Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.065.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Cyber_Freak kaže...
3rdman kaže...

Ma opusteno,drugo je ovaj forum,koji sluzi za sprdanje ljudi sa kompleksima.. 

Nekad je ovo bila super tema...

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
Vash kaže...

Odem pogledat statse, tj. ranking da vidim kako to izgleda i ostah ugodno iznenađen kakav sam dobar komrad.

http://bf3stats.com/stats_pc/Vash_Efferus

Revajvam vas, hilam vas, municiju vam dajem, pravi sam drug, a vi ni pivu da bi mi platili.

E sad se je**te, više nikom niš nedam za besplatnjak. Oš da te dignem? E prvo neka sjedne uplata na račun. Nisu ni bakterije za panelse jeftine. Granata 5 kuna, RPG 10. Za metke se bumo dogovorili, ljudi smo.{#}

Spm?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
s kojim programom mogu snimati sta radim u nekoj igri??i screenshotove?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Haha, kuzio bi ovo pitanje da ne razgovaramo o tome zadnjih tjedan dana svaki dan {#}

OK, znam, znam, nemas vremena sve citati jer si jako zauzet i imas zivot, nego zelis sve posluzeno na pladnju {#}

Ovak, svi programi za snimanje gameplaya pod opcijama imaju tipku za pocetak i kraj snimanja i tipku za uzet screeshoot.

Najcesci programi:

FRAPS: nema kompresije, najkvalitetnija slika, ogromni fajlovi, svaki gameplay razdjeljuje po hrpu fajlova od 4 giga, placa se

PlayClaw: nekima najbolji program, ima odredjenu kompresiju, manji gubitak FPS-a u samoj igri, placa se

MSI Afterburner beta 14: Free program, originalno namjenjen za overclock graficke sto super radi!, kasnije dodana mogucnost snimanja, najveca kompresija, najmanji fajlovi, skoro ne utjece na samu igru (neznatan gubitak FPSa), ali neki od prisutnih imaju problema kad gledaju snimljen video (koji im trza), al smo ustanovili da je mozda problem u playeru i codecu, a ne u Afterburneru

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 15:36 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Spm?

???

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

MSI Afterburner se pokazao kao solidna alternativa programima koje se plaća.

Ako želiš snimati i zvuk, onda moraš skinuti betu.

*Eh, Cyber bio brži i iscrpniji

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 15:31 (TomoR).
13 godina
TomoR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

MSI Afterburner se pokazao kao solidna alternativa programima koje se plaća.

Ako želiš snimati i zvuk, onda moraš skinuti betu.

*Eh, Cyber bio brži i iscrpniji

Sumnjal si? {#}

I ako zeli snimati i zvuk s mikrofona onda nek pogleda ovo:

17 godina
Vash kaže...
fila2208 kaže...

Spm?

???

Score per minute mislim.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
14 godina
neaktivan
Cyber rastura na najjače👊 ma čitam al ima groo stranica 😲 ovo plaća se,neda se skinut sa pajrta?dok još mogu 😃dok ne krenu hapsit🚓 za fraps znam.....
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Cyber rastura na najjače👊 ma čitam al ima groo stranica 😲 ovo plaća se,neda se skinut sa pajrta?dok još mogu 😃dok ne krenu hapsit🚓 za fraps znam.....

Ne smije se razgovarati o ilegalnim aplikacijama, pogledaj sam.

Al mi se nekako cini da ne postoji PlayClaw 3 na takvim stranicama, samo stare ver.2 koje su izdanje puuno prije BF3, pa ko zna kako dobro (lose) rade usporedjujuci s novima....

Probaj MSI afterburner, i free je i nemas sto izgubiti.. mozda jos i ubrzas komp laganim oveclockom graficke (kojih 50-100 MHz)

P.S. Slobodno kliknes Hvala kad ti netko pomogne {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 15:51 (CyberDemonVZ).
15 godina
Battlefield 3

ovi kvadrati mi lagano idu...

BF3 FlamingKing
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...

Evo ovako:

Ufff!!

Ovo je gadno, imao isto!

Probaj ono što sam napisao malo poviše. Jel Atija imaš?

Edit:

mislim da sam ove drivere stavio:

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst121Previewdriver.aspx

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 15:59 (mrfloyd).
14 godina
neaktivan
overclock mi je nepotreban buduci da vrtim battlefield na 1920x1080 sve na ultra bez ikakvih trzanja😃 cekaj,jel mogu to instalirat bez overclokanja?i da mogu najnormalnije snimat...
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
overclock mi je nepotreban buduci da vrtim battlefield na 1920x1080 sve na ultra bez ikakvih trzanja😃 cekaj,jel mogu to instalirat bez overclokanja?i da mogu najnormalnije snimat...

Ne, samim snimanjem programa se obavezujes da moras napraviti oveclock.

Salim se, ti u programu radis sto hoces.

Za pocetak ostavi kako je, odaberi rezoluciju u kojoj ce snimati (ostavis na FULL za pocetak) i odaberes tipku s kojom ces snimati, kompresija MPEG, 85%

Ak ti je previse kompresirano (fleke po slici) onda podizes postotak kvalitete....

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 16:02 (CyberDemonVZ).
13 godina
mrfloyd kaže...
Soldier977 kaže...

Evo ovako:

Ufff!!

Ovo je gadno, imao isto!

Probaj ono što sam napisao malo poviše. Jel Atija imaš?

Edit:

mislim da sam ove drivere stavio:

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst121Previewdriver.aspx

Jeste, ati sapphire 6970 2GB

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
Vash kaže...
fila2208 kaže...

Spm?

???

Score per minute mislim.

Pa i ja sam pomislio, ali ne kužim kakve to ima veze sa mojim postom.

Tamo bi negdje trebao pisati među statsima, mislim da je oko 380-390, tako nešto.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Mislim, možda mi se računar grije jer nisam čistio  prašinu 19198263 mjeseci, strah me opće danas otvorit kantu. LOL

Kak' to misliš "možda"?!

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Danny_HR kaže...
Mislim, možda mi se računar grije jer nisam čistio  prašinu 19198263 mjeseci, strah me opće danas otvorit kantu. LOL

Kak' to misliš "možda"?!

a jesi neuredan,jadna ta hd 5850

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Danny_HR kaže...

Kak' to misliš "možda"?!

dobar si... viđao sam i gore od toga nažalost... kompresor u ruke, tlak na max i ožeži. ako šta ostane onda na ruke...

16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Pa dobro, koji kurc pika Dinamo?! Lollik, pa vratit cu se brzo na Vent, sto si tamo pobjegao? Sram te bilo...
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...
Pa dobro, koji kurc pika Dinamo?! Lollik, pa vratit cu se brzo na Vent, sto si tamo pobjegao? Sram te bilo...

a jbg, nisu dugo vec platili..otiso sam trbuhom za cevapima{#} i kruhom

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dođem nakon 100 god na normal mode server, 300 ticketa do kraja Caspian border, sjednem u heli s mrskim  i score 48 - 1 i 3 ticketa prije kraja me admin kicka..ma strašno{#}  

Hebeno, letiš bez nočne i ganjaš trokutiće po mapi..

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Switch kaže...

Koji je to router? Jel Thompson 780i, onaj crni?

Taj router je žešće smeće. Meni je pucala veza na njemu non stop. Kad je došao serviser (T-Com) sve mu je bilo jasno kad je vidio koji je router. Uglavnom s njim je problem da ćim malo padne napon na mreži on se zblesira (pukne wireless, pukne veza...) Zamjenio mi ga je sa Thompson TG782 i prezadovoljan sam. Odkad sam ga odbio prije nekih mjesec dana nijednom nije pukla veza ili da sam osjetio neki pad brzine.

Tak da ak imate to crno smeće odmah zovite službu za korisnike.

isto je i meni bilo kao i tebi,i ja sam cuo da je zbog napona nesto pa su mi dali 782 i sad je sve ok

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Danny_HR kaže...

Kak' to misliš "možda"?!

izgleda kao izolacija na cooleru {#}

16 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Dođem nakon 100 god na normal mode server, 300 ticketa do kraja Caspian border, sjednem u heli s mrskim  i score 48 - 1 i 3 ticketa prije kraja me admin kicka..ma strašno{#}  

Dođem ja jučer HC server i moja ekipa gubi za 200 tiketa. Uzmem tenk i nabijem score 134:2 jbg kad ekipa ima 60%.. Od toga sam pregazio 124 kempra sa snajperima i ubio 2-3 sa ispušnim plinovima iz tenka.. Na kraju oni izgubili jer se nisu nadali da nisam samo hodao i sprejao po mapi sa lmg-ovima.. Zatekao sam ih sa preciznim gađanjem,a kaj buš nisu navikli na ostala oružja osim pechenega i snipera.

Ne vjeruješ?

jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
red_bull kaže...
ARazer kaže...

Dođem ja jučer HC server i moja ekipa gubi za 200 tiketa. Uzmem tenk i nabijem score 134:2 jbg kad ekipa ima 60%.. Od toga sam pregazio 124 kempra sa snajperima i ubio 2-3 sa ispušnim plinovima iz tenka.. Na kraju oni izgubili jer se nisu nadali da nisam samo hodao i sprejao po mapi sa lmg-ovima.. Zatekao sam ih sa preciznim gađanjem,a kaj buš nisu navikli na ostala oružja osim pechenega i snipera.

Ne vjeruješ?

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

sad sam probao one dvije crte za lag,idu mi isto samo zelena malo deblje skace,jel to uredu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Joka to na CBC-u ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ne vjeruješ?

dobro ti tenkovi po zgradama voze{#}

14 godina
ARazer kaže...

Kako si mrskog nagovorio na pussymode?

Ignoriraj redbulla, vjerujem da ni ne zna kojom se tipkom uđe u tenk :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 19:50 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice