- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo da i ja pomognem onima koji imaju problema sa malim fps-om...Hvala Bogu ja nemam.. :)
Znaci radi se o programcicu tvrtke Iobit game booster koji povecava fps...Mislim da ce pomoci mnogima,a pogotovo onima koji imaju starije masine i muce se sa fps-om...
S ovim programom gasite nezeljene windows servise i ostale bespotrebne gluposti koje vam jedu memoriju...Cito sam na forumima ljudi ga hvale...
Evo link: http://www.megaupload.com/?d=I51XYMY8
Uzivajte..
koristio sam to godinama kad sam imao manje snazan komp i odlican je,pogasi sve sta treba i radi dobar posao
jel ima neki nacin da sa sugavin bolt action sniperima nekog ubijem iz prve (HC) a da nije u glavu?
koliko sam se ja igrao sa sniperom, ne. osim ako nije ravno u prsa (al nek me neko ispravi). rijetko kad bi imao 1 pogodak kill (osim u glavu naravno), mozda samo ako ga je netko prije "načeo" a ja dokrajčio.
jel ima neki nacin da sa sugavin bolt action sniperima nekog ubijem iz prve (HC) a da nije u glavu?
Ako su na manje od 20m od tebe, da.
koliko sam se ja igrao sa sniperom, ne. osim ako nije ravno u prsa (al nek me neko ispravi). rijetko kad bi imao 1 pogodak kill (osim u glavu naravno), mozda samo ako ga je netko prije "načeo" a ja dokrajčio.
ma ide i u prsa i u leda i nista samo ga malo osteti,a onda on mene iz jednog metka ubije sa m249 -.-,koja je onda svrha snipera(bolt) ako ne ubije iz prve???
ma ide i u prsa i u leda i nista samo ga malo osteti,a onda on mene iz jednog metka ubije sa m249 -.-,koja je onda svrha snipera(bolt) ako ne ubije iz prve???
mislim da bi se desila onda invazija sniperista, uzmes action bolt i stavis umjesto velike optike, neki rds, kobra ili 4x acog i eto ti smrtonosne puske.
To je bila fora u BC2, RDS na M95 i rokaj.
Mada je potpuno retardirano no nema veze ako je fun
imo ko kakav savjet kako doci od njubek recona do mid skill recona?
imo ko kakav savjet kako doci od njubek recona do mid skill recona?
Igraj sa recon klasom.
Odite na server miceki, na prvu ovogodišnju makljažu.
nije da pljujem ali stvarno vi i vas normal mod na serveru!!
sa koliko metaka moram pogoditi da bi bio mrtav?!
Ovisno koliko dobro ciljaš!
recimo koliko mora dobiti metaka u trbuh?!
Oko 10 na prazan želudac, 15 ako je jeo prije borbe.
da pokusam nekima pomoci sto im se dugo loadaju mape.
kad ulazite na server, pricekajte da dole pise Loading Level, i kad to pocne pisati onda stisnite na ikonicu od BF3, bar tako meni pali, a i brze loada mape :D
pa pokusajte i javite utiske
to i ja radim stalno,samo ne znam jel stvarno tako brže uđe u igru ili je to placebo efekt,kontam štopericom testirat da se uvjerim
nije da pljujem ali stvarno vi i vas normal mod na serveru!!
sa koliko metaka moram pogoditi da bi bio mrtav?!
3-4... nauči ciljati.
Ah, da. Zaboravio sam. Na HC-u ni ne moraš pogoditi da ubiješ, dovoljno je pucati u smjeru protivnika.
Assault rifles: 3 glava, 6 noge, 5 ostalo, +1 metak iznad 30-40m
G3A3: 2 glava, 4 noge, 4 ostalo, +1 metak iznad 60m
Carbines: 3 (+1 iznad 50m) glava, 6 noge, 5 ostalo, +2 metka iznad 30m
SCAR-H: 2 glava (+1 iznad 50m), 4 noge, 4 ostalo, +2 metka iznad 40m
Strojnice: 3 glava, 6 noge, 5 ostalo, +1 metak iznad 30-40m
M60 i M240: 2 glava, 4 noge, 4 ostalo, +1 metak iznad 60m
PKP: 2 glava, 4 noge, 3 ostalo, +1 metak iznad 75m
Snajperi
BOLT: 1 glava, 3 noge (+1 metak iznad 60m osim M98 kojem treba uvijek 2), 2 ostalo
Poluautomatski: 2 glava, 3 noge (+1 metak iznad 75m), 3 ostalo
SKS: 2 glava, 4 noge, 3 ostalo, +1 metak iznad 50m
Za ostalo mi se ne da pisati. Btw. neke od ovih udaljenosti za broj dodatnih metaka su okvirne.
I da zaključimo, da na normalu treba cijeli spremnik da nekoga ubiješ su bajke koje pričaju njubovi koji ne znaju ciljati. Jedan spremnik ti je dosta da počistiš cijeli squad da ih baš gađaš u noge.
Jel vam se dogodi kad da sa sniperom opalite cijeli šanžer metaka u protivnika po svim dijelovima tijela i iznad zbog gravitacije i ne dobijete ni običan tag da ste ga pogodili ?
Jučer na metrou bacim vrući krumpirić(granatu) gdje raja pokušava se iz hodnika izvući(naši supressaju ali slabo jer ih ovi čiste na vratima)...Rezultat je da sam prvi put dobio squad wipe pin i nešto sitno bodova oko 530( 4 kila plus neki asistsi :D)
i onda je svizac zamotao cokoladu... :)
Nema veze, budemo kasnije zato jer treba mi netko za CO-OP. Jer ne da mi se ići na public pa sa idiotima igrati, jer likovi skaču ko zečevi, umir 500 puta i ubijaju mene i sebe.
Assault rifles: 3 glava, 6 noge, 5 ostalo, +1 metak iznad 30-40m
G3A3: 2 glava, 4 noge, 4 ostalo, +1 metak iznad 60m
Carbines: 3 (+1 iznad 50m) glava, 6 noge, 5 ostalo, +2 metka iznad 30m
SCAR-H: 2 glava (+1 iznad 50m), 4 noge, 4 ostalo, +2 metka iznad 40m
Strojnice: 3 glava, 6 noge, 5 ostalo, +1 metak iznad 30-40m
M60 i M240: 2 glava, 4 noge, 4 ostalo, +1 metak iznad 60m
PKP: 2 glava, 4 noge, 3 ostalo, +1 metak iznad 75m
Snajperi
BOLT: 1 glava, 3 noge (+1 metak iznad 60m osim M98 kojem treba uvijek 2), 2 ostalo
Poluautomatski: 2 glava, 3 noge (+1 metak iznad 75m), 3 ostalo
SKS: 2 glava, 4 noge, 3 ostalo, +1 metak iznad 50m
Za ostalo mi se ne da pisati. Btw. neke od ovih udaljenosti za broj dodatnih metaka su okvirne.
I da zaključimo, da na normalu treba cijeli spremnik da nekoga ubiješ su bajke koje pričaju njubovi koji ne znaju ciljati. Jedan spremnik ti je dosta da počistiš cijeli squad da ih baš gađaš u noge.
jesi ti ovaj ZC_Someone?
Meh, samo ti kolji. Nisi ni prvi a sigurno ni zadnji. Uostalom zaklali me danas bar 3-4 puta dok sam se glupirao s reconom. Nije baš da se zbog toga idem baciti s krova i porezati si žile u padu.
Mene ne smije klati samo jedna osoba. Ostalima okrenem leđa ak baš zamole.
ja sam sa sniperom bolji kad idem u dvoboje, osvajam zastave, neg kad kampam na jednom mjestu i ubijam ostale kampere, meni je merak doci njima iza ledja i ubosti ih cakijicom :D
ma to sto se tice snajpera malo mi je bzvz u bc2 mi se to puno vise svidja