Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.191.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

I ja isto dosta sprejam bezveze sa LMGevima.

Nego jučer dobio 39000 bodova sveukupno jer sam pokupio 3 medalje, za 40k mi falilo samo 55boda.

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
pirat kaže...

Apsolutno,ti si se oduvijek volio iživljavati na ljudima,pa ih bacati sa servera bez nekog posebnog razloga.

Ne kakaj.

Danny_HR kaže...

Ma nema to veze s laganjem i izmišljanjem. Možda je tipu jednostavno jebački dan. Zapravo ne možeš znati po logovima, isključivo po screenshotu bi eventualno mogao.

Ja ne tvrdim da tip nije cheater, možda je. Ali tvoja je dužnost, obzirom da si server admin, da budeš milijun posto siguran i s dokazom ga prijaviš even balanceu primjerice. Ovako samo ispada da si ga benao jer je bio bolji od tebe. Opet, ne kažem da je to razlog zbog kojeg si ga benao, ali tako izgleda.

Kao sto sam napisao, ja nisam uopce igrao taj put, nego povremeno bacim pogled na procon. Zbog razno raznih razloga, i jasno je da se netko povremeno napise za nekog da je citer. Ali ako je netko sumnjiv, pratim ga neko vrijeme i ako se pokaze da je citer onda dobije ban. Score ne znaci nista, ali znaci broj headshotova i kolicina ubojstava u nekom vremenskom razdoblju. Event log prati 500 linija, i onda sam pregledao njega i vidis sljedece...

(po sjecanju)

17:40:27   Mikkaav - xxx   (headshoot)

17:40:32   Mikkaav - xxx   (headshoot)

17:40:33   Mikkaav - xxx   (headshoot)

17:40:57   Mikkaav - xxx   (headshoot)

17:40:59   Mikkaav - xxx   (headshoot)

Ono , koliko dokaz ti vise treba?   Ali posoto je ovo prvi put. Nisam znao da mogu uzeti screen shot preko procona. A nisam bio u igri tako da 0 bodova od toga.

Zanima me da li radi u proconu opcija "pb screenshot" i da li ju ja mogu pogledati?

smiglcro kaže...

*osobno lik koji s teskom strojnicom ima 40% preciznost je debelo sumnjiv.. sto god vi rekli o tome

Hvala na potpori, ali oni samo trolaju :).  Bar pirat, jer ovo je prvi lik kojeg sam IKAD banao. I samo jednog sam kickao. 

Tako da bezveze izmisljaju, ali lik je citer, isto kao i pirat.

I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
15 godina
Battlefield 3

pirat je stara citercina... samo sto ima rcon pa mu ne smijem to reci {#}

steta ovo za modove, osobno nisam nikada koristio quick match, uvijek si poslozim u filtre opcije koje mi se taj dan igraju...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Zanima me da li radi u proconu opcija "pb screenshot" i da li ju ja mogu pogledati?

Imaš na Phogueovoj stranici plugin za PBSS. Ali ti RSP mora omogućiti pristup folderu sa SS-ovima da bi ih mogao vidjeti.

Jesi podesio server da streama negdje? GGC ili Pbbans?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 10:14 (Danny_HR).
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

pred neki dan vozika me pirat u heliju i rokne nas onaj gad danny s nekom raketom iz drugog helija i ja odmah riknuo a pirat jos leti u helicu, ostecen ali u letnom stanju...

slicno tome, vozimo se u djipu (hmw), ja na mitraljezu, i tako mi picimo i stanemo na minu i ja riknem vozacu nis... djip disabled ali on i vozac zivi.

kako sad to?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

pred neki dan vozika me pirat u heliju i rokne nas onaj gad danny s nekom raketom iz drugog helija i ja odmah riknuo a pirat jos leti u helicu, ostecen ali u letnom stanju...

slicno tome, vozimo se u djipu (hmw), ja na mitraljezu, i tako mi picimo i stanemo na minu i ja riknem vozacu nis... djip disabled ali on i vozac zivi.

kako sad to?

Pogodio te geler rakete u glavu i to je to.

13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
Uvijek se sjetim rečenice iz filma (neznam više koji je da me ubijete);

'they're shooting at us! Don't worry, a hiss means it's close and a snap...'

mozda nije ovaj

ali je uvijek fora pogledat ga i vidjet od kuda developeri crpe ideje..a i nije daleko od stvarnosti..dapace..

16 godina
odjavljen
smiglcro kaže...

cemu sada rasprave oko njegove odluke? ima admin prava moze banati koga kada i iz bilo kojeg razloga on to zeli. ako vam se ne svidja ekipa koji vodi server jednostavno ne igras vise na tom serveru, bezveze je prozivati ljude zbog njihovih odluka. kao sto on ne moze potvrditi da je lik chiter tako ne mozete ni vi da nije chiter...

*osobno lik koji s teskom strojnicom ima 40% preciznost je debelo sumnjiv.. sto god vi rekli o tome

Zašto? Ja imam 47,8% s magnumom .44 http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/TrachemysElegans/iteminfo/pTaur/306775537/pc/

Doduše, sa strojnicama nemam pojma kako bih to nabio - ovo je ipak namjerno ne-pucanje dok nisam siguran u headshot. Gotovo siguran.

15 godina
Tonči kaže...

Zašto? Ja imam 47,8% s magnumom .44 http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/TrachemysElegans/iteminfo/pTaur/306775537/pc/

Doduše, sa strojnicama nemam pojma kako bih to nabio - ovo je ipak namjerno ne-pucanje dok nisam siguran u headshot. Gotovo siguran.

mag ima 6 metaka, uzvlacis ga samo kada ostanes bez metaka u bliskoj borbi, rijetko ga izvuces ako ostanes bez metaka a neprijatelj daleko od tebe, jednostavno napravis realod i to je to. za handgun 50% pogodaka je jako dobar score ali nije tu nista sumnjivo. za teski mitraljez koji ima 200 metaka i trebao bi se koristiti kao support i suppres fire 20% pogodaka je odlican score... 50% je jako sumnjivo ili je lik toliko ubrijan da puca 1po1 metak i to kada je gotovo siguran da ce pogoditi...

13 godina
protjeran
skank666 kaže...

kako sad to?

Dobrodošao u zonu sumraka.

13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Daj mi recite koja je tipka za "spotanje" neprijatelja?Q ili? To nisam ni skontao jos...Spotas ga i?Tj jel se moze oznaciti nekako da ga tvoj squad vidi ili?

def je Q no ja sam si je premjestio jer igram na numerickom dijelu ili na z-boardu pa si bindam tipku za to...no upotreba je malo,ma qrac malo, previse smusena..moras imati zumirano oruzje, pa dok drzis zoom<ako nemas zoom togle ukljucen stalni zoom oruzja> moras recimo sekundu nisanit kaj zelis i stisnut fire pa ti on tek tada spota..ugl toliko mi je to preglupo napravljeno da izgubim volju spotat iako sam koliko vidim u onih 5% igraca koji spotaju...isto kao i ozivljavaju ili bacaju med/ammo pack...eto,malo se poigraj s time pa bus skuzio..ugl podosta puta mi ispuca metak umjesto da spota..nekad imam i dojam da je dovoljno samo dugo nisaniti i drzati spot tipku..kako god, rekoh, smotano je no kad odradim kako sam napisao 2 od 3 puta mi spota {#}

upotrebu i kako to izgleda tu pogledaj

eto,to ti je to. Hoah!

17 godina
moderator

Pffff, aimbot.

13 godina
protjeran
Yoga kaže...
Cyber_Freak kaže...
Daj mi recite koja je tipka za "spotanje" neprijatelja?Q ili? To nisam ni skontao jos...Spotas ga i?Tj jel se moze oznaciti nekako da ga tvoj squad vidi ili?

def je Q no ja sam si je premjestio jer igram na numerickom dijelu ili na z-boardu pa si bindam tipku za to...no upotreba je malo,ma qrac malo, previse smusena..moras imati zumirano oruzje, pa dok drzis zoom<ako nemas zoom togle ukljucen stalni zoom oruzja> moras recimo sekundu nisanit kaj zelis i stisnut fire pa ti on tek tada spota..ugl toliko mi je to preglupo napravljeno da izgubim volju spotat iako sam koliko vidim u onih 5% igraca koji spotaju...isto kao i ozivljavaju ili bacaju med/ammo pack...eto,malo se poigraj s time pa bus skuzio..ugl podosta puta mi ispuca metak umjesto da spota..nekad imam i dojam da je dovoljno samo dugo nisaniti i drzati spot tipku..kako god, rekoh, smotano je no kad odradim kako sam napisao 2 od 3 puta mi spota {#}

upotrebu i kako to izgleda tu pogledaj

eto,to ti je to. Hoah!

E hvala puno na ovome...Sad sam znatizeljan kao neko malo dijete.. ;) Uglavnom malo je onih koji bi sad tu objasnjavali na nekim banalnim stvarima,to je opterecivanje,znam..E da igram ovu igru kao CSS pa gdje bi bio kraj.. ;) Kako da postavim onaj laser dot ili infrared na oruzje i ostale dodatke..Tj jel moram cekati da to otkljucam sve ili? Tek sam level 2,sto nije lose a igro sam samo juce par mapa.. Daj mi recite jel onaj BRUNO_HR koji koristi nick šef na forumu Bruno Mikec iz Antunovca i ima CRO clan u CSS-u ili? Ako je onda se znamo... ;)
16 godina
Šef kaže...

Koliko točno je nerfan USAS? Koji dio je uopće nerfan? Samo Frag Rounds ili sa municija koju on ima? Kakvo je stanje s ostalim shotgunovima?

Uz frag rounds vrlo loš.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
16 godina
Yoga kaže...

eto,to ti je to. Hoah!

kakav je to gey commo rose:

GO GO GO! ON ME!

pirat ce najbolje znat odgovor,on je u tim vodama {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Mislim da se Mumble server gasi, vjerojatno zbog manjka aktivnosti.

Zapravo na kraju odlazi samo dosadašnji admin jer nema više volje održavati server budući da ga ni ne koristi. A koliko sam skužio Mumble server nastavlja raditi minimalno daljnih godinu dana. Ali s novom IP adresom i pod novom upravom :)

EDIT: Lol, stiskate hvala krivom čovjeku.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 13:11 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nešto malo vezano za Commo Rose

http://twitter.com/#!/TomasDanko/status/144360132338384896

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

I sam znas da to nema smisla.

Ne znam zasto ti uopce spomenuo osim da pokazes koliko si uber!

16 godina
Šef ti je iz Starigrada Paklenice.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel taj "comm rose" uopce funkcionira? Probao sam par puta odabrati neku komandu i lik mi nista ne kaze, nikakva povratna informacija se ne cuje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Jel taj "comm rose" uopce funkcionira?

Nitko nezna, nitko ga za sad ne koristi.

Misterij.

16 godina
odjavljen
Co7 kaže...
Tonči kaže...

I sam znas da to nema smisla.

Ne znam zasto ti uopce spomenuo osim da pokazes koliko si uber!

Pa "uber" bi bilo da je 100% i da su sve headshotovi. Failao sam. No, pokazujem da je moguće imati visoki score za preciznost. Istina, na blizinu, ali možda i taj koristi strojnicu na 1-shot? Onaj IAR je zbilja precizna puška.

15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Jel taj "comm rose" uopce funkcionira? Probao sam par puta odabrati neku komandu i lik mi nista ne kaze, nikakva povratna informacija se ne cuje.

Pa radi najnomalnije,i koristi se.

14 godina
Battlefield 3

Ako je netko voljan igrat Bf3 i imat komunikaciju sa svojim timom/squadom,moze slobodno posjetit Team Speak 3 sa ip-om- 176.31.128.79  no pass

Inace igramo svaki dan,preko dana i navecer. Mozete nas naci u sobi  Battlefield.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pa "uber" bi bilo da je 100% i da su sve headshotovi. Failao sam. No, pokazujem da je moguće imati visoki score za preciznost. Istina, na blizinu, ali možda i taj koristi strojnicu na 1-shot? Onaj IAR je zbilja precizna puška.

Vrlo brzo onda puca po jedan metak :), i sigurno je neki uski hodnik bio?

16 godina
odjavljen
Co7 kaže...
Tonči kaže...

Vrlo brzo onda puca po jedan metak :), i sigurno je neki uski hodnik bio?

LOL - nisam ovo vidio...

13 godina
protjeran
drahic kaže...

Ako je netko voljan igrat Bf3 i imat komunikaciju sa svojim timom/squadom,moze slobodno posjetit Team Speak 3 sa ip-om- 176.31.128.79  no pass

Inace igramo svaki dan,preko dana i navecer. Mozete nas naci u sobi  Battlefield.

E to stari,svaka cast za link..TS3 je 5 pua bolji od mumblea i laksi.. Nadam se da ce ekipa doci malo da se druzi itd...
14 godina
Battlefield 3

Nema problema. U prosjeku nas je 5-6 koji igramo stalno.

Tako da slobodno dodi/te i pozdravite i da zaigramo koju {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...
dedaa kaže...

Pa radi najnomalnije,i koristi se.

Hmm, bas nikad nisam cuo da mi je netko nesto viknuo.

13 godina
protjeran
drahic kaže...

Nema problema. U prosjeku nas je 5-6 koji igramo stalno.

Tako da slobodno dodi/te i pozdravite i da zaigramo koju {#}

Jel igrate na Bugovom serveru ili ? Jucer sam isao na neke strane,na 2 su bila sami citeri,nesto nevjerojatno..A admina nema ... Ovdje bar ima admin koji bana citersku stoku. Tesko je biti admin u ovoj igri i vrlo je tesko prepoznati citere,pogotovo one koji znaju da igraju...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice