Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.193.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Cyber_Freak kaže...
mabencic kaže...

Dobro jutro svima!

Dajte mi predložite jednu Assault pušku. Igrao sam puno sa AEK-971 i M16A3 ali mi su dosadne i sve je otključano. Sada bi prešao na neku drugu ali ne znam na koju. Dajte par mišljenja :)

Pozdrav!

Pa te 2 i jesu najbolje i najpreciznije za assault... :)

probaj Famas, meni je trenutno favorit.

15 godina
neaktivan

Ma FAMAS mi ne valja ;)

E recite mi, dali je netko probao voziti Helihopter ili Avion sa Joystickom? Valja li to šta?

Diretore_BB
15 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Ma FAMAS mi ne valja ;)

E recite mi, dali je netko probao voziti Helihopter ili Avion sa Joystickom? Valja li to šta?

Avion se debelo isplati, helic ne on se buno bolje igra sa misem iskreno.

16 godina
odjavljen

Ja samo tako i vozim i OK je.... dok onaj crnac OXHr ne doleti... 

samo sto se u avionu nikako ne snalazim u zraku kad me netko naganja ili ako ja nekog ganjam.... cim je netko iza mene - gotov sam. a ako je netko ispred mene i ima pojam vrlo lako mi pobjegne i dodje mi odozada... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Battlefield 3
Ko ide samnom napunit server?
Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sve vozim samo na tipkovnicu. Jedino se prebacim na miša dok gađam tenkove iz jeta, zbog veće preciznosti.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Vash kaže...

Ja sve vozim samo na tipkovnicu. Jedino se prebacim na miša dok gađam tenkove iz jeta, zbog veće preciznosti.

Također

Battlelog:cro1911
14 godina
Ima li tko da želi TDM HC napucavanje na Noshahr Canals??
robimarko@gmail.com
16 godina
Battlefield 3

Jedna pjesmica za Debelu Bertu :)

Berta išla v melin, nesla vreče,
Skank pak jo dzodi požegeče.

Naj me, dragi Skank, žegetati,
kaj mi nebo fertof ves meljnati

Za one koje ne razumiju.

dzodi = od iza; zguza

požegeče = poškaklja

žegetati = škakljati

fertof = pegača

meljati = prljav

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

sinoc sam napokon ispunio i zadnji assignement... puj, govno jedno od onog djipa... nikako ubit nekog, koliko god se trudio i ginuo... i onda sam nekako jedva skupio jos ta 4 killa. 3 sam slucajno pregazio, tipa dodjem na praznu zastavu i malo cekam i onda se sjetim da bi me netko mogao snajperom skinut jer stojim na mjestu i onda malo u rikverc i puf, zgazio nekog jadnog supporta sa c4. a kad sam ih namjerno isao zgazit ma nema boga da ga pogodim... jedini namjerni kill je bio s onom strojnicom na njemu i to jedva, skoro je ovaj mene ubio... jel se to meni cini ili je preslaba?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

cini sti se samo je slabo mobilna... tj ima mali kut... nije kao ona na bc2 gdje si mogao 360....

14 godina
protjeran
skank666 kaže...

sinoc sam napokon ispunio i zadnji assignement... puj, govno jedno od onog djipa... nikako ubit nekog, koliko god se trudio i ginuo... i onda sam nekako jedva skupio jos ta 4 killa. 3 sam slucajno pregazio, tipa dodjem na praznu zastavu i malo cekam i onda se sjetim da bi me netko mogao snajperom skinut jer stojim na mjestu i onda malo u rikverc i puf, zgazio nekog jadnog supporta sa c4. a kad sam ih namjerno isao zgazit ma nema boga da ga pogodim... jedini namjerni kill je bio s onom strojnicom na njemu i to jedva, skoro je ovaj mene ubio... jel se to meni cini ili je preslaba?

necini ti se vec je preslaba, i jos ima neki bug. kada se vozis  slika toliko vibrira da nevidim ni neprijatelja a kamoli da ga ubijem.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Ma općenito su sve .50 cal napravili daleko preslabima. Praktički ti više vremena treba da ga ubiješ s tim nego s običnom puškicom.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Jedna pjesmica za Debelu Bertu :)

Berta išla v melin, nesla vreče,
Skank pak jo dzodi požegeče.

Naj me, dragi Skank, žegetati,
kaj mi nebo fertof ves meljnati

Za one koje ne razumiju.

dzodi = od iza; zguza

požegeče = poškaklja

žegetati = škakljati

fertof = pegača

meljati = prljav

Samo se ti zeki sa bertom, danas ću ga podsjetit da te opet upozna sa nožem i opet od tebe napravi malu sub picu.{#}

16 godina
hellbyte0 kaže...

Samo se ti zeki sa bertom, danas ću ga podsjetit da te opet upozna sa nožem i opet od tebe napravi malu sub picu.{#}

Budem ga ja sam podsjetio isto kao što sam  i tebe nožićem prekjučer u onoj kući na mapi Sharqi Peninsula,znaš ono tamo di si pucao iz LMG-a po mojim drugovima{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 11:56 (Jack Sparrow).
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
hellbyte0 kaže...

Budem ga ja sam podsjetio isto kao što sam nožićem i tebe prekjučer u onoj kući na mapi Sharqi Peninsula,znaš ono tamo di se pucao iz LMG-a po mojim drugovima{#}

Grrrr....sad budem bertu zamolio da gledam dok te nožem kolje.{#}

14 godina
Battlefield 3

Ajmo danas napravit rusvaj navečer. Izbalansiramo si timove pa nek pobjedi onaj sa većom ki*om!

btw....onaj koji se odaziva na ime Ingegard.....nadam se da si štucao cijeli dan ...pica provokatorska {#}{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

I ti i berta ćete u ustima kad vas prikoljem nožem vidjeti ovo:{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 12:09 (Jack Sparrow).
Moj PC  
14 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

Koji je ovo,...

neko natjecanje

The Clanbase NationsCup XV

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654777477989165/1/true/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

ja sam isto sinoć zadnji assignment zavrsio ., isto s DVP đipom., na wake islandsu. ljepo išao mic po mic za timom prema zastavama i svaki 50-100 metra stao i suporto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

I ti i berta vidjet ćete u ustima kad vas prikoljem nožem ovo:{#}

ROFL!!! ontopic: ne stavljaj vise slike s naseg ljetovanja na net!

13 godina
protjeran
Kako se igra ponaša na GTX 560 Ti karticama?
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Već te vidim kako si ovo slikao na Rabu (khmmm) naprčen prema moru sa naopačke okrenutim fotićem..hahaha

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 12:13 (Zero2).
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Provokatoru, sad ima da te berta zakolje a ja ti legnem na tvoj mrtvi leš i počnem radit bludne radnje.{#}

Hebote još ćemo i snuf film snimit na tom bug serveru.{#}

EDIT: Pravo muško ima dlake na kuglama, tebi to po slici fali.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 12:24 (hellbyte0).
16 godina
odjavljen
hellbyte0 kaže...

tamo gdje se puno gazi ne raste trava...

17 godina
protjeran
skank666 kaže...
tamo gdje se puno gazi ne raste trava...

Haahahahahahahhah a hebote kako sam crko od smijeha na ovo legendo.{#}

15 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Dobro jutro svima!

Dajte mi predložite jednu Assault pušku. Igrao sam puno sa AEK-971 i M16A3  ali mi  su dosadne i sve je otključano. Sada bi prešao na neku drugu ali ne znam na koju. Dajte par mišljenja :)

Pozdrav!

Ja u zadnje vrijeme igram sa AN-94, u pocetku je bilo dosta tesko se naviknut ali sada mi je najdraza assault puska. Za srednje i vece udaljenosti na 2 round burst jako precizna, trenutno imam oko 700 killova.

Probaj mozda ti se svidi, samo nemoj odmah u pocetku odustat...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 12:43 (berto).
15 godina
Sale_ds kaže...
Fila znas ti kaj je najbolje...

Kad se ko medic zatrcim na tenk jer nema druge opcije, a frajer izade van da me ubije mislec da ljepim c4.

Zato volim bf. Kad me vidio omastio je brk mislec da je free kill al se sekundu kasnije nasao u obrnutoj situaciji :p

Da, zna mi se dogoditi da se zaletim pa se userem i legnem pored gusjenica a on van da vidi di sam , ja odmah e, unutra pa onda on budala bježi...mega lol trenuci.

13 godina
Sale_ds kaže...
Fila znas ti kaj je najbolje...

Kad se ko medic zatrcim na tenk jer nema druge opcije, a frajer izade van da me ubije mislec da ljepim c4.

Zato volim bf. Kad me vidio omastio je brk mislec da je free kill al se sekundu kasnije nasao u obrnutoj situaciji :p

Jesi mozda ovo napravo jucer na BUG-u?

Vidim ja neki nas medic trci na tenk! Reko je WTF?? Valjda misli da je support!

I kad tamo, ovaj izleti iz tenka, a nas udje unutra {#}

Ko god je to bio, svaka cast! {#}

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
hellbyte0 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Provokatoru, sad ima da te berta zakolje a ja ti legnem na tvoj mrtvi leš i počnem radit bludne radnje.{#}

Hebote još ćemo i snuf film snimit na tom bug serveru.{#}

Još si mlad hell...mi pravi muškarci si brijemo jaja i oko jarbola da izgleda veći :)

::: peace 0n earth :::
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice