Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.200.918
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Zao mi je sto originalni "iksici" (XII) slabo igraju BF3. To su bile epski fajtovi na BFBC2. A i LN nesto slabo igra public, doduse nisam bio na Pisovom serveru, mozda tamo igraju. Znam da su oni inf ekipa. Sand, dofuraj svoje cesce na BUG, al prije toga ugasi cheat! Jer ono kaj radis je bolesno.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
potpisujem @Dannyev post ... Igrali smo neki dan protiv PiS ekipe i mogu reci da nikad ama bas nikad nisam bio tako velikodusan sa davanjem dupeta :D A iksici su sve bolji i bolji... Meni je zao sto moja ekipa nije ni u pola dobra kao u bc2... Ali smo uvijek raspolozeni za neki susret, kad se stignemo okupit.... Evo sa iksicima skoro svaki vikend igramo...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan

Jebiga pola ekipe nema vise zivaca(citaj godine)da igra BF, a ovo da se XII klan boji necu ni komentirat,svi koji su igrali protiv nas znaju sta dvanaestice mogu napravit.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
igrao sam sa par clanova XII, slucajno na nekom public serveru. Mislim da je bio Jastreb i jos neki... Ja poslije njih nisam imao u sta pucati XD
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fila , ajde ti i tvoja ekpia , odigrajte protiv nas 5vs5 inf only, moze i 8vs8.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Jebiga pola ekipe nema vise zivaca(citaj godine)da igra BF, a ovo da se XII klan boji necu ni komentirat,svi koji su igrali protiv nas znaju sta dvanaestice mogu napravit.

sta smajlic vise nista ne znaci {#}

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Post jednog lika sa drugog foruma u kojem ima i više nego istine.

Nakon ove blamaže s BF3 nema šanse da kupim ikada DICE igru na preorder, eventualno nakon par mjeseci kad bude neki uber popust. Igra je izašla prije pola godine i trenutno je smeće. Ništa u ovoj igri nema veze s Battlefieldom, utjecaj konzola je preočit. Mape su idiotski napravljene, premale su, spawn je loš i nije mi jasno kako neke mape imaju scout helli a neke attack helli, po meni bi obje strane u Strike at karkand trebale imat scout heli, isto vrijedi za Sharqi, neznam koji ce im k na toj mapi attack helli jer su pointovi tako zgusnuti da možeš silovat konstantno. Plavi filter je priča za sebe. PC patch prvo čeka certifikaciju, pa onda čeka PS3 patch pa na kraju PS3 patch izlazi 27. a za PC se i dalje nezna. Ništa što su developeri rekli za BF3 ne vrijedi:

"PC is the lead platform"

"True sequel"

"Truly next gen"

"Battlefield has evolved"

"Biggest and best Battlefield ever"

"Biggest maps ever"

"The most immersive and physical first person shooter ever"

"Unrivaled Destruction"

"This is only a Beta. The graphics and destruction will be on a whole new level when we release the game"

"True Teamplay"

"The biggest maps we have ever created!"

"E-Sports are our focus"

"Playing with your friends has never been this easy"

"Aggressive downloadable content plan"

"BF3 will have three times as much dowloadable content as Bad Company 2"¨

"We'll never charge for Battlefield maps - free DLC is crucial"

Btw. ove sve tri vrste mapa su debilne, a callouti ništa posebno. Aposultno nisu ništa napravili, a minimapa je dalje neprecizna i čudna za razliku konkuretnog shootera da ono što viudiš na mapi tamo i je.

Igra je odlična, to se ne može pobit, ali da, ima problema, taj disconnect recimo, tribaš 3 fakulteta završit da bi moga sve portove forwardat i sve servise unutar w7/vista ugasit. Što se tiče ovih žalopojki na spawn sistem, pa da toga će uvik biti, i uvik će ljudi znat di se spawnaju neprijatelji, tiba živit stime, ne idite na TDM sa 48 igrača nego sa 16/24, i sl. I mape nisu male, ok su, neke su i poprilično velike, opet ću reć, ne igraj metro sa 64 igrača jer je *ebeni clusterfuck, igraj sa 32/48, pa ćeš jedan put i uspit flankat nekog. PC patch NE ZAHTJEVA certifikaciju uopće, samo konzole (microsoft/sony) a zašto se na vrime ne izda pitaj boga.

fila2208 kaže...
drahic kaže...

Odigran danas war xXx vs. Cold Hands Cro

Dogovor je bio ako izgube 3-0  da necemo igrat 4u mapu.

2x Conquest small 1x Damavand Peak small 250 ticketa. Normal.

Sveukupno smo dobili 3:0

Svaka cast decki,dobro ste se borili. {#}

Svaka čast, ovi iksiksiksovci rasturaju i konkuriraju za daleko najjači klan ovih prostora.

Svaka čast dečki, nebi vam bio u suprotnoj ekipi. :)

CHC se, po rezultatu, i nisu dobro borili, ali po njihovin profilima - amateri su, ali bitno da je zabava..

Danny_HR kaže...
Rasturaju, Neno čiter pogotovo, al ne bih baš rekao da su baš najbolji. 

G, LN i PiS jedu bodljikavu žicu i pišaju napalm.

PIS da na infantry only svakako, drugi modovi ne znan, ali smisao bf-a je oduvijek bilo vozila i sve, overall performance, to su najbolji igrači, ali PIS rasturaju inf. Ostali klanovi ovisi o "kutu gledanja". Protiv npr, ovih CHC da, pišaju napalm... Protiv nas i nisu baš "pišali napalm".

Co7 kaže...

Ma nas se boje pa nas ni ne spominju ;)

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 3:13 (nooir).
14 godina
Battlefield 3

Uskoro će liga pa bude sve jasno...iako nekako predviđam da bude 8vs8 pokupil neki random tim {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

koaj je razlika između infantry,normal i hc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Inf only ti je setup bez vozila..samo pješadija uz neke limite u naoružanju

Classic ti je total war (sve dopušteno)

HC - je za pice :))))

Normal - je za normalne

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 8:27 (Zero2).
16 godina
M4X kaže...

koaj je razlika između infantry,normal i hc?

{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel ima tu tko od veliki admina sa BC2, da mi zna reci kako staviti mixed mode u bc2 preko procona :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Co7 kaže...

Aj vi odigrajte protiv nas infantry only,moze i normal mode... Javi se danas da se dogovorimo,ako ste za..
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
igrao sam sa par clanova XII, slucajno na nekom public serveru. Mislim da je bio Jastreb i jos neki... Ja poslije njih nisam imao u sta pucati XD

Vjerujem da su ok,ali izazvao sam ih i nece da igraju,valjda se ne mogu skupiti... A igra na public serveru nije nikakav pokazatelj gdje ima milijun noobova... ;)
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
ceco22 kaže...

Vjerujem da su ok,ali izazvao sam ih i nece da igraju,valjda se ne mogu skupiti... A igra na public serveru nije nikakav pokazatelj gdje ima milijun noobova... ;)

mislim da XII imaju najpotpuniju ekipu od sviju... dobri su sa svime... iz njih su mi trenutno MC samo zato sto za razliku od PiS ekipe rasturaju sa vozilima... a na tom smo se serveru mucili dok ovi nisu upali na server. Cak su ovi toliko rage quit pravili jer su mislili da ovi hakiraju XD

a koliko vidim oni skoro pa da ne igraju... jedino je Jastreb aktivan....

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 9:50 (ceco22).
14 godina
Battlefield 3

Evo jedan cool filmic tek tolko napravljen sa 64 igraca . Partyyyyyy....:D

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ma treba samo igrat i skupljati iskustvo. Možeš ti imat super ekipu i napraviti odličnu taktiku ali ako ne "čitaš" drugi tim i ako nisi fleksibilan sve ti se sruši u tren i imaš haos na terenu. Po meni PiS, LN inf only...a MC u nekom classic okruženju. XII bi stvarno htio vidjeti u nekom 8vs8 i nadam se da će se skupit za ligu.

S druge strane postoji ta jedna mala grupica guzanja {#} na BUG-u koja bi razvalila dosta klanova da se skupe na hrpu.

Proud to be Croat mode ON

I da još jedna stvar...imam (imamo...mi iz G) prilike povremeno igrati zajedno sa jednim internacionalnim klanom protiv razno raznih community-a i mogu vam reći da je igranje kod nas (s obzirom na veličinu scene) na visokom nivou. Od "starih" klanova (PiS, MC, XII) koji su stvarno dobro organizirani do novih koji rastu i brojem članova i infrastrukturom (serveri, stranice. forumi) te trudom dečki iz BCHR-a da sve skupa (kroz ligu) dignu na viši nivo.

Proud to be Croat mode OFF

cya

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 11:03 (Zero2).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Co7 kaže...

Aj vi odigrajte protiv nas infantry only,moze i normal mode... Javi se danas da se dogovorimo,ako ste za..

Ja sam za, pokusat cemo se danas organizirati, ali ne mogu nista obecati. 5vs5,oko 21h  vam odgovara?

[M|C] ex_Co7
14 godina
Battlefield 3

Mother+ucker....

Evo 2 napeta filmica squad rush-a.

Evo kako se inace igra.Normal-   Kill cam OFF i zbrajaju se TICKETI !!

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Co7 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Co7 kaže...

Ja sam za, pokusat cemo se danas organizirati, ali ne mogu nista obecati. 5vs5,oko 21h  vam odgovara?

Moze,jednu mapu mi biramo,jednu vi...Samoj javi barem 2 sata prije da se mozemo organizirati... A gle,ne mora biti odma danas,moze i sutra,mozda cak i bolje...
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 11:24 (Cyber_Freak).
16 godina
neaktivan

Ma, moze danas u 21h.

Igramo dvije runde svaku. Ok?

Koju vi zelite?

[M|C] ex_Co7
14 godina
Battlefield 3

Ja bi stavio Bazzar od strane nas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Zar nema tema o dogovaranju war-ova? Čak ste je vi tražili da bi ovu rasteretili.

5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Zar nema tema o dogovaranju war-ova? Čak ste je vi tražili da bi ovu rasteretili.

Ma opusteno,malo smo se zanijeli... ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 12:23 (Cyber_Freak).
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Bolje je ovako, da svi vide {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
drahic kaže...

Mother+ucker....

Ovo je preeedobro! Uzadnje vrijeme sam počeo taj Squad Rush igrati i baš mi se sviđa!

Ali majko mila kako me živcira taj AEK! To tako sporo reloada za pop****ti!

15 godina
neaktivan
Co7 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Co7 kaže...

u cemu je problem da se ne igra 8vs8? problem skupiti?

@Danny, mogli bi se i za jedan dan dogovoriti onaj squad rush kojeg tolko obozavate :D

13 godina
drahic kaže...

Mother+ucker....

Strava dobro odigrano. Strašno mi se sviđa komunikacija ljudi na TSu. Smireno, precizno,... uživancija.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
drahic kaže...

Mother+ucker....

Strava dobro odigrano. Strašno mi se sviđa komunikacija ljudi na TSu. Smireno, precizno,... uživancija.

jel to hc,ima aek i snipe i uspije dvojicu skinut sa malo metaka,glupost

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Punidba?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice