Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.758
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
murgic kaže...

Hakovali su mi Origin account gde imam BF 3 Limited Edition {#} , znate li kako mogu da povratim account? Na mom mailu gde sam kreirao Origin accoubnt stigla je potvrda da je promenjen mail i na koji mail je sada account. Dali ikako mogu da povratim account? EA live chat ne radi , nzm kako da ih dobijem

mislim da bi mogao,tj, trebao moći preko svog starog maila vratiti acc,jer je potrebno proći vremena kako bi se prebacio acc isključivo na novu mail adresu.

naravno moraš se javiti supportu i reći kako nisi mijenjao nego da ti je hackan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 22:46 (lobotomac90).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

I na ovu rundu sam ponosan, ja sam letio klao sa havocom pješadiju i sve dok je moj gunner pucao nigdje.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Baš mi takav letač treba...ti mogu bit frend da zajedno letimo? slučajno imam sve odključano za heli..

ps. gunner nije mogao pucat od prevelike turbolencije il?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARazer kaže...
Baš mi takav letač treba...ti mogu bit frend da zajedno letimo? slučajno imam sve odključano za heli..

ps. gunner nije mogao pucat od prevelike turbolencije il?

Ma gunner je ćorav, svi su bili spotani a on puca u prazno, nisam niti jedamput dobio driver assist.

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zbog ovog sam prijavljen na Originu {#}

Report

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ja sam veceras pokusao ali cekao sam jedno pola sata,ujutro cu opet probat sry
The enemy of my enemy is my friend!
14 godina
neaktivan

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/15947268/1/299434675/ bemti kad je netko glup admin sad sam dobio kick sa razlogom ne mozemo plantat dok si tu ! WTFFFFFFFFFFFFFF koji kreten.... nisam se vratio na server sa nadom da ce mi ovo priznati jer kad se vratis ponisti prijasnji skor u toj rundi ;/

14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/15947268/1/299434675/ bemti kad je netko glup admin sad sam dobio kick sa razlogom ne mozemo plantat dok si tu ! WTFFFFFFFFFFFFFF koji kreten.... nisam se vratio na server sa nadom da ce mi ovo priznati jer kad se vratis ponisti prijasnji skor u toj rundi ;/

ne kuzim ovo,a reci jer ti se pisu bodovi i k/d score kad te izbaci ovako

14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
ceco22 kaže...

ne kuzim ovo,a reci jer ti se pisu bodovi i k/d score kad te izbaci ovako

da ali se ne smijes vratit u istu rundu.. jer je ponisti od prije.... znaci moras sacekati kraj pa se vratit...

17 godina
ceco22 kaže...

Prijavi server.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jučer sam prvo igrao BF3 pa onda poslje BC2 sa frendovima for old times sake.

Moram priznati da iako je BF3 bolja igra u skoro svakom pogledu, i ima onaj konstantni wow faktor, BC2 ga dere po fun factoru za 3 koplja.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je bc2 bila ultra zabavna igra,al nemrem se vise priviknut na njega jer volim kad mi igra pruza 1000 razlicitih mogucnosti,dok bc2 ima tu jednostavnost koja mi ne odgovara vise.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 9:58 (kach).

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

BF3 je tehnicki bolja igra.

BC2 je zabavnija i igrivija igra.

Meni je BF3 dopiydio nakon 2 - 3 tjedna.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kod bc2 fali prone,da mogu nekog kikat iz squada,fali mi squad specijalizaicije,vise specijalizacija na vozilima,akceleracija kod vozila,fizika helija u bc2 mi je uzasna,nema pojedinacne paljube(toggle) ,manji je recoil,nema kad stisnes shift da se puska smiri,nema indikatora u vozilima da vidim prema kud gunner gleda,3d spoting je los jer kad ovaj ode iza zida i dalje ga vidis di je,neznam kak je vama ali meni su to jako kljucni elementi koji moraju bit da bi gameplay bio savrsen..Jedino kaj mi fali kod bc2 su neke mape,ali sve ostalo je previse limitirano i zato mi se je opet tesko naviknut na bc2.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 10:03 (kach).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svakako, BC-u fali puno stvari, sve ono što mi je smetalo u BC-u je ispravljeno u BF3.

Ali negdje u svemu što su unaprijedili se izgubio onaj element zabave koji ima BC2.

BF3 mi jednostavno nema tu kemiju.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

BF3 mi jednostavno nema tu kemiju.

Nema ti kemije jer ti fale mape koje su super.Meni isto fali atakama i nadam se da budu izbacili neki remasterirani dlc sa 4 najigranije mape,to bi bilo fenomenalno:)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne fale mi toliko mape, BF3 mi ima puno bolje mape.

Fale mi stvari tipa zabijanja noža u leđa i taj zvuk dok ga zabiješ.

Fale mi klase iz BC2. Neka kaže tko šta hoće, ali recon u BF3 mi je totalno uništena klasa. Firepower 0 bodova. Može snajpat, može spotat, jedino što je stvarno i konstantno korisno je onaj radio beacon. Ako naleti na bilo što sa oklopom naje je, ograničen je municijom, nema motion senzore koje može bacati naprijed. Ima samo onaj T-UGS koji isto možeš zavarati sporim kretanjem.

A s druge strane je inženjerac koji je svestran do bola. Oćeš popravci, oćeš mine, oćeš smaw i igla, oćeš armanje sa onim botom, oružja brutalna (SCAR i G36C pogotovo).

U BC2 mi je sve skupa bilo bolje izbalansirano, ni sa jednom klasom nisam imao osjećaj da sam previše zakinut.

Zbog manjeg broja vozila i jednostavnosti puno je lakše kretati se u squadu bez direktne komunikacije i lakše je igrati čak i sa lošijim igračima.

BF3 je daleko složeniji, bez direktne komunikacije i bez igrača koji znaju što rade i koji su voljni surađivati ne možeš ništa. Koliko je god to super s jedne strane, s druge strane je i ubilo zabavu, jer ruku na srce koliko igrača zaista igra BF3 kako bi ga trebalo igrati...

I u BC2 kad srokaš cijelu kuću, BF3-u to očajno fali.

Moj PC  
14 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

skoro se zaletim u venoma i onda nakraju..

Besplatno punim sate na steamu!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne vidim šta je tu fail. Dobio si kill.

Potpuno opravdana taktika za skidanje mućke đubradi sa neba. Nema on meni šta letit, treba čekat na zemlji u avionu da ga srejpam u bazi. Ako neće past milom, e pa bude jetom u vugla ne.{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Vash kaže...

...

Ja se cak mislim deinstalirat BF3 i ponovo stavit BC2. 

I dobro si rekao za klase. Engineer je najmocnija klasa. Sniper sucks.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam kak to vidite,al meni je snajper jednako dobar ko i u bc2.Inzinjer nje najmocniji jer prije tenk unistim sa c4,nego sa smaw-om.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ne vidim šta je tu fail. Dobio si kill.

Potpuno opravdana taktika za skidanje mućke đubradi sa neba. Nema on meni šta letit, treba čekat na zemlji u avionu da ga srejpam u bazi. Ako neće past milom, e pa bude jetom u vugla ne.{#}

haha :D

Besplatno punim sate na steamu!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozz ekipo... imam pitanje....danas ću dobit bf3 standard edition... sada me zanima...kako da aktiviram igru s onim codom iz sapphire cluba za b2k i je li to moguce?

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kach kaže...

Neznam kak to vidite,al meni je snajper jednako dobar ko i u bc2.Inzinjer nje najmocniji jer prije tenk unistim sa c4,nego sa smaw-om.

Ma nije, u jednim od sljedečih patcheva ili možda sad ovaj koji uskoro dolazi će sniper napraviti agrasivnijim kako je to bilo u BC2. Napravit će da na 30 metara ubija jednim metkom u tijelo i malo brže stavlja optiku na oko, isto će napraviti za 870 sačmu da slug ammo isto tako ubija s jednim metkom u tijelo na 20-30 metara.

Baš kao što je to bilo u BC2.

I ja bi isto voli onekoliko mapa iz BC2 vidjeti u BF3. Volio bi Isla Inocentes, Valparaiso, Aricu Harbor, Atacamu Desert. Ali je problem što Isla i Valparaiso neće staviti sigurno jer oni žele mape gdje se može igrati rush i cq.

Već je jedan od developera napisao da ako bi radili prve mape koje mu padaju na pamet su Panama Canal i Arica Harbor. S tim da bi na panamu canal dodali i heli. Samo neznam kako bi tu mapu napravili u rushu pošto je u Bc2 bila samo u CQ :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 11:47 (Jack Sparrow).
16 godina
SuperDox kaže...

pozz ekipo... imam pitanje....danas ću dobit bf3 standard edition... sada me zanima...kako da aktiviram igru s onim codom iz sapphire cluba za b2k i je li to moguce?

Moguće je jasno, u originu to upišeš nakon instalacije i aktivacije igre.

http://mrxa.3dhr.net/
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Imam pitanje,

mortar

Dal je tako moćan kako se cini na videima ili ne?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
SuperDox kaže...

Moguće je jasno, u originu to upišeš nakon instalacije i aktivacije igre.

znaci.aktiviram igru..i instaliram.. i di onda aktiviram taj code za b2k?..?

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
13 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
kach kaže...

Ma nije, u jednim od sljedečih ili možda sad ovaj koji uskoro dolazi će sniper napraviti agrasivnijim kako je to bilo u BC2. Napravit će da na 30 metara ubija jednim metkom u tijelo i malo brže stavlja optiku na oko, isto će napraviti za 870 sačmu da slug ammo isto tako ubija s jednim metkom u tijelo na 20-30 metara.

Baš kao što je to bilo u BC2.

I ja bi isto voli onekoliko mapa iz BC2 vidjeti u BF3. Volio bi Isla Inocentes, Valparaiso, Aricu Harbor, Atacamu Desert. Ali je problem što Isla i Valparaiso neće staviti sigurno jer oni žele mape gdje se može igrati rush i cq.

Već je jedan od developera napisao da ako bi radili prve mape koje mu padaju na pamet su Panama Canal i Arica Harbor. S tim da bi na panamu canal dodali i heli. Samo neznam kako bi tu mapu napravili u rushu pošto je u Bc2 bila samo u CQ :D

{#}

Isla Inocents bih htio vidjeti u BF3, mapa je odlična!

Makar je najbolja u Rushu...

Službeni propagandist BSD sustava =|= Trollbuster šegrt
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Ma nije, u jednim od sljedečih ili možda sad ovaj koji uskoro dolazi će sniper napraviti agrasivnijim kako je to bilo u BC2. 

u jednim od sljedecih cega? meni su klase dobre i njihova zadaca.... koji pimpek recon ima trcat za tenkovima. jedino inzenjer i je malo pre-svestran. mozda mine i eod bot bi preselio na recona

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice