Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
forzzuk kaže...

Meni naprosto nije jasno kako može 'nedostajati memorije' na kartici koja ima 1 GB DDR5 a

na drugoj kartici istog ranga (po performansama), bila to 460 OC ili 5850-70 (recimo, karikiram) sa također 1GB sve radi ok?

Mislim, fizički na čipu je prisutna jednaka količina memorije na obje kartice.

ja imam 560 ti sa 2 gb  vrama... i kad pouključim sve opcije, igra pojede 1,5 do 1,8 gb vrama sa kartice. ali mi zato fps na b2k mapama (oman, peninsula) padne na 20 fps-a pa neke opcije ipak gasim... iako količinski mogu popalit sve.

15 godina
ranko091 kaže...
forzzuk kaže...

Meni naprosto nije jasno kako može 'nedostajati memorije' na kartici koja ima 1 GB DDR5 a

na drugoj kartici istog ranga (po performansama), bila to 460 OC ili 5850-70 (recimo, karikiram) sa također 1GB sve radi ok?

ja imam 560 ti sa 2 gb  vrama... i kad pouključim sve opcije, igra pojede 1,5 do 1,8 gb vrama sa kartice. ali mi zato fps na b2k mapama (oman, peninsula) padne na 20 fps-a pa neke opcije ipak gasim... iako količinski mogu popalit sve.

Oman je daleko najgore optimizirana mapa.

17 godina
Battlefield 3

Back to karkand u pola cijene za one koji nisu uboli LE

http://store.origin.com/store/eaemea/sv_SE/pd/productID.239658800/sac.true

Ima li kakvih snimaka sa nations cupa ?

Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
forzzuk kaže...
Sil kaže...
Daddy J. kaže...
Tallahasee kaže...
Sil kaže...

Poznati problem sa 1GB verzijom 560TI. Nedostaje memorije za ultra.

Ponavljam, ne radi se o problemu sirove snage GPU, već o nedostatku memorije kod 1GB modela da bi se igra mogla uredno vrtiti sa MSAA.

Ne znam. Prekopao sam internet uzduž i poprijeko da vidim u čemu je problem, i jedna od prihvatljivijih teorija je bila ta o nedostatku memorije. Osobno sam testirao potrošnju memorije i zaista su se frame dropovi događali kad potrošnja memorije dođe na max. Vjerojatno se radi o slaboj optimizaciji. Ne bih se iznenadio da i Nvidia nije baš odradila posao kako spada za taj model kartice. Sjećam se da sam imao problema i sa rušenjem drivera kad sam koristio hardware acceleration u firefoxu. Osim ta dva problema, kartica je odlična, pogotovo mi se svidjelo skaliranje u SLI.

14 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...

Ljudi što mislite :) ? 

Imate u 1080p rezoluciji.

Da se razumijemo ovim videom ne želim pokazati nikakav skill ,prvenstveno zato što ga nemam xD.

Naime ovo su dvije random runde. Isječci nisu neznam šta ali svejedno dokazuju da se u BF3-u u dva najobičnija game-a može doživjeti dosta dobrih stvari. :) 

LJudi hvala na TU :) ne zaboravite lajkat video na youtube-u i shareat -- Ako to želite naravno nije obaveza... Slijedi još videa !

LP :) 

ShadowWLordD
16 godina
neaktivan

Zasto meni stalo javlja " windows has detected that performance is slow" ili tako nesto?

Moja konfiguracija se nalazi po "moj PC", i to samo dok sam u bf3.

[M|C] ex_Co7 /// I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Zasto meni stalo javlja " windows has detected that performance is slow" ili tako nesto?

Meni je to isto javljalo, vjerojatno opterećenje memorije. Iako imam 8 GB.

Ugl. nije mi se dalo  zafrkavat s tim pa sam si po difoltu stavio Windows 7 basic temu, dakle isključen aero. Od onda je ok.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan

Ako neko ima nekoristen BF3 key dacu mu svoj steam sa MW3(resetovani statsi), DiRT3 i Time Gentlemen igrama za njega. Javite se na PM.

13 godina
Danny_HR kaže...
Co7 kaže...

Ugl. nije mi se dalo  zafrkavat s tim pa sam si po difoltu stavio Windows 7 basic temu, dakle isključen aero. Od onda je ok.

I meni ista stvar. Čim sam stavio kao i danny bolje mi igra radi i ne trzaka nista iako je ranije znalo (ultra postavke).

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda prazne ti sef)
15 godina
neaktivan
vlado85 kaže...

hvala momci na pomoci....

kalko, prve tri stavke sam odradio ...portove jos nisma dirao, danas cu u toku dana pokusati,ako se snadjem u tome...

vash...ma isao sam je na speedtest....ping mi nije puno bolji od tvog , nekad bude 18,20   ali obicno je oko 50, upload oko 0,35  0,40

Kakav ti je pingtest? Imaš puno jittera?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
16 godina
moderator
Battlefield 3

Sutra mali peč,a veliki u narednim tjednima...LINK

We are releasing a minor PC update that aims to improve general performance and stability and solve some reproducible crash issues. The update also includes support for the upcoming Intel “Ivy Bridge” product line and performance improvements on AMD Radeon 7xxx series graphics cards .

List of issues fixed:

Support for Intel’s new Ivy Bridge product line (as yet unreleased)

Fixes for two reproducible client crashes:
Operation Firestorm- Conquest Large – Fixed a client crash when users spawn in certain vehicles.

Canals - Rush – Fixed a client crash at the 2nd set of mcoms if the player drives a vehicle into the vicinity of the exploding rocket battery.

AMD Radeon 7xxx series performance improvements

This minor fix is releasing on the 14th February, 8AM UT. This download will be via Origin.

We would also like to inform the community that we have several ongoing developments with regards to balance and gameplay, performance, stability and the overall feature set that will be announced in the coming weeks.

Nakon dva jeb*** mjeseca dobit ćemo patch od 10mb,a za nešto konkretno trebamo još čekati.OMG

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 15:02 (pirat).
Moj PC  
4 0 hvala 5
14 godina
Battlefield 3

Nabijem ih na *urac sa takvim pečom.

Nemogu vjerovat. Sta nisu igru izbacili mjesec dana kasnije. .. Iako,sumnjam da bi ista napravili bolje i sa tih mjesec dana,kad je vec proslo par mjeseci i nema nikakvog boljeg patcha..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni osobno ne bi smetalo ni da sve ostane kako je sada i da se posvete novim DLC-ovima.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Co7 kaže...

Mali tip!

Da ne gasite aero, možete otići exe datoteku i tamo pod compatibility staviti disable visual themes. Sa ovim će se aero ugasiti svaki put kad pokrenete BF3, a kad izađete iz njega aero će se vratiti.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 15:30 (MegaMass 2000).
14 godina
Battlefield 3

ma kakvi novi dlc-ovi,kada nisu ispravili greske iz postojecih mapa.

nemozes tako raditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

nemozes tako raditi.

Koje greške, ne znam ni jednu koju bih smatrao kritičnom.

Eventualno onaj lag koji se pojavljuje na Omanu na jednom dijelu mape.

17 godina
zeleni kaže...

Back to karkand u pola cijene za one koji nisu uboli LE

http://store.origin.com/store/eaemea/sv_SE/pd/productID.239658800/sac.true

Ima li kakvih snimaka sa nations cupa ?

Španjolci cijelo vrijeme odgađaju meč.

Da li sada ima opcija da se pokloni igra na Originu?

14 godina
Battlefield 3

Neda mi ih se nabrajat,ali imas topic na Battlelogu,pa pogledaj. Ima ih u izobilju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

odlično sinhronizirano plivanje...{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...
drahic kaže...

nemozes tako raditi.

Upravo to sam i ja htio reci.

Ne znam ni jedan takav bug ili gresku zbog koje bi imao problema s igrom ili da bi bila neigriva.

Sto se mene tice, niti se ne moraju zuriti s patchem. Sve mi radi kako treba, igra je zabavna.

Nit me ne smeta penjanje snajpera na krov (jos nisam vidio da je neki lone sniper preokrenuo mec) niti pucanje kroz kutove zgrada, taj koji to radi se brzo pronadje i sredi, nit me ne smeta sto igra ostane na LOADING... jedamput ili dvpaut na tjedan...

Naravno, pod ovo ne spadaju one greske zbog kojih neki uopce ne mogu ni pokrenut igru.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
14 godina
Battlefield 3

Ja sam jucer imao 3 puta Bf has stopped working,nakon duzeg vremena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
drahic kaže...

nemozes tako raditi.

Neka oni samo srede BUG na Metrou, da mi neki izjebi ne idu ispod mape.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
Battlefield 3

I ostale glitcheve na ostalim mapama. Glitch na Bazzaru na A pointu,i na Seinne Crosingu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ma taj glitch na A na bazzaru je bezazlen spram onoga di moš otić ispod mape pa trollaš B cijelo vrijeme! Srećom se još nisam nikad susreo s time, valjda nezna puno ljudi za to!

Battlelog: Overlord021; We often refuse to accept an idea merely because the tone of voice in which it has been expressed is unsympathetic to us - Friedrich Nietzsche
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

I ostale glitcheve na ostalim mapama. Glitch na Bazzaru na A pointu,i na Seinne Crosingu.

Samo MAV trebaju maknut/popravit i nema više glitcheva :)

www.key-storm.com
17 godina
Battlefield 3

Evo link na Nations cup videe (unutar linka linkovi na prethodne tjedne):

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347886338725/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nick54312 kaže...
drahic kaže...

Samo MAV trebaju maknut/popravit i nema više glitcheva :)

Sad mogu maknut penjanje sa MAVom jer si naučio di na canalima da postaviš beacon! ;)

Battlelog: Overlord021; We often refuse to accept an idea merely because the tone of voice in which it has been expressed is unsympathetic to us - Friedrich Nietzsche
15 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

dok ne poprave igru nece dobiti moj glas.

mislim da je vrijeme da izbace novi fucking patch dosta mi je cekanja >.<

Battlelog: wip3out_HR
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Dakle, jednom za svagda: ako se igra Rush ili Conquest, sasvim je normalno, prirodno, logično i pametno braniti točku ili MCOM. To nije ništa loše, kempanje je tada poželjno. Samo budala želi izaći iz zaklona i poginuti na cesti. Molim sve whinere da odhebu s prigovorima na obranu pozicija. Hvala.

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

ja se ipak vodim onom starom{#} da je napad najbolja obrana

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice