Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.121.765
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3

Evo odigrali smo novi war protiv MadCroats-a.

2 Runde Grand Bazaar, 250 Ticketa.

Igralo se na razliku ticketa i xXx je izašao kao pobjednik!

xXx : MC = 143:81

Screenshoti u prilogu a video obje partije je u obradi (bit će u narednih par dana)!

Prva runda Prva runda
Druga runda Druga runda
17 godina
neaktivan
GZ dečki. Ovaj čiter virus inače rastura, dobro da ste ga naguzili malo.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
Battlefield 3

Morali smo malo..Neki su cak imali i nemesis na njemu. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Čestitke na pobjedi, iako me prvu izbacilo,

i da, baš me zanima ko je snima video???

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 21:29 (nooir).
15 godina
neaktivan
Switch kaže...

Evo odigrali smo novi war protiv MadCroats-a.

2 Runde Grand Bazaar, 250 Ticketa.

Igralo se na razliku ticketa i xXx je izašao kao pobjednik!

xXx : MC = 143:81

Screenshoti u prilogu a video obje partije je u obradi (bit će u narednih par dana)!

Bilo je dobro, izgleda da je ovaj jeftini cheat napokon proradio{#}

a kad se vec hvalimo evo i jedne sa buga danas  http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/26529530/1/355580419/

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
14 godina
Battlefield 3

Snimao je Switch.

Ja bi snimao ali mi lagira kad snimam.  Neno je antitalent za te stvari,Deadmaus jer ne zeli kako kaze,a Xyan je vodio strategiju. 

EDIT- Pa brzo si se cak i vratio na server.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 21:32 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

nul-3 kaže...

Mozda je vec netko pitao, ali nema veze :D ja cu

• Zašto se na nekim mapama može koristiti AKS-74u a na nekima ne.
  • Zašto netko mene s nekom puškom puno brže ubije (ne headshot) mene nego li ja njega

Igraj svaku klasu da napuniš zvijezdicu na njoj, onda otključaš nova oružja i to, i kad sve otključaš, kao zadnje otključat ćeš američka oružja za ruse i vice versa.

Ubija brže...pa ovako, imaš manji framerate, ima bržu pušku, precizniji je, njegov spread metaka je sretno pogodio tebe ili ima heavy barrel pa je dobro pogodio.

Inače moraš se naviknuti na debilizam igre di samo trčiš i umreš jer igra nekad ne registrira da te netko gađa već samo pogineš onako ko' iz p.ičke.

Pirlagodi se delayu i hitregu koji je drukčiji od svega što si vjerovatno dosad igrao.

btw. Čestitke xxx-ovcima, dečki rasturaju nema tu greške.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 21:48 (fila2208).
Moj PC  
6 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma da, brzo, možda 2 minute... Za snimanje je potrebno samo F9 ili bilo koju user defined tipku stisnit ;) ne triba bit talent. Al doć će i ta liga brzo, pa će ljudi bit obvezni snimat... Još jednom gg, posebne čestitke neni, nakon što je prije 10 dana (možda malo više) protiv nas ima 3:8 stvarno je čovik napredova.

http://www.pohrani.com/?E/S0/3923j5Ii/bf320120311214211417.png

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
2 7 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neznam,samo znam da je bilo opasno,nisam mislio da nas mozete pobjedit pošto smo prošlu igrali puno bolje,a Neno...neznam,svaka čast na igri,stvarno se treba čestitat ali tako jako me DUGO nitko nije izovnao.

14 godina
neaktivan
nooir kaže...

Ma da, brzo, možda 2 minute... Za snimanje je potrebno samo F9 ili bilo koju user defined tipku stisnit ;) ne triba bit talent. Al doć će i ta liga brzo, pa će ljudi bit obvezni snimat... Još jednom gg, posebne čestitke neni, nakon što je prije 10 dana (možda malo više) protiv nas ima 3:8 stvarno je čovik napredova.

ovo je stvarno low, cak i od Vas(tebe)...ocito da ne znas/znate primiti poraz. MI smo Vama lijepo cestitali, stvarno ste imali taktiku na toj partiji koju smo odigrali, tako da u najmanju ruku ta izjava nije "lijepa" od tebe. Nadam se da cijeli klan ne misli tako!

14 godina
nooir kaže...

Neznam sta tebe muci i na sta i koga sumnjas iako je vidljivo.

Sto se tice snimanja,sta ti mislis da se svi znaju ko pro koristit frapsom itd,da znaju kompresirat itd? lol Mozda mu trza kao i meni. Na snimci se to ne vidi,ali u igri mi trza.

A za ovaj war od prije. LOL a sto si ocekivao ? Igrali smo OF tj letece mape sa vozilima i sa time ste bolji. Mi smo bolji u infranty-u.Ne kuzim sta te muci? I btw- Tada smo imali dogovor da je Neno u heliju i sa helijem je imao taj score.

Pa pogledaj moj score jbte.

Btw-morat ce se snimat sve? LMAO

OK onda ocekujem da mi kupite SSD i 7970 da mi ne trza u igri.

:doh:

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 22:14 (drahic).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Opet piješ???? Koji ti je??

Reka san da čestitan i da je neno napredova svaka mu čast, a ako je što sumnjivo njemu ide na dušu ne nama, izowna nas je ko male bebe, niko me nije tako owna, svaka čast, ništa drugo, a na sumnjive igre vi insinuirate.

I da ako znaš igrat, onda ZNAŠ IGRAT, caspian, metro, pazar bilo što.. Ne želin se prepirat, niti čestitat 5 puta jer jesan čestita, igrat ćemo još sigurno i to je to... Pusa.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Cijeli dan normalno igram, sad naveće laga ko ništa..non stop....spojim se na 32 laga, na 64, laga....poludit -.-

Had a dream, I was king, -=BLACK OPS JE NAJBOLJI COD=- woke up, still king.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nemoj igrat navecer xD
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
nooir kaže...

Reka san da čestitan i da je neno napredova svaka mu čast, a ako je što sumnjivo njemu ide na dušu ne nama, izowna nas je ko male bebe, niko me nije tako owna, svaka čast, ništa drugo, a na sumnjive igre vi insinuirate.

I da ako znaš igrat, onda ZNAŠ IGRAT, caspian, metro, pazar bilo što.. Ne želin se prepirat, niti čestitat 5 puta jer jesan čestita, igrat ćemo još sigurno i to je to... Pusa.

Pa dobro sta se palis ko sibica odmah? Jer te trazio tko da nam cestitas?

Nekome pase jedna mapa nekome pase druga mapa. Vrlo jednostavno.

I da.

Nikad nemoj podcjenjivat neprijatelja.

Svatko ima svoj dobar i los dan.

Stay cool.

Btw- Za sve postoji prvi put. Iako,kad kazete tako -nitko me nije tako owno- Pa zar mislis da si nedostizan?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 22:43 (drahic).
13 godina
protjeran
nooir kaže...

Ma opusteno ljudi.... {#}

Nema potrebe za svadjom,ipak je to samo igra u kojoj uvijek netko gubi,veceras ste to vi bili...

Znam da ste nas podcijenili i da ste mislili lagani win,ali smo vaas iznenadili...Mislim da ste jos uvijek bolji od nas,za klasu,ali danas je bili nase i moje vece...  :)

Bit ce jos mnogo war-ova,mixeva,blizi se pocetak lige hrvatske,jos ce se taj omjer barem 10 puta okrenutisto se tice  medjusobnog scorea..

Svi smo odrasli ljudi i nema potrebe za nekim tenzijama,optuzivanju i sumnjanju..

Ubrzo ce liga pa cemo morati igrati svi sa anticheatom,pa cemo vidjeti kako tko dise..{#}

Stay Cool!!

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
Sale_ds kaže...
Nemoj igrat navecer xD

Zaključio sam...ili nabavim neki klan pa probam 5na5 :D

Ja ovak, samo da ometam pažnju i kupim metke....dosta sam loš..mada prvi game danas dobro prošao -_-

Had a dream, I was king, -=BLACK OPS JE NAJBOLJI COD=- woke up, still king.
14 godina
neaktivan
drahic kaže...
nooir kaže...

Pa dobro sta se palis ko sibica odmah? Jer te trazio tko da nam cestitas?

Nekome pase jedna mapa nekome pase druga mapa. Vrlo jednostavno.

I da.

Nikad nemoj podcjenjivat neprijatelja.

Svatko ima svoj dobar i los dan.

Stay cool.

Nije niko tražija ali sportski je čestitat, zato i jesan.. I NISMO imali loš dan, možda smo vas prvu podcjenili ali opet smo igrali, nas je iznenadija neno, koji na infantry rastura, znan da mu ne želin bit na suprotnoj strani kad san vidija kako nas je skida, to je bila PRO igra, pisova razina, usudija bi se reć i iznad. Trebalo je malo taktivku prilagodit drugu partiju i to je to, jebiga..

Cyber_Freak kaže...
nooir kaže...

Ma opusteno ljudi.... {#}

Nema potrebe za svadjom,ipak je to samo igra u kojoj uvijek netko gubi,veceras ste to vi bili...

Znam da ste nas podcijenili i da ste mislili lagani win,ali smo vaas iznenadili...Mislim da ste jos uvijek bolji od nas,za klasu,ali danas je bili nase i moje vece...  :)

Bit ce jos mnogo war-ova,mixeva,blizi se pocetak lige hrvatske,jos ce se taj omjer barem 10 puta okrenutisto se tice  medjusobnog scorea..

Svi smo odrasli ljudi i nema potrebe za nekim tenzijama,optuzivanju i sumnjanju..

Ubrzo ce liga pa cemo morati igrati svi sa anticheatom,pa cemo vidjeti kako tko dise..{#}

Stay Cool!!

Ne svađan se, i slažen se sa sime {#}

[M|C] 7emper_fi
14 godina
Battlefield 3

Neznam kako vi,ali cut cete kako mi funkcioniramo na TSu.

I btw- Ono sta je nama jako pomoglo.

http://www.playprepared.com/

Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

Super su mi ovi likovi što pročitaju između redova nešto i zapale se pa onda drugog optuže da se ''pali ko šibica''. Čovjek je fino čestitao, i pohvalio jednog člana - ostalo je diskusija koju je izvučena iz ničega. Ja kao netko tko uopće nema veze s ovom mini sapunicom (koju ste btw mogli i ostaviti za pp) sam tek sad stekao dojam da je netko možda i hakirao, čisto iz razloga jer ste graknuli na tako benignu poruku. Još ga provociraš sa ovim ''pa zar misliš da si nedostižan'' (iako kao dobronamjerno pokušavaš primiriti izmišljenu situaciju sa ''stay cool''). Smiješno. Sreća pa je tip normala i ne reagira na jeftini flejm.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nooir kaže...

ako ovdije nitko nista ne insinuira onda mi mozes obijasniti sta bi boldano trebalo znaciti....

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
15 godina
Battlefield 3

Upravo radi ovakvih razgovora neću da imam veze sa ikakvim klanskim ratovanjem, kud sam živčani noob na 30fps još da kad od nekog izgubim da onda pametujem po forumu. Neću se mješati samo ću se neni u guzu malo uvući jer mi se dečko sviđa. Svaka dečkima čast, jedva čekam snimke da vidim kako igrate možda naučim nešto.

Ljudi nemojte se prepirati i svađati. Hrvati jesu nekad čudan i bezobziran narod, ali mislim da nitko nije tolika p.ičketina da pali hack na warovima i matchevima. Mislim da su svi više manje svjesni i zbilja ozbiljni igrači i da takve stvari smo svi prerasli dok sam pisao krug trokut kocka kocka iks još na driveru 1.

Ne kažem da itko ikoga proziva i tako to samo velim, chill the fuck out  i dogovorite novi meč da vidim kako će se dalje odvijati sapunica, neno guzi, nekome oko suzi.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
ElektričnaOvca kaže...

Super su mi ovi likovi što pročitaju između redova nešto i zapale se pa onda drugog optuže da se ''pali ko šibica''. Čovjek je fino čestitao, i pohvalio jednog člana - ostalo je diskusija koju je izvučena iz ničega. Ja kao netko tko uopće nema veze s ovom mini sapunicom (koju ste btw mogli i ostaviti za pp) sam tek sad stekao dojam da je netko možda i hakirao, čisto iz razloga jer ste graknuli na tako benignu poruku. Još ga provociraš sa ovim ''pa zar misliš da si nedostižan'' (iako kao dobronamjerno pokušavaš primiriti izmišljenu situaciju sa ''stay cool''). Smiješno. Sreća pa je tip normala i ne reagira na jeftini flejm.

Ne. Ti kao neutralna osoba si krivo shvatio jer neznas sta se dogadalo tamo u igri.

Nisam se uopce napalio,nego mi je jednostavno presmijesno kada Nenu netko optuzuje da cheata,a znam kako igra. Vidit cemo kako ce tko igrat i funkcionirat  na Ligama. Jedva cekam taj Anticheat koji ce svi morat imat.

Provociram?  Ne,nego mi jednostavno nije jasno da moze netko tako razmisljat o nekome i podcjenjivat ga i tako ga ˝spustit˝. Govorim za smisao. Nikad me nije itko owao kao ti,a ja znam da sam superuber igrac. Ti ne vidis EDIT?

A sta bi trebali? Osim sta se smijemo na onaj dio kad je netko od njih rekao da- Kako se tako brzo ustajes? Koliko kosta cheat? {#}   Da,ima cheat za brzo ustajanje iz prone u stand.

Mislim,sta da ti ja kazem na sve ovo,osim da se nasmijem.

Edit- fila LOL na ovaj zadnji dio !! :D

I da,vidjet cemo kako ce tko igrat sa Anticheatom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 23:17 (drahic).
15 godina
drahic kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Ne. Ti kao neutralna osoba si krivo shvatio jer neznas sta se dogadalo tamo u igri.

Nisam se uopce napalio,nego mi je jednostavno presmijesno kada Nenu netko optuzuje da cheata,a znam kako igra. Vidit cemo kako ce tko igrat i funkcionirat  na Ligama. Jedva cekam taj Anticheat koji ce svi morat imat.

Provociram?  Ne,nego mi jednostavno nije jasno da moze netko tako razmisljat o nekome i podcjenjivat ga i tako ga ˝spustit˝. Govorim za smisao. Nikad me nije itko owao kao ti,a ja znam da sam superuber igrac. Ti ne vidis EDIT?

A sta bi trebali? Osim sta se smijemo na onaj dio kad je netko od njih rekao da- Kako se tako brzo ustajes? Koliko kosta cheat?{#}   Da,ima cheat za brzo ustajanje iz prone u stand.

Daj ne rise da je netko to rekao od njih? Pa ja sam mislio bez ikakve uvrede ikome, ali da to govore samo public nabovi, ono tipa hp cheat, faster jump cheat, faster aim after sprint cheat...ah svašta sam čuo, ali ovo za ustajanje, {#}

14 godina
Battlefield 3

Ma ok,nemoj se sprdat sad sa time jer mi to nije bila namjera. Nego sam ti htio rec samo koliko je to daleko otislo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drahic kaže...

A sta bi trebali? Osim sta se smijemo na onaj dio kad je netko od njih rekao da- Kako se tako brzo ustajes? Koliko kosta cheat? {#}   Da,ima cheat za brzo ustajanje iz prone u stand.

Sve ok, ja sam shvatio sve što je ovdje napisano - to što to nije cijeli dio priče je drugi par opanaka jbg (razlog više za ne ulaženje u ovakve rasprave na javnim mjestima :P). No dobro, zadnje što sam htio je bilo dolijevati ulje na vatru.

Što se tiče cheatera, ja sam se u nekoliko navrata neugodno iznenadio saznavši da neki ljudi koje sam i privatno poznavao koriste svašta (jendi od onih za koje nikada ne bi rekao i tako to) - hoću samo reći da je to igra, i da ljudi vole varati u igrama.

I mene zanima taj spešl anticheat (to je valjda jedan način da se kaže f*ck you punkbuster), iskreno tek sada prvi puta čujem za to, i pomalo sam skeptičan ovako na prvu.

14 godina
Battlefield 3

Btw- Cut cete u nasem videu koliko puta se u nekom trenutku cuje- Maaa daaaa... Ebeni citer... Pa onda (bez uvrede decki odmah da kazem,to je bilo u naletu) nabijem te na*rac..Ma pusi *urac.. *ebem ti mater (citersku) itd.. Ja znam dosta rage-at dok igram,ali to mi je ko neki ispusni ventil. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Postoje vise vrsti anticiteva. Privat(placeni) citevi su napravljeni da zaobilaze PB i VAC. I to je to. To je skripta koja se pokrene i napravljena je da je se ne vidi. SS ce biti cist. Iliti crn. Nece se vidjet nista.

Anticheat koji se koristi na ligama (kao i na ESLu) je program koji downloadas i nemoguce ga je zaobic jer je cijelo vijeme isto upaljen.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

Ja se u posljednje vrijeme borim sa framedropom/stutteringom, nešto slično ili isto kao što je forzzuk ovdje spominjao - nisam uhvatio je li bilo kakvo rješenje za to, istražio sam valjda sve mogućnosti, ostaje mi jedino da me neki patch ukajlao (jer je prije sve išlo glatko).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Meni je zao sta ja imam lagiranje/trzanje kada snimam.

Snimam frapsom na half size,i imam trzanje kod brzih pokreta. Znaci kod okretanja,brzog ciljanja itd.. Tako da mogu snimat rijetke trenutke.

Switch kaze da nema nikakvih trzanja kod igre. Ja kad snimam u igri mi trza ali kad gledas video sve je ok.

Neznam jel to jer nemam SSD ili sta..

Komponente su pod Moj PC

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 23:53 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice