Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.068.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ma nesto za audio...
13 godina
protjeran
ranko091 kaže...

mozda pripreme za patch?!

Nadam se.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

DERI GA! :D

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
kupio sam nedavno Battlefield 3,i stvarno mogu rec da je igra vrh vrhova (inace nisam prije bio za Battlefield,više mi je COD bio špica,j**ote di mi je pamet bila 😃) i citam ovaj forum( tj temu) 2 tjedna i vidim koliko je tu cmizdrive dječurlije koje naprosto uništavaju temu sa glupostima. svaki dan gledam hrvatske servere da vidim hocu li naci nekog i naprosto su stalno al stvarno stalno prazni!! pa dajte poslusajte decka gore koji vam je stvarno dao dobar prijedlog,promijenite malo server nemate sta za izgubit a i siguran sam da ako stavite tdm makar na jedan dan da ce se popunit,pa drugi dan samo stavit b2k conquest large...itd. ovako samo zjape prazni a siguran sam da ima nas Hrvata koje zele igrati na domacim serverima.evo ja prvi!! ps. nemojte mi se obracati sa COD sranje ,COD njubara ,ili ti si noob tek si sad poceo igrat battlefield,pogledaj si kd/r,bla bla bla sa tim jadnim spikama.postedite me molim vas....

prazan server? loool

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e634276a-ab16-4dbf-9961-fd58f8916dd5/xXx-CRO-Bolt-Action-Sniper-Only-HC-1000-Tickets/

{#}

i btw jel ti dodje sta F1des?

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 17:46 (Cyber_Freak).
17 godina
plavi83 kaže...
TomoR kaže...

Da li beta 14 ima mogućnost podešavanja točne rezolucije za snimanje? Ja sam trenutno na beti 12, pa imam opcije, Full Screen, 1/2, 1/3 i 1/4.

Ili jednostavno igrate na 1280x720?

Što se tiče trzanja kod snimanja - ukoliko u računalu postoji nekoliko HDD-ova, uvijek snimati na onaj fizički HDD (dakle ne particiju na istom disku) na kojem se ne nalaze Windowsi/igra. Meni pomogne.

Ima za podesiti još točna rezolucija kao i 720p, 1080p...mislim da je to sve....može me CyberDemon dopuniti...

a ja i snimam na drugi fizički disk baš zbog toga...ali uzalud... {#}

Evo, probao betu 14, igrao na 1920x1080, snimao 1280x720; pogledam i trza...

Onda se sjetim da sam imao sranja s grafičkom (ATI Powerplay) kod gledanja (Full)HD videa pa sam stavio neke filtere na Media Player Home Cinema i u njemu trza. Pogledam filmić s Windows Media Playerom i u njemu radi sve super (MJPEG, 100% sam stavio postavke). Možda ti je do playera onda.

Kako god, sretno.

13 godina
plavi83 kaže...
TomoR kaže...

Da li beta 14 ima mogućnost podešavanja točne rezolucije za snimanje? Ja sam trenutno na beti 12, pa imam opcije, Full Screen, 1/2, 1/3 i 1/4.

Ili jednostavno igrate na 1280x720?

Što se tiče trzanja kod snimanja - ukoliko u računalu postoji nekoliko HDD-ova, uvijek snimati na onaj fizički HDD (dakle ne particiju na istom disku) na kojem se ne nalaze Windowsi/igra. Meni pomogne.

Ima za podesiti još točna rezolucija kao i 720p, 1080p...mislim da je to sve....može me CyberDemon dopuniti...

a ja i snimam na drugi fizički disk baš zbog toga...ali uzalud... {#}

Da, mozes rucno podesavat rezoluciju 720p 16:9, 720p 16:10, 1080p... Uglavnom, kuzis :)

Cak i u config mozes unesti svoje rezolucije, al ne vidim smisao, sve glavne su ovdje.

Za sad mi je jedini minus sto nema snimanja mikrofona, al kako sam napisao postoji rjesenje i za to u onom videu koji sam stavio.

+kompresija

+minimalan ili bez gubila FPSa u igri

+malena velicina fajla (kad usporedimo s FRAPSom)

+odabiranje bilo koje rezolucije za snimanje

-ne snima mikrofon

-mozda: i na kvaliteti kompresije 100% se malo vidi kompresija.. bar mi se cini

Nego, jednu stvar sam otkrio...

Neki codeci imaju los MPEG dekoder u sebi i MPEG videi trzaju kad ih gledas na kompu!

@plavi83 pogledaj dal to nije slucaj kod tebe! Mozda si dobro snimio video, al ga player lose "vrti"!

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
13 godina
TomoR kaže...

Evo, probao betu 14, igrao na 1920x1080, snimao 1280x720; pogledam i trza...

Onda se sjetim da sam imao sranja s grafičkom (ATI Powerplay) kod gledanja (Full)HD videa pa sam stavio neke filtere na Media Player Home Cinema i u njemu trza. Pogledam filmić s Windows Media Playerom i u njemu radi sve super (MJPEG, 100% sam stavio postavke). Možda ti je do playera onda.

Kako god, sretno.

TO!!! :))

Idem javiti burazu da mozda ne mora kupiti PlayClaw :)

13 godina
forzzuk kaže...

opet nešt novo ili ja kasnim?

Bas se Origin updatea, a ne Battlelog ili igra? Ne, nista takvo kod mene!

Zadnji update je bio prije 1-2 tjedna...

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

24/7 Strike at Karkand, takvi serveri su još i u BF2 puni {#}

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
neaktivan
tigerija kaže...
CyberDemonVZ kaže...
simo97 kaže...
simo97 kaže...

moze mi ko dogovoriti molim vas

kad udjem u battlefield 3 izbaci mi kernel32.dll error

kako popraviti

oce mi ko odgovoriti plsss

ovo mi je prvi battlefield

obicno igram samo cod

ali battlefield ga je nadmasio grafikom i ocu da ga igram plss pomognite

Vec sam te pitao koje Windose imas... ako tako na preskoce citas forum, onda ti se mozda ni ne isplati pomagati.

Teže će skužiti kad iz njegovog načina pisanja očito ima nekih 16 godina najviše. Ima 15 ili manje. Kernel32.dll mi je poznato. Mislim da ima nešto veze sa directX ili driverima.

imam windows xp imam 15 godina pa nemogu stici citati stalno posto nemam vremena zbog skole
ako mozes reci kojim driverima

dx10 sam instalirao juce

15 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

DERI GA! :D

.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
simo97 kaže...

Vec sam te pitao koje Windose imas... ako tako na preskoce citas forum, onda ti se mozda ni ne isplati pomagati.

Teže će skužiti kad iz njegovog načina pisanja očito ima nekih 16 godina najviše. Ima 15 ili manje. Kernel32.dll mi je poznato. Mislim da ima nešto veze sa directX ili driverima.

imam windows xp imam 15 godina pa nemogu stici citati stalno posto nemam vremena zbog skole
ako mozes reci kojim driverima

dx10 sam instalirao juce

BF3 ne radi na Windows XP. Trebaš minimalno Win Vistu, ali bolji je Win7 (zbog minimalnog zahtjeva od DX10 za BF3). Zato i dobivaš Kernel error.

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Koga da dodam od PIS-a i XII za ugovorizi war?

Posto oni tamo navedeni  3rdman i The Dirty Dozen RipperCro su afk po par dana i nejavljaju se,ili se boje,ili nece... :)

Ima li tko drugi od navedenih clanova doticnih klanova za kontakt?

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ima i za c4 i mine

15 godina
Battlefield 3

o čemu ovi dvoje?

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Marinach kaže...

ima i za c4 i mine

Nema. U onom postu se komentiralo za medalje.

Service star i dogtagovi postoje i za mine i C4, to je istina.

15 godina
Battlefield 3

Problem: zašto mi trza za vrijeme igre, a nije brzina jer mi trenutno dok pišem 402 kb/s?

probao sa svim mogućim kombinacijama na options, al ne radi. znam se nacrtat gore desno onaj trokutasti znak kao da nije spojeno!

Pmagajte jer više gubim živce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
wiz4rd kaže...

...malo off topic za onu ekipu koja je prašila UT {#}

tu je tek trebalo biti timskog rada...

http://bit.ly/wxobMG

Eeee Robi, to je bila mega igra! :)

Ahh... sjecanja naviru, suza krene... ;p

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lollik je jedna od najvećih izdajica u povijesti čovječanstva.

Just sayin.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

5 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Lollik je jedna od najvećih izdajica u povijesti čovječanstva.

Just sayin.

kvisling

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo jedna krasna partija na bug serveru (malo promocije  :)  )

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/25092237/1/308919682/

machoblake, iggycro i ja... tenk manija... (svaka čast skvad)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

LoLlik uz tebe smo!!{#}

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
5 2 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

...

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 23:28 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Kolko vidim na mobu ovo dobro izgleda. Trailer i fullscreen screenovi ce pricekat dok ne dodem doma.

Nisam jos ni vidio kak izgleda sve to al moram priznat da jedva cekam da sa spasom procesljam te mape :).
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
rokonja kaže...

Problem: zašto mi trza za vrijeme igre, a nije brzina jer mi trenutno dok pišem 402 kb/s?

probao sa svim mogućim kombinacijama na options, al ne radi. znam se nacrtat gore desno onaj trokutasti znak kao da nije spojeno!

Isti problem ovdje - meni rekoše da je problem u Thomson modemu. S time da na nekim serverima imam problema, a na drugima mi sve radi OK.

17 godina
protjeran
Battlefield 3

LoLlik welcome to the dark side of the force my son. {#}{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...
rokonja kaže...

Isti problem ovdje - meni rekoše da je problem u Thomson modemu. S time da na nekim serverima imam problema, a na drugima mi sve radi OK.

To se meni znalo dešavati također. Imam 3 kompa u kući i ako mi recimo sestra nešto gleda na jubitou sa svog kompa meni počne nenormalno lagat i onda se pojavi taj znak kao da je odspojeno. Onda sam im lupio NetLimiter na kompove i ograničio download na 150Kb/s i od tada radi bez greške. 

16 godina

Lupio sam samom sebi šamar kad sam vidio kakvu šamarčinu je Lolik odvalio ekipi s Venta. {#}

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Koga da dodam od PIS-a i XII za ugovorizi war?

Posto oni tamo navedeni  3rdman i The Dirty Dozen RipperCro su afk po par dana i nejavljaju se,ili se boje,ili nece... :)

Ima li tko drugi od navedenih clanova doticnih klanova za kontakt?

Umalo sam upao sa stolice od smijeha kad sam ovo procitao, samo da znas sto se tice naseg klana mi imamo zivot znas obitelj posao neki vecina i djecu pa nisu bas u mogucnosti sjedit 24h za kompom i dogovarat meceve.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 2:57 (Y2K2).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice