- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ahahah, dobro sam se nasmijao!!!!
Hvala!
Uh što ću sada :( ,ma snači ću se.
jesi pokuso na integrisanoj?
Ne znam što znači integrisana .
Ne znam što znači integrisana .
integrirana
Hm ,dobro , znate ja sam vam totalni početnik i ne kužim se baš u te sve stvari u vezi grafičkih i slično,pa mi to ništa ne znači. :(
Hm ,dobro , znate ja sam vam totalni početnik i ne kužim se baš u te sve stvari u vezi grafičkih i slično,pa mi to ništa ne znači. :(
ta tvoja 2600 je stara sigurno 3 g i zastarjeli je hardware za igrati bf3 a i integirana grafička ti je još slabija da te ne buni ovaj pametnjaković gore.
pošto si novi idi u svoj profil i popuni rubriku moj pc ako znaš imena komponenti.
edit imaš hvala na mom postu...vrijeme je darivanja...
Hvala !
Evo idem odmah popuniti.
Pozdrav svima !
POMOC MOLIM !!! Odlucila sam sina za Bozic iznenadit igiricom Battlefield3, uuu... kako je bio sretan kada je vidio ...naravno ide on odmah isprobati... i eto ga za kratko vrijeme i kaze: nemogu igrati.. nemam memorije .
... ?????... naravno pojma nisam imala o cemu prica...
google, pa citaj vamo tamo i uglavnom fale nam ti RAM-ovi (i ko zna sto jos ??).
Imamo - Platform - Windows XP, Version 2009, CPU MARKER - Intel (R), Pentium(R) 4CPU, 3.00 GHZ, Installed Memory 3.01 GHZ, 1,50 GB of RAM
Sta moramo kupiti i gdje ??
Pozdrav svima !
POMOC MOLIM !!! Odlucila sam sina za Bozic iznenadit igiricom Battlefield3, uuu... kako je bio sretan kada je vidio ...naravno ide on odmah isprobati... i eto ga za kratko vrijeme i kaze: nemogu igrati.. nemam memorije .
google, pa citaj vamo tamo i uglavnom fale nam ti RAM-ovi (i ko zna sto jos ??).
Imamo - Platform - Windows XP, Version 2009, CPU MARKER - Intel (R), Pentium(R) 4CPU, 3.00 GHZ, Installed Memory 3.01 GHZ, 1,50 GB of RAM
Uf, slab je to kompjuter, dosta češ ti morati promjeniti da BF na tome proradi.
Koja je grafička unutra?
Ovako,imate XP,na ovome nećete ni moći instalirati igricu.Morate imati Windows 7 .
A memorije imate malo,imate tu na forumu tržnicu,pa dosta ljudi prodaje ddr2 memorije,treba vam barem još 2,5GB.
Nažalost, potrebno vam je kompletno novo računalo.
Po navedenim komponentama se da zalključiti da je računalo iz cca '04-'05 i nema mogućnosti
nadogradnje što bi Vas ispalo jeftinije.
Svaka čast na ideji no trebali ste detaljnije proučiti prije kupovine, naime, Battlefield 3 za izvođenje
zahtjeva solidno jako računalo. Naravno, ovisno o grafičkim postavkama i sl. no možemo sa sigurnošću
reći da za low detalje ide minimum dual core, 2GB memorije i 4650 (allong those lines, ugrubo)
što konkretno za vas u svakom slučaju znači investicija u novo (bilo rabljeno ili ne ali u svakom slučaju NOVIJE) računalo za klinca.
LP.
Jel bi aj s ovom fonfom mogao bar na low na pristojnoj rezi?
Hvala na odgovorima
Novo racunalo .
Koja je graficka kartica unutra...eeee .... nemam ja pojma di se to moze vidjeti
Malac je usporedjivao sa drugim igricama koje ima i koje rade, recimo PES 2012 i kaze da se samo po tim RAM-ovima razlikuje. ( Naime prosle godine smo mi isto kupili igricu pa smo nesto nadogradjivali, skuplje nadogradne na compu od igrice koja je isto sto se cijene tice...brrrrrrr.
Hvala na odgovorima
Novo racunalo .
Koja je graficka kartica unutra...eeee .... nemam ja pojma di se to moze vidjeti
Malac je usporedjivao sa drugim igricama koje ima i koje rade, recimo PES 2012 i kaze da se samo po tim RAM-ovima razlikuje. ( Naime prosle godine smo mi isto kupili igricu pa smo nesto nadogradjivali, skuplje nadogradne na compu od igrice koja je isto sto se cijene tice...brrrrrrr.
sad se da slozit okej gaming racunalo (NOVO) , koje ce vise manje pogonit sve igrice bez problema za oko 2000 kn (bez monitora i tipkovnice, misa itd.).
inace to tak ide, novije igre se rade na "novijim" tehnologijama pa isto tako zahtijevaju bolje, novije komponente.
Pozdrav svima !
ili jednostavnije kupite ps3 za 1800 kn i eto :D
Izbaciuje li ikoga trenutno PunkBuster. Do sada nisam imao nikakvih problema, nijednom me nije izbacivalo do sad.
Izbaciuje li ikoga trenutno PunkBuster. Do sada nisam imao nikakvih problema, nijednom me nije izbacivalo do sad.
Pitaj Tončija...
Igra mi neradi s 3gb rama Nakon par min igre ram se napuni do 95% i igra pocne trzat svakih par sec, katastrofa....
meni se i s 4GB to zna dogoditi,ali rijetko.
meni se i s 4GB to zna dogoditi,ali rijetko.
Pa i meni ali isto rijetko
Kažu da se sa 8GB to ne događa.
Kod mene se isto događa.
To mi je kao upozorenje da će se igra uskoro srušiti, a nakon par sekundi BAM srušila se.
Kod mene se isto događa.
To mi je kao upozorenje da će se igra uskoro srušiti, a nakon par sekundi BAM srušila se.
Meni se s 4 često događalo(maksimalno 30min razmaka), a s 8 mi se dogodilo možda 2-3 puta u par tjedana. Samo mi je smješno što popunjenost RAMa u igri nikada ne ide iznad 55%, a s 4GB je bila na 99% konstantno, tako da bi još 512MB bilo dosta.
Kod mene se isto događa.
bolje bi bilo da komp ne pokrece programe/igre za koje nema dovoljno rama.. onda se memorija uzima s hard diska i stvar se jos pogorsa ..
Evo, mamurluk je nakon cijelodnevne patnje napokon prošao.
Sad mi je palo na pamet nešto otprije par dana;
Pošto imam 4GB DDR2 800 i uz samo esencijalne procese BF mi pojede cca. 3.8GB a ponekad i kompletna 4,
sad gasim Mozillu zajedno s Balltelogom kompletno kada uđem u igru.
Eto mi uštede od parsto MB, nisam išao precizno gledati točan broj ali je oko 200MB garant ako ne i više.
Redikjulus jest da moram paliti klijent (origin) za pokrenuti klijent za igru unutar web browsera.
Naprosto bespotrebno trošenje (u mom slučaju ograničenih) resursa.
I tako kažem, why not, pogasim i igram bez problema.
Vjerojatno nisam izmislio toplu vodu no ako nekome pomogne, sweet.
Igra meni sad lagano dise sa 8 gigabajta.Mogu najnormalnije alt tabat kad ocu.Kad izadem iz igre instant mogu dalje po kompu radit,isto tak mape se puno brze loudaju i stabilniji je fps.
Pozdrav svima !
po meni bi ti se najvise isplatilo rasprodati stare djelove (mogli bi to ovdje na forumu mi cemo vam pomoci) i ivensticija u neke nove djelove bi vam izgledala ovako:
maticna AM3-300-350kn
4gige rama ddr3 180kn
procesor AM3 400-500kn
grafika polovna 500kn
stim kada prodate stare djelove za recimo 500 kn (rame,plocu,procesor) ivensticija vam je 1000kn sto mislim da vam se najvise isplati. samo uhvati kakvog susjeda da ti po izvadi-ugradi i miran ce ti sin biti makar godinu dana.
Dali jos netko imao problem ovaj: GAME COULD NOT LOGIN TO EA ONLINE (1). ?? dali zna netko rješenje?