Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.097.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Battlefield 3

Neznam za vas ostale al eto kako se mi s venta pripremamo prije dolaska na server.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 1:06 (pirat).
Moj PC  
18 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
pirat kaže...

Neznam za vas ostale al eto kako se mi s venta pripremamo prije dolaska na server.

Jesi ti ovaj u sredini {#}

16 godina
moderator
iggy kaže...

To je Danny,on je leader. {#}

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan

Sad su neke stvari puno jasnije {#} {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 1:16 (iggy).
15 godina
Battlefield 3

Sad pričao sa jednim frendom sa konzola. On je ljut i razočaran. Fila veli mi: trube su jedino pozitivno!

Mislim si, sto ljudi sto ćudi svakom nešto novo smeta dok se ne navikne, ali bumo vidjeli ne sudim prerano.

rekao mi je još; premješteni su staitionary AA gunovi i sad imaju radare (zar nisu i prije imali radar?)

usas je dobio recoil i ima samo 9 metaka valjda

famas neupotrebljiv (kao što je ovaj lik u videu potvrdio)

tenka uništiš skoro kao i jeepa sad, prelako je dić tenkića u zrak

HAVOC JE NAPOKON OKRETAN KAO VIPER

topovi helikoptera su slabiji, rakete jače

avioni slabije strojnice imaju

ruska vozila su sad brza koliko i američka

TRUBE :)

zasad toliko od mene...nadajmo se dobrom patchu....

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Sad pričao sa jednim frendom sa konzola. On je ljut i razočaran. Fila veli mi: trube su jedino pozitivno!

Mislim si, sto ljudi sto ćudi svakom nešto novo smeta dok se ne navikne, ali bumo vidjeli ne sudim prerano.

rekao mi je još; premješteni su staitionary AA gunovi i sad imaju radare (zar nisu i prije imali radar?)

usas je dobio recoil i ima samo 9 metaka valjda

famas neupotrebljiv (kao što je ovaj lik u videu potvrdio)

tenka uništiš skoro kao i jeepa sad, prelako je dić tenkića u zrak

HAVOC JE NAPOKON OKRETAN KAO VIPER

topovi helikoptera su slabiji, rakete jače

avioni slabije strojnice imaju

ruska vozila su sad brza koliko i američka

TRUBE :)

zasad toliko od mene...nadajmo se dobrom patchu....

Sad ćemo na tenku svi imat armor.{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

hahahaha kad to rece za tenka, sjetih se prije  BF 1942, bacis bombu ispod njega, on eksplodira :D lijepa stara vremena, nizasta se nisi ljutio, nego samo igraj i uzivaj :D nit su se trazili dlc.evi, nova oruzja, dodatci, levelovanje, nista, lijepo sa svojom ekipom igras, 128 igraca na serveru :D

Had a dream I was king, I woke up still king

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Havok da je ko viper!!Napokon!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nakon puno treninga

prvi član u klanu sa 100 lvl, a ne znan da li itko u hrv to ima, obitelj je ponosna na tebe sine :D

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neutron0707 kaže...

evo ovako dakle prije nekoliko dana mi se nakon 1h igranja bf3-a dogodio BSOD na kompu pod moj pc. resetirao sam i normalno nastavio igrat jos neki 40 minuta i sve je bilo normalno. sljedeci dan sam opet krenuo igrat te mi se igra nakon 1h smrzla te sam ju morao preko task managera ubiti. sada mi se ponekad nakon nekog vremena znaju neke teksture pogubiti na mapi (npr. jedno brdo na caspian borderu potpuno nestane dok se ne respawnam)

jel znate u cemu bi bio problem?

temperature su ok (proc na 45, a grafa na 55 °)

nisam nis novo instalirao, a do sada mi je igra radila u redu 

BSOD, teksture... sve upucuje na temperature...

Hmm...

Jesi probao otvoriti komp i provjeriti dal ima prasine?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
iggy kaže...

To je Danny,on je leader. {#}

Istina! Danny je u stanju potrošiti hrpu love samo da ima drugačiju oblekicu od ostalih. {#}

17 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Istina! Danny je u stanju potrošiti hrpu love samo da ima drugačiju oblekicu od ostalih. {#}

Gle, nemreš ružan pred djevice u raj. Ako ću da ginem u svetom ratu, onda ću da ginem sa stilom.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Arabarran kaže...

Gle, nemreš ružan pred djevice u raj. Ako ću da ginem u svetom ratu, onda ću da ginem sa stilom.

True,true {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

naletio sam na čitera koji leži i nemožeš ga ubit,ispalio hrpu metaka i nakon toga je igra zablokirala i izbacilo me van,probao reconect ali kaže da više ne postoji na tom mjestu

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
protjeran
M4X kaže...

naletio sam na čitera koji leži i nemožeš ga ubit,ispalio hrpu metaka i nakon toga je igra zablokirala i izbacilo me van,probao reconect ali kaže da više ne postoji na tom mjestu

Slično se i meni dogodilo.Bio jedan lik sa rage hackom (on stoji na mjestu ne puca a ubije svakog ko se spawna).I mene disconnectalo sa servera probao opet i piše da server ne postoji. WTF???

Potpis trenutno nedostupan
17 godina
moderator
M4X kaže...

I odmah je čiter. To se desi kad ti je slaba konekcija ili je server u k, znači nisi komunicirao sa serverom i pucao si u nešto što se prije učitalo.

17 godina
Indestructible kaže...

hahahaha kad to rece za tenka, sjetih se prije  BF 1942, bacis bombu ispod njega, on eksplodira :D lijepa stara vremena, nizasta se nisi ljutio, nego samo igraj i uzivaj :D nit su se trazili dlc.evi, nova oruzja, dodatci, levelovanje, nista, lijepo sa svojom ekipom igras, 128 igraca na serveru :D

A imao si i 11 godina manje i 11x manje stvari u zivotu te je smetalo! :)
13 godina
M4X kaže...

Nije čiter, nego se srušio server, a zatim i cijela igra. Za vrijeme između rušenja servera i gašenja igre na tvom kompu, ti vidiš zadnje stanje "svijeta" na serveru, možeš se kretat,  pucat, ali se ništa ne događa, jer nema servera koji bi to "obradio".

15 godina
neaktivan
M4X kaže...

Nije to nikaki čiter nega se server srušia. To se meni desilo miljun puta.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
neutron0707 kaže...

evo ovako dakle prije nekoliko dana mi se nakon 1h igranja bf3-a dogodio BSOD na kompu pod moj pc. resetirao sam i normalno nastavio igrat jos neki 40 minuta i sve je bilo normalno. sljedeci dan sam opet krenuo igrat te mi se igra nakon 1h smrzla te sam ju morao preko task managera ubiti. sada mi se ponekad nakon nekog vremena znaju neke teksture pogubiti na mapi (npr. jedno brdo na caspian borderu potpuno nestane dok se ne respawnam)

jel znate u cemu bi bio problem?

temperature su ok (proc na 45, a grafa na 55 °)

nisam nis novo instalirao, a do sada mi je igra radila u redu 

BSOD, teksture... sve upucuje na temperature...

Hmm...

Jesi probao otvoriti komp i provjeriti dal ima prasine?

nisu temperature sigurno jer sam cistio komp u nedjelju (temeljito sam ga pocistio, dakle ne onak prek qurca sa krpicom nego sam bas sve sa stapicima za usi itd.)

inace imam zalman z9 plus kuciste te na njemu (na njegovom termometru) ne prelazi temperatura preko 37° u samome kucistu

jos sam mjerio i sa fan controlom i iste rezultate sam dobio

FUS RO DAH!!!
14 godina
neaktivan
meni je se jednom dogodio na gvr only pistols serveru bug da je neprijatelj bio nesmrtan. Dogodlio je se tako kad sam ih ubijao a oni su se dizali, u jednom trenutku sam ubio medica koji je ozivljavao. A ovaj tip kojeg je u tom trenutku dizao ostao je izmedju zivota i smrti XD uglavnom nije se mogao micati sa mjesta, niti napravit samoubojstvo jer ga je server prepoznao kao mrtvoga. Ali sam ja uredno potrosio svu municiju na njega od straha, jer sam vidio kako mjenja oruzja i cekao samo trenutak kad ce me klepnut :D
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
meni je se jednom dogodio na gvr only pistols serveru bug da je neprijatelj bio nesmrtan. Dogodlio je se tako kad sam ih ubijao a oni su se dizali, u jednom trenutku sam ubio medica koji je ozivljavao. A ovaj tip kojeg je u tom trenutku dizao ostao je izmedju zivota i smrti XD uglavnom nije se mogao micati sa mjesta, niti napravit samoubojstvo jer ga je server prepoznao kao mrtvoga. Ali sam ja uredno potrosio svu municiju na njega od straha, jer sam vidio kako mjenja oruzja i cekao samo trenutak kad ce me klepnut :D

LOL.Prvi pUt čujem za ovo

Potpis trenutno nedostupan
17 godina
neaktivan
Trollzor kaže...
ceco22 kaže...

LOL.Prvi pUt čujem za ovo

Meni se nešto slično jučer dogodilo. Medic me oživio taman u trenutku kad je isteklo vrijeme za oživljavanje tako da sam se pojavio opet u igri s deploy screenom a mogao sam se kretati i pucati najnormalnije. Jedino nisam bio besmrtan {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neke od stvari koje nisu bile u patch notesu, ovo je sa PS3, moguce da ce biti tako i na PC-u:

• Moved AA on Kharg (US on Carrier, Russian at Air strip) (Thanks whoever did this!!)
  • Faster vehicle spawn (I mainly noticed air)
  • Shorter game start countdown
  • Much better responsiveness (Even better with AA turned off)
  • You can fly through all poles from testing with jets and little bird so far. (EDIT - Only the top breaks, halfway down its still solid, which works out ok)
  • Can spawn into AA guns (People actually use them now)
  • **Improved sound EDIT: Can hear footsteps, reloading as well as voiceovers ( ahh fuck theres a grenade etc), much more clearly, I could hear footsteps and reloading from next room.
  • I think console sound cutout is fixed (EDIT: Reports that it isnt)
  • Uninstalls B2K and forces you to re download (PS3 thing I think)
  • Custom Servers (AU Pricing, 34.99 for 30 days, 9X.XX for 90 days, also has 1 day option and some others)
  • Match Making option in multi player, seems to be for esport/organised scrims on custom servers.
  • Reset some of my kit customisations
  • Many Many small UI tweaks, minimap has more focus on team function icons (heal, repair, flags)
    • Icons for vehicles on spawn screen
    • Easier to see what spawn point is selected on map when selecting spawn
    • No blind colour mode, but all the icons seem to be much easier to see (seem to be tweaked towards blind mode type icons)
  • Jets guided missiles are actually useful and can take out a tank and nearby infantry (runners from tank) in 2-3 hits tops)
  • *Stinger takes about 2-3 seconds to lock onto and fire, missiles seem to move slightly faster, 1 hit disable and if more then 1 engineer in area heli is generally fucked, I forsee a lot of heli's flying with ECM or Maintenance in future, range is greatly reduced but enough to keep helis off a flag and nearby area. EDIT: Lock on is UBER Fast, like seriously must be less then 2 seconds, there is however a minimum range which you can't lock on at all, might be about 15 -20 metres.
  • Can quit between rounds
  • Havoc is noticeably easier to fly but I still don't think its on par with Cobra, should be able to stand its own though.
  • Other squad leader objectives are marked on flags, I could see this as SL, it shows a star next to objective X1 or X2 if 2 SL have marked it, this is awesome!
  • Laser marker or maybe guided missile range seems to have been increased, could hit empty APC at C from Aircraft carrier on Canals using little bird.
  • The 'out of bounds' area is now shaded orange, to make it more apparent, for the idiots.
  • They've added a Russian soldier customization.
  • They added a more audible sound for when you're getting shot in vehicles, and when your vehicle is disabled.
  • Laser guided missiles (Jets) are a one-hit disable on tanks, without having to have the tank be painted.
  • Jet Canons have been toned down a lot, the difference is really noticeable. Gives the disabled pilot more time to bail out which = less kills.
  • The green squad color has been changed just a bit. It's a little more towards the shade of the squad color PC has for colour blind mode.
  • The revive icons on the map for medics has been made 3 times bigger. Not exaggerating. It's fucking huge. Also, the medpacks and ammo packs on the map are tiny.
  • Objective icons are more apparent on the map, and larger. On the downside, if you're using air vehicles, it'll be difficult to see other vehicles on the map.
  • The guns have quite a noticeable recoil change as well.
  • Dodging missiles in Jets is still very possible. So far, I haven't noticed much difference than pre-patch.
  • Guided missiles now lock on to vacant vehicles as well.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 10:07 (thesekiman).
Moj PC  
8 0 hvala 10
17 godina
Battlefield 3

i u bf2 si mogao avionom izbjegavati rakete jos lakse nego ovdje... tako da je to ok...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neke stvari su mi ok, neke malo manje. Al treba sve to vidjeti na djelu, pa tek onda prosuditi.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Vjerujem da ce ovo 'elikopterasima biti ok.... Havoc ringispil, prije i poslije peciranja:

Volim te baka ali ne vise od Medvescaka.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napokon se vise necu imat potrebe prebacivat na americku stranu.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Vjerujem da ce ovo 'elikopterasima biti ok.... Havoc ringispil, prije i poslije peciranja:

Sada mogu letit bezbrižno, inače čim sam u havocu stalno gledam ljevo desno, nebi li vidio vipera i skinuo ga prije nego on mene.

Kalko1212 ingame
13 godina
protjeran
kalko1212 kaže...
Tallahasee kaže...

Sada mogu letit bezbrižno, inače čim sam u havocu stalno gledam ljevo desno, nebi li vidio vipera i skinuo ga prije nego on mene.

Kalko,ti si pokazao da si noob za heli,tako da taj patch u vezi helija tebi ama bas nist ne znaci.... Uglavnom,neki dan sam se na BUG serveru vozio sa Duracell_HR,decko rastura sto se tice voznje sa helijem...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 11:08 (Cyber_Freak).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice