Da, ovo za ammo je koma, s obzirom da ga ipak svi supporti nose.
Assaulti većinom imaju M320 (popularni noob-tube), pa onda je teže izvući med kit od njih.
Da, ovo za ammo je koma, s obzirom da ga ipak svi supporti nose.
Assaulti većinom imaju M320 (popularni noob-tube), pa onda je teže izvući med kit od njih.
Zato ja uvijek nosim Medic Kit.
ja u conquest ili rushu nosim medic kit...dok u TDM-u nosim M26 MASS (za bliski kontakt).... :)
Za ove likove koji stalno dobivaju hard loop sound meni je ovo djelovalo:
Napisano je za BC2 ali isto je ko i za BF3, sitne su promjene!
This seems to be the solution for my Hardlocks. Here's the full description of what i did, and it is only related to users who run on Windows 7 64-bit, and probably have a Realtek soundcard.
1. Download pbsetup.zip.
Unpack it onto your Desktop, or anywhere else you like.
Go to step 2.
2. Go to C:\Users\<username>\AppData\Local\PunkBuster\BC2\pb\ and delete all files from there. ---- Nije nego je C:\Users\*ime*\AppData\Local\PunkBuster\BF3
Then go to D:\Games\Battlefield Bad Company 2\ and remove following files.
Go to \pb\ folder and clean it too. Warning, this will "forget" your login data, if you checkd the "Remember me" box in the game, so make sure you remember your password.
Go to step 3.
3. Go to C:\Windows\SysWOW64\ and locate PnkBstrA.exe and PnkBstrB.exe.
Set compartibility mode to Windows XP, and check the "run as admin" box. Do it for both files.
Go to step 4.
4. Run pbsetup.exe, add you game and update it. Don't forget to run it as admin.
Go to step 5.
5. Open PowerShell (run as admin!), and type cd c:\windows\system32 [Enter] sfc /scannow. (You need to run the 64-bit version, but if it does not work try 32-bit)
Reboot when completed, then go to step 6.
6. Open the PoweShell again and type cd c:\windows\syswow64 [Enter] sfc /scannow (You need to run the 32-bitversion, but if it does not work try 64-bit).
Go to step 7.
7. Kill the lag spikes! (loweres your ping, safe to change).
Reboot.
8. Play the game, if you will keep getting hardlocks, try to install the latest realtek driver, set sound quality to 16 khz, and reboot.
The best fail-proof solution is to disable the onboard sound and get a PCI/PCIe sound card, this will work for everybody and will make you free from going through these steps.
The Realtek onboard sound causes problems. There's some conflict with PB and Realtek, and it causes the game to hardlock.
UPD:
If you still keep getting hardlocks (pc freezes, with Brrrrrr sound), try to Uninstall PB using pbsvc.exe, Reboot, Install PB, reboot again, then take steps 1-2-3-4 and reboot.
I haven't had a single hardlock since.
If you use ATI, disable ATI A.I, as it causes texture and screen flickering for some users.
Mislim da je vrijeme za rejpanje Dice-ovih zaposlenika...
Popis Dice-ovaca koji su na batlelogu i igraju
USAS- USuckAtShooting
USAS- USuckAtShooting
Ovakve izjave i općenito plakanje mi jako idu na živce!
Ne znam jesu li curice koje plaču oko ovakvih stvari svjesne da lik koji igra sa sačmarom u nezavidnoj poziciji kad se nađe na bilo kojoj udaljenosti većoj od dometa sačmarice (šta je u biti jako malo). Znaći bilo kakav nailazak na neprijatelja na nekoj čistini je sigurna smrt jer mu ne možeš uzvratiti. Zato je potrebno itekako igračko umječe da se neprijatelju priđe blizu i iskoristi moć sačmarice.
USAS- USuckAtShooting
Ne znam jesu li curice koje plaču oko ovakvih stvari svjesne da lik koji igra sa sačmarom u nezavidnoj poziciji kad se nađe na bilo kojoj udaljenosti većoj od dometa sačmarice (šta je u biti jako malo). Znaći bilo kakav nailazak na neprijatelja na nekoj čistini je sigurna smrt jer mu ne možeš uzvratiti. Zato je potrebno itekako igračko umječe da se neprijatelju priđe blizu i iskoristi moć sačmarice.
tako je. I meni osobno ovakve balavarije idu na pišni živac već odavno.
USuckAtShooting?? baš me zanima koji tard je ovo izmislio. Valjda onakvi koji ljude nazivaju tenk noobovima, at mine noobovima, ili pistol noobovima. WTF? ocemo igrati sa kamenjem dok ti u isto vrijeme možeš imat g36 a infra scope-om? Manemoj.
U igri je i koristit ću SVE. ti si nob jer zbog toga gineš. Amen
Sta se pjenite ko sampanjac u ponoc odmah?
Ja sam isto koristim usas i imam 3 service star za njega.
Stavio sam to jer sam se okinuo smijat kad sam to vidio.
Ali ne,osjetljivi decki na bugu se odmah dizu na noge i osjecaju prozvanima.
USAS- USuckAtShooting
USAS FTW! S Frag rundama možeš i na malo veće udaljenosti, ne samo na 20m :)
USAS- USuckAtShooting
da igras sa USASom na caspianu - svakako -- ali trenutno popularni kombo usas i frag ammo jer definitivno prejak i upravo su ga sad smanjili upravo iz tog razloga --- kad si vidio nekog da puca s tim iza ugla prvo nisi znao je li tamo pješak ili LAV .... i sa istim eksplozivnim efektom (iste jačine, ako ne i veće) što baš i nema smisla
meni općenito ne smetaju korištena oruzja - dosad sam vidio prigovore na apsolutno sva oruzja u battlefieldu -- samo biraj oruzje i eto ti komentara "<ime/klasa oruzja> noob" -- što je jednostavno idiotarija -- ali mi barem oružja sredi da se ponašaju barem razmjerno pravima ako već guraš neki realizam (koliko je to uopće moguće to je druga priča) ...
USAS FTW! S Frag rundama možeš i na malo veće udaljenosti, ne samo na 20m :)
Ne za dugo, do sutra ak se ne varam. :)
USAS- USuckAtShooting
da igras sa USASom na caspianu - svakako -- ali trenutno popularni kombo usas i frag ammo jer definitivno prejak i upravo su ga sad smanjili upravo iz tog razloga --- kad si vidio nekog da puca s tim iza ugla prvo nisi znao je li tamo pješak ili LAV .... i sa istim eksplozivnim efektom (iste jačine, ako ne i veće) što baš i nema smisla
meni općenito ne smetaju korištena oruzja - dosad sam vidio prigovore na apsolutno sva oruzja u battlefieldu -- samo biraj oruzje i eto ti komentara "<ime/klasa oruzja> noob" -- što je jednostavno idiotarija -- ali mi barem oružja sredi da se ponašaju barem razmjerno pravima ako već guraš neki realizam (koliko je to uopće moguće to je druga priča) ...
Ni blizu kao LAV,i stvarno neznam koji k diraju taj damage na puskama.Koji je smisao imati 15 razlicitih puski ako sve imaju isti damage.
Sta se pjenite ko sampanjac u ponoc odmah?
Ja sam isto koristim usas i imam 3 service star za njega.
Stavio sam to jer sam se okinuo smijat kad sam to vidio.
Ali ne,osjetljivi decki na bugu se odmah dizu na noge i osjecaju prozvanima.
HEHE ja imam 26 service star.
E, kad dobijes service star za tenk?
Bas šteta da smanjuju snagu usas fraga jer onda ova municija nema smisla i čemu je uzimat nadalje uopče ako nema eksplozivnu snagu kakva joj i jest namjena.Ionako je bilo teško nekoga pogodit jer je brzina zrna mala ali je bilo gušt s njom derat i rušit zidove.
Ja mislim da kad otključaš sve za njegao...isto kao i kod service stara za klase.
Bas šteta da smanjuju snagu usas fraga jer onda ova municija nema smisla i čemu je uzimat nadalje uopče ako nema eksplozivnu snagu kakva joj i jest namjena.Ionako je bilo teško nekoga pogodit jer je brzina zrna mala ali je bilo gušt s njom derat i rušit zidove.
Namjena ove municije je raditi veliki suppression kao što piše u opisu dodatka na battlelogu.
Eo poceo i ja igrati bf3 :P igra je super!!
...mislim da lagano jedu "jaja" ove cice mice iz dice i previse slusaju placipicke po forumima kojima stalno nesto smeta, jbt jucer zakoljem tipa i frajer mi napise knife noob
Ja mislim da kad otključaš sve za njegao...isto kao i kod service stara za klase.
Izgleda da tenkovi nemaju Service star.
Imam sve otkljucano, preko 200 killova i ne sjecam se da sam dobio Service star.
Nema ga nigdje na Battlelogu.
treba imati eksplozivnu snagu, ali ne bi bas rekao da treba imat eksplozivnu snagu da ocisti 3-5 metara na svaku stranu
ispravak: maskimalni efektivni domet FRAG-12 je deklariran na 200m
Ni blizu kao LAV,i stvarno neznam koji k diraju taj damage na puskama.Koji je smisao imati 15 razlicitih puski ako sve imaju isti damage.
bas nebi rekao "ni blizu" jer LAVom mozes pogodit blizu covjeka (unutar metra i da ovog moras ponovno gađat - barem jos jednom, ako ne i dva put) -- usas ima slicnu snagu, ali puno veci rate of fire ... pa na koju onda foru sad to nije isto...
...mislim da lagano jedu "jaja" ove cice mice iz dice i previse slusaju placipicke po forumima kojima stalno nesto smeta, jbt jucer zakoljem tipa i frajer mi napise knife noob
pa velim ranije - doslovce naletis na sve situacije - <bilo koje oruzje ili vozilo> noob -- kaj god hoces - ja cesto cujem "pistol noob" jer volim pistolje koristit - meni ne smeta kaj netko koristi USAS ni najmanje - samo želim neki normalni razmjer dmg jer je ovo smiješno čak u usporedbi s vozilima...
Što se tiče suradnje na serverima mogu samo reći da mi moji suborci često dižu tlak više od neprijatelja, raznih exploita i abuse-a kombinirano. Kako su neki već spomenuli, pravo je čudo kad tražiš i dobiješ ammo box od supporta. Stvarno nekad poželimi igrati na serverima koji imaju FF on po defaultu, pa bih mljeo i neprijatelje i svoje za koje mislim da su idioti. Ovo su top 3 radnje koje me živciraju:
1. Kharg Island, američki spawn u bazi. Znate kako izgleda, svi su razbacani, malo je igrača u desantnim brodovima blizu vozila. Redovita situacija, prvi sjeda u jeep i odvozi se sam. Moja reakcija FFFFFFFFFFFUUUUUUUU - trči do gas stationa 15 min...
2. Campiranje na vratima. Kad se sjetim kolko sam puta poginuo bježeći od rafala jer nisam mogao proći kroz vrata na kojem je stajao neko iz mog tima. FFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU
3. Konačno uletim u tenk, ali na žalost kao gunner. Dobro nema veze nije ni to loše. Vozimo se do 5m ispred baze, stajemo i gađamo neprijateljske tenkove na drugom kraju mape i helikoptere(!). To naravno traje u nedogled. FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU - trči do prve zastavice 15 min...
kontam te,tako se i ja derem "ammo,ammo!" kad ono 0 bodova pa onda čekam da me netko ubije,ali opet kada upadnem u neki dobar tim onda je druga priča,sve ovisi s kim igaš...
dobro da se ne dereš "ammo, ammo!" i onda 5 tipova te okruži i pita "Što je?" :)
hehe kad ima svakakvih u igri
i ja također,one ostale gluposti nisam čak ni isprobao.
Opet s druge strane koji je smisao imati 15 različitih puški ako samo jedna valja. Neki balans mora biti.
USASu koji na sebi ima frag municiju ja ne bi dirao damage, samo podrezao udaljenost na koju možeš tako lako ubijati. Na ovakvim mapama ja mu ne bi dao da bude učinkovit na više od 20-30m. A trenutno s tom kombinacijom radiš 34 damagea na 40+ metara i još k tome frag municija radi 40 blast damagea u krugu tri metra. Znači pogodiš nekoliko puta u krugu tri metra od nekoga i to je to. Kaj nisi ti rekao da voliš kad se mora nekog vraga i naciljati :P
Uostalom nema ni previše smisla komentirati dok ne dođe patch. Pa da ona vidimo što i kako.
Btw. ravnam se po ovoj stranici budući da je bila precizna kad je BC2 bio u pitanju.
Opet s druge strane koji je smisao imati 15 različitih puški ako samo jedna valja. Neki balans mora biti.
USASu koji na sebi ima frag municiju ja ne bi dirao damage, samo podrezao udaljenost na koju možeš tako lako ubijati. Na ovakvim mapama ja mu ne bi dao da bude učinkovit na više od 20-30m. A trenutno s tom kombinacijom radiš 34 damagea na 40+ metara i još k tome frag municija radi 40 blast damagea u krugu tri metra. Znači pogodiš nekoliko puta u krugu tri metra od nekoga i to je to. Kaj nisi ti rekao da voliš kad se mora nekog vraga i naciljati :P
Uostalom nema ni previše smisla komentirati dok ne dođe patch. Pa da ona vidimo što i kako.
Btw. ravnam se po ovoj stranici budući da je bila precizna kad je BC2 bio u pitanju.
Nije tako lako ubit sa usasom kako svi misle, a jos borbe na blizinu znaju precesto zavrsit suicidom.
A daaaaj, nije fer, i ja sam htio biti USAS noob.
Taman ga otključam i sad će ga osakatit.
Nemojte plakat zbog municije, evo dolazim večeras na server pa bu bilo za sve.
Ode čovjek odmorit jedan vikend i odma kaos, nema olova pa se gađaju kamenjem.
Što si maknuo?
trebo si samo korigirat ono kad si curi rekao da je pi*ka je*ena