Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
M4X kaže...
Danny_HR kaže...

BTW sve vas mrzim, kaj ste mi jučer radili...

jučer sam vidio da si bio na gubitničkoj strani i onda si preselio na pobjedničku,to je na kraju runde bilo

500 bodova i win na battlelogu je za neke velika stvar.. ;) A gle,mozda ti se pricinilo...?
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 12:40 (Cyber_Freak).
13 godina
protjeran
ovajonaj kaže...

ma nije lik citer pa kakve headshotove da gledam pa nije nista posebno..misim logicno je da ce sa snajperom imati dosta headshotova... a sto se tice caspian bordera pa i ja sam sa one gore baze ubijao snajperom one sto cekaju heli... ne sinoc al inace....

uostalom pola vas ima bolju statistiku od njega i sad on jadan neki cheater...

A sta znas,mozda je prije 2 dana kupio cheat pa je postao PRO....
17 godina
Cyber_Freak kaže...

A sta znas,mozda je prije 2 dana kupio cheat pa je postao PRO....

hm da... to bi moglo biti moguce... mozda je do sad bio prelos pa sad cheatom nadoknadjuje...

-BiH-slackspace
16 godina
ovajonaj kaže...

ma nije lik citer pa kakve headshotove da gledam pa nije nista posebno..misim logicno je da ce sa snajperom imati dosta headshotova... a sto se tice caspian bordera pa i ja sam sa one gore baze ubijao snajperom one sto cekaju heli... ne sinoc al inace....

uostalom pola vas ima bolju statistiku od njega i sad on jadan neki cheater...

Nebi tako mislio da te skinuo u trku na D sa svojeg deploymenta(US baza) 2x kao što je mene. Prvo sam si mislio sreča, ali kad sam vidio da sve oko mene suborci na D samo padaju odmah mi je bilo sumnjivo, pogotovo kad sam pogledao gore desno di pišu kilevi samo njegovo ime je pisalo i od nekoga iz mojeg tima.

Kao što sam rekao došao je na server i u roku od minute je imao 24-1 to sve je poubijao kad se kretao iz svoje baze prema A i onda je s tog A pucao po ruskoj bazi(našoj) i ubijao one što čekaju heli, avion, tenk.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 12:51 (Jack Sparrow).
14 godina
Battlefield 3

Tip je čiter 

http://bf3stats.com/stats_pc/Sil3ntwarri0r

Pogledaj mu HS% na lmg oružjima...nemoguće da to drži oko 50 %

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Zero2 kaže...

Tip je čiter 

http://bf3stats.com/stats_pc/Sil3ntwarri0r

Pogledaj mu HS% na lmg oružjima...nemoguće da to drži oko 50 %

Ma on tako dobro gađa glavu!!! Svi mu zavidite:

CategoryRankTopValueHeadshots / kill percentage2620%

73.28%

/SARCASM

Raspada mi se ovo gore kad raspišem... Uglavnom, lik ima 73,28% killova sa headshotom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 14:29 (TomoR).
16 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...
Sto se tice snimaka,jucer sam pogledao par ukljucujuci i piratov,svi su lose kvalitete.. Neki trzaju,neki su ako da su snimkjeni na 10 fps-a..... A bilo je i super snimaka... Mislim da je fraps bolji...

Ja sam sve snimao frapsom i svaki moj isječak je iznad 45 fpsa.

سمندری ڈاکو
13 godina
protjeran
pirat kaže...
Cyber_Freak kaže...
Sto se tice snimaka,jucer sam pogledao par ukljucujuci i piratov,svi su lose kvalitete.. Neki trzaju,neki su ako da su snimkjeni na 10 fps-a..... A bilo je i super snimaka... Mislim da je fraps bolji...

Hm,gle video je ok,zabavan,ali kvaliteta je losa...
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

pokusao sam msi afterburner ali nisam nesto bio zadovoljan i vratio se frapsu. u frapsu je postavljeno 45fps.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
pirat kaže...
Cyber_Freak kaže...

Hm,gle video je ok,zabavan,ali kvaliteta je losa...

youtube ubije snimku bar 30%.... a i treba gledati u kojem formatu se video sprema....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
Cyber_Freak kaže...
M4X kaže...
Danny_HR kaže...

BTW sve vas mrzim, kaj ste mi jučer radili...

jučer sam vidio da si bio na gubitničkoj strani i onda si preselio na pobjedničku,to je na kraju runde bilo

500 bodova i win na battlelogu je za neke velika stvar.. ;) A gle,mozda ti se pricinilo...?

ma nije,tu rundu sam bio na pobjedničkoj strani a danija sam vidio na drugoj,i onda malo kasnije on je završio na mojoj

neznam da li se to automatski prebacilo ili je on sebe prebacio

17 godina
MaxonUniversal kaže...

pokusao sam msi afterburner ali nisam nesto bio zadovoljan i vratio se frapsu. u frapsu je postavljeno 45fps.

Super filmić. I podsjetilo me, jučer se spojio na neki Bolt Only, ali doslovce Bolt only, po starom običaju napravim knife kill na "mučko đubre (TM)" kemperu i dobijem autokill (lijepo sa Bad Luck i to)...

13 godina
pirat kaže...
Cyber_Freak kaže...

Tako je, piratovi videi se savrseno glatko playaju.

I ako netko ima problema s Youtube videom nek proba u drugom pregledniku ili nek snimi novi flash player.

A oni koji imaju problem s Afterburnerom i pregledavanju videa na svom kompu nek promjene video player u kojem gledaju i nek snime nove codece posebno za mpeg dekodiraje!

Ovo sam skuzio iz detaljnog testiranja na dva racunala i vise preglednika i codeca.

Jedino sto je rezultiralo stvarno trzavo snimljenom snimkom je bilo zauzece procesora ili koristeje diska za vrijeme snimanja.

Ili naravno, prevelikim grafickim opcijama pa je sam FPS u igri pao.

Poanta: u ama bas svim uvjetima koje sam isprobao MSI afterburner snima savrsene videe, i svi problemi kod pregledavanja su vezani uz player, codec ili preglednik ako se gleda na youtube.

Ovo je moje osobno "testiranje". Ako je netko drugi dokazao drugacije nek me slobodno izpravi da ne prenosim krive informacije!

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oće netko pomoć nafilat mrcinu?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Oće netko pomoć nafilat mrcinu?

evo evo

pero_HR
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

ma nije,tu rundu sam bio na pobjedničkoj strani a danija sam vidio na drugoj,i onda malo kasnije on je završio na mojoj

neznam da li se to automatski prebacilo ili je on sebe prebacio

Teško, mislim da se nisam jučer sam prebacivao opće. Da jesam ne bih nanizao one poraze. Morat ću tražit Kalka da mi da instrukcije iz prebacivanja. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 14:40 (Danny_HR).
17 godina
Battlefield 3

Taj silentwarrior je teska citercina, a uz to je i glup - ne zna pametno koristit cheat nego samo tiska; padas mrtav preko pola mape u istoj milisekundi kad se spawnas :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Basta kaže...

Taj silentwarrior je teska citercina, a uz to je i glup - ne zna pametno koristit cheat nego samo tiska; padas mrtav preko pola mape u istoj milisekundi kad se spawnas :p

Da, treba ovak ko ti. Malo po malo.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
pirat kaže...
Cyber_Freak kaže...

A oni koji imaju problem s Afterburnerom i pregledavanju videa na svom kompu nek promjene video player u kojem gledaju i nek snime nove codece posebno za mpeg dekodiraje!

Ovo sam skuzio iz detaljnog testiranja na dva racunala i vise preglednika i codeca.

Jedino sto je rezultiralo stvarno trzavo snimljenom snimkom je bilo zauzece procesora ili koristeje diska za vrijeme snimanja.

Ili naravno, prevelikim grafickim opcijama pa je sam FPS u igri pao.

Poanta: u ama bas svim uvjetima koje sam isprobao MSI afterburner snima savrsene videe, i svi problemi kod pregledavanja su vezani uz player, codec ili preglednik ako se gleda na youtube.

cyberdemon...mozes li dati onda preporuku codeca za mpeg?

My BF3 Battlelog: MasterChurner
17 godina
Danny_HR kaže...

Da, treba ovak ko ti. Malo po malo.

Predator vision ti se pali sam, svake 2 minute po 13.37 sekundi - moras bit pravi kicoš da ga naucis koristit {#}

P.S. Ultra GZ Neksuče, čiterčino olinjala - 2. si na IAR-u {#} -- http://bf3stats.com/leaderboard/pc_wep.mgM27

13 godina
plavi83 kaže...

Meni je na jednom racunalu sve savrseno radilo uz BS player i klite codec iz prve. Mislim da je bio Full verzija.

Uz bilo kakva podesavanja i pokusaje prckanja sve je odlicno radilo.

A na drugom, puno jacem racunalu od mojeg (GTX 580, Intel i5, 8GB ram) je bilo problema.

Onda smo skuzili da je problem u codecu.

Donjeli smo snimljene videe k meni, a kad tamo idu savrseno glatko.

Nisam siguran za prije, al mi se cini da je na "neispravnom" kompu bio Media player classic i koristio je svoje codece.

I onda smo snimili klite standard i koristili njegov media player classic.

I od onda sve radi savrseno.

Ali pretpostavljam da je stvar i u zakrcenosti samog sustava, snimljenom softveru.. prijasnjih playera i codeca, tako da mozda nekome nece raditi klite codec, nek se ne preda odma... moj zakljucak je bio da je problem u codecu. Nek proba i ostale novije. Izbirsati stare...

Mozda isprobati playere koji koriste svoje codece, a ne one iz windowsa? VLC player?

13 godina
Basta kaže...

P.S. Ultra GZ Neksuče, čiterčino olinjala - 2. si na IAR-u {#} -- http://bf3stats.com/leaderboard/pc_wep.mgM27

Prosli tjedan je bio prvi!

Pa nije valjda je igra smanjenim intenzitetom! :)

13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
plavi83 kaže...

Meni je na jednom racunalu sve savrseno radilo uz BS player i klite codec iz prve. Mislim da je bio Full verzija.

Uz bilo kakva podesavanja i pokusaje prckanja sve je odlicno radilo.

A na drugom, puno jacem racunalu od mojeg (GTX 580, Intel i5, 8GB ram) je bilo problema.

Onda smo skuzili da je problem u codecu.

Donjeli smo snimljene videe k meni, a kad tamo idu savrseno glatko.

Nisam siguran za prije, al mi se cini da je na "neispravnom" kompu bio Media player classic i koristio je svoje codece.

I onda smo snimili klite standard i koristili njegov media player classic.

I od onda sve radi savrseno.

Ali pretpostavljam da je stvar i u zakrcenosti samog sustava, snimljenom softveru.. prijasnjih playera i codeca, tako da mozda nekome nece raditi klite codec, nek se ne preda odma... moj zakljucak je bio da je problem u codecu. Nek proba i ostale novije. Izbirsati stare...

Mozda isprobati playere koji koriste svoje codece, a ne one iz windowsa? VLC player?

Ma svaka cast trudu i objasnjenju ali toliko posla radi snimanja videa? FRAPS je najbolji sto se tice free a buy PLAY CLAW 3,ostalo je sve kikiriki.... ;)
13 godina
Battlefield 3
Imal ko kakav pametan savjet kako bih mogao natjerati fps da bude malo bolje, probo sam nekih masu stvari koje sam naso na prvoj stranici ove teme,ali nisu pile bas toliko vodu,igra nekad radi savrseno fps se krece od 30 do 60,slabo kad padne ispod 25, al nekad je katastrofa ne dize se iznad 20, 20 je plafon, probo sam mjenjati postavke u igri za grafiku nekad mi bolje igra radi kad igram na boljim postavkama, nekad dobro radi kad stavim sve na low i iskljucim sto se iskljuciti moze,al nekad ni sve na low ne pomaze, inace moja confa je
CPU: AMD Athlon X2 6000+ 3.11GHz (znam da je to slab cpu)
RAM: 4GB DDR2 Dual Chanel
GPU: Radeon HD5850 1Gb Gamer Edition
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xpider kaže...
Imal ko kakav pametan savjet kako bih mogao natjerati fps da bude malo bolje, probo sam nekih masu stvari koje sam naso na prvoj stranici ove teme,ali nisu pile bas toliko vodu,igra nekad radi savrseno fps se krece od 30 do 60,slabo kad padne ispod 25, al nekad je katastrofa ne dize se iznad 20, 20 je plafon, probo sam mjenjati postavke u igri za grafiku nekad mi bolje igra radi kad igram na boljim postavkama, nekad dobro radi kad stavim sve na low i iskljucim sto se iskljuciti moze,al nekad ni sve na low ne pomaze, inace moja confa je

Proc ti je preslab, BF3 vapi za više jezgara.

E sad, B2K mape se brže učitavaju ali jače žderu CPU.

BF3 Vanilla mape se (bez SSD i/ili 6GB i više RAM-a) sporije učitavaju ali manje jedu resurse.

Vidi da li je to s mapama iz DLC-a ovako kao što sam opisao.

Npr. meni sve High Vanilla je radila oko 50FPS, a B2K od 35 FPS naviše. Igram s manjim postavkama, samo da mogu biti kompetitivan.

17 godina
Xpider kaže...

probaj sa ovim,trebao bi ti pomoći.

ako ne znaš što isključiti pošalji mi pm

http://www.iobit.com/gamebooster.html

Mrzim cheatere iz dna duše
13 godina
Cyber_Freak kaže...

Ma svaka cast trudu i objasnjenju ali toliko posla radi snimanja videa? FRAPS je najbolji sto se tice free a buy PLAY CLAW 3,ostalo je sve kikiriki.... ;)

Cuj, mozda je tebi lakse proci cijelu proceduru kupnje, skidanja i instaliranja Playclawa, nego skinut i instalirat Klite Standard, al meni nije {#}

P.S. ja sam presao s PlayClawa na MSI Afterburner!!

Jer mi je Playclaw:

1. snizio FPS u samoj igri za 10-30 FPS-a, Afterburner za 0-10

2. nije mogao snimati s 720p kad sam igrao na 1680x1050

3. morao sam platiti za njega

4. imao je vece snimljene fajlove

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 16:54 (CyberDemonVZ).
13 godina
Xpider kaže...

Mislim da je netko prije nekog vremena napisao poruku ili otvorio temu kako dobiti vise FPS-a u Battlefieldu, al da me ubijes ne mogu pronaci!

14 godina
protjeran
15 godina
Battlefield 3

patch 27.3.2012.

Moj PC  
0 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice