Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Vash kaže...

Koji whineri?

Ti si sretan što nema rejpanja jer sad možeš mirno kempat iz baze, umjesto da Danny i ja radimo redaljke na tebi.{#}

ja nikad ne kempam {#} i kad sam snajper cupkam lijevo desno tako da ne kempam.... a za redaljku znas da sam uvijek raspolozen {#}

-BiH-slackspace
15 godina
neaktivan
acarnoje kaže...

Sta kazu da ce patch donijet da ne vrijede protumjere za stinger? Omg i ovako su prejaki. Ja sam bio za to ta treba smanjit domet stingera i igle a ne im jos davat prednost.

LOL, mora da se salis? a sta bi ja rekao kad zaredom opalim po 6-7 stingera kolko ih maksimalno mozes imati, u jedan heli i nijedan ga ne pogodi? ipak mi je najjace kad preleti iznad mene, onda mu ni flares ne pomazu

16 godina
odjavljen
xyan kaže...
acarnoje kaže...

Sta kazu da ce patch donijet da ne vrijede protumjere za stinger? Omg i ovako su prejaki. Ja sam bio za to ta treba smanjit domet stingera i igle a ne im jos davat prednost.

LOL, mora da se salis? a sta bi ja rekao kad zaredom opalim po 6-7 stingera kolko ih maksimalno mozes imati, u jedan heli i nijedan ga ne pogodi? ipak mi je najjace kad preleti iznad mene, onda mu ni flares ne pomazu

Stinger je posve beskoristan protiv aviona i helikoptera. Ovo će natjerati pilote da nauče letjeti, a ne da helikopteri bezbrižno lete.

14 godina
acarnoje kaže...

ma kako su prejaki.?? stingera sam u potpunosti prestao koristi bas zato jer je preslab, vjerovatnost da ces s njime skinit helli ti je ista kao da ga i s RPGjem gađaš.

17 godina
neaktivan
Naravno da nije beskoristan, samo mora biti u rukama sposobnih inženjera i tih ruku mora biti više od 2.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
Battlefield 3

iman problem, ne mogu si nikako namjestit zumiranje u helicu,tj kad ste gunner na desnom kliku je zoom za pušku, otkad sam reinstalira bf ne mogu to nikako ponovno podesit, iako je zoom kontrola namjestena??

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Naravno da nije beskoristan, samo mora biti u rukama sposobnih inženjera i tih ruku mora biti više od 2.

da, nas 5 mora okolo trcat sa stingerima za jedan heli...nisam znao da su u afganistanu njih 5ero po mjesec dana cekalo na lokaciji da skinu koji ruski heli?!?!

to je isto ko kad ti koristis proximity scan an tenku pa ti ja 3 komada c4 zaliejpim

17 godina
Battlefield 3

ma nece stinger ili osa biti otporan na flares nego se vise nece desavati da flares razbije lock,  ne da odvuce raketu nego razbije lock.

jer se sad  desavalo npr ja i jos neko nisanimo avion i sad ovaj prvi ga locka i ispali stinger, a ja lockam i cekam da on ispusti flares pa da ja ispalim , medjutim desi se da kad on ispali flares da osim sto omete tu prvu raketu , razbije meni lock da ne mogu opaliti svoju... sad ce dva lika sa stingerima biti puno jaca nego prije...sad prvi koji opuca ce biti samo navlakusa da taj ispali flares i onda iste sekunde drugi koji ga je vec zalockao moze opucati svoju i to je 100% hit jer nema dovoljno vremena da se ponovo napune flares...

-BiH-slackspace

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

i jos nekaj.najjace oruzje protiv aviona je CITV station :D i naravno heat seeker na gunneru :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...
Danny_HR kaže...

da, nas 5 mora okolo trcat sa stingerima za jedan heli...nisam znao da su u afganistanu njih 5ero po mjesec dana cekalo na lokaciji da skinu koji ruski heli?!?!

to je isto ko kad ti koristis proximity scan an tenku pa ti ja 3 komada c4 zaliejpim

2 su dosta, uvrh glave 3.

U najmanju ruku tako ćete ga otjerati sa svoje pozicije.

Helići su i sada beskorisni protiv sposobnog tima, samo se nitko ne sjeti staviti soflam, koristiti markanje u tenku i sl.

Protiv letećih vozila ima toliko potencijalnog oružja da je sramota kad uspiju dominirati cijelu rundu.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 14:33 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

nisam znao da su u afganistanu njih 5ero po mjesec dana cekalo na lokaciji da skinu koji ruski heli?!?!

Nisam ni ja znao da je u Afganistanu vojnik vulgaris furao 9 stingera u isto vrijeme na leđima.

Ni da se čudom automatski hilao od metka primljenog u bulju.

Ni da je brenerom popravljao tenk.

Ni da je skakao metar i pol u zrak.

Ni da je kompletnu municiju, zajedno s raketama, vadio iz kutijice veličine prosječnog paketa A4 papira.

Ni da je preživljavao eksploziju tenka s cca 3m udaljenosti.

Ni da je otvarao padobran pri skoku s 2. kata.

Ni da je...

Kužiš?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 14:37 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
xyan kaže...

nisam znao da su u afganistanu njih 5ero po mjesec dana cekalo na lokaciji da skinu koji ruski heli?!?!

Nisam ni ja znao da je u Afganistanu vojnik vulgaris furao 9 stingera u isto vrijeme na leđima.

Ni da se čudom automatski hilao od metka primljenog u bulju.

Ni da je brenerom popravljao tenk.

Ni da je skakao metar i pol u zrak.

Ni da je kompletnu municiju, zajedno s raketama, vadio iz kutijice veličine prosječnog paketa A4 papira.

Ni da je preživljavao eksploziju tenka s cca 3m udaljenosti.

Ni da je otvarao padobran pri skoku s 2. kata.

Ni da je...

Kužiš?

naravno da kuzim - al ja sam samo htio naglasiti da jedan stinger mora da rusi heli sigurno. isto kao sto bi i javelin trebao razarati tenk. a nije tako. da je barem jedan javelin disabled ane da ga 3 komada trebas

17 godina
Danny_HR kaže...

2 su dosta, uvrh glave 3.

U najmanju ruku tako ćete ga otjerati sa svoje pozicije.

Helići su i sada beskorisni protiv sposobnog tima, samo se nitko ne sjeti staviti soflam, koristiti markanje u tenku i sl.

Protiv letećih vozila ima toliko potencijalnog oružja da je sramota kad uspiju dominirati cijelu rundu.

Možda ak gađaš vanilla scouta transport - ali ako gađaš transport ili vipera sa dosta dodataka stvar postaje apsolutno smiješna ako ga ne gađaju ta 3 koja ti kažeš doslovce odjednom -- nema veze s mozgom da bi ijedan helić podnio taj pogodak i jedan bi osim u rijetkim slučajevima ga disableao, a dva bi morala obavezno ...

I to bi mi bilo potpuno normalno - čitava poanta helikopetra je veća mogućnost manevriranja i sakrivanja iza prirodnog zaklona - to što većinom ekipa (tu i sebe ubrajam) ne zna letit kak treba pa bi lebdjeli iznad neprijatelja i pucali nije nikakvo opravdanje da to doslovce ispadne bolje neg da na tenk zalijepiš rotore pa nek leti ...

17 godina
neaktivan
Nitko onda ne bi bio u helićima ni vozilima. Balans je točno kako treba biti. Previše drkaju po igri i sjebu sve što valja.
16 godina
xyan kaže...

naravno da kuzim - al ja sam samo htio naglasiti da jedan stinger mora da rusi heli sigurno. isto kao sto bi i javelin trebao razarati tenk. a nije tako. da je barem jedan javelin disabled ane da ga 3 komada trebas

Znači kaj, trčkaraš okolo, vidiš heli, zašiljiš ga i ideš dalje?

Pa kaj nebi to bilo pre jadno? Nebi mogao letit ni 3 sekunde da je 1 stinđer dosta.

Imaš đevelin, jedan je dosta i nema pomoći, ja se slažem da je jedan rpg dosta, al daj ti pogodi helić s rpg-om a ako ga pogodiš niš mu nije.

U više od jednog navrata sam uz Dannya, Kukya, pirata il Bučera uspio skinut neku letjelicu s iglom.

Igla i stinđer su ok po meni, možda da se sa prvom disejbla, to bi bilo ok al da je jedna dosta to je pušiona.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedne moje današnje runde sa Jetom, ovo sr***e od gamea mi se crashalo prokletu zadnju minutu -.-
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20156782/1/208325854/

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nitko onda ne bi bio u helićima ni vozilima. Balans je točno kako treba biti. Previše drkaju po igri i sjebu sve što valja.

Ako je balans vozila tako savršen onda mi objasni kill streakove od 20 na više pogotovo s helićima,  a ne bi baš rekao da ih nitko ne pokušava skinut i da su nesposobni.

Što se tiče ground vozila također treba smanjiti mogućnost popravljanja vozila u jednom šusu i da torch može dići najviše 50% healtha prije debele pauze jer ovo nema smisla stani iza tenka i vari do besvijesti.

17 godina
neaktivan
iggy kaže...

Ako je balans vozila tako savršen onda mi objasni kill streakove od 20 na više pogotovo s helićima,  a ne bi baš rekao da ih nitko ne pokušava skinut i da su nesposobni.

Što se tiče ground vozila također treba smanjiti mogućnost popravljanja vozila u jednom šusu i da torch može dići najviše 50% healtha prije debele pauze jer ovo nema smisla stani iza tenka i vari do besvijesti.

Nesposobni protivnici. Sincro je imao kill streak 70+ a nije sjeo u nikakvo vozilo, objasni ti to meni.

Za popravljanje se slažem, treba malo usporiti.

Uostalom, svi pričate o tome da su helići svemoćni, prejaki, ovakvi, onakvi. Zašto ih onda ne koristite? Ne vidim na Bugu baš previše dobrih pilota i rijetko naletim na nekoga tko rastura. Da stvari stoje kako vi pričate svi živi bi guzili s helićima i avionima, a ne samo pojedinci kao sada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 15:11 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ekipa koja zna skine tenk u roku jedne sekunde. Doslovno si mrtav prije nego se uopće snađeš.

Meni je balans odličan.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
iggy kaže...

Nesposobni protivnici. Sincro je imao kill streak 70+ a nije sjeo u nikakvo vozilo, objasni ti to meni.

Uostalom, svi pričate o tome da su helići svemoćni, prejaki, ovakvi, onakvi. Zašto ih onda ne koristite? Ne vidim na Bugu baš previše dobrih pilota i rijetko naletim na nekoga tko rastura. Da stvari stoje kako vi pričate svi živi bi guzili s helićima i avionima, a ne samo pojedinci kao sada.

iddqd {#}

15 godina
neaktivan
Sto se tenkova tice..ja i frend smo na pocetku skoro stalno setkarali sa rpgima.

2x rpg pa dvije bombe i nek majstor popravlja ak ostane ziv, pa jos dva rpga i nema vise tenka. No ajde, u 5% slucajeva torch guy prezivi.
Tak da ono..bitno je kako ces pristupit situaciji ;)
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
Danny_HR kaže...

Meni uništava stvar kad je nešto toliko pomaknuto da je jednostavno neuvjerljivo i nelogično -- leteči tenkovi, ljudi koji leže sa pola tijela kroz zidove ili im oružje viri kroz iste i radi definitivno spadaju u tu kategoriju, a sigurno nisu stvari koje se ne bi moglo izbjeci bez stete na igrivost

14 godina
Battlefield 3

Ej, je MachoBlake i ovdje na forumu?

Moram ga pohvaliti, jedan od najboljih gunnera na tenku s kojim sam igrao od kad je igra izasla {#}

Duplo vise killova s gunom nego ja s glavnim topom a taj dan mi je cak i dobro islo.

I jos je engineer i izlazi popravljat.. I to sve bez ikakve komunikacije.

Uglavnom, svaka cast MachoBlake {#}

I jedamput sam ga ostavil usred borbe, isao sam na rikverc i nisam vidio da je iskocio popravljat {#} Al je, sva sreca, prezivio.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Najčešća greška koju ljudi rade kao gunneri je da gledaju u istom smjeru u kojem gleda i vozač.

Osim kada krene rokačina pa je uz tenk ispred vas još i nekoliko inženjeraca, gunner treba pokrivat guzicu i bokove.

Ja sam sa slackspaceom imao odličnu partiju. Lik me popravljao i štitio kao lud.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

Evo nek naprave realno stinger. Al onda nek naprave i realno oružja na helićima. Pa da vidimo komentare kad vas gunner iz Vipera ili Havoca počne rejpati na kilometar udaljenosti i kad pilotu ne će trebati 24 Hydre da ubije jednog čovjeka. Ili kad minigunovi u transportnim helićima budu u stanju počistiti deset ljudi s jednim rafalom. A dok pilot i gunner moraju blisko surađivati da bi preživjeli ne vidim zašto ne bi isto morala raditi i 2-3 engija.

Jedino što po meni trenutno treba onemogućiti je da engiji mogu popravljati transportne i mini helikoptere u letu.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znači ništa od debelih vremena iz BC2 za heliće.

Superiška!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da malo bi glupo bilo da ir flares ne pomaze kad igla locka jer sta jos ima di bi flaresi koristili,nista samo je igla ostala sa grounda.to bi izgledalo evo heli,lock i pali,disabled i 90 posto nezna sletit tako i gotovo,nema helija.da se razumijemo kad sam vojnik pjehaka mrzim te helije i nevolim ih i mislim da bi trebalo napravit bas to sto je netko prije mene napisao,da drugi lock ne nestane kad ga dvoje locka,to bi bilo i timski

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Game disconnected: your connection to the server timed out.

Više mi pun kufer svega...ko oće kupit igru?

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Recite što hoćete ali sigurno nije lak posao balansirati ovu igru na

način da bude:

a) zabavno

b) zanimljivo

c) igrivo

Svako bi nešto svoje i svako misli da zna što

je najbolja moguća kombinacija.

Ako devovi imaju cijelu franšizu iza sebe, valjda znaju što rade malo bolje od nas.

Ovo pišem povodom vječno istih gluposti koje ljudi

počinju ovdje pisati čim se spomene neka nova izmjena u igri i kad vidim

da smo završili sa buffanog stingera na Afganistan i Muđehedine, počinjem preskakati stranice.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Trebaš 2x spretna inženjera koji će imati sreću da pilot u helikopteru ima odstranjeno pola mozga pa ne zađe iza zgrade/horizonta u 4-5 sekundi koliko treba za ponovno punjenje stingera. Ako imaš sreće pa helikopter lockaš (s blokatorom traje k'o sibirska zima), jedan mora prvi pucati i to je promašeno, pa zatim nakon flareova puca drugi čiji je pucanj opet promašen, pa zatim - ako je helikopter još vidljiv kad reloadaš - pucaš opet za 50% i opet za idući flare koji se već reloadao i četvrti pucanj čini beskorisnim.

Dakle, Stinger/Igla je upotrebljiv samo ako imaš dva inženjera s IQ-em 100 (globalni prosjek) i ako pilota i gunnera zovu Glup i Gluplji ili Retard i Kreten.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice