Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.418
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
skank666 kaže...

je, je.... znanstveno je dokazano! to joj reci kad te bude pitala sto ga ne stavis....

lool,nema da fali kad Slavonac navali... ;) Hvala bogu pa nemam takav problem,samo tjesim ove koji imaju taj problem.. ;) On topic question? Za pirata i iskusnije letace... Koje su 3 najbolje stvari za odabrati prilikom igranja sa jet-om?? Otkljucao sam dosta stvari,pa me zanim misljenje... Hvala unaprijed...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 11:37 (Cyber_Freak).
13 godina
neaktivan

upravo je to meni, kad neide downclock graficke samo mi se ovakve slike pojavljivaju i u prijevodu nakon 4-5 min me izbaci na desktop i moram je gasiti pomocu task mangera. nakon sta se spusti takt nema nikakvih problema po 7-8h koliko sam najvise igrao u komadu

16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

ontopic:

sto se tice soflama kad je unattended, zasto ne dobijem bodove za lock ili damage assist? vidim da je lockao nekog i onda moram skiljit kroz njega da bi dobio onih ogromnih 10 bodova... je to bug ili namjerno? ako je namjerno to je debilana

i mogli bi te bodove za assiste malo povecat, u helicu po gunnerovom killu dobijes 10 bodova, po damage assistu 10 bodova a kad si pjege dobijes onoliko koliko si mu healtha skinuo.. :/

a ovo?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

F2000 je dobra puškica, bila je jaka prije patcha, onda su stavili malo veći recoil, ali meci se troše ko blesavi zbog velikog firerate-a, squad ammo perk obavezan, osim ako imas frenda supporta koji će ti bacati supply :) Također samo close-mid range, na dalje ispucaš cjelu municiju da nekog ubiješ.

Nego, malo BF3 propagande.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
16 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne bih ti to znao, ali slažem se, ako nije bug onda je čista retardacija.

Za heli ne tolko, jer se fakat lako nalapaš bodova, ali za soflam definitivno.

A sad jedno pitanje od mene.

Kada si recon ili inženjer, da li ti nakon smrti ostaje neka oprema na mapi, tipa mine, spawn point, soflam, T-UGS, MAW ili nestaje odmah nakon smrti?

Ili recimo nestane nakon što deplojaš novo?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Vash kaže...

Kada si recon ili inženjer, da li ti nakon smrti ostaje neka oprema na mapi, tipa mine, spawn point, soflam, T-UGS, MAW ili nestaje odmah nakon smrti?

da, da, ne,ne.... i c4 ostaje tako gdje si ga zalijepio i samo ceka da kad se spawnas da ga aktiviiras

ali ne kao i pilot kasatke gdje bi gunneri trebali skinut npr 20 ljudi da bi ti dobio 200 bodova :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Vash kaže...

Spawn beacon ostane tako dugo se ti ne spawnaš ponovno (na njega ili drugdje, svejedno). MAV, T-UGS nestaju sa tvojim spawnom. Inače, ako ti unište T-UGS, MAV, Spawn Beacon, možeš ih ponovno "napuniti" iz Ammo kutije.

Mine možeš maksimalno 6 ostaviti istovremeno vani, ako ne stavljaš drugdje nove mogu ostati i do kraja runde (tako ja volim na početku postaviti mine, pa se onda prebacim na repair tool, pa usred runde bude kill s minom - iako ih je sad lako vidjeti, jednom spotane vide se na minimapi). Za spot mina, dovoljno je da netko prošeće blizu njih.

Također i C4 ostane još neko vrijeme (max. 4 komada istovremeno ako se ne varam) nakon tvojeg respawna (pa ekipa ide u tuđu bazu postavljat C4 i onda kod respawna diže protivnike u zrak, je'l tako Teo_HR?)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 12:14 (TomoR).
15 godina
neaktivan
generic9974 kaže...

.... mislim da na krivom mjestu trazis gresku ... tvoj problem je najvjerovatnije graficka kartica ... naime jako puno ljudi s 560/560Ti imaju problema u BF3 iz nekog razloga (proguglaj po netu ali dosta ih je rjesilo downclockanjem graficke .... cak je i tu netko imao problem i rjesio je spustanjem taktova ispod tvornickih) ... znam da je glupo rjesenje da moras rusiti performanse grafe da bi mogao igrati ali iz nekog razloga se bf3 i nvidia 560Ti ne vole

Googlao sam već davno o tome i da, jako puno ljudi ima problema sa navedenom karticom

no downclockao sam je te čak i downvoltao, bez uspjeha.

Stvar je u tome da igra (kad radi), klizi na ultra settingsima & 2AA @ 1440x900

no najčešće počne nakon 10ak min (ako ne odmah) trzati dok se ne sruši ili ne postane neigrivo.

Gledao sam logove od GPU-z te Afterburnera i korespondirajuče trzajima, GPU load

pada sa 99-100% na 0% u intervalima koji traju 1-3 sec.

Još jednom napominjem, apsolutno sve ostalo od igara do programa i multimedije

na mom računalu radi savršeno i bez problema.

Hvala na ideji svejedno.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li još netko na bnetu ima problema sa lagom zadnjih par dana?

Ne kužim jel do neta il do igre.

Ping mi je ok, recimo 44, speedtest isto sve ok, ali u igri ne mogu ništa, dok trčim vraća me natrag, dok vozim tenk kupola mi pleše na sve strane, a u avionu kao da me netko bacio u mikser.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 13:11 (Vash).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
forzzuk kaže...
generic9974 kaže...

.... mislim da na krivom mjestu trazis gresku ... tvoj problem je najvjerovatnije graficka kartica ... naime jako puno ljudi s 560/560Ti imaju problema u BF3 iz nekog razloga (proguglaj po netu ali dosta ih je rjesilo downclockanjem graficke .... cak je i tu netko imao problem i rjesio je spustanjem taktova ispod tvornickih) ... znam da je glupo rjesenje da moras rusiti performanse grafe da bi mogao igrati ali iz nekog razloga se bf3 i nvidia 560Ti ne vole

Googlao sam već davno o tome i da, jako puno ljudi ima problema sa navedenom karticom

no najčešće počne nakon 10ak min (ako ne odmah) trzati dok se ne sruši ili ne postane neigrivo.

Gledao sam logove od GPU-z te Afterburnera i korespondirajuče trzajima, GPU load

Još jednom napominjem, apsolutno sve ostalo od igara do programa i multimedije

na mom računalu radi savršeno i bez problema.

Hvala na ideji svejedno.

Moguće je da dođeš na limit s memorijom (koliko imaš istovremeno otvorenih programa/servisa dok igraš BF3?)

13 godina
forzzuk kaže...

Imao sam 560 Ti i probleme samo s Battlefieldom 3. Od rusenja i zastajkivanja do Blue screen of death.

Probao sam i downclock i downvoltanje. Bilo je jos gore - rusenje svakih nekoliko minuta.

Posudio bratovu gtx 580 i sve je radilo savrseno.

I na kraju sam dao oglas da mjenjam GTX 560 Ti za bolju.

Javio mi se tip, zamjenili smo. On meni Gtx 570.

On je isprobao na svom kompu i njemu radi savrseno!

Tako da je izgleda problem nekakav kombinacija hardvera i softvera sa GTX 560 Ti.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 13:24 (CyberDemonVZ).
17 godina

Ili je možda do verzije drivera. Koja je bila verzija, tj koju koristiš?

Ja imam one prije zadnje beta verzije i sve mi savršeno radi, da kucnem od drvo...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Moguće je da dođeš na limit s memorijom (koliko imaš istovremeno otvorenih programa/servisa dok igraš BF3?)

Nope, provjereno, uvijek mi ostane parsto megabajta lufta + uredno pogasim nepotrebne stvari.

CyberDemonVZ kaže...

Imao sam 560 Ti i probleme samo s Battlefieldom 3. Od rusenja i zastajkivanja do Blue screen of death.

Probao sam i downclock i downvoltanje. Bilo je jos gore - rusenje svakih nekoliko minuta.

Tako da je izgleda problem nekakav kombinacija hardvera i softvera sa GTX 560 Ti.

Žalosno da oni to ne mogu patchati jer je kartica sasvim ok sama po sebi

te je i više nego dovoljno jaka da pristojno gura ovu igru.

Moguće da imam nekakav hardverski konflikt koji nikako da skužim..

15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Ja imam one prije zadnje beta verzije i sve mi savršeno radi, da kucnem od drvo...

Isprobao sam jedno 4 verzije drivera, od 285.26 (ako se ne varam, zadnji WHQL koji je izašao),

do onih prije i do trenutne 290.-nešto bete.

Isti gnjurac.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

Jedan od Battlelog moderatora koristio hackove. On se vadi na to da nemaju nikakvih dokaza, iskreno pogledao sam mu malo statistike i ništa pretjerano nisam uočio, jedino nešto veći KD ratio. Ali član je jedne ruske stranice sa hackovima, to mu nije išlo baš u prilog.

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1466681-battlelog-mod-cheat-scandal.html

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/MrPropper777/

Thank you for bringing this issue to our attention. I can assure you we are reviewing this case. Props to the community for bringing this to our attention. Thank you for your continued support and patience. I understand your frustration, and I believe these words are not the response you desire, but they represent the beginning of our investigation.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 13:41 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
TomoR kaže...

Nope, provjereno, uvijek mi ostane parsto megabajta lufta + uredno pogasim nepotrebne stvari.

CyberDemonVZ kaže...

Žalosno da oni to ne mogu patchati jer je kartica sasvim ok sama po sebi

te je i više nego dovoljno jaka da pristojno gura ovu igru.

Moguće da imam nekakav hardverski konflikt koji nikako da skužim..

i meni se cini da je problem ne sa sistemskom memorijom nego VRAM-om graficke kartice ... cini se da ne isprazni memoriju kad treba ... da li je to do drivera ili BF3 sasvim je svejedno .. slazem se da je to problem koji ce se s vremenom rjesiti ali vjerujem da je tebi kao i drugima sa tim modelom kartice u velikom broju slucajeva nemoguce normalno igrati (probaj ostaviti graf. postavke kakve imas ali onu prvu spusti za jedan stupanj nize (texture detail cini mi se ... nemam sad igru u blizini))

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma niš ja njima ne vjerujem dok god Danny slobodno hara po serverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thesekiman kaže...

{#}

Jedan od Battlelog moderatora koristio hackove. On se vadi na to da nemaju nikakvih dokaza, iskreno pogledao sam mu malo statistike i ništa pretjerano nisam uočio, jedino nešto veći KD ratio. Ali član je jedne ruske stranice sa hackovima, to mu nije išlo baš u prilog.

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1466681-battlelog-mod-cheat-scandal.html

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/MrPropper777/

Thank you for bringing this issue to our attention. I can assure you we are reviewing this case. Props to the community for bringing this to our attention. Thank you for your continued support and patience. I understand your frustration, and I believe these words are not the response you desire, but they represent the beginning of our investigation.

Garant bar povremeno koristi onaj knife cheat...

Ima preko 1000 knife killova, a svakih par dana uzme samo po jedan dog-tag... Ne bih rekao da igra samo na knife only serverima:

http://bf3stats.com/stats_pc/MrPropper777/dogtags

Ah, krivo sam interpretirao tablicu, ali da je on bio knife-an ukupno samo 5 puta - mora da ima anđela čuvara ili "otkrivenje" cheat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 13:54 (TomoR).
15 godina
forzzuk kaže...
Pero Dinamit kaže...

Isprobao sam jedno 4 verzije drivera, od 285.26 (ako se ne varam, zadnji WHQL koji je izašao),

do onih prije i do trenutne 290.-nešto bete.

Isti gnjurac.

Forzzuk daj malo poprati te ljude koji imaju problem sa tom karticom. Da i oni slučajno nemaju ddr 2 matične ploče. Možda se ta kartica kolje sa tim "starijim" pločama.

Kendo
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Spomenuo sam da mi ionako uskoro dolazi nova ploča i DDR3 platforma tako da ću onda zasigurno znati

u čemu je bio problem. To ne mijenja činjenicu da zamjeram EA-u i DICE-u jako ovako

lošu podršku. Plus, moja trenutna ploča nije nikakav antikvitet, kupljena u dućanu prije 7-8 mjeseci

a proizvodi se od 2010 ako se ne varam.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

haha, bf3 haker postao EA mod.... eto koliko oni ustvari radi na otkrivanju hakera... mos mislit kada nisu u stanju provjeriti ljude kojima daju mod prava... uzas

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

haha, bf3 haker postao EA mod.... eto koliko oni ustvari radi na otkrivanju hakera... mos mislit kada nisu u stanju provjeriti ljude kojima daju mod prava... uzas

Je a kaj oni sad tu mogu?

Šta Bug primjerice zna jesam li ja silovatelj ili ubojica?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
smiglcro kaže...

Gle za silovatelja neznam,no da si mučki ubojica to barem svi mi ovdje znamo ..i to recimo da voliš tenkovima gazit ljude isto znamo ....:)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
15 godina
Danny_HR kaže...
smiglcro kaže...

Ako je ekipa to brzo razotkrila ne vidim razlog zbog kojeg EA nije bio sposoban to otkriti... ne radi se to o random liku ipak je to netko kojem daješ određena prava. Ako ćeš meni dati mod prava na bug.u valjda ćeš pogledati što sam radio na forumu, jesam se kačio s kime, provociram, spamam, trolam ? To što i tko si ti u privatnom životu nema nikakve veze s tvojim mod pravom, ono što predstavljaš i kako se ponašaš u grupi u kojoj se nalaziš ima veze.

15 godina
forzzuk kaže...

Spomenuo sam da mi ionako uskoro dolazi nova ploča i DDR3 platforma tako da ću onda zasigurno znati

u čemu je bio problem. To ne mijenja činjenicu da zamjeram EA-u i DICE-u jako ovako

lošu podršku. Plus, moja trenutna ploča nije nikakav antikvitet, kupljena u dućanu prije 7-8 mjeseci

a proizvodi se od 2010 ako se ne varam.

Zato sam stavio znakove navoda na starija, nisam mislio da je tvoja ploča stara nekoliko godina nego na tehnologiju. 

Kendo
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Gdje ti bi forzuk pamet kad si uzeo 560 umjesto saphire 6950?? ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Uuuu bolja je za 5fps-a u BF3, a recimo lošija u SC2 (lupetam). Naravno govorim o onima koji nemaju mogućnost otključavanja u 6970.

Isti vrag, ko da primjetiš razliku igrao na 560Ti ili 6950.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
smiglcro kaže...

Tip je je dilal sa satatistikama na blogu isto ko i Danny sa zvjezdicama tu.

{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta je ovo?! Server prazan u 15:45?!

Ak za 5 minuta gore nebu minimalno 6 ljudi skank i Zero dobivaju crnjaka a ostali mučki provokatori (svi u temi) žutanjka.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Šta je ovo?! Server prazan u 15:45?!

Ak za 5 minuta gore nebu minimalno 6 ljudi skank i Zero dobivaju crnjaka a ostali mučki provokatori (svi u temi) žutanjka.

nitko na server zbog skanka i zero-a :)

Ajde jos 15 minuta posla pa doma i palimooooo 

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 15:49 (simeparanoja).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice