- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozda pripreme za patch?!
Nadam se.
prazan server? loool
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e634276a-ab16-4dbf-9961-fd58f8916dd5/xXx-CRO-Bolt-Action-Sniper-Only-HC-1000-Tickets/
i btw jel ti dodje sta F1des?
Da li beta 14 ima mogućnost podešavanja točne rezolucije za snimanje? Ja sam trenutno na beti 12, pa imam opcije, Full Screen, 1/2, 1/3 i 1/4.
Ili jednostavno igrate na 1280x720?
Što se tiče trzanja kod snimanja - ukoliko u računalu postoji nekoliko HDD-ova, uvijek snimati na onaj fizički HDD (dakle ne particiju na istom disku) na kojem se ne nalaze Windowsi/igra. Meni pomogne.
Ima za podesiti još točna rezolucija kao i 720p, 1080p...mislim da je to sve....može me CyberDemon dopuniti...
a ja i snimam na drugi fizički disk baš zbog toga...ali uzalud...
Evo, probao betu 14, igrao na 1920x1080, snimao 1280x720; pogledam i trza...
Onda se sjetim da sam imao sranja s grafičkom (ATI Powerplay) kod gledanja (Full)HD videa pa sam stavio neke filtere na Media Player Home Cinema i u njemu trza. Pogledam filmić s Windows Media Playerom i u njemu radi sve super (MJPEG, 100% sam stavio postavke). Možda ti je do playera onda.
Kako god, sretno.
Da li beta 14 ima mogućnost podešavanja točne rezolucije za snimanje? Ja sam trenutno na beti 12, pa imam opcije, Full Screen, 1/2, 1/3 i 1/4.
Ili jednostavno igrate na 1280x720?
Što se tiče trzanja kod snimanja - ukoliko u računalu postoji nekoliko HDD-ova, uvijek snimati na onaj fizički HDD (dakle ne particiju na istom disku) na kojem se ne nalaze Windowsi/igra. Meni pomogne.
Ima za podesiti još točna rezolucija kao i 720p, 1080p...mislim da je to sve....može me CyberDemon dopuniti...
a ja i snimam na drugi fizički disk baš zbog toga...ali uzalud...
Da, mozes rucno podesavat rezoluciju 720p 16:9, 720p 16:10, 1080p... Uglavnom, kuzis :)
Cak i u config mozes unesti svoje rezolucije, al ne vidim smisao, sve glavne su ovdje.
Za sad mi je jedini minus sto nema snimanja mikrofona, al kako sam napisao postoji rjesenje i za to u onom videu koji sam stavio.
+kompresija
+minimalan ili bez gubila FPSa u igri
+malena velicina fajla (kad usporedimo s FRAPSom)
+odabiranje bilo koje rezolucije za snimanje
-ne snima mikrofon
-mozda: i na kvaliteti kompresije 100% se malo vidi kompresija.. bar mi se cini
Nego, jednu stvar sam otkrio...
Neki codeci imaju los MPEG dekoder u sebi i MPEG videi trzaju kad ih gledas na kompu!
@plavi83 pogledaj dal to nije slucaj kod tebe! Mozda si dobro snimio video, al ga player lose "vrti"!
Evo, probao betu 14, igrao na 1920x1080, snimao 1280x720; pogledam i trza...
Onda se sjetim da sam imao sranja s grafičkom (ATI Powerplay) kod gledanja (Full)HD videa pa sam stavio neke filtere na Media Player Home Cinema i u njemu trza. Pogledam filmić s Windows Media Playerom i u njemu radi sve super (MJPEG, 100% sam stavio postavke). Možda ti je do playera onda.
Kako god, sretno.
TO!!! :))
Idem javiti burazu da mozda ne mora kupiti PlayClaw :)
opet nešt novo ili ja kasnim?
Bas se Origin updatea, a ne Battlelog ili igra? Ne, nista takvo kod mene!
Zadnji update je bio prije 1-2 tjedna...
24/7 Strike at Karkand, takvi serveri su još i u BF2 puni
moze mi ko dogovoriti molim vas
kad udjem u battlefield 3 izbaci mi kernel32.dll error
kako popraviti
oce mi ko odgovoriti plsss
ovo mi je prvi battlefield
obicno igram samo cod
ali battlefield ga je nadmasio grafikom i ocu da ga igram plss pomognite
Vec sam te pitao koje Windose imas... ako tako na preskoce citas forum, onda ti se mozda ni ne isplati pomagati.
Teže će skužiti kad iz njegovog načina pisanja očito ima nekih 16 godina najviše. Ima 15 ili manje. Kernel32.dll mi je poznato. Mislim da ima nešto veze sa directX ili driverima.
imam windows xp imam 15 godina pa nemogu stici citati stalno posto nemam vremena zbog skole
ako mozes reci kojim driverima
dx10 sam instalirao juce
Vec sam te pitao koje Windose imas... ako tako na preskoce citas forum, onda ti se mozda ni ne isplati pomagati.
Teže će skužiti kad iz njegovog načina pisanja očito ima nekih 16 godina najviše. Ima 15 ili manje. Kernel32.dll mi je poznato. Mislim da ima nešto veze sa directX ili driverima.
imam windows xp imam 15 godina pa nemogu stici citati stalno posto nemam vremena zbog skole
ako mozes reci kojim driverima
dx10 sam instalirao juce
BF3 ne radi na Windows XP. Trebaš minimalno Win Vistu, ali bolji je Win7 (zbog minimalnog zahtjeva od DX10 za BF3). Zato i dobivaš Kernel error.
Koga da dodam od PIS-a i XII za ugovorizi war?
Posto oni tamo navedeni 3rdman i The Dirty Dozen RipperCro su afk po par dana i nejavljaju se,ili se boje,ili nece... :)
Ima li tko drugi od navedenih clanova doticnih klanova za kontakt?
ima i za c4 i mine
o čemu ovi dvoje?
ima i za c4 i mine
Nema. U onom postu se komentiralo za medalje.
Service star i dogtagovi postoje i za mine i C4, to je istina.
Problem: zašto mi trza za vrijeme igre, a nije brzina jer mi trenutno dok pišem 402 kb/s?
probao sa svim mogućim kombinacijama na options, al ne radi. znam se nacrtat gore desno onaj trokutasti znak kao da nije spojeno!
Pmagajte jer više gubim živce.
...malo off topic za onu ekipu koja je prašila UT
tu je tek trebalo biti timskog rada...
Eeee Robi, to je bila mega igra! :)
Ahh... sjecanja naviru, suza krene... ;p
Lollik je jedna od najvećih izdajica u povijesti čovječanstva.
Just sayin.
Lollik je jedna od najvećih izdajica u povijesti čovječanstva.
Just sayin.
kvisling
evo jedna krasna partija na bug serveru (malo promocije :) )
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/25092237/1/308919682/
machoblake, iggycro i ja... tenk manija... (svaka čast skvad)
LoLlik uz tebe smo!!
...

Nisam jos ni vidio kak izgleda sve to al moram priznat da jedva cekam da sa spasom procesljam te mape :).

Problem: zašto mi trza za vrijeme igre, a nije brzina jer mi trenutno dok pišem 402 kb/s?
probao sa svim mogućim kombinacijama na options, al ne radi. znam se nacrtat gore desno onaj trokutasti znak kao da nije spojeno!
Isti problem ovdje - meni rekoše da je problem u Thomson modemu. S time da na nekim serverima imam problema, a na drugima mi sve radi OK.
LoLlik welcome to the dark side of the force my son.
Isti problem ovdje - meni rekoše da je problem u Thomson modemu. S time da na nekim serverima imam problema, a na drugima mi sve radi OK.
To se meni znalo dešavati također. Imam 3 kompa u kući i ako mi recimo sestra nešto gleda na jubitou sa svog kompa meni počne nenormalno lagat i onda se pojavi taj znak kao da je odspojeno. Onda sam im lupio NetLimiter na kompove i ograničio download na 150Kb/s i od tada radi bez greške.
Lupio sam samom sebi šamar kad sam vidio kakvu šamarčinu je Lolik odvalio ekipi s Venta.
Koga da dodam od PIS-a i XII za ugovorizi war?
Posto oni tamo navedeni 3rdman i The Dirty Dozen RipperCro su afk po par dana i nejavljaju se,ili se boje,ili nece... :)
Ima li tko drugi od navedenih clanova doticnih klanova za kontakt?
Umalo sam upao sa stolice od smijeha kad sam ovo procitao, samo da znas sto se tice naseg klana mi imamo zivot znas obitelj posao neki vecina i djecu pa nisu bas u mogucnosti sjedit 24h za kompom i dogovarat meceve.