ja imam 30tak osim kad scope i acog koristim onda pada strasno -.-
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel se može mijenjati e-mail na Originu? Imam B3 i BC2 na Origin ACC i logiranje ide putem e-mail adrese a htio bih prodati taj ACC pa zato pitam da li se može promijeniti e-mail adresa.
Jedna pjesmica za Debelu Bertu :)
Berta išla v melin, nesla vreče,
Skank pak jo dzodi požegeče.
Naj me, dragi Skank, žegetati,
kaj mi nebo fertof ves meljnati
Za one koje ne razumiju.
dzodi = od iza; zguza
požegeče = poškaklja
žegetati = škakljati
fertof = pegača
meljati = prljav
Eh Jack, Jack - meljnjati nije prljav nego brašnjav :-) melja=brašno
Jel se može mijenjati e-mail na Originu? Imam B3 i BC2 na Origin ACC i logiranje ide putem e-mail adrese a htio bih prodati taj ACC pa zato pitam da li se može promijeniti e-mail adresa.
može se mijenjati,na EA se loginaj i idi na edit account.
Ako jos niste kupili key ili ako vam za frenda treba veceras mi dolaze mislim zadnji Limited edition keyevi!
Limited edition dolazi sa Back To Karkandom,PWP+key je multilaguage i nemorate se zezati sa prijevodima!
Evo link gdje prodajem pa ako netko hoce da rezervira za sutra nek PM-a!
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-originsteam-keyevi/133229.aspx
Koja je razlika??
Battlefield 3 limited edition ima B2K dlc, a obični nema.
Hvala, dal se isplati dati više love za limited edition ili da jednostavno nabavim "obični"?
Ako je razlika manja od 100 kuna, uzmi Limited. Jer ćeš kad-tad htjeti igrati DLC mape.
To sam i ja isto htio pitati. Na http://eplati.com/ Battlefield 3 obični je 18,63€, a Limited Edition je 27,95€, ali nisam bio siguran da li se dobije i B2K... Ali također piše i ovo:
- Physical Warfare Pack:
- Dog Tags
- Specact Kit
Ovo Limited izdanje ne sadrži "back to Karkand"
evo da vam javim da sam rijesio problem koji sam imao a to je da nemam zvuk nikakvog govora u igri,probao sam sve i svasta da bi na kraju ponovo skinuo igru i vidio da opet nemam zvuka.medjutim probao sam odmah pokrenut igru na ruskom da vidim jel ima sada zvuka i ima,melje on sve u sesnajst,dakle samo stavim engleski i u redu je.stavim ja engleski i igra je na engleskom ali nema nikakvog govora,samo zvukovi pucanja,tenkova,aviona sve osim govora,e onda sam znao sta je,one fajlove sto su u data,win 32,loc sam krivo stavio,stavim odgovarajuce i sada sve radi normalno.dakle da zakljucim da sam opet ja tu kriv a ne igra.u zadnjih 7 dana sam 3 puta reinstalirao winse,par puta audio drivere i brdo toga da bi na kraju bila dva mala fajlica krivo stavljena,eto oni koji su se isto javili da ne cuju vojnike i timski radio neka provjere te fajlove,pozz
Meni radi odlično.
gdje mogu vidjet kolki mi je FPS nisam nešt vičan u tome!!!
gdje mogu vidjet kolki mi je FPS nisam nešt vičan u tome!!!
fraps ili skini ovaj editor i u njemu imas sve http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/downloads
Prestanite s jajcima.
Il' nek' se barem strpe do Uskrsa.
Dečki, ako imati problem s b2k dlc-om, konkretno s "game disconnect: you are missing content from the game" - Larry S. će vam to riješiti u nekih 1-2 min. dok drugi samo laprkaju ili se više ne javljaju ili ti vele da si sam popraviti igru.
stvarno ima malo ljudi u tom support koji znaju svoj posao- vjerujte mi znam jer sam razgovao već s više od 30 operatera o ovom i jos jednom problemu.
sad kad sam to riješio, sad u miru mogu igrati na bug serveru- fuck yea.
kako se zove ona crna obleka,cijela crna
Prijedlog puške ......
g3?
Jezzzz... G3A3
Evo i video dokaza za moje kukanje s ovom igrom od koje
od ovog trenutka definitivno odustajem dok je ne patchaju.
Molim da video pogledate u HD i fullscreenu da bolje vidite o čemu se točno radi.
Također, primjetite da je trzanje prisutno i u in-game izborniku odnosno konstantno.
Problemi koje vidite se događaju svako malo, bez pravila.
Igra radi ok par minuta,ponekad čak i cijelu rundu a onda se dogodi nešto ovako.
Također prilažem i nekoliko slika koje sam bezveze okinuo danas.
Inače, ovaj video je snimljen nakon štopanih 8 minuta i sitno loadanja Caspian Bordera.
Računalo mi je besprijekorno održavano (i uvijek jest), registry je defragmentan i čist, cleaning
je na dnevnoj razini, disk defrag&optimize je na tjednoj razini, CIS+MBYTE+HITMAN...gamadi nema.
Particija je u izvrsnom stanju, disk nema bad sectora, nemam konfliktnih driver problema te sam detaljno proučio sve u vezi BF3 problema na googlu prije nego sam ovo snimio i postao, apsolutno sve radi stabilno - od najmanjeg programa do najzahtjevnijeg Metroa 2033
tako da se molim vas suzdržite od primjedbi na račun samog PC-a i stanja u kojem je.
Hvala kolegi Talahasseu na dosadašnjoj pomoći i savjetima
EDIT:
Da ne zaboravim, isprobani su svi driveri, WHQL i bete, igra je nanovo skinuta
i reinstallirana zajedno s originom 1 dan prije nego sam ovo simio.
Detalji in-game nisu bitni, igra jednako trokira na ultra i low.
GPU i CPU su downvoltani i downclockani na stock, same thing.
Apsolutno sve je isprobano.
Evo i video dokaza za moje kukanje s ovom igrom od koje
od ovog trenutka definitivno odustajem dok je ne patchaju.
Molim da video pogledate u HD i fullscreenu da bolje vidite o čemu se točno radi.
Također, primjetite da je trzanje prisutno i u in-game izborniku odnosno konstantno.
Problemi koje vidite se događaju svako malo, bez pravila.
Igra radi ok par minuta,ponekad čak i cijelu rundu a onda se dogodi nešto ovako.
Također prilažem i nekoliko slika koje sam bezveze okinuo danas.
Inače, ovaj video je snimljen nakon štopanih 8 minuta i sitno loadanja Caspian Bordera.
Računalo mi je besprijekorno održavano (i uvijek jest), registry je defragmentan i čist, cleaning
je na dnevnoj razini, disk defrag&optimize je na tjednoj razini, CIS+MBYTE+HITMAN...gamadi nema.
Particija je u izvrsnom stanju, disk nema bad sectora, nemam konfliktnih driver problema te sam detaljno proučio sve u vezi BF3 problema na googlu prije nego sam ovo snimio i postao, apsolutno sve radi stabilno - od najmanjeg programa do najzahtjevnijeg Metroa 2033
tako da se molim vas suzdržite od primjedbi na račun samog PC-a i stanja u kojem je.
Hvala kolegi Talahasseu na dosadašnjoj pomoći i savjetima
EDIT:
Da ne zaboravim, isprobani su svi driveri, WHQL i bete, igra je nanovo skinuta
i reinstallirana zajedno s originom 1 dan prije nego sam ovo simio.
Detalji in-game nisu bitni, igra jednako trokira na ultra i low.
GPU i CPU su downvoltani i downclockani na stock, same thing.
Apsolutno sve je isprobano.
mislim da ti tu patch nece pomoc,neznam sta bi ti rekao,zao mi je da ti ne radi
tebe nece pa nece
ja sam igrao cak na win 7 x86 BETA, i radilo je bez problema
ako koristis x64 bitnu verziju, probaj na x86, ja sam isto takodjer prije imao problema s bf3, ali prije nego sto ce izaci BTK DLC, ja sve fino formatiram, i instliram zadnje beta drivere, updateujem win 7 full, i instaliram bf3, i radi evo hvala Bogu bez problema, da nisi sto dirao u biosu, udji u bios i defaultaj postavke, i nisam nista ni oc i uc ni cpu ni gpu
Kad si već puno toga probao, jesi li možda pokušao deinstalirati drivere od zvučne i diseblati ju u Bios-u?
Drivere za zvučnu reinstalirao uz dosta muke dok sam ih uspio naći.
On board je tako da nema smisla da je disablam igdje a pogotovo u biosu.
No sound whatsoever anywhere then, no?
Jeste nas maloprije naguzili, pa to je bila strava .
Podvojena ličnost.
To se ponekad dogodi kad se spajaš preko prijatelja na server.
Večeras je taj bug server radio kao da mu neko stavio sondu u anus.