u kojem formatu uploadate gameplay?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ruši mi se bf3 i to nakon nekog vremena,samo se slika smrzne i izbaci me van a procesor i dalje stoji pod opterećenjem...
ako bi me admin izbacio onda bi valjda i pisalo,ali nema razloga
ESN Sonar API,jel moguće tu problem? imam firefox,možda se sruši firefox tj battlelog
Isključi UPnP u postavkama rutera.
ruši mi se bf3 i to nakon nekog vremena,samo se slika smrzne i izbaci me van a procesor i dalje stoji pod opterećenjem...
ESN Sonar API,jel moguće tu problem? imam firefox,možda se sruši firefox tj battlelog
ista stvar kod mene. Igram tdm kanale 300 ticketa i tri runde za redom vodimo. Moja malenkost na prvom mjestu u timu i izbaci me kad prođemo 290 ticketa. Tako već tri puta za redom. UPnP ugašen već davnih dana i svi portovi podređeni battlefieldu
Imam jedan veliki problem sa BF3 te me zanima radi čega je i ne šaljite me na prvu stranicu jer da sam tamo našao nebi vas sad pitao.
Od kad je izašla još beta ja nemogu vidjeti ping, i do sada me nije to toliko zamaralo ali sad mi je več pun kufer ulaziti i zlaziti iz servera zbog lošeg pinga.
Imam modem Siemens Gigaset SX763 te ako ima netko s tim modemom a da je sebi to riješio neka mi javi.
PS: U niti jednom browseru nevidim ping. Koristim Chrome
Knife & Pistol only na Metrou je teški clusterfuck.
Mind you, ovo mi je tek prva partija.
Jako je zanimljivo, ima mjesta za taktiziranje ali su trenutno očajni igrači
pa se stvori nekoliko choke pointova i bude katastrofa.
Javim dojmove nakon još nekoliko partija.
Odigrali smo war protiv CROG clana, inf only po njihovom zahtjevu.
Bili su dobri, mi malo bolji.
Evo report:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/24864750/1/363588775/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/24862590/1/363588775/
Svaka cast decki na igri.
Očekujte Close Quarters Gameplay Trailer u sljedećih 24h.
Sta je sa ovim?
Nije to to.
Hackali mi account... Na forumima sam saznao da služba za korisnike bez ikakvih posebnih upita mijenja podatke na zahtjev, dovoljno je predočiti e-mail na koji glasi account i datum rođenja... Lik mi je na tu šemu digao account. Idem viditi šta se da napraviti. Ali stvarno, ne mogu vjerovati da samo tako olako mijenjaju bez malo više provjere tko traži promjenu... Strašno...
Vjerojatno procesor. Imam sve isto samo imam 2500k.
60 FPS.
Ti mora da imaš zakamufliranu GTX590 dok ti radi bolje nego meni
BTW kaj je s Bug serverom, nas par idlamo, čekamo da se ekipa sabere al su se svi rasuli po ostalim serverima. Ne znam, meni su modovi čist ok, ako je u tome problem mogli bi razmislit o promjeni na conquest only.
Nije nego meni je sve na low osim:
VSYNC: On
MSAA: 4x
Mesh: Medium
Texture: High
1680x1050 ; 22"
Hackali mi account... Na forumima sam saznao da služba za korisnike bez ikakvih posebnih upita mijenja podatke na zahtjev, dovoljno je predočiti e-mail na koji glasi account i datum rođenja... Lik mi je na tu šemu digao account. Idem viditi šta se da napraviti. Ali stvarno, ne mogu vjerovati da samo tako olako mijenjaju bez malo više provjere tko traži promjenu... Strašno...
dobro da si reko... sad isao odmah maknut privacy na datum rođenja...
Imam jedan veliki problem sa BF3 te me zanima radi čega je i ne šaljite me na prvu stranicu jer da sam tamo našao nebi vas sad pitao.
Od kad je izašla još beta ja nemogu vidjeti ping, i do sada me nije to toliko zamaralo ali sad mi je več pun kufer ulaziti i zlaziti iz servera zbog lošeg pinga.
Imam modem Siemens Gigaset SX763 te ako ima netko s tim modemom a da je sebi to riješio neka mi javi.
PS: U niti jednom browseru nevidim ping. Koristim Chrome
Imam ti ja isto taj modem, ali ja sve vidim normalno! Jedino neki serveri koji baš imaju ogroman ping kod njih mi ništa ne piše!
dobro da si reko... sad isao odmah maknut privacy na datum rođenja...
Na žalost ni to ti ništa ne jamči... Ovisi o tome kolika je morončina sa suprotne strane chata. Na istu foru kako se ekipa kod njih džiberila za keyeve i kodove, tako se moš i za account, samo zato što oni očito nemaju nikakav sustav zaštite.
EDIT
Kontaktirao support putem chata, account mi je vraćen! Tražili su me dosta podataka; ID, e-mail, datum rođenja, a i keyeve svih igara na Originu. Za svaki slučaj sam promijenio datum rođenja (jbga sad je lažni...) ali i sakrio ga. Tako da ako ih lik opet kontaktira sa istom forom, sada više ne zna datum rođenja. Keyeve je mogao zapisati doduše... ali šta je tu je, nadam se da više neće biti problema.
Odigrali smo war protiv CROG clana, inf only po njihovom zahtjevu.
Bili su dobri, mi malo bolji.
Evo report:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/24864750/1/363588775/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/24862590/1/363588775/
Svaka cast decki na igri.
Puno bolji ste bili xD
Nije nikakvo izvljacenje,al nama su falila 3,4 dobra igraca,kao i vama prošli put na caspianu.
odradio mp7...sa mukom jer bi rada silencer na njega a onda mi neda ex. mags što je koma. Inače je puška predivna, kad snjome rejpaš nubzore.
SAd počeo p90...stari prijatelj moj radi kao i uviejk, odlično. SAd bilo http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/24885605/1/349195466/
zanimljivo...
ugl. idem malo pdw prije neg ih syebu sve.
btw. jel ima ko da slaže neku ekipu za bf3 ligu? ja bi igrao za nekoga, ako fali nekom njubova da beru hedare :))
Probaj pp-19,silencer i 50 metaka,idealno kad naletiš na više njih,i to s leđa :) .
Meni u zadnje vrijeme igra trza ko blesava. Ne mogu igrat normalno, smanjio sam postavke na min i nekako igram, ali kad sam na medium ili vise laga ko blesava. Mislim da sam primjetio da se to pocelo dogadjati iza ovih par zadnjih updatea... Ima li jos netko slicnih iskustava? Da je reinstaliram?
ista stvar kod mene. Igram tdm kanale 300 ticketa i tri runde za redom vodimo. Moja malenkost na prvom mjestu u timu i izbaci me kad prođemo 290 ticketa. Tako već tri puta za redom. UPnP ugašen već davnih dana i svi portovi podređeni battlefieldu
koji modem imaš? ja sam na siemens gigaset SX763,možda bih trebao napravit update firmware-a jer odkad sam ga dobio nisam ništa mijenjao jer je uvijek dobro radio

Evo opet se battlelog updatea.A je**te
Meni se cini da ima nekoliko novih pusaka. A i najavljene su nove puske, tako da nema straha.
A i meni je u redu da malo navlace na tu blisku borbu. Ionako smo svi poceli na COD 2 i 4 :)

Meni se cini da ima nekoliko novih pusaka. A i najavljene su nove puske, tako da nema straha.
A i meni je u redu da malo navlace na tu blisku borbu. Ionako smo svi poceli na COD 2 i 4 :)
E ja nisam, ja sam veteran iz bf1942, cod smeće nikad igrao nisam :P
Weapons Confirmed so Far :
MTAR-21
SPAS-12
ACW-R
LSAT
L86A1 LSW
AUG
Nadam se da će ubaciti još koju!