Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.194.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
athlon64 kaže...

evo moram rec da cu ovim patchem napravili neke korisne stvari konacno, ping je ludilo sređen, nema bugova upadanja u zemlju pri vožnji jeep-a, pada toranj na caspian borderu :D, i irnv mi se sad sviđa, nije toliko jednostavno spottat ljude a opet nisu ga ućinili beskorisnim, sve u svemu bravo :D

What what what??? Jer to mislis na onaj veliki(najviši gdje se nekada moglo popeti)?

Evo jedan tip za vas.Vjerojatno ste to svi već skužili osim mene.....pritiskom na tipku H mijenjate postavke chata (hidden,pop up,always shown)to mi je zbilja falilo.

E i btw kad stisnem tab da vidim score vidim pingove od svih samo svoj ne(neke crtice stoje)

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
moderator
NFSPredator0010 kaže...

E i btw kad stisnem tab da vidim score vidim pingove od svih samo svoj ne(neke crtice stoje)

Nitko ne vidi svoj ping.

سمندری ڈاکو
14 godina
Minoza kaže...
gamer34 kaže...

Nista osim misa i tipkovnice.Sad mi se cini da to ima veze kako micem mis ali neznam.Idem iskljucit komp pa ponovno probat.

Znači od milijuna igrača ti jedini imaš takav problem i prvo ti na pamet padne da je update kriv?

Mozda zato sto mi se to prije update nije dogadalo.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Wow!Upravo sam svjedočio padanju tornja.Bez riječi sam.stvarno efektno!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Patch je odličan,nema rušenja,chat je puno bolji,balans oružja,stabilniji fps uglavnom

PREZADOVOLJAN.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
NFSPredator0010 kaže...

Pada samo na kraju runde ili?

سمندری ڈاکو
17 godina
TomoR kaže...

Prije mi je falilo dva CO-OP oružja, sad su mi sva otključana, npr. kad je otključano se vidi kao:

smanjili su bodove potrebne za otključavanje CO-OP oružja,ja se isto iznenadio,jučer imao 2 otključana,a danas 6 {#}

to su se dobro i sjetili jer je previše trebalo bodova za otključati,ja sam prešao sve CO-OP misije na "Normal" i otključao samo 2 prije ovoga patcha,a malo je zamorno ispočetka igrati svaku misiju dok ne otključaš ostalo,tako da je ovo super što su napravili.

17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Samo mi se ti nemoj javljat, da ima teamkilla fasovao bi C4 u guzicu garant.{#}

Nedavno si bio samnom u squadu i igrao si recona. Iznad glave ti je znak da nemaš municije i ja trčim za tobom i bacam ti municiju. A ti svaki put, taman kad te uhvatim i bacim ti municiju pod noge, otrčiš dalje točno prije nego bi se počeo punit. Htio sam te zadavit, ili zakeljit za obližnji zid sa C4. Tako sam te naganjao sa jednog kraja grand bazaara na drugi.{#}

Recon na GB...i s tobom u squadu...hmmm, ne sjećam se. Ja trenutno igram večinom assassina s naglaskom na one-handed, sneak, light armor i restoration. {#} U zadnja dva tjedna sam igrao BF jednom ili dva puta. A kad i zalutam u BF3 ne sjećam se da sam ikad igrao sa snajperom na GB, a SMGove uopće ne koristim. Na GB mi je obično 320 glavno oružje. {#}

Također BUGov server lagano izbjegavam u zadnje vrijeme, čak i rijetko ulazim u squadove kad nemam nikoga na voice chatu. Odlučio sam ne gubiti živce na random ekipu. Jedini radnom čovjek s kojim sam se nešto uspješno dogovorio i odigrao je bio morpheus_cro. Kudos to him.

Tak da mi je to sve nekako sumnjivo. Si siguran da sam to bio ja? Uostalom, da nisam imao municije sigurno ne bi trčao okolo. Ak sam to i bio ja vjerojatno sam samo bacio ručnu bombu pa ti je zato javljalo da nemam municije. Btw. SS or it didnt happen {#}

wiz4rd kaže...

...onda si u squadu s krivim ljudima...s ekipom kojom brijem, mogu napraviti bunker od ammo i med kitova {#}

Kao što rekoh situacije je takva da rijetko imam ekipe da s njom brijem. A random ekipa me više živcira nego pomaže pa si rađe umišljam da sam Teknokyo ili Berta.

Btw. @Berta: :*

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 15:33 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

I nakon patcha od 4 gb dobijem crni ekran, ali audio radi  {#}.

Puno bolje od prijašnjeg patcha kada se nisam mogao ni spojit na server  {#}

Ima netko još sa ovim problemom?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
DEEPwaters kaže...

I nakon patcha od 4 gb dobijem crni ekran, ali audio radi {#}.

Puno bolje od prijašnjeg patcha kada se nisam mogao ni spojit na server {#}

Svi koji imaju Rusku ver. igre imaju taj problem.

Trebaju ti novi eng. fileovi.

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 3

Facebook -> obavijest na "Battlefield" kanalu -> 

"We are 10,444 strong! When we make it to 15 K we will give out some nice presents to our dear fans :)"

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DEEPwaters kaže...

dobro procitaj sta ti pise u u onom file sta i kako da prebacis :D ja sam imao taj problem jer nisam vidio da je pisalo da treba i onaj binarie file :D samo copy oba fajla i paste u origins games :D

16 godina
odjavljen
NFSPredator0010 kaže...

Kojeg tornja? Na Caspianu? Može se?

17 godina
neaktivan
U rushu da, sam padne kad su defenderi na 10 ticketa.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
Danny_HR kaže...

a u conquestu ne?

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
gamer34 kaže...

Novi update novi problemi,evo sada nakon sto sam cekao 4 sata da mi se instalira taj fucking update idem ja igrat i opet problem.Spawnam se i odmah problem,lik mi sam ide lec na pod,bez da ja to zelim.I tako trcim ja malo i opet se on baci.Pokusam ga ja dignut a on cijelo vrijeme se vraca na pod.Sta da radim???

Ukljucen joysick ili gamepad?

Probaj izbrisat pa ponovo sloziti tipku za prone.

Restartaj komp.

Evo restarto komp isti problem.A nemogu promijenit tipku za prone jer mi je ruska verzija i neznam di je prone.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ja sam igrao conquest kad se to srušilo,ali da sruši se sam tako negdje oko 10 ticketa

Zapravo sad više nisam siguran,battlereport pokazuje conquest large,možda se nije updejtalo.Nesjećam se jer bio cq ili rush jer sam uletio taman pred kraj,spawnao se i vidio toranj kako pada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 15:48 (NFSPredator0010).
17 godina
lobotomac90 kaže...
Danny_HR kaže...

a u conquestu ne?

Evo, friško s PC-a - ovdje pada u conquestu kada se padne na 10 ticketa.

13 godina
gamer34 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
gamer34 kaže...

Novi update novi problemi,evo sada nakon sto sam cekao 4 sata da mi se instalira taj fucking update idem ja igrat i opet problem.Spawnam se i odmah problem,lik mi sam ide lec na pod,bez da ja to zelim.I tako trcim ja malo i opet se on baci.Pokusam ga ja dignut a on cijelo vrijeme se vraca na pod.Sta da radim???

Restartaj komp.

Evo restarto komp isti problem.A nemogu promijenit tipku za prone jer mi je ruska verzija i neznam di je prone.

Nisi prebacio na engleski?

Ne mogu ti dalje pomoci, sorry.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Recon na GB...i s tobom u squadu...hmmm, ne sjećam se. Ja trenutno igram večinom assassina s naglaskom na one-handed, sneak, light armor i restoration. {#} U zadnja dva tjedna sam igrao BF jednom ili dva puta. A kad i zalutam u BF3 ne sjećam se da sam ikad igrao sa snajperom na GB, a SMGove uopće ne koristim. Na GB mi je obično 320 glavno oružje. {#}

Također BUGov server lagano izbjegavam u zadnje vrijeme, čak i rijetko ulazim u squadove kad nemam nikoga na voice chatu. Odlučio sam ne gubiti živce na random ekipu. Jedini radnom čovjek s kojim sam se nešto uspješno dogovorio i odigrao je bio morpheus_cro. Kudos to him.

Tak da mi je to sve nekako sumnjivo. Si siguran da sam to bio ja? Uostalom, da nisam imao municije sigurno ne bi trčao okolo. Ak sam to i bio ja vjerojatno sam samo bacio ručnu bombu pa ti je zato javljalo da nemam municije. Btw. SS or it didnt happen {#}

wiz4rd kaže...

...onda si u squadu s krivim ljudima...s ekipom kojom brijem, mogu napraviti bunker od ammo i med kitova {#}

Kao što rekoh situacije je takva da rijetko imam ekipe da s njom brijem. A random ekipa me više živcira nego pomaže pa si rađe umišljam da sam Teknokyo ili Berta.

Btw. @Berta: :*

Pred par tjedana, da.

Zakleo bi se da si bio ti, jer sam si još mislio kako još nikad nisam bio s tobom u squadu.

Ali eto ako veliš da nisi bio, možda sam te zamijenio za nekog sličnog naziva.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 15:54 (Vash).
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
gamer34 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
gamer34 kaže...

Restartaj komp.

Nisi prebacio na engleski?

Ne mogu ti dalje pomoci, sorry.

Kad sam prebacio na eng. sam imao samo crni ekran tako da sam vratio na ru.

14 godina
neaktivan
DEEPwaters kaže...

Samo nove eng filove i radi super i ja imam rusku verziju.

15 godina
neaktivan
Moras stavit valjd najnoviji patch, a to je ovaj
http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3dec6CJS.torrent
[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
drahic kaže...

Imam onaj tg782 ruter.

Probao sam ugasit i Win firewall i antivirus kompletno i njegov firewall.

Nista.

Probao sam instalirat Operu,niti preko nje ne vidim pingove.

Anything else?

Izludit cu!

Router -> Firewall -> Security Level -> Disabled?

https://user.t-com.hr/main.php -> Sigurnosna zaštita -> Firewall zaštita Vašeg računala dok ste spojeni na T-Com -> Bez zaštite

Ovo je samo za probu dal radi.

Nije preporučeno imati stalno ugašeno!

Trenutno je sve pogaseno. Firewall,anti virus i na korisnickim stranicama.

Ne pomaze.

Jel treba negdje stavit pod exception bf3 jos?

Zasto stalno moram imat problema sa tim smecem...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neke promjene koje nisu navedene u changelogu

• 'H' key now changes chat between the following options:

-Hidden (chat does not come up ever)

-Pop-up (old styled pop up when chat is active)

-On (always on)

• Vehicle sensitivity slider is now in options

• Icons/names now flash when using 'Q'

• Disable threshold reduced to around 37hp for air vehicles [more info on ground vehicles needed]

• Tower on Caspian now collapses near the end of rounds

• Player pings now displayed on the scoreboard (your own is not)

• No longer spawn at main when spawn selection is unavailable [needs confirmation]

New bugs:

• Players now spawn on top of jet when selecting jet spawn that has been taken.

• End of round scores show wrong Victory/Defeat message.

• Animations (ladder/knife) are stuttery/jumpy when the network buffer is modified

Što se tiče pinga u igri, koliko sam pročitao okolo i skužio, na scoreboardu je prikazan ping drugih prema tebi, valjda jer je client-side net code ili tako neka shema, možda ce netko znati bolje.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 16:07 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 7
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
evo došao mi Battlefield3 LE, i napokon sve poinstalirao kad ono tamo moram downloadat neki update od 3.9 gb WTF!!!!!
Um caruje, DOK SNAGA NE POPIZDI :)
16 godina
Pr3dat0r kaže...
evo došao mi Battlefield3 LE, i napokon sve poinstalirao kad ono tamo moram downloadat neki update od 3.9 gb WTF!!!!!

patch je izašao... TTF (there the fuck)

Cpt_LIAR
14 godina
Battlefield 3

Hmmm..sad sam se sjetio..

kad sam malo bolje razmislio,ja sam imao problema da ne vidim pingove od onog njihovog plugina...

Probao sam stari instalirat ali ista stvar,ne pokazuje.

Ali sjecam se da sam u Beti igrao i vidio,ali je bio dosao novi plugin i nisam mogao vidjet onda pingove vise..

Mozda je do toga..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne kuzim zakaj im ne odgovara zamisao da se toranj srusi ak se sve one sajle potrgaju.:/

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice