Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.070.473
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

u kojem formatu uploadate gameplay?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
M4X kaže...

ruši mi se bf3 i to nakon nekog vremena,samo se slika smrzne i izbaci me van a procesor i dalje stoji pod opterećenjem...

ako bi me admin izbacio onda bi valjda i pisalo,ali nema razloga

ESN Sonar API,jel moguće tu problem? imam firefox,možda se sruši firefox tj battlelog

Isključi UPnP u postavkama rutera.

Kalko1212 ingame
14 godina
kalko1212 kaže...
M4X kaže...

ruši mi se bf3 i to nakon nekog vremena,samo se slika smrzne i izbaci me van a procesor i dalje stoji pod opterećenjem...

ESN Sonar API,jel moguće tu problem? imam firefox,možda se sruši firefox tj battlelog

ista stvar kod mene. Igram tdm kanale 300 ticketa i tri runde za redom vodimo. Moja malenkost na prvom mjestu u timu i izbaci me kad prođemo 290 ticketa. Tako već tri puta za redom. UPnP ugašen već davnih dana i svi portovi podređeni battlefieldu

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam jedan veliki problem sa BF3 te me zanima radi čega je i ne šaljite me na prvu stranicu jer da sam tamo našao nebi vas sad pitao. 

Od kad je izašla još beta ja nemogu vidjeti ping, i do sada me nije to toliko zamaralo ali sad mi je več pun kufer ulaziti i zlaziti iz servera zbog lošeg pinga.

Imam modem Siemens Gigaset SX763  te ako ima netko s tim modemom a da je sebi to riješio neka mi javi.

PS: U niti jednom browseru nevidim ping. Koristim Chrome

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Knife & Pistol only na Metrou je teški clusterfuck.

Mind you, ovo mi je tek prva partija.

Jako je zanimljivo, ima mjesta za taktiziranje ali su trenutno očajni igrači

pa se stvori nekoliko choke pointova i bude katastrofa.

Javim dojmove nakon još nekoliko partija.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odigrali smo war protiv CROG clana, inf only po njihovom zahtjevu.

Bili su dobri, mi malo bolji.

Evo report:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/24864750/1/363588775/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/24862590/1/363588775/

Svaka cast decki na igri.

[M|C] ex_Co7
16 godina
moderator
Battlefield 3

Očekujte Close Quarters Gameplay Trailer u sljedećih 24h.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Sta je sa ovim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Casper127 kaže...

Sta je sa ovim?

Nije to to.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
UPOZORENJE! Origin account hacked

Hackali mi account... Na forumima sam saznao da služba za korisnike bez ikakvih posebnih upita mijenja podatke na zahtjev, dovoljno je predočiti e-mail na koji glasi account i datum rođenja... Lik mi je na tu šemu digao account. Idem viditi šta se da napraviti. Ali stvarno, ne mogu vjerovati da samo tako olako mijenjaju bez malo više provjere tko traži promjenu... Strašno...

I possess a skill to google.
Moj PC  
5 0 hvala 4
14 godina
ATiGamer kaže...
tigerija kaže...

Vjerojatno procesor. Imam sve isto samo imam 2500k.

60 FPS.

Ti mora da imaš zakamufliranu GTX590 dok ti radi bolje nego meni {#}

BTW kaj je s Bug serverom, nas par idlamo, čekamo da se ekipa sabere al su se svi rasuli po ostalim serverima. Ne znam, meni su modovi čist ok, ako je u tome problem mogli bi razmislit o promjeni na conquest only.

Nije nego meni je sve na low osim:

VSYNC: On

MSAA: 4x

Mesh: Medium

Texture: High

1680x1050 ; 22"

16 godina
neaktivan
Re: UPOZORENJE! Origin account hacked
Minoza kaže...

Hackali mi account... Na forumima sam saznao da služba za korisnike bez ikakvih posebnih upita mijenja podatke na zahtjev, dovoljno je predočiti e-mail na koji glasi account i datum rođenja... Lik mi je na tu šemu digao account. Idem viditi šta se da napraviti. Ali stvarno, ne mogu vjerovati da samo tako olako mijenjaju bez malo više provjere tko traži promjenu... Strašno...

dobro da si reko... sad isao odmah maknut privacy na datum rođenja...

14 godina
irumora kaže...

Imam jedan veliki problem sa BF3 te me zanima radi čega je i ne šaljite me na prvu stranicu jer da sam tamo našao nebi vas sad pitao. 

Od kad je izašla još beta ja nemogu vidjeti ping, i do sada me nije to toliko zamaralo ali sad mi je več pun kufer ulaziti i zlaziti iz servera zbog lošeg pinga.

Imam modem Siemens Gigaset SX763  te ako ima netko s tim modemom a da je sebi to riješio neka mi javi.

PS: U niti jednom browseru nevidim ping. Koristim Chrome

Imam ti ja isto taj modem, ali ja sve vidim normalno! Jedino neki serveri koji baš imaju ogroman ping kod njih mi ništa ne piše!

Battlelog: Overlord021; We often refuse to accept an idea merely because the tone of voice in which it has been expressed is unsympathetic to us - Friedrich Nietzsche
15 godina
neaktivan
Re: UPOZORENJE! Origin account hacked
ranko091 kaže...
Minoza kaže...

dobro da si reko... sad isao odmah maknut privacy na datum rođenja...

Na žalost ni to ti ništa ne jamči... Ovisi o tome kolika je morončina sa suprotne strane chata. Na istu foru kako se ekipa kod njih džiberila za keyeve i kodove, tako se moš i za account, samo zato što oni očito nemaju nikakav sustav zaštite.

EDIT

Kontaktirao support putem chata, account mi je vraćen! Tražili su me dosta podataka; ID, e-mail, datum rođenja, a i keyeve svih igara na Originu. Za svaki slučaj sam promijenio datum rođenja (jbga sad je lažni...) ali i sakrio ga. Tako da ako ih lik opet kontaktira sa istom forom, sada više ne zna datum rođenja. Keyeve je mogao zapisati doduše... ali šta je tu je, nadam se da više neće biti problema.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 0:44 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Odigrali smo war protiv CROG clana, inf only po njihovom zahtjevu.

Bili su dobri, mi malo bolji.

Evo report:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/24864750/1/363588775/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/24862590/1/363588775/

Svaka cast decki na igri.

Puno bolji ste bili xD

Nije nikakvo izvljacenje,al nama su falila 3,4 dobra igraca,kao i vama prošli put na caspianu.

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
14 godina
Battlefield 3

odradio mp7...sa mukom jer bi rada silencer na njega a onda mi neda ex. mags što je koma. Inače je puška predivna, kad snjome rejpaš nubzore.

SAd počeo p90...stari prijatelj moj radi kao i uviejk, odlično. SAd bilo http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/24885605/1/349195466/

zanimljivo...

ugl. idem malo pdw prije neg ih syebu sve.

btw. jel ima ko da slaže neku ekipu za bf3 ligu? ja bi igrao za nekoga, ako fali nekom njubova da beru hedare :))

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 2:38 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Probaj pp-19,silencer i 50 metaka,idealno kad naletiš na više njih,i to s leđa :) .

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Meni u zadnje vrijeme igra trza ko blesava. Ne mogu igrat normalno, smanjio sam postavke na min i nekako igram, ali kad sam na medium ili vise laga ko blesava. Mislim da sam primjetio da se to pocelo dogadjati iza ovih par zadnjih updatea... Ima li jos netko slicnih iskustava? Da je reinstaliram?

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dax-lax kaže...
kalko1212 kaže...
M4X kaže...

ista stvar kod mene. Igram tdm kanale 300 ticketa i tri runde za redom vodimo. Moja malenkost na prvom mjestu u timu i izbaci me kad prođemo 290 ticketa. Tako već tri puta za redom. UPnP ugašen već davnih dana i svi portovi podređeni battlefieldu

koji modem imaš? ja sam na siemens gigaset SX763,možda bih trebao napravit update firmware-a jer odkad sam ga dobio nisam ništa mijenjao jer je uvijek dobro radio

16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Close Quarters Ziba Tower gameplay

Kaos!
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Vec vidim spamanje a i zabrane na toj mapi sa rpg ,m320 i gaymore..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zabrane su za pickice...
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo opet se battlelog updatea.A je**te

Potpis trenutno nedostupan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...

Kaos!

ah ah, malo da se ugodi COD igracima.... to nije battlefield mapa... nek se nose s takvim mapama

14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Kaos!

meni izgleda odlicno.... ali nisam primjetio ni jednu novu puskicu :(

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Šef kaže...

Kaos!

ah ah, malo da se ugodi COD igracima.... to nije battlefield mapa... nek se nose s takvim mapama

koja je to" Battlefield" mapa ?

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Kaos!

Izgleda dinamično i vjerovatno bude zabavno ali to veze nema sa BF. Navlače ga na COD gameplay svim silama.

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
neaktivan

Meni se cini da ima nekoliko novih pusaka. A i najavljene su nove puske, tako da nema straha.

A i meni je u redu da malo navlace na tu blisku borbu. Ionako smo svi poceli na COD 2 i 4 :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 9:48 (Šef).
17 godina
moderator
Šef kaže...

Meni se cini da ima nekoliko novih pusaka. A i najavljene su nove puske, tako da nema straha.

A i meni je u redu da malo navlace na tu blisku borbu. Ionako smo svi poceli na COD 2 i 4 :)

E ja nisam, ja sam veteran iz  bf1942, cod smeće nikad igrao nisam :P

14 godina
ceco22 kaže...
Šef kaže...

Kaos!

meni izgleda odlicno.... ali nisam primjetio ni jednu novu puskicu :(

Weapons Confirmed so Far :

MTAR-21

SPAS-12

ACW-R

LSAT

L86A1 LSW

AUG

Nadam se da će ubaciti još koju! {#}

Battlelog: Overlord021; We often refuse to accept an idea merely because the tone of voice in which it has been expressed is unsympathetic to us - Friedrich Nietzsche
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice