopeceni klanovi? Mislim samo se brukas iz posta u post...Ides u krajnost i potkopavas se...

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sandman,ja neznam sta tebe muci,i zasto bezobrazno odgovaras,ali nema veze.. Mozda nisi dobio pice. A to sto podhebavamo jedni druge,pice-curice,ti ocito preozbiljno shvacas.

Danas sam dobre volje,pa cu samo dalje skrolat.

A ti radije nemoj dalje pisat,jer kako si krenuo, nacitat cemo se jos samo lazi,lazi i lazi i jos malo izmisljotina.. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mlaćenje mrtvog konja do njegove druge smrti.  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Y2K2 kaže...
C

Pravi se javio da nekome nesto kaze...Pravis se previse pametan decko...I koliko ima tvojih postova da tu kenjas samo,samo mi se neda zamarati sa time...

Previse gledas sa visoka i tako se i odnosis prema nekima,i to ne mislim samo ja vec vise ljudi,zato te i mrze i sprdaju,jer si umisljen...

A za skill,rekoh,skupi jos 4 i izazovi nas da i to provjerimo,jer kako vidim samo nekoga nesto napadas i ispradavas...Od rijeci nema nista micek,pokazi se na djelu...!!

A prema kome se ja to odnosim sa visoka? vi ste ti koji seru malo previse gdje je vas klan bio prije 3mj? hoces da ti ja kazem, nigdje. nasli ste nama govorit da smo pice.

Javite se kad budete prvi negjde na ljestvici a dotad igrajte warove protiv novopecenih klanova.

I sta da ti kazem na ovo?Prije 3 mjeseca je osnovan nas klan,tj presao sam sa CSS na BF3...da ga igram sa ekipom koja je super i koja je tu kao i ja samo radi zabave...

To sto ti mislis da si PRO i da ces karijeru neku izgraditi na BF3 mi samo govori koliko si plitak,nista vise...

Evo samo si potvrdio ono sto sam u posljednjem postu rekao...Previse si umisljen i bahat..

I sta hoces reci da su MAD Croats, PIS i 53CORE novopeceni klanovi? Mislim samo se brukas iz posta u post...Ides u krajnost i potkopavas se...

E vidis upravo o ovome ja govorim, kad smo mi pisali tako o vama?

Ovo je sve krenulo od napucavanjea oko HC-a, cim netko nesta kaze vi odmah zaspete kako mi mislimo da smo pro i sta ti ja znam vise.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Thumbs up za redtube i youjizz!!

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za Dr_Furya - cuj tak meni svaki put izgleda kad dodjem na PiSov server, tj. kad me netko od njih ubije - pogotovo ljudina,CroMistiq ili Don Zubo...za prva dva znam da su dobri, ovaj zadnji je na momente sumnjiv + "crna proslost"

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Idi malo boostaj cinove.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
drahic kaže...

Idi malo boostaj cinove.

Hvala,ali netreba.

Oces kupit skilla? Neno jeftino prodaje. {#}

15 godina
neaktivan
drahic kaže...
Y2K2 kaže...
drahic kaže...

Idi malo boostaj cinove.

Hvala,ali netreba.

Kao sto je i neno kupio.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ok,zabava je gotova,razlaz molim...

Nema vise nista pametnog za reci i argumentirati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma zaboli me sta vi mislite o meni, a ti neno uzivaj dok te ide.

=XII=SandMan....
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Ok,zabava je gotova,razlaz molim...

Nema vise nista pametnog za reci i argumentirati...

kako nema,normal je za pice a cod je bolji od bf3 {#}

15 godina
Battlefield 3

znaci utvrdili smo da je neno chiter, danny kada ces ga benati na serveru ja se vise ne spajam gore kada on igra {#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...
drahic kaže...
Y2K2 kaže...
drahic kaže...

Idi malo boostaj cinove.

Hvala,ali netreba.

Kao sto je i neno kupio.

Presmijesno,djetinjasto i jadno od tebe...  {#}

Nemam ti sta vise reci,dovoljno si se obrukao...{#}

15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Y2K2 kaže...
drahic kaže...
Y2K2 kaže...
drahic kaže...

Idi malo boostaj cinove.

Hvala,ali netreba.

Kao sto je i neno kupio.

Presmijesno,djetinjasto i jadno od tebe...  {#}

Nemam ti sta vise reci,dovoljno si se obrukao...{#}

Pff gle to kaze.

=XII=SandMan....
16 godina
neaktivan
Sta ste napali sada sandmana. Neno to bi ti trebao samo biti kompliment ako ti govore da si citer. Mozda neki nece priznati, ali ima stvarno neocekivanih situacija kada se igra s tobom, odnosno protiv tebe. Od CroMystiqa ocekujes takve stvari, ali kada jeda igrac kao npr. Kalko pocne odjednom lomiti sve pred sobom, to postane cudno. Jednostavno nije ocekivano, ako je to iskljucivo zahvaljujuci tvom skillu Onda kapa do poda i boli te klinac, uzivaj u tome sto drugi smatraju da si predobar. Ali isto tako te molim da ih razumijes zasto im nije jasno kada toliko ginu na nacine koji im nisu shvatljivi. I nije stvar da netko nekog ne moze ubiti, cak i pravi AIMBoteri umiru, stvar je u tome kako umires. Valjda to mogu svi razumiti? Vjerujem da se i vi slazete da su svi malo eskalirali ovu temu, ukljucujuci i vas. Trebamo svi stati na loptu, ipak smo tu zbog uzivancije.
[M|C] ex_Co7
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo samo da i ja budem u temi aktivan.... NE NO je citer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ali samo na BUG serveru i PiS!!! na drugima pazi pa nepali ....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Co7 kaže...
Sta ste napali sada sandmana. Neno to bi ti trebao samo biti kompliment ako ti govore da si citer. Mozda neki nece priznati, ali ima stvarno neocekivanih situacija kada se igra s tobom, odnosno protiv tebe. Od CroMystiqa ocekujes takve stvari, ali kada jeda igrac kao npr. Kalko pocne odjednom lomiti sve pred sobom, to postane cudno. Jednostavno nije ocekivano, ako je to iskljucivo zahvaljujuci tvom skillu Onda kapa do poda i boli te klinac, uzivaj u tome sto drugi smatraju da si predobar. Ali isto tako te molim da ih razumijes zasto im nije jasno kada toliko ginu na nacine koji im nisu shvatljivi. I nije stvar da netko nekog ne moze ubiti, cak i pravi AIMBoteri umiru, stvar je u tome kako umires. Valjda to mogu svi razumiti? Vjerujem da se i vi slazete da su svi malo eskalirali ovu temu, ukljucujuci i vas. Trebamo svi stati na loptu, ipak smo tu zbog uzivancije.

Svaka cast stari,slazem se sa tvojim postom,napokon netko normalan...{#}

Malo smo smo se zanijeli,ali Sandman je pretjerao...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 23:02 (Cyber_Freak).
15 godina
neaktivan

U cemu sam ja pretjerao? evo 2 min na pis serveru i pazi xxx klan odmah podjebaje.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa poceo si od klevetanja,tj krivog optuzivanja...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Nebrini rekao sam sve ce doc na svoje.

=XII=SandMan....
13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...
drahic kaže...

Vec jeste,ownam te...   {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 23:15 (Cyber_Freak).
16 godina
Battlefield 3

izgleda da je bf3 postao arkadna igra letenja sa helikopterima, jer su dominantni u igri.

šteta jer pješadija je trebala biti igra...žalosno je to...

oprostite na pravopisu. ali popio sam par litara gemišta...

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 23:20 (goodie).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
Y2K2 kaže...

Ma nema problema, ipak sam ja debil kao vi kazete tamo na vasem forumu, uzivaj dokle ide.

To sam napisao ja, i stojim iza toga, i to nema veze sa xxx klanom prema tome, isprike njima što su takvi kao ti nažalost mene povezali sa xxx a samo sam prijatelj klana. (pritom ne mislim da je loše što me povezuješ i smatraš u klanu, već mi je žao jer sam takvim ispadom njih okaljao možda u očima nekih repektabilnih ljudi)

Dakle dečki pardon ako sam vam ukaljao ugled tim u shoutu neće se ponovit,.

Što se tiče cijele te rasprave neno ajde pusti dečka nek misli što hoće. to je problem balkanaca, nema nikog boljeg od nas, u svemu smo najbolji pa kad te netko i izuje malo odmah je chiter. Sjećam se kad sam igrao balkan ligu na mw2 alterinwetu, ajme koja je tamo bila gluposti. Odnio sam prvih par tekmi i odmah je bilo chiter, pa su me spectali  i tako dalje.

To djeca rade, njima su svi chiteri ko ih razbije. Ja mogu samo reći da nenu pamtim sa našeg servera i uvijek je bio kvalitetan igrač što mu i same statistike pokazuju. Nakon 200sati igre hc, kad shvatiš mehaniku igre i sistem, pa onda još dobiješ pomoć u vidu tih krvavih trokutića onda samo ti to može pomoć kao što se i vidi kako vas je nalupao. Sad ćeš reć da mu virim iz guzice, ma bolje i njemu nego tebi kad te rastura, a ja sam mu u guzici pa mu čuvam leđa.

Prestanite se prepucavati kao djeca i prihvatite činjenicu da je netko bolji ili lošiji od vas....a o profićima ovdje neću pričat. Jer dok bf3 ne ode na mlg i te spike ovdje profesionalaca nema. Nije esports vrh natjecanja i te spike ili neki lan party u garaži i sad si baja.

Chill out sluts :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 23:26 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Y2K2 kaže...
drahic kaže...

Vec jeste,ownam te...   {#}

uh jadan ja sta cu sad.

=XII=SandMan....
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
drahic kaže...

Sand, smiri se malo. Stvarno pretjeruješ večeras...

Sjeti se, slična priča je bila i kad ste Tihi i ti rasturali u BC2. Isto neke sumnjive situacije, čiteri, ovo-ono.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice