- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me, ima li netko link na službeni BF3/BF ROE? Kako to da ladderi (tipa ESL) smiju kršiti ta pravila?
Hebalu nanu, helići će sada biti kao u BC2. Bit će potpuno neuništivi, jer igla i stinger curca vrijede protiv helija.
Sve mi se pari da sam se zahebao sa kupnjom BF3. Nerf ovo, nerf ono, a ljudi se samo trebaju prilagoditi situaciji. Za uništiti soflan treba jako, jako malo timskog rada, ali valjda ova igra nije zamišljena za i to malo timskog rada.
Naš kaj Mass, pješadija ni nema kaj skidat heliće i avione. Eventualno ih oštetit ili pomoć u uništavanju.
AA, mobilni AA, avioni i helići služe rušenju protivničkih letača, ne pješadija. Helić je sada vozilo koje se rijetki odlučuju voziti jer osim ako nisi u dobrom timu nemaš šta tražiti u njemu jer si praktički besplatan kill.
LOL. Dva tri vojnika sa stinerima ruše sve ako se dogovore, da stinger ruši isprve bio bi previše op. Ovako sa javelinima je super, jer igra te nagradi kad igraš timski.
Helić okreće igru...ako imaš dobrog pilota koji zna letit nisko, pozicionirat se i izvoditi manevre, koji baci ecm odmah i znaš kad ti trebaš flarese možeš imati killstreak 100 uz malo sreće.
Onaj ko ide učit vozit heli u public 64 mečevima je zbilja pomalo glupast lik.
Kad nerfaju javelin heli će bit još jači, a da ne pričam avioni...ali neka nerfaju, neka sjebu sve :)
TKo se pati letiti s mišem i tipkovnicom nek se prebaci na gamepad, ogromna razlika! Ja sam ljubio zemlju dosta dugo, kad sam se prebacio na gamepad ogromna razlika niski preleti, hoveranje, brzi okreti carski osjećaj. Sat vremena drndanja po praznoj mapi i to je to.
Igram igram i nakon nekog vremena, smrzne se igrica. Mogu samo ctrl+alt+del, izadjem u windowse i nudi mi onu opciju da odem kao online da vidim zašto je program prestao raditi (nudi to za battlefield exe). Šta bi to moglo biti?
Ja radije pustam da letjelice vozi neko drugi i eventualno upadnem ko guner jer trenutno vozim ko corava baba. A i bez otkljucanih barem IR nemas sto raditi u zraku.

Ovako sa javelinima je super, jer igra te nagradi kad igraš timski.
Čekaj, a kad 2 vojnika lete u heliću nije timski? Oni netrebaju biti nagrađeni što lete zajedno i pružaju podršku svojem timu?
Javelin treba oslabiti protiv zračnih vozila jer njegova namjena nije za skidanje helia i aviona. Za to je u igri igla i stinger, kojeg sad ionako više nitko ne koristi jer je javelin efikasniji.
ako to urade bas me zanima tko ce jos korist soflamp... i ovako je rijetko tko koristi...
ako to urade bas me zanima tko ce jos korist soflamp... i ovako je rijetko tko koristi...
Soflam povećava damage za javelin ako je lockan tenk, odmah ga disejblaš jednom raketom s bilo koje strane i to je dosta dobar razlog za koristiti soflam.
Ovako sa javelinima je super, jer igra te nagradi kad igraš timski.
Čekaj, a kad 2 vojnika lete u heliću nije timski? Oni netrebaju biti nagrađeni što lete zajedno i pružaju podršku svojem timu?
Javelin treba oslabiti protiv zračnih vozila jer njegova namjena nije za skidanje helia i aviona. Za to je u igri igla i stinger, kojeg sad ionako više nitko ne koristi jer je javelin efikasniji.
I gdje je točno problem iz visine uočiti "božićno drvce", i onda raspaliti po njemu raketama ili barem zatražiti ekipu na tlu da ga ukloni?
Iglu i stinger nitko ne koristi jer su potpuno ali ama baš potpuno beskorisni protiv helikoptera, pa čak su i beskorisni kada dvojica pokušavaju skinuti helić. Igli i stingeru trebaju skratiti vrijeme lokanja ili produljiti vrijeme koje potrebno da se mamci reloadaju kod helića, aviona.
Kad smo već kod balansiranja.
Svaka mu je zlatna!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624840231650/
imam pitanje na kojem serveru se vi razgovarate preko TS3 ja i moj frend nemozemo naci server u kojem mozemo razg. dali znate koji molio bih vas IP.
hvala!
I gdje je točno problem iz visine uočiti "božićno drvce", i onda raspaliti po njemu raketama ili barem zatražiti ekipu na tlu da ga ukloni?
Iglu i stinger nitko ne koristi jer su potpuno ali ama baš potpuno beskorisni protiv helikoptera, pa čak su i beskorisni kada dvojica pokušavaju skinuti helić. Igli i stingeru trebaju skratiti vrijeme lokanja ili produljiti vrije koje potrebno da se mamci reloadaju kod helića, aviona.
Da 2 ili 3 igrača u timu koriste iglu/stinger srušili bi helić uz malo truda.
Ali kad je javelin efikasniji i jednostavniji rjeto tko koristi stinger, pogotovo s činjenicom da heli za njega nema countera i da s njime možeš gađati još i tenkove.
A k tome u skoro svakoj mapi gdje je heli, je i avion koji bi trebao biti zadužen za rušenje svega što leti po zraku :)
imam pitanje na kojem serveru se vi razgovarate preko TS3 ja i moj frend nemozemo naci server u kojem mozemo razg. dali znate koji molio bih vas IP.
hvala!
Od mene i frendova 2 TS.
85.214.240.234:8400
Stalna ekipa sa buga je isto tamo.. Nick,Neno... Ima ih :)
eto ekipa prodajem svoj Origin Account sa Bf3 Ultimate Edition Multi,na njemu je još Nfs:the run,nikad zaigran...bf3 je nekih 10h igran...javite se na pm pa se dogovorimo...
Iglu i stinger nitko ne koristi jer su potpuno ali ama baš potpuno beskorisni protiv helikoptera, pa čak su i beskorisni kada dvojica pokušavaju skinuti helić. Igli i stingeru trebaju skratiti vrijeme lokanja ili produljiti vrije koje potrebno da se mamci reloadaju kod helića, aviona.
Da 2 ili 3 igrača u timu koriste iglu/stinger srušili bi helić uz malo truda.
Ali kad je javelin efikasniji i jednostavniji rjeto tko koristi stinger, pogotovo s činjenicom da heli za njega nema countera i da s njime možeš gađati još i tenkove.
A k tome u skoro svakoj mapi gdje je heli, je i avion koji bi trebao biti zadužen za rušenje svega što leti po hraku :)
Dva igrača sigurno ne. Probao sam sa Dadom pa nije išlo (Ventrilo, komunikacija i tako to....). Helikopter ima dosta vremena da se makne, sakrije iza zgrade, planine da razbije drugi lock prije nego mu se reloadaju mamci. Tri možda, ali to onda opet ovisi o mapi. A mobilni AA je čista truba.
Heli ima ECM i sasvim dovoljno vremena da uoči "božićno drvce". Na svakoj mapi postoje najbolja mjesta za soflan (npr. zgrade ), pa od početka ih može potražiti. Dakle, nešto kao u BC2 gdje ste uvijek prvo uništavali AA, pa onda rokali po svemu ostalom. Tamo je AA stacionaran, a ovdje soflan svijetli.
Jednom rukom se davi sa protivničkim avionom, a drugom roka po heliju.
Kad već nerfaju soflan i javelin combo, neka onda pasivno bufaju iglu i stinger (kraći lock ili barem duže vrijeme za reloadanje mamaca kod helića). Sa dobrim pilotom gunner u heliju ima bogovski k/d, a ovako će samo ići u smjeru BC2, gdje će im k/d biti do jaja bogovski.
Kako ubrzat ovaj origin? Brzina koja je odredjena od t-coma je 4Mb/s, a ja u u originu dobivam +-550KB/s.
Kako ubrzat ovaj origin? Brzina koja je odredjena od t-coma je 4Mb/s, a ja u u originu dobivam +-550KB/s.
AKo je 4Mb/s (malo slovo b= bit, veliko slovo B= byte). AKo ti je brzina 4 Mb/s kao što si i napisao download ti je i više nego dobar.
Naš kaj Mass, pješadija ni nema kaj skidat heliće i avione. Eventualno ih oštetit ili pomoć u uništavanju.
AA, mobilni AA, avioni i helići služe rušenju protivničkih letača, ne pješadija. Helić je sada vozilo koje se rijetki odlučuju voziti jer osim ako nisi u dobrom timu nemaš šta tražiti u njemu jer si praktički besplatan kill.
Trebamo samo dvije stvari : Kuran i još Stingera
Je, ovo je samo igra, bla, bla, nije joj ni cilj realnost, sve je to uredu, ali koliko se ponekad udaljuju od iste je stvarno nakaradno.
A gdje se možeš sakriti na omanu s američe strane ili gdje se možeš sakriti na caspian borderu?
Na caspianu ako netko nastavi tamo na hilltop soflam jako ga teško možeš vidjeti gdje se nalazi pogotovo ako je nejgdje u šumi nastavljen, a na omanu ako nastavi tamo na onu visoku zgradu još teže. A što je najgore digneš se i za par sekuni te on već može početi lockati, dok na omanu kad se približiš obali već čuješ lock, a ti njega jako teško vidiš pošto je dosta visoko.
To što ste vas dvojica lockali helić pa je pobjegao što je tu loše? On je postupio savim pametno i taktički kad se išao povlačiti, ostavio vas je na miru nek vrijeme, kad vidiš da dolazi opet ga pokušavate obojica lockati i opet će morati pobjeći ili će biti srušen. I to je to vi ste svoje napravili natjerali ste heli da se stalno povlači. To je isto kao da ti smeta što se tenk povlači i odlazi repairat kad ga gađaš.
Kao što je Danny rekao. Tu su AA, avioni(koje su sad još dodatno pojačali protiv helia) i heli koji su zaduženi za rušenje svega što leti i to je dosta. Netreba, a i nesmije u igri biti nešto slično soflam+ javelin, mislim nešto što tako lako uništava heli i to jednom raketom.
Daj ne kenjaj.
Ako ćemo u tom smjeru, Stinger ima 15 kg, kolko ih onda možeš furat na leđima? Aj onda nek vojnik ima samo jednog. Da je tako opet bi se plakali.
A gdje se možeš saktiti na omanu s američe strane ili gdje se možeš sakriti na caspian borderu?
Na caspianu ako netko nastavi tamo na hilltop soflam jako ga teško možeš vidjeti gdje se nalazi pogotovo ako je nejgdje u šumi nastavljen, a na omanu ako nastavi tamo na onu visoku zgradu još teže. A što je najgore digneš se i za par sekuni te on već može početi lockati, dok na omanu kad se približiš obali već čuješ lock, a ti njega jako teško vidiš pošto je dosta visoko.
To što ste vas dvojica lockali helić pa je pobjegao što je tu loše? On je postupio savim pametno i taktički kad se išao povlačiti, ostavio vas je na miru nek vrijeme, kad vidiš da dolazi opet ga pokušavate obojica lockati i opet će morati pobjeći ili će biti srušen. I to je to vi ste svoje napravili natjerali ste heli da se stalno povlači. To je isto kao da ti smeta što se tenk povlači i odlazi repairat kad ga gađaš.
Na Omanu su soflani na zgradama (pored krana), a to znači da su pod određenim kutom, a to znači da nemogu lockati prema dolje. Sve što treba napraviti je letite nisko i onda im se dignuti ravno ispred nosa i urokati ih (gledao sam mislim tebe i Butchera kako to radite). Caspina border, pa tamo se digneš visoko, vidiš da nešto svijetli, raspališ rakete ili top, i ode soflan. Čas posla. Ako te locka, a za to mu treba pet sekundi, baciš ecm ili se spustiš. Isto tako, možeš pričekati da te locka soflan i javeli kojem treba pet sekundi da locka (sve ukupno desete sekundi locka), pa onda baciš mamac. Naravno uvijek možeš na brzaka svičati mjesto sa gunnerom, pa onda i on može šiknuti ecm.
Naravno ne moram spomenuti da na Caspianu možeš i pješadiju (dusteri, tenkići, džipići) reći da maknu soflan. Makneš soflan, a snipa ostaviš na životu, i onda ekipa jako dugo nema soflan.
Što se tiče drugog dijela. Pa to isto radi soflan/ javelin combo. Pa gdje je onda tu problem, osim što soflan / javelin combo zna malo pokvariti k/d?
Meni se čini da upravo ova kuknjava u vezi soflan/ javelin comba proizlazi iz toga što neki ne mogu baš imati 50/0 kd, jer eto combo voli i srušiti nešto, a ne samo otjerati. Nema debelih dana iz BC2 gdje je k/d kod letača bio do jaja bogovski, i to je dobro.

U BC2 su visoki KD imali smao dobri letači.
Lako je samo tako reći: zamoli tim da uništi soflam ili spustiš se malo ovdje, napraviš ovo ili ono . Kad je to tako lako ajde odi leti pa da te vidim kolko češ biti uspješanu u tome izbjegavanju javelina.
Ali nemoj zaboraviti da te za javelin mogu lockati iz soflama, tenka, malog i velikog helikoptera. A kad te jednom locka znaš da si gotov jer nema countera javelinu. Da ima nebi ništa rekao, ali ovako je stvarno prelako shebati heli.
Uostalom da je uredu nebi ga developer išao oslabiti.
U BC2 su visoki KD imali smao dobri letači.
Lako je samo tako reći: zamoli tim da uništi soflam ili spustiš se malo ovdje, napraviš ovo ili ono . Kad je to tako lako ajde odi leti pa da te vidim kolko češ biti uspješanu u tome izbjegavanju javelina.
Ali nemoj zaboraviti da te za javelin mogu lockati iz soflama, tenka, malog i velikog helikoptera. A kad te jednom locka znaš da si gotov jer nema countera javelinu. Da ima nebi ništa rekao, ali ovako je stvarno prelako shebati heli.
Uostalom da je uredu nebi ga developer išao oslabiti.
Developeri oslabljuju zato jer pickice koje samo gledaju k/d ne znaju letiti, nego se zabiju helicem pravo, pa kad ih locka cude se ko pura dreku. Pored toga oslabili su oni puno toga, tako da si taj argumenat objesi mačku o rep.
Mogu te lockati iz svega što ti sa napadačkim helikopterom trebaš uništiti. Pet sekundi za lock iz tenka, i pet sekundi za lock iz javelina su više nego dovoljno da naguziš tenak, mali heli, i obični soflan. Ako te lockaju svi u isto vrijeme (recimo teoretski) baciš ecm, i ode lock.
Jučer na Wakeu tri-četri soflana sam uništio sa snipom. Zato su me drugi snipovi dobro iz snipali, ali mi smo dobili. Uglavnom na velikim otvornim mapama možeš računait da ću ja uništavati soflane, jer ne volim igrati na velik mapama, a isto tako ne želim baš biti beskoristan na njima.
Btw, nitko me nije tražio da guzim soflane, a to sam radio. Pravi tim playa!
ako vozis heli bitno je vrtit se oko baznog aa emplacemnta ili oko mobilnog aa, sve ostale varijacije je cista smrt, osim ako nisu planine ili zgrade na strateškom položaju da se sakrijes... a javelin lock mislim da se mozes skinut ako lock sa soflama odlocka, onda se mislim moze i flarama javelin izbjec ali nisam siguran.
i ima jos jedna, čini mi se da niti jedna raketa u igri nemože napravit loop veći od 75 stupnjeva, laički kad te zaloka javelin ako znas od kuda ide, trebao bi mu ić u susret i onda naglo krenut prema dole, tj ispod njegove putanje. a onda se raketa izblesira i izgubi. e sad koliko je to izvedivo (sa avionom sam uspjevao, heli je spor)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/16551486/1/299434675/ ovo zna biti zanimljivo ako imas dobru ekipu....
Daj ne kenjaj.
Ako ćemo u tom smjeru, Stinger ima 15 kg, kolko ih onda možeš furat na leđima? Aj onda nek vojnik ima samo jednog. Da je tako opet bi se plakali.
Upravo o tome govorim. Sposoban si nosit pet tona opreme s kojom možeš k... napravit. Pogotovo na normal modu. Toliko su se zapetljali u razno razna balansiranja da stvari ispadaju smiješne. Umjesto da implementiraju teže kretanje i baratanje oružjem, oni stavljaju, samo jedan od primjera, veći recoil ak staviš heavy barrel na pljucu.
Danas sam uspio odigrati dvije-tri dobre partije bez da mi je igra
otišla u gnjurac kao što ste vidjeli na videima koje sam postao nedavno.
Ovim putem ide jedna zamolba svim igračima, ako primjetite u chatboxu
da vas pitam da li vam trza igra, molim vas što više odgovora
da znam usporediti sa svojom igrom, hvala.
Stvarno se ubijam da mi proradi kako treba,
trenutno isprobavam postavku po postavku po 10ak minuta odigrati
pa moram povremeno provjeriti da li je lag na serveru ili je do moje makine.
Jako je teško ponekad razlikovati (dok je umjereno) trzanje servera
ili ovih blesavih grešaka koje imam na svom računalu sa BF-om.