Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.157.469
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

ma nije puno, mozda oko 2 min, za standardne mape, mozda je njemu sad to neobicno jer je pretpostavljam kreno igrati tek, i mi smo se cudili tome, sad nam je to, jel, normala :D

btw, vidi ove legende :D odlican

Had a dream I was king, I woke up still king

15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
lange kaže...
fic1994 kaže...

ljdu da li se i vama igra tako dugo loada?

ide connecting, joining server, i dok dođe do loading level onda to traje preeedugo :S

koliko ti se dugo load-a?

pa oko 3 min sigurno

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hah!

3 minute loadanja je za male bebe!

{#}

Merry crisis and a happy new fear
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

da li vam se kad dogodilo da kad završi match da izađe iz igre?

da li je to normalno ili....?

ne dogodi se svaki put, neki put normalno promjeni mapu i dalje se igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozdrav evo mene sa magnumom u najboljim killovima

16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

to su "oni" ludi tenkisti...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Jacob_28348/vehicles/312825091/pc/

samo tenk, ifv i to je to. ostalo sve mu je neodključano. i deinitivno neznam protiv koga igra kad ga nitko ne topi soflamom i javelinima.

17 godina
ranko091 kaže...
Indestructible kaže...

to su "oni" ludi tenkisti...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Jacob_28348/vehicles/312825091/pc/

samo tenk, ifv i to je to. ostalo sve mu je neodključano. i deinitivno neznam protiv koga igra kad ga nitko ne topi soflamom i javelinima.

de nemoguće,lik ima preko 13 K/D ratio...lik ili je cheater ili owna ko blesav...i čudno mi što nema niti jedan service star,taj izgleda da ne izlazi iz tenka uopće.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 0:23 (lobotomac90).
14 godina
neaktivan
cesto je skill, ali u velikom broju slucajeva PC-a shit tj. cheat. U bc2 posto sam bio na skolovanju koristio sam laptop za gaming. Posto je bio problem na mnogim serverima gdje je max ping bio oznacen s kick igrao sam na killzone #8 koji je vrtio isla-valparaiso bez kikanja. Naravno nakon nekog vremena sam upoznao stalnu ekipu i bila su dva tipa koja su sa helijem ownala. Bio sam uvjeren da je ovaj pixi dixi hacker jer je doslovno sve tamanio ,ali opet ne previse. A svi su govorili skill ovo ono pogledaj youtube, pogledam vidim frajer lomi kad nakon par mjeseci pb hack tool ban
15 godina
Battlefield 3

tank whoring na XXX serveru...ekipa pobjegla.više volim normal jer ovo je smiješno na hc.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

bolje onda ovako nesto, na srpskom serveru... malo tenkom malo, na noge s inžinjerom... strike at karkand... mali cq s 5 zastava... jest da je bilo kasno pa zbrisali oni dobri igrači...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/13267932/1/308919682/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nadam se da admini nemaju sta protiv da se reklamira server !!!

Balkan Arena ---- > http://battlelog.battlefield.com/bf3/de/servers/show/79d70d9c-12c7-4031-a3d7-3e31e123584a/Balkan-Arena-Mixed-Rush-ConquestLarge-all-maps/

teamspeak : medioforum.com

svi igraci sa ex-yu dobro dosli, ali bez nacionalnih i vjerskih uvreda ...

vecinu znate sa bug servera ;)

poz HAM7A

just overpowered
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pffft, hebeš server na kojem ne smiješ ljude psovat na nacionalnoj, vjerskoj ili rasnoj osnovi.  

Zaboravih još i seksualnu orijentaciju.

Sigurno sve puno nekih gay nigga jewova...

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Hah!

3 minute loadanja je za male bebe!

{#}

ja stvarno ne znam sta je dugo loadanje BF3 {#}..... kod mene u prosjeku 20 sec .... imam neki mali SSD i na njemu samo win i bf3 .... ostalo je instalirano na normalan disk (kod mene je vrijeme ucitavanje bilo slicno sa 3GB (w7-32) i sa 6 GB (w7 -64) rama .... )

14 godina
neaktivan
Vash kaže...

Pffft, hebeš server na kojem ne smiješ ljude psovat na nacionalnoj, vjerskoj ili rasnoj osnovi.  

Zaboravih još i seksualnu orijentaciju.

Sigurno sve puno nekih gay nigga jewova...

a ti si sad pametan i cool a mi smo glupi

jel ti dodjes na servere da psujes i prosipash kretenluk ili da igras ?

nevermind, dobrodoshao ako imas skill za igru a ne za IDIOTIZAM

just overpowered
17 godina
neaktivan
Vash se šalio... danas nisi popio kavicu?
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Vash se šalio... danas nisi popio kavicu?

ma jok ;)

sry vash

nemam ja nista sa serverom, al ipak ja svratim i na bug i na xXx (ma da HC mod i 1000 ticketa mi je previshe, al ipak SVRATIM)

uostalom serveri kostaju novca, a ako je ping okej i igraci, zasto da ne ;)

lijep dan

just overpowered
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sve ok.{#}

Dobiš nož u leđa pa smo kvit.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A sad prestanite mrsit muda i uletite na server. Prazan je i usamljen jadan...
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
Danny_HR kaže...

da mi retardirani support, hoce maknuti error vec 5 dana, 20 ljudi pitao i niko ništa, već bi bio na serveru. Glavna fora im je our tool is down please try after 24 h, sljedeci dan please try after 2-3days. jebe se njima za ljude

League of Legends Nick (WEST): hRay
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 10:34 (null).
15 godina
Danny_HR kaže...

Da,sam sam na serveru,nije fora...

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što duže pokušavam natjerati ovu igru da radi kako treba, sve manje imam volje za to. Niti jedna igra, ali baš niti jedna, nije mi stvarala probleme i imam 100 posto stabilno računalo i sustav, ali otkad sam instalirao BF3 osjećam se kao da imam posljednje smeće koje postoji. A u biti su smeće optimizacija igre, kao i brojna katastrofalna rješenja.

1. Biranje servera i connect iz browsera, tko li je samo to smislio - FAIL

2. Ulazak na server i nevjerojatno frustrirajuće čekanje po 2-3 minute (nikad nigdje u nijednoj igri to nisam vidio, zaista nevjerojatno) da bi uopće počeo igru - FAIL

3. Nakon 15-20 minuta igre zamrzavanje/rušenje/prestanak rada/disconnect iz tko zna kojeg razloga i svaki put na neki drugi način - FAIL

4. Nakon rušenja potpuna nemogućnost ponovnog spajanja na bilo koji server, na svakome izbaci error da se ne može spojiti jer valjda još uvijek ima informaciju da sam negdje spojen - FAIL

5. Jesam li spomenuo beskonačna učitavanja igre, više vremena provedem gledajući u loading screen nego u samu igru - FAIL

6. Tisuće i tisuće igrača s istim problemima koje nitko ne rješava jer je poluproizvod poslan u prodaju - FAIL

7. Tehnička podrška - FAIL

Upadnem u chat s nekim indijskim outsourceanim idiotom koji radi za dolar po danu i pitam ga što da radim, on me traži Origin ID i onda mi kaže "dajte mi vremena da radim na vašem problemu" i ode iz chata. ODE IZ CHATA.

Svaka čast ljudima koji imaju živaca za ovo, ja ih imam sve manje. U dva dana od 7-8 sati provedenih uz igru na samo igranje otpala su možda dva sata. Ostalo je otišlo na googlanje o problemima, čitanje kojekakvih pokušaja rješenja, kontakte s tehničkom podrškom... i gdje sam? Nigdje. Njima je najbitnije da sam platio igru. I onda ne igraj piratske igre nego plaćaj developerima koji imaju drskosti ovakvo smeće pustiti u prodaju.

8 5 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znam petero ljudi kome igra RADI!Jucer je frend dobio kljuc,instalio igru i stvar radi bez greske,najnormalnije smo odigrali partiju od sat i pol!Naravno ja sam mu slagao komp i mora raditi bez greske sve.

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
kach kaže...

Znam petero ljudi kome igra RADI!Jucer je frend dobio kljuc,instalio igru i stvar radi bez greske,najnormalnije smo odigrali partiju od sat i pol!Naravno ja sam mu slagao komp i mora raditi bez greske sve.

I meni igra radi dobro,ima dana kad sve živo legga - al to je valjda do servera.

Al ima i istine u postu koji je napisao Wazza,puno ljudi ima puno tih problema.

سمندری ڈاکو
17 godina
Battlefield 3

lol ispada ko da je pola ljudi dobilo pravu igru pola neku betu ili RC pa ako prođe prođe!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

neznam kaj je vama no meni se mapa uvjek louda za 1 min.

btw. evo jedan moj video s m240b

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

Čovjek ima problema ali koga briga?!

znam hrpu ljudi kojima sve super radi, nedavno sam kolegi sastavio konfu, novi win7 sve i zamrzavalo mu je nakon pol sata igre, onda nakon brojnih pokušavanja obrisali win i ponovo instalirali te mu sad sve radi dobro, ocito neki software stvara probleme ili driveri..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Stvarno kad vidim kakve sve ljudi probleme imaju sa BF3 najezim se... Ja od prvog dana nisam imao nikakvih problema..Samo ponekad "your connection timed out" i kad sam iskljucio upnp na ruteru sve radi kao podmazano.. Pa nakon 2 tjedna igranja pocela mi se igra crashati,ali ponekad..I to kad se u danu jedno crasha onda mogu sigurno igrati 4 sata u komadu do slijedeceg crasha..Pa sam jucer stavio 12.1 drivere za ATI pa nisam jos nijedan crash dobio... :) Jos mi se cak malo FPS povecao sa tim novim driverom... Ali ima dosta ljudi koji bi problem rijesili da kupe jos 4 gb rama,ssd disk i da promijene windowse,ali im se neda ... Ovi koji imaju slabije kompove ili imaju problema sa windowsima,preporucavam vam Windows 7 64 bit GAMER EDITION,jer su u njima iskljuceni svi nepotrebni windows procesi...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 11:34 (Cyber_Freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sokre kaže...

lol ispada ko da je pola ljudi dobilo pravu igru pola neku betu ili RC pa ako prođe prođe!

ispada da neki ljudima kompjuter ipak previše za koristit (čast iznimkama koji zbilja znaju u čemu je problem ali ga neznaju riješit)...

ali iskreno sve probleme i problemčiće sam riješio ili tu na bug forumu ili sam guglao i to ne vise od 5 minuta traženja... čak sam i grešku sa zvukom na youtubu našao... :)

17 godina
ranko091 kaže...
sokre kaže...

ispada da neki ljudima kompjuter ipak previše za koristit (čast iznimkama koji zbilja znaju u čemu je problem ali ga neznaju riješit)...

ali iskreno sve probleme i problemčiće sam riješio ili tu na bug forumu ili sam guglao i to ne vise od 5 minuta traženja... čak sam i grešku sa zvukom na youtubu našao... :)

istina, imao sam problema sa diskonektanjem (pogasio sve što se pogasiti trebalo), bsod-ovi declockao proc i grafu, premda sad mogu sa max oc grafom opet normalno igrati. moram opet probati sa procom pa ću vidjeti ako se sve sruši točno što je smetalo.

heh neznam koliko vas je igralo na win 98 ili 95 hehe da ste tek tamo vidjeli problema!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
Battlefield 3

Meni radi bez ikakvog problema. Kupio EU key na G2Playu. Komp je Q6600 @ 3GHz, 4GB RAM, HD5770. Nikakav uPNP ni portovi nisu enableani.

Ko singerica :)

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 11:43 (tnakir).

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice