Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.143.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Svaka takva pomoc sluzi losim igracima, nista oni bolji nisu radi toga, pa mi zato ne smetaju. 

Cinjenica je da svi ti dodaci sluze samo slabim igracima, nikako dobrim.

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Zato ja igram bez monitora.

Moj PC  
22 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
M4X kaže...
jednostavno većina igrača bi sve učinila samo da je u prednosti

Neki bi se čak pod tušem sa drugima sagnuli po sapun :)

[G]Diretore_BB
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 15:01 (mabencic).
17 godina
Danny_HR kaže...

Makro abjuzeri su u principu oni koji moraju napraviti nešto da bi bili konkurentni.

Aimboteri su uglavnom oni koji prcaju ekipu i rade to iz zabave.

Gori su ovi prvi al neam niš protiv, ne dira me to preveč.

slažem se u potpunosti.

Aimbot cheat je za dječicu i za kretene koji ne kuže da će biti prokuženi za 3 minute,no recoil i radari i slično je daleko opasnije po meni i takvi cheatere najviše mrzim.

Ma ne smetaju meni cheateri na public serverima toliko,meni smetaju cheateri kad igramo war protiv njih pa te ubija iz nemogučih položaja i slično i onda popušimo zato što smo igrali pošteno i hebeno se naživciram.

ESL je pun cheatera tako da ne preporučam nikojem HR klanu da se tamo prijavljuje.

Za kog saznam da koristi no recoil skriptu taj nema što raditi na PiS serveru.Da se zna.{#}

Mrzim cheatere iz dna duše
14 godina
neaktivan
crozoki kaže...
Danny_HR kaže...

Makro abjuzeri su u principu oni koji moraju napraviti nešto da bi bili konkurentni.

Aimboteri su uglavnom oni koji prcaju ekipu i rade to iz zabave.

Gori su ovi prvi al neam niš protiv, ne dira me to preveč.

slažem se u potpunosti.

Aimbot cheat je za dječicu i za kretene koji ne kuže da će biti prokuženi za 3 minute,no recoil i radari i slično je daleko opasnije po meni i takvi cheatere najviše mrzim.

Ma ne smetaju meni cheateri na public serverima toliko,meni smetaju cheateri kad igramo war protiv njih pa te ubija iz nemogučih položaja i slično i onda popušimo zato što smo igrali pošteno i hebeno se naživciram.

ESL je pun cheatera tako da ne preporučam nikojem HR klanu da se tamo prijavljuje.

Za kog saznam da koristi no recoil skriptu taj nema što raditi na PiS serveru.Da se zna.{#}

Slažen se s oba dva posta, ove prve bi na križ pribija. Imaš igru? DA, instalira si je? DA, namistija postavke da ti ide? DA, onda igraj i ne *ebi sa makroima i kvazi "bojama". Ako nije nikakva pomoć onda isključi makroe i boje i igraj igru kako su je developeri zamislili. Ako ti se ne sviđa i neznaš pucat bez makroa odi igraj boćanje na ledu. 

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan

Kad smo već kod miševa, tipkovnica, čiterskih mocro-a i sličnih stvari recite mi jednu stvar :)

Dali je stvarno bolje/lakše igrati sa boljim mišem/tipkovnicom?

Ja osobno igram na ovim stvarima (nemojte se smijati)

Tipkovnica: Logitech Deluxe 250 USB http://www.logitech.com/en-us/for-business/products/keyboards/devices/deluxe-250-usb-keyboard-business

MIŠ: Logitech M500 http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/5743

Stalno sam razmišljao kupiti G9x miš ili G510 ili G19 ili makar G110 tipkovnicu ali nemam pojma dali je to isplativo :)

Hvala!

[G]Diretore_BB
15 godina
neaktivan

Za svih ovih zadnjih par stranica je kriv DICE i njegov battlerecorder kojeg nema {#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
14 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Kad smo već kod miševa, tipkovnica, čiterskih mocro-a i sličnih stvari recite mi jednu stvar :)

Tipkovnica: Logitech Deluxe 250 USB http://www.logitech.com/en-us/for-business/products/keyboards/devices/deluxe-250-usb-keyboard-business

MIŠ: Logitech M500 http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/5743

Stalno sam razmišljao kupiti G9x miš ili G510 ili G19 ili makar G110 tipkovnicu ali nemam pojma dali je to isplativo :)

Hvala!

Dobra podloga je možda najbitnija, miš ne baš od 15 kuna sad, neki onako, kvalitetniji, taj što imaš je ok. A tipkovnicu ja osobno iman od 100 kuna, nije bitna po meni, tj bitno je da ti tipke pašu, ali ništa drugo posebno ne mora bit. Osim ako ćeš bit abjuzer pa po makroima lupat. Al onda kupi lika iz koreje nek igra pod tvojin nickon, manje stresa, samo dođeš na forum posli i pohvališ se kako si lud.

[M|C] 7emper_fi
17 godina
Battlefield 3

battlerecorder

edit: kolega me preteko. netreba PB, netreba VAC. Svaki igrac sa malo iskustva odma vidi da nesto ne stima. I odma admin sve rjesava.

bakaxxx
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 15:29 (BDS).

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
bmwhartge kaže...

neno nemas pravo. isiti ti je vrag no recoil sa macrom na misu, jer mislim ako ti stavis na misu da ti ponavlja lijevo klikanje misa svake 1ms(koje ti nemozes vidjeti, znaci nista negubis na brzini pucanja) smanjuje ti se recoil jer igra registrira kao da ti pucas pod burstom.

Ja macro ne koristim za no recoil,ali za neke stvari druge koristim koje su potpuno legalne i za koje sam pitao preko ea supporta.Da koristim taj no recoil imao bi preko 30% accuracy a ne 16 %...,protiv njega jesam,ali protiv nekih drugih nisam... Simple macros su jedna stvar a complex macros su druga stvar..A to dvoje su dva razlicita svijeta...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
17 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Hvala!

Bitno ti je zbog dodatnih tipaka koje možeš koristiti za sve i svašta.

Koristim G700 koji ima 13 programabilnih tipaka i definitivno bi mi bilo teško igrati bez njih. Veća razlučivost isto pomaže, al to ovisi od igrača do igrača.

Uglavnom, sve ti se svodi najviše na komfor, ništa krucijalno.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan

Imam neku SteelSeries podlogu, točnije ovu: http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck-plus

[G]Diretore_BB
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
mabencic kaže...

Koristim G700 koji ima 13 programabilnih tipaka i definitivno bi mi bilo teško igrati bez njih. Veća razlučivost isto pomaže, al to ovisi od igrača do igrača.

Uglavnom, sve ti se svodi najviše na komfor, ništa krucijalno.

znači koristiš macroe?

ne svodi se sve najviše na komfor

vidio sam negdje tvoj screenshot,igraš čini mi se na low? ja sam sa 5850 igrao na ultra bez filtera

17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Ja imam fixan dpi i 2 tipke, how hot am I? Ustvari, imam 4, ali su korisne samo lijeva i desna, jer je treća na točkiću i nema šanse da je koristim jer okrenem točkić, a četvrta je way back, skoro na vrhu miša i nema šanse da je pritisnem dok je dlan na mišu.

A opet razyebem vaše vent pussyce tenkom, puškom, nožem, sve na 20ak fps-a i low.

Još ću i video početi snimati :P

17 godina
neaktivan
M4X kaže...

znači koristiš macroe?

vidio sam negdje tvoj screenshot,igraš čini mi se na low? ja sam sa 5850 igrao na ultra bez filtera

Znaš li što su makroi?

Ne igram na low.

Svodi se najviše na komfor.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
Cyber_Freak kaže...
Ma nemojte pricati gluposti,molim vas... Nije taj no recoil kao kod cheateva sta pricate gluposti,pogledajte malo youtube snimke sa citevima koji imaju no recoil i macro skriptama,razlika nebo-zemlja... A usporedba ti je FAIL fila,bez ljutnje... Uvijek netko ima prednost,u svemu...To je tako u zivotu,i uvijek ce biti,nazalost...

Neno malo pobliže pogledaj onaj video di su rakrinkali ypislona, pa si vidi pravi recoil dakle onaj koji kontriraš rukom da bi ubio ili onaj koji je on imao, znači oni trzaji,. dakle ne prirodan trzaj puške već onako neprirodno kao da puška ima parkinsona. Usporedba je bezveze tek toliko da ti pokažem da ukoliko to i postoji uefa bi to zabranila i svi bi igrali jednako. A sad ti imaš miš od 1oo eura (karikiram) i ti si vau, ti onda zato što si gla platio smiješ koristit macro jel a ja seljo sa mišem od 100 i podlogom od 10kn neka budem debil jer igram igru za užiatk i zabavu.

Da, u prednosti jesi jer imaš jači komp, bolji miš, tipke i bla bla, ali da još i sad počneš koristiti macro i sve te cake to mi ne drži vodu. Jer ovako donekle se može konkurirat skillom, ja na 30fps i netko na 130, ali upalivši macro i sve to mogu se yebat. Nije to cod 6 da dobiješ lika 1v1 koji ima wallhack pa ga još reportaš, ovo je malo ozbiljnije. Velim ne slažemo se u redu, samo ti želim reći što mislim, da netko smije imati prednost jer ima bolji komp, ali dok se tome može konkurirati to je ok, a no recoil sheme sa macro i to, e to je drugi par opanaka. Peace out.,

mabencic kaže...

Hvala!

A ovako gle, da i ne. Ja igram godinama na svom laptopu, sad već drugom jer sam jedan spalio. Nikad nisam ulagao u gaming opremu (čitaj: život je bitniji od gaminga). Da slinim na kompove od 20kkn slinim, i da ću imat jedan jednog dana oću pa makar igrao u kanti, ali on ti ništa ne znači bez skilla i volje za igrom. Zašto bi ti se netko smijao...vidi na čemu ja igram:

http://www.trgovina-racunala.com/slike/velike/ms-industrial-podloga-za-mis-mp-x3060334.jpg

http://www.getim.hr/files/images/Galerija/getim_ms-mis-rocket_1.png

Oboje nije došlo preko 130kn :)

Moje statse slobodno vidi na: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/M0RsKkA_DZuKeLA/

Pritom ne kažem za sebe da sam dobar igrač, nisam, njubara sam i još mi puno palente treba da bi bio CoronaAce itd. , ali mislim da sam okej za neke ljude koji imaju puno bolja i jača računala doma.

Dakle možda nisam najbolji primjer, ali samo ti želim reći da hardver bez skilla je ništa. Rađe uloži u život, u sebe nego u računalo. Jer računala dođu i odu, bf3 će dosaditi a tebi će danas sutra faliti neka kuna koju si dao u palstiku. Velim samo moje skromno mišljenje zbilja nikog nit vrjeđam nit pametujem samo odgovaram tebi na post iz moje perspektive i viđenja.

Ako imaš clan, igraš, furaš to, želiš više, onda si uzmi, kupi, uloži u svoju strast. Ako si casaul igrač i uvijek ćeš prije sa kolegama otić na piće, prasnut neku curicu ili otić feštat onda rađe sačuvaj to za kondome i kupi si ovo

http://bostondrunks.com/wp-content/uploads/2012/02/Louis-Vetton-Condom.jpg

koji koštaju 60 dolara i yebi ka pravi mvp :)

Pozz.

17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
M4X kaže...

znači koristiš macroe?

Znaš li što su makroi?

Ne igram na low.

Svodi se najviše na komfor.

kako si konfigurirao?

onaj jedan tvoj screenshot je baš bio jadan,nije to daleko od low,igraš sigurno sa 100fps

16 godina
moderator
DrNasty kaže...

Ja imam fixan dpi i 2 tipke, how hot am I?

A ja imam miš s kuglicom.

سمندری ڈاکو
13 godina
mabencic kaže...

Moje misljenje:

Mis moze puno pomoci.

Tipkovnica bas ne jer nemas tipkanje nego samo pritiskanje tipki, a to je vise manje isto na svim tipkovnicama... (osim onih fora da prihvaca pritisak 5 tipki istovremeno.. al niije da ces to raditi u BF3)

Osim naravno macro tipke koje su pozeljnje jedino za npr ubacivanje gotovih tekstova u chat, ili za zamjenu za neke tipke koje su ti teze dostupne, tipa F1, F2.... za mjenjanje polozaja u vozilu.

A sto se tice misa, uzmes mis s puno tipku, sve ih poslozis (bez macroa!) i onda uopce nemoras micati prste po tipkovnici da bi bacio granatu, upotrijebio noz, legnuo, bacio ammo box..... Po meni je ovo prednost.

Npr na Logitech G700 na palcu imas 4 tipke, na kaziprstu isto 4.  Kotacic je i za okretanje i srednja tipka i naginje se lijevo i desno (zapravo jos kao dvije tipke).

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
moderator
pirat kaže...

A ja imam miš s kuglicom.

Ti si siromah, yebš tebe. :P

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kod miša je najbitnije ležanje u ruci, malo veći dpi također pomaže.

Ja koristim Deathaddera jer mi je do sada miš bez premca što se tiče filinga u ruci, ima odličan precizan kotačić, dodatne tipke na boku (meni su 2 dosta) i dpi na 1800 (makar može do 3500, to mi je previše, koristim samo za L4D2) i udri.

Tipkovnica mi je Arctosa, kupio sam ju najviše radi onog ghostinga (ako sam upotrijebio pravi izraz {#}), tj. da mogu stisnut 3 tipke u isto vrijeme bez da mi se zabloka i pišti onaj iritantni windows sound. Čak ima i pametne nožice koje su oblikovane tako da izlete kada ju lupiš. Makar ja sam ju jednom uspio iznenaditi kada me lag iživcirao (glupi bnet), pa sam ju sašio šakom i jedna nožica je pukla (uspio sam ju slijepiti na sreću {#}).

Dobar miš sa dobrom podlogom pomaže u FPS-ovima, ali najbitnije ti je da ti leži u ruci da te zglobovi ne bole.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
DrNasty kaže...

Ti si siromah, yebš tebe. :P

Ma nabijem te na k****.

Nego battlelog opet pada... link

سمندری ڈاکو
13 godina
Cyber_Freak kaže...
Ja macro ne koristim za no recoil,ali za neke stvari druge koristim koje su potpuno legalne i za koje sam pitao preko ea supporta.Da koristim taj no recoil imao bi preko 30% accuracy a ne 16 %...,protiv njega jesam,ali protiv nekih drugih nisam... Simple macros su jedna stvar a complex macros su druga stvar..A to dvoje su dva razlicita svijeta...

Tipa uzmi u ruke nesto, baci, vrati staro oruzje....?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

kako si konfigurirao?

onaj jedan tvoj screenshot je baš bio jadan,nije to daleko od low,igraš sigurno sa 100fps

Ne znam o čemu pričaš, uglavnom mi je sve na high, odnosno odabrao sam high postavke smanjio AA na 4x, ostalo sve stoji kako je po difoltu. Ti si nešto pomiješao lončiće.

A što se tipkovnice i miša tiče, ovako stoje stvari kod mene. Tako da je zapravo sve uglavnom komfor.

15 godina
neaktivan

svaka čast za post fila2208, imaš pravo i baš sam se nasmijao pogotovo za ovaj zadnji link :)

pozdrav iz Poreča!

[G]Diretore_BB
15 godina
mabencic kaže...

svaka čast za post fila2208, imaš pravo i baš sam se nasmijao pogotovo za ovaj zadnji link :)

pozdrav iz Poreča!

Ma nego buraz, samo kupi te kondome od 60 dolara da vidiš kako mace padaju :)

14 godina
neaktivan
bomba mi je ta tipkovnica,razmisljam o kupnji baš takve.daj samo reci jel ima kakvih dobrih plug-inova za battlefield?? i btw miš do 400 kn preporučujem roccat kova ,stvarno je idealan i za lijecake,dešnjake,držanje,brzina,izdržljivost(da letio je po kući već par puta,da ne spominjem "slučajno padanje") i bolji je od "skoro svih razerovih" koje sam probao imperator,dathadder kao i logitech g9x,mx,g510...stvarno je miš vrhunski jedino što je lightweight,što naravno većini ne paše jer traže tipa teške,sa utezima bla bla....jedino koji je bolji od kove je kone+ koji je i naravno skuplji...i plus na to dobra podloga i stvarno nema priče jer pomaže ili ne pomaže.pomaže i točka.
17 godina
Battlefield 3

joj ja imam genius tastaturu od nekih 60 kuna i misa genius od 180 kuna sve zajedno staro oko 7 godina... na misu ne radi tockic... na tastaturi se ne vidi pola slova i cesto puta ne registruje pritisak... a podloga? nema podloge...klizi po stolu {#}

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mabencic kaže...

Hvala!

naravno..

preporucio bih ti g510 i g9x laser,ja ih imam i prezadovoljan sam,u kombinaciji su super...

podlogu imas istu kao i ja...   :)

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
Battlefield 3

=/

Had a dream, I was king, -=BLACK OPS JE NAJBOLJI COD=- woke up, still king.
Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice