Ma opusteno,drugo je ovaj forum,koji sluzi za sprdanje ljudi sa kompleksima..
Nekad je ovo bila super tema...
Ma opusteno,drugo je ovaj forum,koji sluzi za sprdanje ljudi sa kompleksima..
Nekad je ovo bila super tema...
Odem pogledat statse, tj. ranking da vidim kako to izgleda i ostah ugodno iznenađen kakav sam dobar komrad.
http://bf3stats.com/stats_pc/Vash_Efferus
Revajvam vas, hilam vas, municiju vam dajem, pravi sam drug, a vi ni pivu da bi mi platili.
E sad se je**te, više nikom niš nedam za besplatnjak. Oš da te dignem? E prvo neka sjedne uplata na račun. Nisu ni bakterije za panelse jeftine. Granata 5 kuna, RPG 10. Za metke se bumo dogovorili, ljudi smo.
Spm?
Haha, kuzio bi ovo pitanje da ne razgovaramo o tome zadnjih tjedan dana svaki dan
OK, znam, znam, nemas vremena sve citati jer si jako zauzet i imas zivot, nego zelis sve posluzeno na pladnju
Ovak, svi programi za snimanje gameplaya pod opcijama imaju tipku za pocetak i kraj snimanja i tipku za uzet screeshoot.
Najcesci programi:
FRAPS: nema kompresije, najkvalitetnija slika, ogromni fajlovi, svaki gameplay razdjeljuje po hrpu fajlova od 4 giga, placa se
PlayClaw: nekima najbolji program, ima odredjenu kompresiju, manji gubitak FPS-a u samoj igri, placa se
MSI Afterburner beta 14: Free program, originalno namjenjen za overclock graficke sto super radi!, kasnije dodana mogucnost snimanja, najveca kompresija, najmanji fajlovi, skoro ne utjece na samu igru (neznatan gubitak FPSa), ali neki od prisutnih imaju problema kad gledaju snimljen video (koji im trza), al smo ustanovili da je mozda problem u playeru i codecu, a ne u Afterburneru
Spm?
???
MSI Afterburner se pokazao kao solidna alternativa programima koje se plaća.
Ako želiš snimati i zvuk, onda moraš skinuti betu.
*Eh, Cyber bio brži i iscrpniji
MSI Afterburner se pokazao kao solidna alternativa programima koje se plaća.
Ako želiš snimati i zvuk, onda moraš skinuti betu.
*Eh, Cyber bio brži i iscrpniji
Sumnjal si?
I ako zeli snimati i zvuk s mikrofona onda nek pogleda ovo:
Spm?
???
Score per minute mislim.
Ne smije se razgovarati o ilegalnim aplikacijama, pogledaj sam.
Al mi se nekako cini da ne postoji PlayClaw 3 na takvim stranicama, samo stare ver.2 koje su izdanje puuno prije BF3, pa ko zna kako dobro (lose) rade usporedjujuci s novima....
Probaj MSI afterburner, i free je i nemas sto izgubiti.. mozda jos i ubrzas komp laganim oveclockom graficke (kojih 50-100 MHz)
P.S. Slobodno kliknes Hvala kad ti netko pomogne
ovi kvadrati mi lagano idu...
Evo ovako:
Ufff!!
Ovo je gadno, imao isto!
Probaj ono što sam napisao malo poviše. Jel Atija imaš?
Edit:
mislim da sam ove drivere stavio:
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst121Previewdriver.aspx
Ne, samim snimanjem programa se obavezujes da moras napraviti oveclock.
Salim se, ti u programu radis sto hoces.
Za pocetak ostavi kako je, odaberi rezoluciju u kojoj ce snimati (ostavis na FULL za pocetak) i odaberes tipku s kojom ces snimati, kompresija MPEG, 85%
Ak ti je previse kompresirano (fleke po slici) onda podizes postotak kvalitete....
Evo ovako:
Ufff!!
Ovo je gadno, imao isto!
Probaj ono što sam napisao malo poviše. Jel Atija imaš?
Edit:
mislim da sam ove drivere stavio:
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst121Previewdriver.aspx
Jeste, ati sapphire 6970 2GB
Spm?
???
Score per minute mislim.
Pa i ja sam pomislio, ali ne kužim kakve to ima veze sa mojim postom.
Tamo bi negdje trebao pisati među statsima, mislim da je oko 380-390, tako nešto.
Kak' to misliš "možda"?!
a jesi neuredan,jadna ta hd 5850
Kak' to misliš "možda"?!
dobar si... viđao sam i gore od toga nažalost... kompresor u ruke, tlak na max i ožeži. ako šta ostane onda na ruke...
a jbg, nisu dugo vec platili..otiso sam trbuhom za cevapima i kruhom
Dođem nakon 100 god na normal mode server, 300 ticketa do kraja Caspian border, sjednem u heli s mrskim i score 48 - 1 i 3 ticketa prije kraja me admin kicka..ma strašno
Hebeno, letiš bez nočne i ganjaš trokutiće po mapi..
Koji je to router? Jel Thompson 780i, onaj crni?
Taj router je žešće smeće. Meni je pucala veza na njemu non stop. Kad je došao serviser (T-Com) sve mu je bilo jasno kad je vidio koji je router. Uglavnom s njim je problem da ćim malo padne napon na mreži on se zblesira (pukne wireless, pukne veza...) Zamjenio mi ga je sa Thompson TG782 i prezadovoljan sam. Odkad sam ga odbio prije nekih mjesec dana nijednom nije pukla veza ili da sam osjetio neki pad brzine.
Tak da ak imate to crno smeće odmah zovite službu za korisnike.
isto je i meni bilo kao i tebi,i ja sam cuo da je zbog napona nesto pa su mi dali 782 i sad je sve ok
Kak' to misliš "možda"?!
izgleda kao izolacija na cooleru
Dođem nakon 100 god na normal mode server, 300 ticketa do kraja Caspian border, sjednem u heli s mrskim i score 48 - 1 i 3 ticketa prije kraja me admin kicka..ma strašno
Dođem ja jučer HC server i moja ekipa gubi za 200 tiketa. Uzmem tenk i nabijem score 134:2 jbg kad ekipa ima 60%.. Od toga sam pregazio 124 kempra sa snajperima i ubio 2-3 sa ispušnim plinovima iz tenka.. Na kraju oni izgubili jer se nisu nadali da nisam samo hodao i sprejao po mapi sa lmg-ovima.. Zatekao sam ih sa preciznim gađanjem,a kaj buš nisu navikli na ostala oružja osim pechenega i snipera.
Ne vjeruješ?
Dođem ja jučer HC server i moja ekipa gubi za 200 tiketa. Uzmem tenk i nabijem score 134:2 jbg kad ekipa ima 60%.. Od toga sam pregazio 124 kempra sa snajperima i ubio 2-3 sa ispušnim plinovima iz tenka.. Na kraju oni izgubili jer se nisu nadali da nisam samo hodao i sprejao po mapi sa lmg-ovima.. Zatekao sam ih sa preciznim gađanjem,a kaj buš nisu navikli na ostala oružja osim pechenega i snipera.
Ne vjeruješ?
sad sam probao one dvije crte za lag,idu mi isto samo zelena malo deblje skace,jel to uredu?
Joka to na CBC-u ili?
Ne vjeruješ?
dobro ti tenkovi po zgradama voze
Kako si mrskog nagovorio na pussymode?
Ignoriraj redbulla, vjerujem da ni ne zna kojom se tipkom uđe u tenk :)