Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.172.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Kendo kaže...

Mislim da je Dany jednom spomenuo i tu mogučnost. Nisam neki letač ali ovako glupo ponašanje još nisam doživio, kad se stalno boriš sa helijem da ostaneš u zraku. Letio sam i kao gunner sa drugim pilotom i isto smo se zaletjeli u brdo. Čim sam napisao da admin tu ima svoje prste kick.

Moguće, ja osobno ne znam za to, doduše, nisam previše niti čačkao po proconu...

@gamer34

Y U mad bro? {#}

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 21:02 (Minoza).
14 godina
Battlefield 3

mozda je netko objavio al nema veze. malo bozicnog stiha....

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8XG4jY9MCYk

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Opet forzzuk sa žalopojkama {#} ;

i dalje sve igra blokava i povlači za sobom nužan restart PC-a.

Skyrim radi savršeno, Napoleon total war, Crysis 2 , Dirt 3, Anno 2070, Civ V, Metro 2033 i praktički svaka nova/stara igra & aplikacija i program.

Računalo i sistem nemogu biti bolje održavani nego što jesu.

Čak i BC2 radi bez greške {#}

Samo Battlefield 3 odbija poslušnost.

Samo jedina igra koja mi se trenutno igra dok je vani prokleto ledeno i praznici su.

Samo to {#}

Merry crisis and a happy new fear
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
Samo Battlefield 3 odbija poslušnost.

Samo jedina igra koja mi se trenutno igra dok je vani prokleto ledeno i praznici su.

Samo to {#}

evo skupi pare za bus, i dođi meni u Rijeku... ja te pustim doma pa igraj dok ne prođu praznici... :)

14 godina
Ljudovi server xXx klana pun ko šipak 24/7
robimarko@gmail.com
15 godina
Battlefield 3

sutra kupujem LE, pa se bum i ja igral na bug serveru ^^

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
A nećeš na xXx serveru.Server je ludilo
robimarko@gmail.com
16 godina
moderator
robimarko kaže...
A nećeš na xXx serveru.Server je ludilo

I BUG je ludilo.{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
Je ali probaj zaigrat pa ćeš vidit klaonicu
robimarko@gmail.com
15 godina
Cyber_Freak kaže...
Imam jedno pitanje u vezi CUSTOM emblema za platoon. Radi se o tome da zelim da ubacim neku svoju sliku za nas platoon.. U mozili sam instalirao skriptu grasemonkey pa se kad odem na edit emblem pojavila ta dodatna opcija USE CUSTOM IMAGE.. E tu se javlja mali pronlem..Loadam sliku,on je sam resize,uploadam je,i spremi je..I kad zavrsi opet stoji prazan emblem.. Ne razumijem jel ta moja slika mora biti u odredjenom formatu ili?? Danny_HR ili netko ko zna? ??

Dobro šta stvarno nema nitko pojma kako to napraviti? Danny kako si ti stavio za BUG platoon?

15 godina
Battlefield 3

Imam kod za B2K koji mi ne treba pa ako neko planira uzeti "obični" BF3 preko Origina neka mi se javi na PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

ima netko da bi sa mnom igrao co-op sutra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matoje kaže...

ima netko da bi sa mnom igrao co-op sutra?

pa mogli bi,a mogli bi i danas ak imaš vremena? dodaj me na battlogu i na origin: gamer-065

Danijel Crkvenac
17 godina
neaktivan
robimarko kaže...

NHF, ali ajde više malo ohladite. Nemojte me krivo shvatiti, zbilja ne mislim ništa loše. Vjerujem da se odlično zabavljate i samo tako nastavite. Ali već više manje svi znamo za taj server, što se na njemu igra i koga zanima sigurno će doći na njega.

A budući da vam je kao što sami kažete server pun 24/7 i odlično se zabavljate ne vidim čemu potreba za konstantnim hvalisanjem i zvanjem ljudi. Ajde da vam treba pomoć napuniti ga. Ali ovako ispada kao imate potrebu svima nabijati na nos da dođu vidjeti vaš najbolji i najzabavniji server na svijetu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 23:04 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
robimarko kaže...

NHF, ali ajde više malo ohladite. Nemojte me krivo shvatiti, zbilja ne mislim ništa loše. Vjerujem da se odlično zabavljate i samo tako nastavite. Ali već više manje svi znamo za taj server,što se na njemu igra i koga zanima sigurno će doći na njega.

koji server?{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 23:14 (Blade Runner31).
13 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
robimarko kaže...

NHF, ali ajde više malo ohladite. Nemojte me krivo shvatiti, zbilja ne mislim ništa loše. Vjerujem da se odlično zabavljate i samo tako nastavite. Ali već više manje svi znamo za taj server, što se na njemu igra i koga zanima sigurno će doći na njega.

A budući da vam je kao što sami kažete server pun 24/7 i odlično se zabavljate ne vidim čemu potreba za konstantnim hvalisanjem i zvanjem ljudi. Ajde da vam treba pomoć napuniti ga. Ali ovako ispada kao imate potrebu svima nabijati na nos da dođu vidjeti vaš najbolji i najzabavniji server na svijetu.

Ja se izvinjavam svima u ime xXx klana zbog ovakvih stvari i nepotrebnog reklamiranja..Sad sam tek vidio..Decko je mlad i izlece,ali naucit ce...  .)

Mislim da nije mislio nista lose,ali ipak mislim da je malo pretjerao sa bespotrebnim reklamiranjem...

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Opet me je pocelo izbacivat na "Server Timed Out" iako mi je uPNP iskljucen, sto bi sada moglo biti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pamark kaže...

Ko  daje cdkey BTK ako se igra kupi  preko Origina.

ja ti ga poklonim, ako hoces javi se na pm...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
15 godina
neaktivan
desh kaže...

Opet me je pocelo izbacivat na "Server Timed Out" iako mi je uPNP iskljucen, sto bi sada moglo biti?

witchcraft!

{#}

Merry crisis and a happy new fear
16 godina
neaktivan
desh kaže...

.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
14 godina
Cyber_Freak kaže...
ZC_Someone kaže...
robimarko kaže...

Ja se izvinjavam svima u ime xXx klana zbog ovakvih stvari i nepotrebnog reklamiranja..Sad sam tek vidio..Decko je mlad i izlece,ali naucit ce...  .)

Mislim da nije mislio nista lose,ali ipak mislim da je malo pretjerao sa bespotrebnim reklamiranjem...

da je server tako dobar nebi ga trebali  hvaliti... znate onu staru: dobrom proizvdu netreba reklama {#}

kako se vremena mjenjaju,prije 20-ak god smo zvali daj dodi se kod mene igrati u pijesak sa auticima,itd a danas aj dodi kod mene na server!

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 5:34 (lange).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
ajme digli cijelu strku jer je decko zvao na server..idete na nase servere zbog servera ili ekipe na njemu?? Ja sam 3 puta igrao na xxx serveru kad je tek proradio i ekipa je zakon, komunikacija preko TS-a, zajebancije ne nedostaje i to je najbitnije..kada god se na vecer pokusam spojit uvijek sam 4+ na cekanju
Generalizirate servere i ljude bez veze. Sta ako neka ekipa s foruma igra na Bugu onda moraju svi,a nista drugo ne valja?
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Evo samo da kazem da se dojam mrvu popravio.

Samo, jel se to meni cini ili ima masu cheatera (wh i slicno)?

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima ih ko Kineza mamu im..

5-6 kolonel s 15 sati igranja i 9000 killova..yes, malo sutra. A EA ne poduzima ništa..pogledajte tipa pod nickom LEXA22R i njegove frendove

17 godina
Battlefield 3

Da, zbilja mi je bilo cudno kako seronja iza sanduka puca po meni i kolje sve oko mene, a nitko ga ne vidi i ne puca po njemu.

To mi zna bit dosta blesavo u npr. Metrou. Ne vidis covjeka, on se zbuksa u neku mracinu tamo i kolje sve po redu, a nitko ga ne vidi... 

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zakaj si dozvoljavate da vas to nervira? Igrajte svoju igru i bok.

---

Što se xXx klana tiče, pa smiju zvati na server. Ne vidim problem u tome.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Switch kaže...
Cyber_Freak kaže...
Imam jedno pitanje u vezi CUSTOM emblema za platoon. Radi se o tome da zelim da ubacim neku svoju sliku za nas platoon.. U mozili sam instalirao skriptu grasemonkey pa se kad odem na edit emblem pojavila ta dodatna opcija USE CUSTOM IMAGE.. E tu se javlja mali pronlem..Loadam sliku,on je sam resize,uploadam je,i spremi je..I kad zavrsi opet stoji prazan emblem.. Ne razumijem jel ta moja slika mora biti u odredjenom formatu ili?? Danny_HR ili netko ko zna? ??

Dobro šta stvarno nema nitko pojma kako to napraviti? Danny kako si ti stavio za BUG platoon?

Hahahaha,e moj Switch...Pa jesi ti stvarno mislio da ce ti Danny reci? Think again.. Zasto tako kad ljudi nesto znaju i mogu pomoci to ne zele? Svaka cast izuzecima,ali ima pojedinaca koji te ignoriraju i smiju ti se sto se patis i ne mozes rijesiti problem... Znam da zna kako promijeniti taj CUSTOM EMBLEM,ali covjek jednostavno ne zeli pomoci... Mislim,kakav je to MODERATOR koji ne zeli pomoci??
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cyber, jadan si.

Da znam pomoći pomogao bih. Ja sam samo ubacio emblem i bio je gore. Ne znam zašto njemu neće.

Tko vam je pomagao prvi dan sa serverom? 5 puta sam na vaš zahtjev mijenjao postavke, podesio server da streama na PBBans, napravio sve što ste tražili i ti kao zadnji bijednik imaš obraza doći reći da ne želim pomoći. Srami se.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 8:44 (Danny_HR).

10 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

ja sam jucer bio na tom xXx serveru to onako da vidim sta je reci... ne znam koliko ticketa ima kad server pocinje ja sam usao na 570  i na kraju partije moj tim je imao 480 ticketa a protivnicki 0... s tim da je u tom drugom timu bilo igraca koji su imali najvise killova i tako to... i sta reci? nema timske igre... ljudi se skampiraju negdje i stoje i cekaju da neko naleti i pogodi ga jednom i eto jednog killa i cijelu partiju mozda promijeni 3-4 polozaja i uvijek isto... eto prvi ti neno igrao si u mom timu i koju smo god zastavicu zauzeli ti nisi bio tu... ali si zato negdje kampirao i imao dosta killova... glavna taktika na hc serveru uzmi support i postavi claymore i imas kod sebe dovoljno municije i sakrij se i samo cekaj da neko protrci...

-BiH-slackspace

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Cyber, jadan si.

Da znam pomoći pomogao bih. Ja sam samo ubacio emblem i bio je gore. Ne znam zašto njemu neće.

Tko vam je pomagao prvi dan sa serverom? 5 puta sam na vaš zahtjev mijenjao postavke, podesio server da streama na PBBans, napravio sve što ste tražili i ti kao zadnji bijednik imaš obraza doći reći da ne želim pomoći. Srami se.

Promijenio si vec 2 CUSTOM emblema na battlelogu,a to se ne moze bez scrypte jer to nisu obicni emblemi sastvavljeni od onih ponudjenih.. Znam da si pomogao za server,za to ti se zahvaljujem..Ali pitao sam te 2 puta na forumu za emblem,2 puta preko battleloga i nisi mi odgovorio...Pa me znam koliko da si zaposlen,ili se igras morao si vidjeti te upite,pa je jos i Switch te pitao,i opet neodgovaras?I sta onda da covjek misli? A nemoj samo reci da nisi vidio poruke...Mislim,problem je bio napisati "ej cuj izvini ali ne znam jbg".. I hvala na bespotrebnim uvredama,ali ja se necu spustati na tvoj nivo...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice