- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako mi je sada na BUG-u digo živce jedan lik, lik je igrao za ruse a izgledao kao amer (naš). Tako smo ga valja 5 puta ubili i lik je i dalje izgledao isto, a kada smo rekli da je haker počeo je na njemačkom pričati. Evo njegov profil.
Dobio sam cd key...sta sad da radim? ne znma gde upisati
E sad mi pošalji taj CD-KEY na mail, tako da ti pomognem pri instalaciji ili možda ga dam kolegi s posla,.....
Idi bre pa se leči,...
Pa šta misliš, a da pokušaš koristiit Google za instalaciju BF3-a ili idi igraj i dalje COD MW3
Hebate ljudima je lakše koristiti Bug forum naspram Googla ne msilim ništa loše za BUG forum, ima zanimljivih stvari oko kojih se može nešto naučiti, ali lakše ti je u Google roknut install BF3 ili isto taj tekst ubacit u You Tube
Dođe mi da vrisnem od muke za neke izjave...
Google is your friend.... onda guglaj!!!!
Kako mi je sada na BUG-u digo živce jedan lik, lik je igrao za ruse a izgledao kao amer (naš). Tako smo ga valja 5 puta ubili i lik je i dalje izgledao isto, a kada smo rekli da je haker počeo je na njemačkom pričati. Evo njegov profil.
na svakom oruziju ima skoro pa tocno pola headshota
Evo tradicijski je vec postalo,igrali smo war kao i zadnje 3 subote...
xXx clan protiv 53CORE
evo battle reporti :
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20754363/1/179524886/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20757937/1/179524886/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20761576/1/179524886/
Svaka cast,bilo je super,pogotovo zadnja runda TDM...
Zna li netko gdje mogu nabaviti igru za tocno 100kn. Nije mi vazno dali je RU ili ENG.Platio bih iskljucivo paypalom.
pa dobro je lux, pusti da nam se vlado pohvali.
Ej, svaka cast na obradi videa.
Daleko najkvalitetnija slika od svih videa u zadnje vrijeme.
Npr. tekst je citljiviji kod tebe kad se video gleda u 480p nego kod drugih u 1080p!
E sad mi pošalji taj CD-KEY na mail, tako da ti pomognem pri instalaciji ili možda ga dam kolegi s posla,.....
Idi bre pa se leči,...
Pa šta misliš, a da pokušaš koristiit Google za instalaciju BF3-a ili idi igraj i dalje COD MW3
Hebate ljudima je lakše koristiti Bug forum naspram Googla ne msilim ništa loše za BUG forum, ima zanimljivih stvari oko kojih se može nešto naučiti, ali lakše ti je u Google roknut install BF3 ili isto taj tekst ubacit u You Tube
Lux nemoraš vrijeđat čovjeka ako nešto nezna.
Po ovom što si rekao možemo sve nać na googleu,pa nam forum niti netreba.
Tako da ako želiš pomogni mu,objasni gdje da upiše ključ,ako ne pusti i idi dalje.Ima dosta ljudi ovdje pa će mu netko objasniti.
Idi bre pa se leči,...
Lux nemoraš vrijeđat čovjeka ako nešto nezna.
Po ovom što si rekao možemo sve nać na googleu,pa nam forum niti netreba.
Tako da ako želiš pomogni mu,objasni gdje da upiše ključ,ako ne pusti i idi dalje.Ima dosta ljudi ovdje pa će mu netko objasniti.
Brate, nisam ga vrjeđao nego sam mu dao "natuknice" upute kako god.
A inače lik je od prije postavljao pitanja ubi bože, tako da mi je došla inspiracija za jedan post.
Ne volim vrijeđati, a ako se ko uvrijedio moja duboka isprika.
da li cu moci pokrenuti igru
graficka : ATI Radeon 4550
procesor :2.7ghz single core
RAM :2 giga
call of duty modern warfare 3 radi na high
da li cu moci batlefild barem na medium
da li cu moci pokrenuti igru
graficka : ATI Radeon 4550
procesor :2.7ghz single core
RAM :2 giga
call of duty modern warfare 3 radi na high
da li cu moci batlefild barem na medium
NE.
da li cu moc igrati uopste
Niti ces moci igrati BF3 niti mozes igrati MW3. Smijesan si sa pricom da je guras na high. Ali posto si jos maleni i nisi naucio da ne valja lagati oprostit cemo ti.
I napokon isključio upnp i ponadao se da ču uspit završit do kraja jednu igru, kad sad na koji god server se uključim laga je ogroman,nemogu uopće igrat!Pun mi je kufer ovg BF3!
Jel radim nešto krivo ili sam glup ko stup!!
I napokon isključio upnp i ponadao se da ču uspit završit do kraja jednu igru, kad sad na koji god server se uključim laga je ogroman,nemogu uopće igrat!Pun mi je kufer ovg BF3!
Probaj otvoriti portove na routeru, ali gledaj da portove otvaraš na IP adresu, a ne na PC name (IP adresa na PC-u mora biti static)
Probaj otvoriti portove na routeru, ali gledaj da portove otvaraš na IP adresu, a ne na PC name (IP adresa na PC-u mora biti static)
Koje portove da otvorim?
Davno sam otvarao portove u ruteru za bitcomet,jel to isto?
Koje portove da otvorim?
Ja sam otvorio ove portove i sada sve normalno radi.
Niti ces moci igrati BF3 niti mozes igrati MW3. Smijesan si sa pricom da je guras na high. Ali posto si jos maleni i nisi naucio da ne valja lagati oprostit cemo ti.
mw3 moguce da igra,nju mozes i na digitalnom satu pokrenut kakva je

Koje portove da otvorim?
Ja sam otvorio ove portove i sada sve normalno radi.
Evo otvorio sam portove,smanjio rezoluciju stavio s ultra na high i opet ist!?WTF par minuta je bilo ok a onda opet po starom,ja se okrenem a on to napravi nakon 2sec!
A i ja razmišljam o tome!!
Evo tradicijski je vec postalo,igrali smo war kao i zadnje 3 subote...
xXx clan protiv 53CORE
evo battle reporti :
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20754363/1/179524886/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20757937/1/179524886/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20761576/1/179524886/
Svaka cast,bilo je super,pogotovo zadnja runda TDM...
Jao što ste im uradili
Jeli itko igra BF3 sa GTX 560 Ti? Na kojim detaljim itd. ?
Igram. Sve na High 2xAA, 4xAF i HBAO ukljucen. AA deffered na LOW, ako to stavis na High dobijes jako zbluranu sliku, a skoro pa ne utjece na performanse.
Da nemaš to možda non ti verziju?
Ja igram sve na ultra samo 2xAA..
Jel ja ovo ne znam da trazim ili su samo 3 do 4 servera puna, ostalo praznoo
kunem se da igram modern warfare 3 sve na high prvo me izbacivao error ja updeytovo graficku i radi
modern warfare 2 sam igro na extream sve
Igram 15ak minuta i onda jednostavno ekran pocrni i nista se ne desava...i tako stoji, moram prekinuti igru sa alt ctrl delete.
iskljucio sam onaj unp ili kako se zove na ruteru i isto se desava, u cemu je preoblem, zna li neko?
Jel ja ovo ne znam da trazim ili su samo 3 do 4 servera puna, ostalo praznoo
Evo ti jedan pun: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/a0eb5933-cb82-4e7e-a04f-5094ea71ef74/NOOBS-LIKE-TO-PARTY-BUMS-Metro-24-7-Carnage-Chaos/
Sinoć mi je propalo slovo A na tastaturi, moram sutra novu kupiti. Sve od vozanja tenkova i aviona, još kad sam napucao Xyana i onog njegovog squad pajdu nakon što nije htio izaći da kum uđe u tenk sa mnom, to je bilo vrh.
I nek neko kaže da MS tastature ne valjaju, ja na ovoj igram već 6 godina :D