Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.172.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

PLs pomoc ceo mi vrijeme pise join server a nikako uc probo sam sve zivo i nista

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 11:33 (Demzi94).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Demzi94 kaže...

PLs pomoc ceo mi vrijeme pise join server a nikako uc probo sam sve zivo i nista

evo pise ti iznad

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Iskljuci sve moguce firewallove na kompu i routeru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Demzi94 kaže...

evo pise ti iznad

Probo sam uopce nema bf3 u tasku tako da  neznam sta da uradim!

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Probaj ukljulčiti origin prije pokušaja ulaza u server.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lange kaže...
(...)

Da ti si sve to zakljucio iz slike...ja ne kampiram neko hvatam cp kao snajper izmedu 3-4 protivnicka igraca..sta bit trebo trcat ko muva bez glave da me odma skinu..ceko sam da se squad spawna na meni prije nego sta bezveze izginem

Ali ti si pro pa ajde molim da mi malo pojasni kako ti to nikad ne uzimas cover...ti valjda sjednes na zastavu i cekas 30 sekundi na otvorenom dok je capas??...aj malo promisli prije nego odlucis napisat neki glupi komentar molim te

hvatas cp kao snajper izmedu 3-4 protivnicka igraca i onda stisces tab da bi pokazao score i print screen da to uslikas?! ajd ok. cek kak ti je non ime na battlelogu da koji put odigramo da i ja vidim-naucim kako se igra

Ti si baš onako strašno tupav, tvrdoglav tip, jel?

Čovjek hoće slikati score ne zato jer je uber-kul-ekstra nego jer se poklopilo da mu je score 1337. Ti očito ne znaš što to znači.

Budući da se za par sekundi može spawnati netko iz squada ili da zauzme zastavu i taj score se poremeti - on je htio slikati score što prije.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sve sam probo maknut xfire, skype reinstal origina i nista jos mi sam preostaje reinstal igre !

Edit:

Necete vjerovat zbog cega je sralo !Zbog upaljenog steama sad sam ga ugasio i radi sve super!

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 11:56 (Demzi94).

1 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Evo što sam ja napravio i nema niti jednog errora,crasha od tada.Stavio nove beta drivere(nvidia),isključio antialiasing post(našao na nekom forumu da je to uzrok) i isključio realtek drivere(disable).Nešto od toga je upalilo.Šta neznam niti mi se da više čačkat i tražit ali ja igram :D

Uključio sam realtek drivere(enable) i igra se nije srušila.Još sam zaboravio reći da sam isključio i kasperskog pa je možda i do toga.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto kad ocu uc na bug server pise GAME GOT DISCONECTED: you were kicked from the game ???

0 0 hvala 0
14 godina
roko121roko kaže...
lange kaže...
(...)

Da ti si sve to zakljucio iz slike...ja ne kampiram neko hvatam cp kao snajper izmedu 3-4 protivnicka igraca..sta bit trebo trcat ko muva bez glave da me odma skinu..ceko sam da se squad spawna na meni prije nego sta bezveze izginem

Ali ti si pro pa ajde molim da mi malo pojasni kako ti to nikad ne uzimas cover...ti valjda sjednes na zastavu i cekas 30 sekundi na otvorenom dok je capas??...aj malo promisli prije nego odlucis napisat neki glupi komentar molim te

hvatas cp kao snajper izmedu 3-4 protivnicka igraca i onda stisces tab da bi pokazao score i print screen da to uslikas?! ajd ok. cek kak ti je non ime na battlelogu da koji put odigramo da i ja vidim-naucim kako se igra

Čovjek hoće slikati score ne zato jer je uber-kul-ekstra nego jer se poklopilo da mu je score 1337. Ti očito ne znaš što to znači.

Budući da se za par sekundi može spawnati netko iz squada ili da zauzme zastavu i taj score se poremeti - on je htio slikati score što prije.

a sta bi trebao znati sta znaci 1337?!

16 godina
neaktivan
lange kaže...

a sta bi trebao znati sta znaci 1337?!

http://en.wikipedia.org/wiki/Leet

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

To su obicni studenti koji zele samo zele zaraditi za sebe, treba ih razumjeti i shvatiti da oni nisu nikakvi eksperti.

Isto kao u T Comu i sl.

svasta.znaci dodes u hitnu i krvaris a tamo studenti s filozofskog faksa zeljni zarade filozofiraju kaj da naprave... :D

to samo govori da monopolisticke tvrtke poput telekom operatera ili igara ili opcenito monopoliste svih vrsta boli qrac za tebe i tvoje probleme. vazno je da izmuzu lovu a to kaj imas probleme njih zaboli..no imaju support sastavljen od eto,gladnih studenata pa mogu reci da imaju i podrsku za svoj POLUproizvod koji su kupcu uvaljali..i mi im svi oprastamo hurrra..divota,bravo,super brijes {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

POOOOMOĆĆĆ-dali je moguće na ovome igrati bf3- KUPIO, INSTALIRAO I SVE POČNE ALI ZAPINJE TRZA, INSTALIRAO PREKO ORIGINA

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 12:27 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Igra je stvarno dobra i sviđa mi se taj cod štih ali ovo (slika) me ubija.Em blješću moji em njihovi.Prestrašno

Krajnje iritantna stvar i idiotno urađena...još shvaćam za tamna mjesta, ali kog vraga su stavili da vani blješti toliko {#}

Bježao sam kao vrag od Claymora iz CoD-a, a sada mi ih uvale u BF {#}

16 godina
neaktivan
Yoga kaže...

svasta.znaci dodes u hitnu i krvaris a tamo studenti s filozofskog faksa zeljni zarade filozofiraju kaj da naprave... :D

to samo govori da monopolisticke tvrtke poput telekom operatera ili igara ili opcenito monopoliste svih vrsta boli qrac za tebe i tvoje probleme. vazno je da izmuzu lovu a to kaj imas probleme njih zaboli..no imaju support sastavljen od eto,gladnih studenata pa mogu reci da imaju i podrsku za svoj POLUproizvod koji su kupcu uvaljali..i mi im svi oprastamo hurrra..divota,bravo,super brijes {#}

Lijepo si se nasao usporedivati hitnu sa nekim polubitnim supportom.

Ako ti smeta, odi lijepo u SAD i zali se Electronic Artsu sto imaju support kakav imaju. Ili lakse ti je da odes u T Com i zalis se njima ako ti to predstavlja zivotnu brigu.

Bas me zanima sto ce ti rec.

Super brijes

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
15 godina
Battlefield 3

Jesu šta rekli hoće li mjenjat ovaj ultra sajber jadni chat preko pola ekrana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
roko121roko kaže...
lange kaže...
(...)

ROKO ti si izgleda tupav i glupsan!! daj citaj o cemu mi raspravljamo i sta on meni objasnjava!!    al nema veze vratimo se na temu i prekinimo ovu raspravu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 12:40 (lange).
17 godina
neaktivan
robijan kaže...

POOOOMOĆĆĆ-dali je moguće na ovome igrati bf3- KUPIO, INSTALIRAO I SVE POČNE ALI ZAPINJE TRZA, INSTALIRAO PREKO ORIGINA

Bilo bi ti lakse kada bi se u postavkama profila na BUG forumu definirao "moj PC", pa bi svi na 1 klik vidjeli sta imas u kompu i tako ti mogli dogovoriti.

Ovako se samo vidi tip CPU-a, koliko rama i to je to, no to nije dovoljno informacija :) I ne previse obecavajuca ocjena od 3,3 (makar to nije referentno iz win7 taj score)

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Živcira vas kad vam uzmu sve avione i heliće? Nema problema, vi uzmite đip.

I jedan video čisto usporedbe radi

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 12:54 (thesekiman).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

zar se ovako igra... (neću pisat nick čije je ovo), ali mislim...

loše... loše...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
evo dodao sam ako to pomaže ,gdje imam problem ako možeš pomoć
16 godina
ranko091 kaže...

slično :D

to je ono hebeš medikit kome to uopče treba

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 13:14 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan

postavio sam ako ti nije problem pomagaj.dali je to to

Naziv OS-a    Microsoft Windows 7 Enterprise
Verzija    6.1.7600 Service Pack 1 Nadogradnja 7600
Drugi opis OS-a     Nije dostupno
Proizvođač OS-a    Microsoft Corporation
Naziv sustava    LAPTOP
Proizvođač sustava    Hewlett-Packard
Model sustava    HP ProBook 4720s
Vrsta sustava    x64-based PC
Procesor    Intel(R) Pentium(R) CPU        P6200  @ 2.13GHz, 2133 Mhz, broj jezgri 2, broj logičkih procesora 2
BIOS verzija/datum    Hewlett-Packard 68AZZ Ver. F.20, 8.9.2011.
SMBIOS verzija    2.6
Windows imenik    C:\Windows
Sistemski imenik    C:\Windows\system32
Uređaj za pokretanje sustava    \Device\HarddiskVolume1
Regionalna shema    Hrvatska
Sloj apstrakcije hardvera (HAL)    Verzija = "6.1.7601.17514"
Korisničko ime    laptop\Robert
Vremenska zona    Srednja Europa - st. vrij.
Instalirana fizička memorija (RAM)    3,00 GB
Ukupna fizička memorija    2,92 GB
Dostupna fizička memorija    442 MB
Ukupna virtualna memorija    5,84 GB
Dostupna virtualna memorija    1,71 GB
Prostor stranične datoteke    2,92 GB
Stranična datoteka    C:\pagefile.sys

16 godina
moderator
ranko091 kaže...

To je sigurno ZConvict.{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 3

ekipa jel se vama ruše ovi najnoviji beta driveri od nvidie ,285.79, prvo sam mislia da se ruse radi ugasenog pagefilea ali sam sam ga stavia na 512mb i opet mi povremeno nece uc u igru od prve jer se sruse driveri.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
athlon64 kaže...

ekipa jel se vama ruše ovi najnoviji beta driveri od nvidie ,285.79, prvo sam mislia da se ruse radi ugasenog pagefilea ali sam sam ga stavia na 512mb i opet mi povremeno nece uc u igru od prve jer se sruse driveri.

meni rade odlično

13 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

meni rade odlično

I meni isto.

17 godina
neaktivan
pirat kaže...
ranko091 kaže...

To je sigurno ZConvict.{#}

Nisam, majke mi. {#} Ja sam stao na 121 kill, čisto jer ne igram BF3 od kad je došao Skyrim.

Al da sam na dobrom putu, to jesam {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tko je igrao od 11.11. do 13.11. u ponoć je upao u nagradnu igru... :)

http://www.battlefield.com/battlefield3/1/saysthanks

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
0 0 hvala 5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice