rezimirajmo..BF3 instalacija je teska 11.2 Gb..prvi patch je dize na 15.5 Gb tj. tezak je 4Gb..drugi je tezak 3.9 Gb..znaci 8Gb prepravaka i poboljsanja, tj. izdali su jos jednom potpuno novu igru..toliko su morali mjenjat stvari da to vise ni nije ista igra..no da, igra je skroz savrsena i super je i dice kao i ea su opet odradili odlican posao..za njihove bankovne racune
i da,ovo pise onaj kojem igra odlicno radi. osim problema minornog sa zvukom u vozilima i do hmm sveukupno dva il tri diskonektanja sa battleloga zaista nebi trebao govoriti o stabilnosti igre..no da mi je ovo sve skupa presmijesno, da me mrzi kaj moram otkljucavat djecje gluparije da se igram iz svog gusta koji je dosao iz mog novcanika, da me to sve podsjeca na prezivcani koktel kvejka i koda, da imam DVA programa upaljena kako bi mogao igrati JEDNU igru, da moram UGASITI igru kako bi promijenio server, da se uludo trose novci kako bi se igra uopce pokrenula(kupuju se druge zvucne lool), da mnostvo ljudi ima slicne probleme...zaista presmijesno i prepateticno..no mi volimo poluproizvode..uskoro cemo i bete placat..pa patcheve koji su veliki kao i same igre..pa plati skin za puskicu..pa plati zakrpice s detaljima iz igre za koljena svojeg omiljenog kena, pa plati to kaj placas..divna buducnost on line gaminga se sprema..wellcome, you all are invited!