Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.096.063
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3

zadnjih 5-6 stranica je TL;DR

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
Mew kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Vidim da spominjete sacmarice.

Ne igram s njima pa ih ne poznam, al mi je cudno kako to da nitko ne spominje ovu novu sa Assignmenta MK3A1 (Jackhammer)?

Jer je onih 5 killova u DVP Jeepu nemoguce dobit?

lol, najlakše je da sjedneš u jeep,f2 i čekaš, ljudi ni ne kuže, i onda pwn. i to je to.

15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Morska Dzukelo Heeh,jesi ti mozda gey?Jer vidim da te stalno spopada neki Majti tenkista.. ;) Ja nikada nikoga neimenujem kao citera,tako da ove tvoje izjave su malo fail i fiktivne.. Vidim da si jedan od onih kojima je ova "igrica" sprzila mozak i koji su ufurani 100% u nju,nista drugo..Tako da rasprava sa tobom nigdje ne vodi i nema svrhe... Ponavljam opet,nije moj server nego od naseg klana... A dal zjapi prazan ili ne,evo ti link pa provjeri: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e634276a-ab16-4dbf-9961-fd58f8916dd5/xXx-clan-METRO-Grand-Bazaar-800-Ticket-Hardcore/ ;)

Šta je ovo imate samo 6 od 13 mapa u rotaciji {#}. Baš ste močni.

pero_HR
15 godina
peroko kaže...
Cyber_Freak kaže...
Morska Dzukelo Heeh,jesi ti mozda gey?Jer vidim da te stalno spopada neki Majti tenkista.. ;) Ja nikada nikoga neimenujem kao citera,tako da ove tvoje izjave su malo fail i fiktivne.. Vidim da si jedan od onih kojima je ova "igrica" sprzila mozak i koji su ufurani 100% u nju,nista drugo..Tako da rasprava sa tobom nigdje ne vodi i nema svrhe... Ponavljam opet,nije moj server nego od naseg klana... A dal zjapi prazan ili ne,evo ti link pa provjeri: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e634276a-ab16-4dbf-9961-fd58f8916dd5/xXx-clan-METRO-Grand-Bazaar-800-Ticket-Hardcore/ ;)

Ma odlični su momci, kod njeh nema ni chitera niti pwnera sa tenkovima, oni sve kick da budu sigurni.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima ko za Co-Op? Nisam ga jos poceo pa ako ima dobrovoljaca moze na PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
peroko kaže...
Cyber_Freak kaže...

O Boze,kako retardiranih ljudi ima.. Daj  prvo razmisli nego ista napises.

Sta,ti si jedan od onih koje treba promuckati prije upotrebe za ista?

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Igra mi se pocela crashati u zadnja 3 dana nenormalno,za poluditi...U pocetku nisam imao nikakvih problema.Tu i tamo se ponekad znao desiti koji crash,ali nakon sto bi 20-tak puta izasao u windowse iz igre i nazad...

Sad promijenim na chrome browser,igra se ne crasha,ali mi se javlja ++your connection to server timed out''....  :(

Pa za poluditi..Sad tek pocinjem suosjecati sa ovima koji imaju probelma sa ovom igrom...

Ima neko savjet neki ili ideju u cemu bi mogao biti problem?

Mislim,ima 500 razloga...  .)

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kada kažu da su na CBC-u admini mutavi u pravu su. 

Admin mi nije ni razlog napisao, rejpao sam ih, pitao druge jer Baserape dozvoljen i kažu da je.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 18:57 (kalko1212).
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

@drahic

Što razmisli? Jel u rotaciji samo 6 od ukupno 13 mapa? Je. O čemu onda pričamo. A to što ti nemožeš imat argument bez da vrijeđaš nekoga to samo govori o tebi. Mislim da bi bilo najblje da odeš naći svog kompu Domi zagreba pa da fino imaš još jednog istomišljenika s kojim možeš pljuvati i trolati po forumu.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 18:59 (peroko).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Jedine dvije igre u kojima sam dominirao sa shotgunovima i preferirao igrati s njima

konstantno jesu Half-Life 1 & UT (flak cannon left click fire mode).

Otad sam potpuno beskoristan u ovim novijim igrama tipa BF3, naprosto me ne ide orijentacija u

prostoru jer sam prije navikao na frantic igranje u skučenijim prostorima gdje su više

refleksi igrali ulogu nego taktkika (kako kad, kako gdje no pretežitio).

Danas u battledieldu nije toliko bitno brzo reagirati i naciljati koliko jest dovesti se uopće u tu poziciju

bez da te neprijatelj skuži i skine sa udaljenosti.

Sve u svemu, mislim da imam oko 15 shotgun killova sveukupno no vuče me da

ih uistinu isprobam koristiti kako treba ali me ohladi jer jako često čitam da ljudi ful siluju taj USAS i što ne.

Ma USAS je odličan ali nije svemoćan.

Meni i dalje 870 MCS sa frag ammo rula.

Ako kreneš igrati sa sačmaricama na normal modu u početku češ se malo napatiti dok ne otključaš frag ammo,a onda kreće zabava.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ali najbolje je kad pucam frag iz USASa i neka budala iz tima izleti 30 centimetara ispred mene: you committed suicide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
peroko kaže...

@drahic

Što razmisli? Jel u rotaciji samo 6 od ukupno 13 mapa? Je. O čemu onda pričamo. A to što ti nemožeš imat argument bez da vrijeđaš nekoga to samo govori o tebi. Mislim da bi bilo najblje da odeš naći svog kompu Domi zagreba pa da fino imaš još jednog istomišljenika s kojim možeš pljuvati i trolati po forumu.

Bistar si ko gusti sok.

Vec se vidi koja ekipa stalno dolazi na taj server i par ljudi koji su stalno tamo,nemaju B2K ekspanziju.

I zbog njih se stavilo tako.

Btw- inace,uzasno je tesko u pconu namjestit ostale mape..da..

Kakve veze sad ima domi?

15 godina
peroko kaže...

@drahic

Reci mi jedan razlog zašto bi sve mape trebale biti u rotaciji?? Aha da bi bili "moćni"!! lol

Da si malo pratio taj server od početka onda bi vidio da se na početku vrtio samo Metro 1000 ticketa. Pa je kasnije dodan Bazaar, Crossing...Kako se standardna ekipa počela pojavljivati počeli smo stavaljti sve više mapa. Vrte se mape koje ljudi žele igrati. Ljudi se žele napucavati, biti u konstantnoj akciji a ne trčati ko sumanut od zastave do zastave. Na svim ovim mapama je stavljen small conquest da napucavanje bude što koncentriranije! Jedno vrijeme je bio Tehran Highway gore i na njemu bi se server ispraznio u roku minute. Danas smo stavili Karkand (5 zastavica) i ista stvar, pa smo ga prebacili u TDM i s tim je trenutno situacija ok.

Server ima 32 slota i ne možemo staviti sve mape, pogotovo ove ogromne jer će se razvnodniti igra!

Sljedeći mjesec planiramo povećati na 40 a samim time ćemo i nove mape probati progurati, ali opet kažem, samo one koje ljudi žele igrati!

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 19:54 (Switch).
15 godina
kalko1212 kaže...

Admin mi nije ni razlog napisao, rejpao sam ih, pitao druge jer Baserape dozvoljen i kažu da je.

Inagme name, vrijeme bana i mapa ako može da vidim što je to. Hvala.

14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
generic9974 kaže...
Cyber_Freak kaže...

Jos jedan info samo,nas klan xXx je odlucio nagraditi igrace koji igraju na nasem serveru...

Od 01.01.2012-01.02.2012. prva 2 igraca bit ce nagradjena sa BF3 LImited Ediotion !!!

Uzima se u obzir samo statistika sa gametrackera stats-a.. http://www.gametracker.com/server_info/176.9.41.175:25220/

Shvatite ovo kako hocete (reklamu,mamljenje igraca na nas server,dobrotvornu svrhu ili nesto slicno)

Uglavnom,mislim da zasada jedino nas server dijeli neku nagradu.I mislim da to nije losa gesta,da mozete doci i svojim skillom osvojiti code i darovati ga prijatelju,bratu,komsiji itd..

Uzivajte..

pa danas je 03.01 .... reklamiras nagradnu igru sad kad se ionako zna tko je dobio{#} (ne pratim ali da pokusam pogoditi .... nagrade je odnio netko od vas :D) .... ovo je jaĆa reklama od chuck norrisa

mi se ne ubrajamo u statistiku,tako da ti je post fail..lool

a i pogledaj koji datum pise...

ups ..... ima puno 0,1,2 u datumima pa me disleksija pukla ... ja sam mislio da je od 01.01-02.01 {#} .... kao vikend akcija kakva je bila u reziji EA za battlefield 3 nedavno ... pa je sitnim slovima negdje pri dnu bilo navedeno da za nas ne vrijedi (iako smo platili isto ili skuplje igru od nekih koji su imali pravo ... npr. USA, Canada i sl.) pa sam odmah krenuo drvljem i kamenjem  ....

..stoga .... isprika i pohvala za akciju {#}

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
kalko1212 kaže...

Ingame: Kalko1212

Vrijeme: oko 19 sati

Mapa: Operation Firestorm

Inače nisam više bannan, sada mogu ući normalno.

Kalko1212 ingame
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Event Xml: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">   <System>     <Provider Name="ACEEventLogSource" />     <EventID Qualifiers="0">0</EventID>     <Level>4</Level>     <Task>0</Task>     <Keywords>0x80000000000000</Keywords>     <TimeCreated SystemTime="2012-01-03T19:32:24.000000000Z" />     <EventRecordID>7538</EventRecordID>     <Channel>ACEEventLog</Channel>     <Computer>Neno-PC</Computer>     <Security />   </System>   <EventData>     <Data>0000000151: 2012-01-03 20:32:24:706    FAILED:ADL_Display_SLSGrid_Caps and return value is: -1  Error      Called by: ATI.ACE.CLI.Caste.Graphics.Runtime.RT_GraphicsAdapter_N::CheckSLSSupported                       processID:02940 threadID:(                ) domainName:(CCC.exe                    ) assemblyName:(CLI.Caste.Graphics.Runtime, Version=3.5.4359.30305, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ </Data>   </EventData> </Event>

evo ovu mi gresku javlja...jel ima neko strucan da mi kaze u cemu je problem? ATI DRIVERI 12.1?

inace imam Saphire 6950 1 gb dual fan

aj neko struccan help

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Event Xml: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">   <System>     <Provider Name="ACEEventLogSource" />     <EventID Qualifiers="0">0</EventID>     <Level>4</Level>     <Task>0</Task>     <Keywords>0x80000000000000</Keywords>     <TimeCreated SystemTime="2012-01-03T19:32:24.000000000Z" />     <EventRecordID>7538</EventRecordID>     <Channel>ACEEventLog</Channel>     <Computer>Neno-PC</Computer>     <Security />   </System>   <EventData>     <Data>0000000151: 2012-01-03 20:32:24:706    FAILED:ADL_Display_SLSGrid_Caps and return value is: -1  Error      Called by: ATI.ACE.CLI.Caste.Graphics.Runtime.RT_GraphicsAdapter_N::CheckSLSSupported                       processID:02940 threadID:(                ) domainName:(CCC.exe                    ) assemblyName:(CLI.Caste.Graphics.Runtime, Version=3.5.4359.30305, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ </Data>   </EventData> </Event>

evo ovu mi gresku javlja...jel ima neko strucan da mi kaze u cemu je problem? ATI DRIVERI 12.1?

inace imam Saphire 6950 1 gb dual fan

aj neko struccan help

da ATI driver ..... makni ove drivere i probaj s 11.12

13 godina
protjeran
generic9974 kaže...

evo sad sam stavio 11.8 ,njene originalne sa cd-a pa cu vidjeti,tj dizati verziju po verziju...

14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
generic9974 kaže...

evo sad sam stavio 11.8 ,njene originalne sa cd-a pa cu vidjeti,tj dizati verziju po verziju...

11.12 su zadnji sluzbeni, oni bi trebali radit ..... ako ti se opet rusi deinstaliraj potpuno ATI Cat. driver i onda instaliraj ..... 12.1 je preview i moguce je da nisu stabilni ... mozes eventualno probat 11.11c ... to je fixani 11.12

13 godina
protjeran
generic9974 kaže...
Cyber_Freak kaže...
generic9974 kaže...

11.12 su zadnji sluzbeni, oni bi trebali radit ..... ako ti se opet rusi deinstaliraj potpuno ATI Cat. driver i onda instaliraj ..... 12.1 je preview i moguce je da nisu stabilni ... mozes eventualno probat 11.11c ... to je fixani 11.12

evo sad sam probao ove 11.8 i nakon 3 min igranja crash...  :(

sad idem probati ove 11.12..

milslim da kad sam imao 11.11 da nisam imao crashova..

Jel mogu samo update preko control centra ili potpuni clean install?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 21:12 (Cyber_Freak).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Reportajte ga.. haxsa!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/SSS_ADMIN/#

Imao je score čini mi se 49:1.

www.key-storm.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nick54312 kaže...

Reportajte ga.. haxsa!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/SSS_ADMIN/#

Imao je score čini mi se 49:1.

lol imao je on i score 202:1!

EDIT: evo http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/14305357/1/247826937/

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 21:20 (sokre).
15 godina
kalko1212 kaže...
fila2208 kaže...
kalko1212 kaže...

Ingame: Kalko1212

Vrijeme: oko 19 sati

Mapa: Operation Firestorm

Inače nisam više bannan, sada mogu ući normalno.

Server sam bana nekad radi tk, nekad ako abuseaš ili ubiješ nekog za vozilo. Ne admin. Pričao sam sa ovima nitko te nije banao. Ugodno igranje želim.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hah, nevjerojatno..

Upravo završi druga partija Caspiana na BOL-u i krene učitavati Seine.

Učita mi mapu nakon otprilike 5-8 minuta taman na prozor 'your team won/lost, nemam pojma'.

Bjutiful.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Jednostavno zaobilazite takve servere i gotovo. Nebudu oni dugo puni sa takvim balavim ponašanjem. A ja mislio da tamo igra ozbiljnija ekipa...

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 21:34 (red_bull).
13 godina
neaktivan
red_bull kaže...
kalko1212 kaže...

Jednostavno zaobilazite takve servere i gotovo. Nebudu oni dugo puni sa takvim balavim ponašanjem. A ja mislio da tamo igra ozbiljnija ekipa...

I ja isto, igramo na CBC-u, svi su snajperisti, netko ne uništava tenkove i itd. uglavnom nisu čuli za Teamwork.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo jedan mali isjecak iz sinocnje partije :D

sniper only
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Jel ima kome da se igra sruši bez ikakve poruke i morate je ugasit u tasku?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ma igra je još puna bugova, eto danas sam doživio na metro mapi da je cijeli moj skvad najprije propao do pojasa kod zastave c, nakon toga još malo dublje ispod poda, trčkaram tako lijevo desno, možda se negdje popnem kad ono propadoh u ponor, ostala mapa u oblacima, neki avioni ispod mape i bed luck, suicid. Nakon pet minuta taman pred kraj pukao i server i sat vremena i bodovi u vjetar.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice